Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6364241 Napisano: 05.06.2017 18:18:11 w Kaufland konkursy
u mnie koszulka, ale znam kogoś kto się z niej bardzo ucieszy emotka cóż mam nadzieję, że jakiś bon wpadnie z tego zakończonego wczoraj.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6364137 Napisano: 05.06.2017 15:18:28 w WC - rozmowy o wszystkim
cikitusia89 napisał(a):

A ja dziś potrzebuje się pożalić...

Złapałam mega doła... A tak w skrócie... Ktoś z kim wiązałam duże plany, który obiecywał cuda na kiju okazał się zwykłym dupkiem. Zresztą jak zawsze. A myślałam, że ja już na takie tanie gierki się nie nabieram, a prawda jest zupełnie inna, za każdym razem się nabieram i to ja wychodzę na tą naiwną.

Bądź silna i nie smutaj emotka A ten głupek, jeszcze dostanie za swoje zobaczysz! Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

mysia

#6363568 Napisano: 03.06.2017 16:45:24 w Lay's
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś próbował wysyłać zgłoszenie dziś na Lays Tesco? U mnie wyskakuje, że podczas wysyłania wystąpił błąd i proszę spróbować później. :X

Luczko, ostatnio,  jak mi taki komunikat wyskoczył, to napisałem wszystko ładnie w telefonie i poszło emotka

Ja próbowałem na dwóch przeglądarkach i na telefonie, a kurde wyjeżdżam i nie będzie mnie do 10 emotka . Kurdeeee 

Oj tam kurdeee weź mi podeślij te hasełko ja prześlę za Ciebie emotka tylko wiesz najlepiej na inne nazwisko więc dane podam ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6363443 Napisano: 02.06.2017 20:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

magda845 napisał(a):

Chcę wziąć udział w konkursie, gdzie trzeba zrobić zakup w abc. Jeśli sklep wyświetla się na stronie sieci abc, a w rzeczywistości nie ma szyldu abc, na paragonie widnieje nazwa 'delikatesy', ale adres jest taki jak na stronie to mogę zgłosić ten paragon?

Najlepiej nie sugerować się w ogóle szyldem, bo są sklepy, co już od lat nie współpracują z ABC, a szyld zachowały, bo... ładny jest emotka Jeśli paragon jest ok, w przypadku wygranej możesz odesłać paragon wraz z wydrukowanym info z neta, co potwierdza istnienie sklepu sieci ABC pod danym adresem. W końcu to nie Twoja broszka, żeby zaglądać firmom w papiery i sprawdzać daty obowiązywania umowy franczyzowej...

No ja tak kupiłam z przyzwyczajenia 2 dni temu w moim abc, szyld nadal jest emotka na stronie sprawdziłam z ciekawości jakoś a tu nie ma.. dobrze że nic na ten paragon nie wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6363439 Napisano: 02.06.2017 20:30:30 w Wkurza mnie...
Ogarnęłam dom, zaparzyłam kawę "och stworzę dzisiaj zwycięskie zgłoszenia!" pomyślałam. Załączyłam laptopa, później netflixa, sprawdzę ten 1 odcinek z 5 sezonu House of Cards, potem odpowiedzi! Potem był 2 i opanowałam się na 3.. stary laptop nagrzany,ledwo dyszy ja w sumie też trochę jak ten laptop dyszę i już mi się nie chce, a pisząc to właśnie sobie uświadamiam że niedawno wkurzałam się na to samo, NIE OGARNIAM! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362965 Napisano: 01.06.2017 19:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajakari napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Hebe Syoss (i tak przy okazji, witam wszystkich, jestem tu od niedawna i to mój pierwszy post emotka  ) Czy oświadczenia odsyłacie od razu z paragonem? Czy paragon dopiero później? W mailu nic nie mam na ten temat, w regulaminie jest tylko wspomniane żeby zachować oryginalny paragon, więc wolę się upewnić, bo różnie to bywa. 

A co zaszkodzi wysłać? emotka Przecież chyba na nic innego Ci się ten paragon nie przyda emotka ja posłałam z paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362578 Napisano: 31.05.2017 22:11:40 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

A to zależy...mojemu elegancikowi to nawet "średnia" Puccini nie wystarczy na 3-dniowy wyjazd  emotka , a co dopiero kabinowa emotka

Ja się kiedyś cieszyłam z wygranej średniej Puccini i cóż ładna, ale sprzedałam, za mało miejsca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6362133 Napisano: 31.05.2017 10:32:45 w Lay's
aurorcia napisał(a):

A to dziady emotka  Nie mam walizki, dobrze, że w II etapie też zagrałam.

Jeżeli wysyłałaś na te same nazwiska, na które dostałaś od avanti ostatnio większe wygrane to się nie dziwię, że mogli Cię przyblokować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6361800 Napisano: 30.05.2017 16:07:38 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że znowu wygralam  1 zgłoszeniem,  mając 1 paragon w konkursie w którym nr paragonu nie wymagali.. emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6361663 Napisano: 30.05.2017 11:39:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
elmo napisał(a):

Co ca dzień  emotka
"reGeneracja przyszłości - Syoss SalonPlex Box w drogeriach Hebe" - nagroda II stopnia - mail o 10:37 emotka  

u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6361240 Napisano: 29.05.2017 15:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Z konkursu Belvita juz wszyscy odebrali rowery??,u Mnie weryfikacja pozytywna,ale. aby uzgodnic odbior roweru jeszcze nie dzwonili emotka

Ja odebrałam w zeszłym tygodniu, ale rozmawiałam z babką, która go wydawała i oni się zajmują wieloma sprawami poza nagrodami (hostessami itd.).  Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nikt nie zadzwoni, to może zadzwoń do kierownika Twojego Auchan (babka od roweru musiała wszystko uzgadniać z kierownikami, więc pewnie mają ze sobą kontakt).

Z tym odbiorem to zamieszanie znowu, my mieliśmy kilka telefonów, w tym raz pomylili miasta, a w ostatnim konkursie osoba która wydawała mi rower ciągle kombinowała z terminami, aż któregoś dnia wracam z pracy i telefon "za godzinę odbiór albo pani nagroda przepada" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6361107 Napisano: 29.05.2017 11:24:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę...

Załóż sobie konto w chmurze, na przykład na Dropbox i trzymaj tam dokumenty. Dzięki temu plik tekstowy zapisany w komputerze da się otworzyć w dowolnym urządzeniu mającym dostęp do konta, na przykład w smartfonie, a wtedy przepisywanie uprości się do postaci "kopiuj/wklej". emotka

Dziękuję za radę emotka mam sporo plików na kompie, ale teraz mniej z niego korzystam, dlatego większość tworzę na kartkach i czasem ciężko mi to przepisać.. emotka jestem nieogarnięta ostatnio, wiem o tym dlatego się wkurzam no  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6360932 Napisano: 28.05.2017 19:33:00 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę.. emotka wkurzam się na siebie.. emotka

Mysia, mozemy sie zamienic ja przepisze za Ciebie eski, a Ty zapelnisz lotnymi tekstami moje biale kartki emotka  PW haha

mhm Ty i białe kartki, czekaj bo uwierzę emotka powoli do przodu.. mąż też przyszedł z pomocą, nawet foto na konkurs zrobiliśmy emotka mam nadzieję, że resztę ogarnę jutro.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6360904 Napisano: 28.05.2017 15:05:53 w Wkurza mnie...
keiti78zg mnie też przygarniesz? to fajnie pomożesz mi to przepisać emotka ja ostatnio mało na laptopie piszę, do góry brzuchem z notesem emotka
stamp2 chyba za późno już ruszyłam, 2 esy poszły normalnie sukces emotka
teraz WKURZAM SIĘ bo z Lays przepisałam a formularz nie działa, zmiana przeglądarki -NIE, bez pl znaków -NIE.. emotka
ma ktoś pomysł jak to przesłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6360894 Napisano: 28.05.2017 14:14:12 w Wkurza mnie...
odpowiedzi napisane, paragony leżą i leżę ja.. za cholerę nie chce mi się przepisywać tego na komórkę.. emotka wkurzam się na siebie.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6360861 Napisano: 28.05.2017 09:47:37 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że padł mi aparat foto  emotka  niby du.perelka, ale z tego co sprawdzałam, to koszt naprawy ok 300-350 zł (silnik spustu migawki). A samo body używane, takie jak moje - ok 500-600 zł. I mam dylemat co zrobić. Naprawiać, czy kupić inny.  emotka

Mi tez tak kiedys padl, kupilam nowy a stary sprzedalam jako zepsuty na aukcji allegro, ktos sobie kupil na czesci emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

mysia

#6360668 Napisano: 26.05.2017 21:57:58 w Wkurza mnie...
edzia3 napisał(a):

Mąż-jak można wyrzucić paragon i Bic Ntura -jak można konkurs rozwiązywać 2 miesiące -chyba właśnie na to liczą że klienci sami powyrzucają paragony?

Ja tam trzymam paragony razem z mężem i niczego mi nie wyrzuca.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6360213 Napisano: 25.05.2017 20:57:40 w Życzenia na święta i nie tylko
bruce napisał(a):

Ponieważ w moim rodzinnym domu zawsze mawiało się przy okazji wszelkich rodzinnych uroczystości i "wigilijnego" składanie życzeń jubilatom oraz solenizantom: "kto wcześniej daje, dwa razy daje!", pozwolę sobie już dziś złożyć najserdeczniejsze życzenia:
WSZYSTKIM  MAMOM - STO  LAT! emotka emotka

Ja jutro mogę być zabiegana (haha w sumie to się teraz poruszam jak żółw ale ok) więc też dzisiaj już życzę każdej mamusi na forum wszystkiego dobrego emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6360077 Napisano: 25.05.2017 14:42:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
estrelitta napisał(a):

joan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nie rozdysponowano jeszcze 4 iphony,7 samsungów, 18 smarwatchów i 47 stówek- ciekawe czy rezerwa na to już wysłana czy można się jeszcze łudzić emotka

Ja nie mam ochoty się dłużej łudzić, już 3x sprawdzałam skrzynki emotka

podobnie ja emotka Może im podpowiedzmy, że jest coś takiego jak rezerwa emotka

ja też już nie chcę się łudzić, tyle razy co spam i kosz przekopałam.. mogłam ten czas poświęcić na pisanie odpowiedzi bo ostatnio leń ze mnie straszny.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6359743 Napisano: 24.05.2017 20:07:20 w Paragony na trwające konkursy
Nie wiem czy dam radę jeszcze wybrać się do E.Leclerc po belvitę (interesuje mnie Chorzów, Tychy, Katowice, Sosnowiec, Gliwice)  jakby ktoś miał to proszę o info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0