Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6352324 Napisano: 04.05.2017 08:55:23 w Dziś cieszę się z.....
dang21 napisał(a):

Cieszę się z mojej nowej pracy, o której wspomniałam nieco ponad miesiąc temu w tym temacie emotka  Bez porównania z moją poprzednią pracą, w której przez kilka lat nie usłyszałam słowa pochwały, ponieważ szefowie wychodzili z założenia, że pracownikom się to nie należy emotka  A w nowej pracy już po 3 dniach usłyszałam od szefów, jak bardzo się cieszą, że na mnie trafili emotka  Takie słowa są bardzo budujące i sprawiają, że chodzi się do pracy z wielką chęcią emotka

Fajnie się czyta takie wpisy emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6351766 Napisano: 30.04.2017 19:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Macie znajomych roszczeniowców co do nagród itp.???  Jeszcze za czasów Lays "Uśmiech" od kumpla brałem jeden kod z chipsów (on nie gra w takie coś), teraz gdy trafiłem TV, jego żona twierdzi , że to na ich kodzie trafiła się wygrana... emotka emotka Co tam , że inne opakowanie nawet było laysów. Jej mózg nie przyjmuję nic innego do wiadomości, robi awanture, że teraz mam coś dla nich wygrać jak nie zamierzam dać połowy za TV??????????????????/ emotka   
Co tam, że w każdy konkurs trzeba zainwestować czas, trafić z dobrym pomysłem. Czy na serio wszyscy co nie grają, sądzą, że to taka łatwizna wziąć udział w konkursie i wygrać? emotka

współczuję emotka brak mi słów.. a komin trafiłeś tym kodem? jak tak to może jej go daj, w sam raz na lato będzie miała emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6351760 Napisano: 30.04.2017 18:41:30 w Wkurza mnie...
  constanza tosca  dużo zdrówka! emotka U mnie też chwilowo nie najlepiej, ale wierzę że będzie dobrze emotka Co do pracy, jeśli jest możliwość trzeba wciąż szukać, czasem słyszę jak znajomi trafiają na jakąś super ofertę, np: jedna moja znajoma zaraz po studiach (bez żadnego doświadczenia) trafiła za pierwszym razem na fajną pracę, lepiej płatną od mojej, ja aktualnie nie szukam ale może kiedyś.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6349956 Napisano: 25.04.2017 16:24:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
wioleczka83 napisał(a):

masza napisał(a):

Vizir 3-in-1 Pods Gratulacje! Zostałeś/aś wybrany/a do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw Ambasadora

mam i ja vizir  emotka  

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6349105 Napisano: 22.04.2017 21:38:08 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam ciekawego pomysłu na prezent na roczek siostrzenicy, podpowiecie coś? emotka

Spróbuj też zadać to pytanie w "konkursowiczki w ciąży" kojarzę, że tam dziewczyny też pytały o prezenty dla dzieci emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6348917 Napisano: 21.04.2017 20:55:30 w SZUKAM....
nelunia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Bilety z kinder bueno, muszą być wykorzystane w wybranym kinie (podanym w formularzu) czy obojętnie ważne by było to cinema city? Pytam bo nie jestem pewna które zaznaczyłam emotka

Kody są ważne w całej Polsce- do końca 2017 r.

dzięki wielkie! emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mysia

#6348914 Napisano: 21.04.2017 20:41:18 w SZUKAM....
Bilety z kinder bueno, muszą być wykorzystane w wybranym kinie (podanym w formularzu) czy obojętnie ważne by było to cinema city? Pytam bo nie jestem pewna które zaznaczyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6348866 Napisano: 21.04.2017 17:50:33 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że... Baba się umawia na zakup rzeczy którą sprzedaję 40% taniej. Wydzwania, wypisuje i przyjeżdża po czym na wstępie mówi, że tyle nie zapłaci i chce jeszcze obniżyć cenę.. Niech sobie szuka naiwnego emotka
straciłam tylko czas i przy okazji (przez rezerwację tej rzeczy) inną osobę która była zainteresowana zakupem..

Wyciągnij wnioski i zastosuj w praktyce zdobyte doświadczenie emotka Na drugi raz nie odmawiaj tej "drugiej w kolejce", tylko ją przeciągaj w niepewności na później, kiedy już będziesz wiedziała, jak się mają sprawy z tą pierwszą. Zawsze przecież może się znaleźć ważny powód, który każe coś przełozyć. Nie musisz się zdradzać żadnej ze stron, iż jest jeszcze ktoś chętny. A tak - albo sprzedaż pierwszej, a drugiej powiesz, że nieaktualne, albo jak pierwsza zawiedzie, umówisz się z drugą. Tylko wcale nie ma pewności, że druga nie zrobi tak samo emotka
Choć straconego czasu w każdym wypadku faktycznie szkoda. emotka

Ja jej nie odmówiłam, napisałam szczerze że ktoś był pierwszy i dam znać jeśli nie kupi, ale ta osoba nie mogła czekać. Później jak do niej napisałam że aktualne to dostałam miłą wiadomość, że życzy mi żebym szybko sprzedała i że jest zła na tą babę bo bardzo chciała u mnie kupić, ale potrzebowała "na już" i zakupiła u kogoś innego, ale jej życzenie się spełniło, właśnie sprzedałam emotka Pociesza mnie fakt, że ja straciłam czas, ale ta co wymyślała i obniżała cenę straciła kasę na paliwo emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6348820 Napisano: 21.04.2017 16:12:18 w Wkurza mnie...
1. Wkurza mnie, że w moim ABC jak zawsze nie ma produktów konkursowych emotka Laysy są Pepsi nie ma.. serek Hochland? zapomnij.. zawsze to samo!
2. Baba się umawia na zakup rzeczy którą sprzedaję 40% taniej. Wydzwania, wypisuje i przyjeżdża po czym na wstępie mówi, że tyle nie zapłaci i chce jeszcze obniżyć cenę.. Niech sobie szuka naiwnego emotka straciłam tylko czas i przy okazji (przez rezerwację tej rzeczy) inną osobę która była zainteresowana zakupem.. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mysia

#6348277 Napisano: 20.04.2017 14:26:52 w Albedo Marketing
Moje jedyne złe doświadczenie to wygrana bon 50zł, dzwonili raz ale nie mogłam odebrać, oddzwaniałam - nie odbierali, a sami już się nie odezwali.. Dzięki Wam wiem już jak postępować wysyłając list emotka (od niedawna robię zdjęcia tego co wysyłam) i pomyśleć, że kiedyś posłałam tak po prostu poleconym paragon na wygrany voucher wakacyjny emotka ale bym się wkurzyła gdyby mi napisali, że nie dotarło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6346820 Napisano: 14.04.2017 21:34:08 w Życzenia na święta i nie tylko
Ja też Wam życzę wszystkiego dobrego, spokojnych dni i zaraz po świętach już mniej spokojnych spowodowanych powiadomieniami o wygranych emotka dużo radości, uśmiechu, mniej nerwów, niech Wam się wszystko pięknie układa emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6345976 Napisano: 13.04.2017 12:17:37 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

co Wy wszyscy tutaj tacy wkurzeni? emotka

Bo ma padać (u mnie przynajmniej) przez 10 dni! emotka
Nie wiem, jak mam zrobić zdjęcia, a weny do tekstów też nie mam.
Jestem też wkurzona, bo nic nie jest tak, jak zaplanowałam! emotka

Jeżeli komuś dzisiaj w głowie dyskusje ze mną - ostrzegam! Mogę gryźć!

Też dzisiaj gryzę.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mysia

#6345497 Napisano: 12.04.2017 14:02:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Naszyjnik z Fa, blenderek z Garniera Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6345069 Napisano: 11.04.2017 16:51:04 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

To uczucie, gdy dodaję do bazy konkurs z fejsbuka i poprawiam przed dodaniem błędy ortograficzne w jego opisie emotka Ja naprawdę rozumiem, że stronę na fejsie może prowadzić każdy, ale czasem po prostu oczy mnie bolą... Drogeria, która opisuje nowy "perfum" na półce, blogierka, która chce podziękować "dziewczyną" za "komcie". Takie tam.

Zmylisz przez to biorących udział w konkursie, nie będą wiedzieli że mają pisać odpowiedź byle jak i z błędami żeby mieć szansę na wygraną emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6344557 Napisano: 10.04.2017 17:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

ewunia napisał(a):

xjustx napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

Widzę, że idzie rezerwa z Nivea i mam takie pytanie czy wszyscy dostali e-maila o pozytywnej weryfikacji paragonu bo u mnie na jednym przyszło takie potwierdzenie a na drugim e-mailu nie ma?

Na żadne odesłane dane nie dostałam potwierdzenia. A powinnam? 

ja już dawno otrzymalam maila z pozytywną weryfikacją       (nivea intermarche)

To chyba będę się z nimi kontaktować  emotka  Dane odesłałam od razu, mejl nie wrócił. 

ja z Tesco też nie dostałam

u mnie też z Tesco brak...

Ja mam z Tesco dziś @ o pozytywnej weryfikacji

Oni w różne dni rozsyłali info o pozytywnej weryfikacji, a dzisiaj poszła rezerwa Hebe więc nie zdziwię się jak rezerwy z innych sklepów pójdą też na dniach.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6344555 Napisano: 10.04.2017 17:45:17 w Lay's
madlette napisał(a):

Uszczypnijcie mnie, bo chyba śnię...dostałam maila z Lay's smile, że wygrałam Samsunga z rezerwy. Chyba oszaleję ze szczęścia....aaaaaaaaaaaaaaaa!  emotka emotka  Dzisiaj chyba nie 1 kwietnia?

super, gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6342552 Napisano: 05.04.2017 13:29:42 w Lay's
gdzie dwóch się bije.. choć już straciłam rachubę emotka to ja chcę być tym który skorzysta, ktoś mi podpowie jak wygrać na znane już agencji nazwisko mając kilka kodów? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6342040 Napisano: 04.04.2017 16:49:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cb656 napisał(a):

pakowa napisał(a):

kwiecień zaczyna się suszą.. emotka

Mimozami jesień się zaczyna... emotka
Wątku, wątku, zadziałaj! emotka
Nie wygrałem ani w Bobovita, ani w velvet, garnier, MR, pronto, Nescafe nic, Garnier nic, Pantene nic, Haalsy zero, Dr Witt SPH, Dulux w OBI Rzeszów, Fantasia Biedronka, Colgate w C4, Lajkonik ITM, pociąg do nagród - a mam do nagród pociąg, oj mam! I NIC emotka
Zastanawiam się, czy to ja taki przeklęty jestem, czy jest jakas inna przyczyna, że nie wygrałem w żadnym z tych konkursów? emotka
Jak myślicie - miałbym większe szanse na wygraną, gdybym w którymś z nich zagrał? emotka

Gdybyś zagrał, a w niektórych wypadkach poczekał też aż będą wyniki emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6342017 Napisano: 04.04.2017 15:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

POCIĄG DO NAGRÓD - wiadomo już coś kiedy wyniki ogłoszą... nagród było sporo, do 40 dni roboczych mieli konkurs rozwiązać emotka

już ktoś przeliczał, że czas mają do 02.05 emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0