Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6341853 Napisano: 04.04.2017 11:12:31 w Lay's
cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Nawet nie strasz, bo ja wszystkie puste paczki wyrzuciłam! Kod wchodzi to paczka ląduje w koszu 

Ja tak samo wyrzucam emotka Bo skoro nigdy wcześniej nie chcieli opakowań to po co mam mieć górę śmieci w domu  emotka

emotka
To teraz czarny scenariusz: wyobraźcie sobie, że Organizator żąda przysłania skanu dwóch konkretnych kodów do zwycięskiego zgłoszenia. Dajmy na to, że innych nie potrzebuje.
Znajdźcie w koszu z tysiącem zachomikowanych kodów te dwa właściwe emotka Powodzenia emotka

spoko skoro regulamin sprawdzony to nie ma co sobie wyobrażać nawet emotka ale trzeba dokładnie sprawdzać te regulaminy, różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341829 Napisano: 04.04.2017 10:54:59 w Lay's
mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nawet nie strasz, bo ja wszystkie puste paczki wyrzuciłam! Kod wchodzi to paczka ląduje w koszu emotka

przejrzałem szybko regulamin i nic takiego nie znalazłem

Tak rozmyślam tylko biorąc pod uwagę ostatnią promocję, ale mówię o sytuacji gdy ktoś wysyła ogromne ilości zgłoszeń i może wzbudzić tym podejrzenie agencji i chęć sprawdzenia czy rzeczywiście tyle Laysów zjadł i Pepsi wypił emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6341821 Napisano: 04.04.2017 10:39:37 w Lay's
cb656 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Spalony jest wtedy gdy chcesz  kupić kody pepsi na allegro klikasz "kup teraz " i wyskakuje informacja brak towaru, bo ktoś właśnie wykupił 1000 sztuk emotka  hahaha

Tego fenomenu nie rozumiem. Ile taki kod kosztuje? No niech będzie, że złotówkę (tyle chyba jest minimum na Allegro?)
Faktycznie, kupujący zaoszczędzi, bo paczka chipsów z kodem nawet najmniejsza, to kilka złotych.
Ale moje nierozumienie dotyczy ilości. Tysiąc złotych wydać na kody, gdzie nagroda warta jest 4 tysiące? I nie masz żadnej "gwarancji" wygranej, bo jak już dowiedli towarzysze z YouTube, masówka niczego nie daje emotka jesli nie ma się pomysłu/szczęścia.
No qrczę, do jakiej kwoty taka zabawa jest opłacalna?
Czy to nie jest już najgorsze stadium HAZARDU? emotka

Jeszcze nie zakupiłam ani jednego, od początku posłałam może 6 haseł na znane avanti nazwisko.. emotka tak poza tym nie przeglądałam dokładnie regulaminu, ale ostatnio był zapis że o opakowania mogą poprosić. Wystarczy że ktoś by się wkurzył i im podesłał linki allegro i załóżmy avanti zażądałoby opakowania.. a tu problem bo ktoś zainwestował w zakup kodów i nagle traci nagrodę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341811 Napisano: 04.04.2017 10:15:39 w co chcielibyście wygrać?
gdzie ten mój laptop? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341623 Napisano: 03.04.2017 19:08:09 w Konkursowiczki w ciąży
Nie wiedziałam, że tyle tych wózków emotka ale dziękuję Wam dziewczyny emotka , poczytam sobie opinie, porównam itd.czas mam emotka
ps. bc14 bebetto luca miałam przyjemność prowadzić, fajny wózeczek, dlatego m.in. biorę go pod uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341509 Napisano: 03.04.2017 15:39:38 w Wkurza mnie...
Ja tak sobie tutaj czytam i mnie to wkurza, że dużo ludzi tak broni tych osób wykazujących patologiczne zachowania.. czytałam ostatnio wpis na spotted komunikacji miejskiej, ktoś podziękował kierowcy że ten kazał opuścić pojazd "śmierdzącemu menelowi" to się spora część oburzyła i leciały komentarze że biedny, że kto wie jaką historie ma ten człowiek, że nie znasz nie osądzaj i niech jedzie jak spokojny.. ok a Ty człowieku mimo, że masz ciężkie miesiące, ledwo w portfelu zostało, jesteś zadbany i wydajesz na ten bilet to jakoś nikogo by to nie zainteresowało, że raz Ci nie starczyło musiałeś dojechać do pracy i dostałeś mandat.. Ja zawsze bilet mam, ale rozumem że będąc wyczuloną na zapachy w ciąży, w trakcie zimy, jadąc z takim pachnącym pasażerem mam dla niego opuścić pojazd bo mi tak niedobrze, czekać na mrozie godzinę na kolejny autobus i do tego spóźnić się do pracy.. ale najważniejsze że brzydko pachnąca osoba bez biletu, której historii życia przecież nie znam pojedzie sobie tym autobusem.. emotka Ja byłam świadkiem jak kontroler biletów, otrzymał kilka kopniaków za próbę spisania chłopaków bez biletu z piweczkiem, kurczę no a przecież oni też mają swoją smutną historię.. Różne historie się zdarzają, ale jeżeli ktoś się brzydko wyraża, brzydko pachnie lub jest agresywny to ja nie zamierzam myśleć sobie "ojej pewnie mu tak ciężko w życiu.." zdarzało mi się wiele razy kupić komuś coś do jedzenia, dać pieniądze mając nadzieję, że nie pójdą na alkohol, ale człowieka to boli jak ludzie są LENIWI, wykorzystują nas, a my do tego dopłacamy, mam znajome w szkołach, w PUPie itp. i nasłuchałam się jak ludzie potrafią kombinować, znam też takie przypadki, bez pracy, rachunków nie płacą a pieniędzmi szastają.. Sporo ludzi broni tych patologicznych rodzin, dopóki nie spotka ich nieprzyjemna sytuacja z ich strony.. Dużo by pisać w tym temacie, ale osoby które tak bronią tych ludzi to niech się ruszą i im pomogą, a jest to długi proces, pamiętam ile razy nam na studiach opowiadano o próbach pomocy, o tym że np: biedne rodziny biorą ubrania i nie piorą a palą nimi w piecu a potem idą po kolejne, jak ciężko jest zmienić myślenie takich ludzi. Wiele rodzin nauczonych jest tylko brać, powinni w zamian też coś dać, a nie siedzieć i jeszcze wyzywać urzędników, ręce opadają! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6341085 Napisano: 01.04.2017 20:21:06 w Zjazd e-konkursowiczów
stokrotka238 napisał(a):

czy wszyscy zainteresowani pamiętają o spotkaniu w Lbn jutro w Ulicach miasta o godz 16-stej? Proszę o potwierdzenie obecnosci klikając w łapkę, albo na pw emotka
Spodziewamy się ok 10 osób
Ja już nie mogę sie doczekać...

super emotka czekamy na fotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340808 Napisano: 31.03.2017 20:06:59 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka

On się musi poświęcić dla sprawy emotka

Na chwilę obecną pasuje mi, że to ja mam większy brzuch w tym związku emotka lepiej niech się ze mną nie ściga emotka

Mysia- a może kąpiele piwne? emotka

mamy prysznic emotka no nic poczekam na kolejny konkurs piwa bez % emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340795 Napisano: 31.03.2017 19:43:22 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka

On się musi poświęcić dla sprawy emotka

Na chwilę obecną pasuje mi, że to ja mam większy brzuch w tym związku emotka lepiej niech się ze mną nie ściga emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, joan 0

mysia

#6340787 Napisano: 31.03.2017 19:23:17 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

A mnie  wkurza wysyp piwnych loterii emotka wiosny i lata nie starczy by to wszystko wypić.Ktoś zna jakiś fajny klub AA? emotka emotka

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340777 Napisano: 31.03.2017 18:51:39 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny pooooowoli się rozglądam za wózeczkiem, jakie firmy polecacie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340759 Napisano: 31.03.2017 18:17:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mam już Jogobelle 4 i 5 etap emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340750 Napisano: 31.03.2017 18:00:19 w SZUKAM....
dziękuję za info dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340664 Napisano: 31.03.2017 15:03:01 w SZUKAM....
Szukam info od osób które sprzedają na OLX, wystawiłam przedmiot i mam z wieczora 4 wiadomości od różnych użytkowników, ale wiadomości brak jest tylko informacja "Wiadomość została usunięta." OLX blokuje jakieś wiadomości? Długo na tym nie siedzę i pierwszy raz mi się zdarza taka sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340359 Napisano: 30.03.2017 21:31:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Konkurs dzień kobiet z fatasia... Mam pytanie: możecie wysłać zgłoszenie przez stronę? Klikam wyślij i nic się nie dzieje emotka . Formularz nie chce przejść. Nie ma w moim przypadku znaczenia limit znaków.

nie da się, puściłam eskiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

mysia

#6340267 Napisano: 30.03.2017 17:47:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bilety I etap kinder bueno Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6340210 Napisano: 30.03.2017 16:13:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
maa napisał(a):

Gratulacje wycieczek do Wenecji z Kauflanda emotka  

Ja też gratuluję wycieczek i kolejnych TV Lays na forum emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6339936 Napisano: 30.03.2017 09:59:53 w Lay's
aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

kochani , wyluzujcie! emotka po co się kłócicie? fajni z Was ludzie emotka przelejcie swoje siły na konkurs! powodzenia emotka

Może to taka burza mózgów dla niektórych emotka  Rozumiesz, teraz długopisy w dłoń i wyjdzie coś fajnego emotka  A teraz wróćmy do setna sprawy, myślicie, że Lidia da dziś tygodniowe?

Ja dopiero zbieram siły po urodzinowym Jogobella emotka (z Laysami dopiero ruszę ponownie) więc nie czekam, ale 3mam za Was kciuki emotka co do tego tematu, tyle stron o jedną koszulkę.. ale przebrnęłam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6339462 Napisano: 29.03.2017 08:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

w konkursie Nivea wygrałam bon do Tesco-przyszedł @ o pozytywnej weryfikacji wygrałam też zestaw kosmetyków z Leclerc i nie ma potwierdzenia , czy ktoś też tak ma ?

ooo a do mnie nie dotarł póki co żaden mail o weryfikacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6339310 Napisano: 28.03.2017 19:46:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
mattadore napisał(a):

Only 2x Jogobella  emotka emotka

też 2x emotka emotka Wyświetl w wątku >>