Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6348866 Napisano: 21.04.2017 17:50:33 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że... Baba się umawia na zakup rzeczy którą sprzedaję 40% taniej. Wydzwania, wypisuje i przyjeżdża po czym na wstępie mówi, że tyle nie zapłaci i chce jeszcze obniżyć cenę.. Niech sobie szuka naiwnego emotka
straciłam tylko czas i przy okazji (przez rezerwację tej rzeczy) inną osobę która była zainteresowana zakupem..

Wyciągnij wnioski i zastosuj w praktyce zdobyte doświadczenie emotka Na drugi raz nie odmawiaj tej "drugiej w kolejce", tylko ją przeciągaj w niepewności na później, kiedy już będziesz wiedziała, jak się mają sprawy z tą pierwszą. Zawsze przecież może się znaleźć ważny powód, który każe coś przełozyć. Nie musisz się zdradzać żadnej ze stron, iż jest jeszcze ktoś chętny. A tak - albo sprzedaż pierwszej, a drugiej powiesz, że nieaktualne, albo jak pierwsza zawiedzie, umówisz się z drugą. Tylko wcale nie ma pewności, że druga nie zrobi tak samo emotka
Choć straconego czasu w każdym wypadku faktycznie szkoda. emotka

Ja jej nie odmówiłam, napisałam szczerze że ktoś był pierwszy i dam znać jeśli nie kupi, ale ta osoba nie mogła czekać. Później jak do niej napisałam że aktualne to dostałam miłą wiadomość, że życzy mi żebym szybko sprzedała i że jest zła na tą babę bo bardzo chciała u mnie kupić, ale potrzebowała "na już" i zakupiła u kogoś innego, ale jej życzenie się spełniło, właśnie sprzedałam emotka Pociesza mnie fakt, że ja straciłam czas, ale ta co wymyślała i obniżała cenę straciła kasę na paliwo emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6348820 Napisano: 21.04.2017 16:12:18 w Wkurza mnie...
1. Wkurza mnie, że w moim ABC jak zawsze nie ma produktów konkursowych emotka Laysy są Pepsi nie ma.. serek Hochland? zapomnij.. zawsze to samo!
2. Baba się umawia na zakup rzeczy którą sprzedaję 40% taniej. Wydzwania, wypisuje i przyjeżdża po czym na wstępie mówi, że tyle nie zapłaci i chce jeszcze obniżyć cenę.. Niech sobie szuka naiwnego emotka straciłam tylko czas i przy okazji (przez rezerwację tej rzeczy) inną osobę która była zainteresowana zakupem.. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mysia

#6348277 Napisano: 20.04.2017 14:26:52 w Albedo Marketing
Moje jedyne złe doświadczenie to wygrana bon 50zł, dzwonili raz ale nie mogłam odebrać, oddzwaniałam - nie odbierali, a sami już się nie odezwali.. Dzięki Wam wiem już jak postępować wysyłając list emotka (od niedawna robię zdjęcia tego co wysyłam) i pomyśleć, że kiedyś posłałam tak po prostu poleconym paragon na wygrany voucher wakacyjny emotka ale bym się wkurzyła gdyby mi napisali, że nie dotarło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6346820 Napisano: 14.04.2017 21:34:08 w Życzenia na święta i nie tylko
Ja też Wam życzę wszystkiego dobrego, spokojnych dni i zaraz po świętach już mniej spokojnych spowodowanych powiadomieniami o wygranych emotka dużo radości, uśmiechu, mniej nerwów, niech Wam się wszystko pięknie układa emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6345976 Napisano: 13.04.2017 12:17:37 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

co Wy wszyscy tutaj tacy wkurzeni? emotka

Bo ma padać (u mnie przynajmniej) przez 10 dni! emotka
Nie wiem, jak mam zrobić zdjęcia, a weny do tekstów też nie mam.
Jestem też wkurzona, bo nic nie jest tak, jak zaplanowałam! emotka

Jeżeli komuś dzisiaj w głowie dyskusje ze mną - ostrzegam! Mogę gryźć!

Też dzisiaj gryzę.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mysia

#6345497 Napisano: 12.04.2017 14:02:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Naszyjnik z Fa, blenderek z Garniera Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6345069 Napisano: 11.04.2017 16:51:04 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

To uczucie, gdy dodaję do bazy konkurs z fejsbuka i poprawiam przed dodaniem błędy ortograficzne w jego opisie emotka Ja naprawdę rozumiem, że stronę na fejsie może prowadzić każdy, ale czasem po prostu oczy mnie bolą... Drogeria, która opisuje nowy "perfum" na półce, blogierka, która chce podziękować "dziewczyną" za "komcie". Takie tam.

Zmylisz przez to biorących udział w konkursie, nie będą wiedzieli że mają pisać odpowiedź byle jak i z błędami żeby mieć szansę na wygraną emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6344557 Napisano: 10.04.2017 17:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

ewunia napisał(a):

xjustx napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

Widzę, że idzie rezerwa z Nivea i mam takie pytanie czy wszyscy dostali e-maila o pozytywnej weryfikacji paragonu bo u mnie na jednym przyszło takie potwierdzenie a na drugim e-mailu nie ma?

Na żadne odesłane dane nie dostałam potwierdzenia. A powinnam? 

ja już dawno otrzymalam maila z pozytywną weryfikacją       (nivea intermarche)

To chyba będę się z nimi kontaktować  emotka  Dane odesłałam od razu, mejl nie wrócił. 

ja z Tesco też nie dostałam

u mnie też z Tesco brak...

Ja mam z Tesco dziś @ o pozytywnej weryfikacji

Oni w różne dni rozsyłali info o pozytywnej weryfikacji, a dzisiaj poszła rezerwa Hebe więc nie zdziwię się jak rezerwy z innych sklepów pójdą też na dniach.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6344555 Napisano: 10.04.2017 17:45:17 w Lay's
madlette napisał(a):

Uszczypnijcie mnie, bo chyba śnię...dostałam maila z Lay's smile, że wygrałam Samsunga z rezerwy. Chyba oszaleję ze szczęścia....aaaaaaaaaaaaaaaa!  emotka emotka  Dzisiaj chyba nie 1 kwietnia?

super, gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6342552 Napisano: 05.04.2017 13:29:42 w Lay's
gdzie dwóch się bije.. choć już straciłam rachubę emotka to ja chcę być tym który skorzysta, ktoś mi podpowie jak wygrać na znane już agencji nazwisko mając kilka kodów? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6342040 Napisano: 04.04.2017 16:49:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cb656 napisał(a):

pakowa napisał(a):

kwiecień zaczyna się suszą.. emotka

Mimozami jesień się zaczyna... emotka
Wątku, wątku, zadziałaj! emotka
Nie wygrałem ani w Bobovita, ani w velvet, garnier, MR, pronto, Nescafe nic, Garnier nic, Pantene nic, Haalsy zero, Dr Witt SPH, Dulux w OBI Rzeszów, Fantasia Biedronka, Colgate w C4, Lajkonik ITM, pociąg do nagród - a mam do nagród pociąg, oj mam! I NIC emotka
Zastanawiam się, czy to ja taki przeklęty jestem, czy jest jakas inna przyczyna, że nie wygrałem w żadnym z tych konkursów? emotka
Jak myślicie - miałbym większe szanse na wygraną, gdybym w którymś z nich zagrał? emotka

Gdybyś zagrał, a w niektórych wypadkach poczekał też aż będą wyniki emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6342017 Napisano: 04.04.2017 15:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

POCIĄG DO NAGRÓD - wiadomo już coś kiedy wyniki ogłoszą... nagród było sporo, do 40 dni roboczych mieli konkurs rozwiązać emotka

już ktoś przeliczał, że czas mają do 02.05 emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mysia

#6341853 Napisano: 04.04.2017 11:12:31 w Lay's
cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Nawet nie strasz, bo ja wszystkie puste paczki wyrzuciłam! Kod wchodzi to paczka ląduje w koszu 

Ja tak samo wyrzucam emotka Bo skoro nigdy wcześniej nie chcieli opakowań to po co mam mieć górę śmieci w domu  emotka

emotka
To teraz czarny scenariusz: wyobraźcie sobie, że Organizator żąda przysłania skanu dwóch konkretnych kodów do zwycięskiego zgłoszenia. Dajmy na to, że innych nie potrzebuje.
Znajdźcie w koszu z tysiącem zachomikowanych kodów te dwa właściwe emotka Powodzenia emotka

spoko skoro regulamin sprawdzony to nie ma co sobie wyobrażać nawet emotka ale trzeba dokładnie sprawdzać te regulaminy, różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341829 Napisano: 04.04.2017 10:54:59 w Lay's
mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nawet nie strasz, bo ja wszystkie puste paczki wyrzuciłam! Kod wchodzi to paczka ląduje w koszu emotka

przejrzałem szybko regulamin i nic takiego nie znalazłem

Tak rozmyślam tylko biorąc pod uwagę ostatnią promocję, ale mówię o sytuacji gdy ktoś wysyła ogromne ilości zgłoszeń i może wzbudzić tym podejrzenie agencji i chęć sprawdzenia czy rzeczywiście tyle Laysów zjadł i Pepsi wypił emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6341821 Napisano: 04.04.2017 10:39:37 w Lay's
cb656 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Spalony jest wtedy gdy chcesz  kupić kody pepsi na allegro klikasz "kup teraz " i wyskakuje informacja brak towaru, bo ktoś właśnie wykupił 1000 sztuk emotka  hahaha

Tego fenomenu nie rozumiem. Ile taki kod kosztuje? No niech będzie, że złotówkę (tyle chyba jest minimum na Allegro?)
Faktycznie, kupujący zaoszczędzi, bo paczka chipsów z kodem nawet najmniejsza, to kilka złotych.
Ale moje nierozumienie dotyczy ilości. Tysiąc złotych wydać na kody, gdzie nagroda warta jest 4 tysiące? I nie masz żadnej "gwarancji" wygranej, bo jak już dowiedli towarzysze z YouTube, masówka niczego nie daje emotka jesli nie ma się pomysłu/szczęścia.
No qrczę, do jakiej kwoty taka zabawa jest opłacalna?
Czy to nie jest już najgorsze stadium HAZARDU? emotka

Jeszcze nie zakupiłam ani jednego, od początku posłałam może 6 haseł na znane avanti nazwisko.. emotka tak poza tym nie przeglądałam dokładnie regulaminu, ale ostatnio był zapis że o opakowania mogą poprosić. Wystarczy że ktoś by się wkurzył i im podesłał linki allegro i załóżmy avanti zażądałoby opakowania.. a tu problem bo ktoś zainwestował w zakup kodów i nagle traci nagrodę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341811 Napisano: 04.04.2017 10:15:39 w co chcielibyście wygrać?
gdzie ten mój laptop? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341623 Napisano: 03.04.2017 19:08:09 w Konkursowiczki w ciąży
Nie wiedziałam, że tyle tych wózków emotka ale dziękuję Wam dziewczyny emotka , poczytam sobie opinie, porównam itd.czas mam emotka
ps. bc14 bebetto luca miałam przyjemność prowadzić, fajny wózeczek, dlatego m.in. biorę go pod uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6341509 Napisano: 03.04.2017 15:39:38 w Wkurza mnie...
Ja tak sobie tutaj czytam i mnie to wkurza, że dużo ludzi tak broni tych osób wykazujących patologiczne zachowania.. czytałam ostatnio wpis na spotted komunikacji miejskiej, ktoś podziękował kierowcy że ten kazał opuścić pojazd "śmierdzącemu menelowi" to się spora część oburzyła i leciały komentarze że biedny, że kto wie jaką historie ma ten człowiek, że nie znasz nie osądzaj i niech jedzie jak spokojny.. ok a Ty człowieku mimo, że masz ciężkie miesiące, ledwo w portfelu zostało, jesteś zadbany i wydajesz na ten bilet to jakoś nikogo by to nie zainteresowało, że raz Ci nie starczyło musiałeś dojechać do pracy i dostałeś mandat.. Ja zawsze bilet mam, ale rozumem że będąc wyczuloną na zapachy w ciąży, w trakcie zimy, jadąc z takim pachnącym pasażerem mam dla niego opuścić pojazd bo mi tak niedobrze, czekać na mrozie godzinę na kolejny autobus i do tego spóźnić się do pracy.. ale najważniejsze że brzydko pachnąca osoba bez biletu, której historii życia przecież nie znam pojedzie sobie tym autobusem.. emotka Ja byłam świadkiem jak kontroler biletów, otrzymał kilka kopniaków za próbę spisania chłopaków bez biletu z piweczkiem, kurczę no a przecież oni też mają swoją smutną historię.. Różne historie się zdarzają, ale jeżeli ktoś się brzydko wyraża, brzydko pachnie lub jest agresywny to ja nie zamierzam myśleć sobie "ojej pewnie mu tak ciężko w życiu.." zdarzało mi się wiele razy kupić komuś coś do jedzenia, dać pieniądze mając nadzieję, że nie pójdą na alkohol, ale człowieka to boli jak ludzie są LENIWI, wykorzystują nas, a my do tego dopłacamy, mam znajome w szkołach, w PUPie itp. i nasłuchałam się jak ludzie potrafią kombinować, znam też takie przypadki, bez pracy, rachunków nie płacą a pieniędzmi szastają.. Sporo ludzi broni tych patologicznych rodzin, dopóki nie spotka ich nieprzyjemna sytuacja z ich strony.. Dużo by pisać w tym temacie, ale osoby które tak bronią tych ludzi to niech się ruszą i im pomogą, a jest to długi proces, pamiętam ile razy nam na studiach opowiadano o próbach pomocy, o tym że np: biedne rodziny biorą ubrania i nie piorą a palą nimi w piecu a potem idą po kolejne, jak ciężko jest zmienić myślenie takich ludzi. Wiele rodzin nauczonych jest tylko brać, powinni w zamian też coś dać, a nie siedzieć i jeszcze wyzywać urzędników, ręce opadają! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6341085 Napisano: 01.04.2017 20:21:06 w Zjazd e-konkursowiczów
stokrotka238 napisał(a):

czy wszyscy zainteresowani pamiętają o spotkaniu w Lbn jutro w Ulicach miasta o godz 16-stej? Proszę o potwierdzenie obecnosci klikając w łapkę, albo na pw emotka
Spodziewamy się ok 10 osób
Ja już nie mogę sie doczekać...

super emotka czekamy na fotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0