Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6338218 Napisano: 25.03.2017 22:31:59 w Zjazd e-konkursowiczów
dziękuję dziewczyny, ja tu na chwilkę, chciałam tylko napisać że było mega! lecę się ogarnąć, dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6338127 Napisano: 25.03.2017 15:40:42 w Zjazd e-konkursowiczów
Czekam juz na Was emotka  kierujcie się na 1 pietro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6338081 Napisano: 25.03.2017 10:56:20 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Przykro mi,ale ja odpadam... Niestety grypsko mnie dopadło...

Ja też nie dam rady. Milej zabawy.

isiulka napisał(a):

Ja się ociupinkę spóźnię alę będę, więc zostawcie tam dla mnie miejsce  emotka

...czekamy na kolejne usprawiedliwienia/wyjaśnienia/wymówki/t.p *)
Za chwilę pewnie wpadnie wpis w rodzaju: "Cooo??! To ja też nie jadę, bo szykowałam sie głównie z uwagi na to, że wreszcie spotkam xxx" emotka i poleci lawina...
*) niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać emotka

nie kracz emotka
maria1980 emotka jankowska a już się nie mogłam doczekać kolejnej zdziwionej miny na spotkaniu emotka emotka do następnego emotka
isiulka będziemy czekać emotka Wyświetl w wątku >>
1 jankowska 0

mysia

#6338080 Napisano: 25.03.2017 10:53:30 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

jankowska napisał(a):

Przykro mi,ale ja odpadam... emotka
Niestety grypsko mnie dopadło...

Oj szkoda, kuruj sie emotka

Mysia - a luko będzie? Bo nie wiem, czy nogi golić... emotka

hmm luko922  się chyba tematem nie zainteresował, ale kto wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337980 Napisano: 24.03.2017 21:06:17 w Zjazd e-konkursowiczów
maria1980 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 nie zgubisz się to jest naprawdę blisko emotka kozuszka38 jak to? emotka

Już jestem umówiona wstępnie z olunką, to może we 2 jakoś damy radę emotka Mam nadzieję,że tam przy wejściu nie wymagają okazania dowodu osobistego, bo swój zgubiłam jakiś czas temu i jestem w trakcie wyrabiania nowego,ech.

Jeśli będą wymagać to przy barze, lub od 21 bo wtedy za wejście się płaci, dostałam informację że zastrzegają sobie prawo do selekcji +18l i dress code (mogą nie wpuścić kogoś w dresach, ubraniach z emblematami drużyn sportowych, odzieży wojskowej, w klapkach, japonkach..) ale wątpię żeby ktoś od nas przyszedł np: w japonkach emotka więc nawet nie wypisywałam nikomu tego w wiadomości emotka

To o której się zaczyna , ostatnio miałam 4 godzinne opóźnienie  emotka

W takim razie dla Ciebie zaczyna się o 12.00 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337945 Napisano: 24.03.2017 19:50:01 w Zjazd e-konkursowiczów
cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

Może ktoś wkleić liste kto będzie?? 

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka

to i ja się dopisuję

no i gość honorowy z innego województwa - nasz kochany Cudaczek emotka

no i powinna być też edzia21 emotka

Czy my tam będziemy same babeczki czy też jakieś samce będą

oj nie nie, panowie też będą emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6337936 Napisano: 24.03.2017 19:45:31 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka

to i ja się dopisuję

no i gość honorowy z innego województwa - nasz kochany Cudaczek emotka

no i powinna być też edzia21 emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6337924 Napisano: 24.03.2017 19:33:25 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłam emotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstyd emotka

haha głupoooool! przyjdziesz będziemy się wspierać emotka emotka

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka

to ja mogę udawać, że nie jestem emotka a nie piję bo jadę (w marzeniach wygranym w końcu autkiem emotka ) dolly on to o dziwo się nawet cieszy i dumny że w jego koszulkach chodzę, ale tylko po domu,na miasto już wychodzę w h&m mama emotka tak więc jutro dress code w pubie zachowam haha Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

mysia

#6337917 Napisano: 24.03.2017 19:27:36 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłam emotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstyd emotka

haha głupoooool! przyjdziesz będziemy się wspierać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mysia

#6337894 Napisano: 24.03.2017 18:42:06 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Za to, że łudziłam się, ale pora przestać się oszukiwać, jestem beznadziejna i zawsze będę gorsza. Nigdy nie będę dla nikogo fajna, ani mega ładna, i nigdy nie będe mieć prostych pieknych włosów tylko te chole rne siano na głowie  emotka emotka  wiem, moze moj wpis brzmi glupio ale tak czuje ;((

Nie martw się tak, proszę... emotka Ile razy ja powtarzam sobie to samo, to nawet pojęcia nie masz... emotka emotka Głowa do góry - dla nas też na tym całym globie jest przeznaczone jakieś poletko do żywota. emotka emotka
W temacie - wkurza mnie potwornie niepewność jutra. emotka Dwa dni temu wieczorem wynosiłam segregowane bio odpady przed posesję i akurat zobaczyłam dwa domy od mojego, jak ... sąsiadkę wkładano do worka - zabita ( i to przez sąsiada, jadącego samochodem) na pasach dla pieszych, 51 lat. emotka Nosz kurde, co to życie warte jest, skoro takie niepewne?! emotka emotka Załamka totalna... emotka

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6337836 Napisano: 24.03.2017 17:33:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
LejziDejzi napisał(a):

malenka89 napisał(a):

edith napisał(a):

Cieszyłam sie , że wygralam w konkursie Peugeot na fb ale jak patrzę na ceny tych wyjazdów to napewno go nie zrealizuję na Travelist albo Gruponie wyjdzie taniej,skąd oni takie ceny wzięli emotka  A może ja żle patrzę ?? emotka

niestety dobrze patrzysz, wyceniają pobyt na 1100 zł, z bonem zostaje Ci 700 zł do zapłacenia, a na Travelist ten sam pobyt normalnie kosztuje 650 zł emotka  porażka, ja najpierw wkurzyłam się, że przegapiłam, a teraz w sumie ciesze się, że nie traciłam na niego czasu.

Ja też ciesze się że nie zagrałam emotka  przeanalizowałam wszystko jak konkurs wypatrzyłam i stwierdziłam ze to bez sensu z innych stronek bez użycia nawet tych voucherów całość wychodziła taniej niż tutaj dopłata po uzyciu vouchera emotka

To ja się teraz cieszę bo widziałam wpisy, zorientowałam się że coś mnie ominęło, ale jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337835 Napisano: 24.03.2017 17:31:29 w Zjazd e-konkursowiczów
cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 nie zgubisz się to jest naprawdę blisko emotka kozuszka38 jak to? emotka

Już jestem umówiona wstępnie z olunką, to może we 2 jakoś damy radę emotka Mam nadzieję,że tam przy wejściu nie wymagają okazania dowodu osobistego, bo swój zgubiłam jakiś czas temu i jestem w trakcie wyrabiania nowego,ech.

Jeśli będą wymagać to przy barze, lub od 21 bo wtedy za wejście się płaci, dostałam informację że zastrzegają sobie prawo do selekcji +18l i dress code (mogą nie wpuścić kogoś w dresach, ubraniach z emblematami drużyn sportowych, odzieży wojskowej, w klapkach, japonkach..) ale wątpię żeby ktoś od nas przyszedł np: w japonkach emotka więc nawet nie wypisywałam nikomu tego w wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337746 Napisano: 24.03.2017 14:09:52 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

Mysia napisał(a):

monisss napisał(a):

miłej osóbki co mi podpowie co lubi Streamline emotka będę wdzięczna, za każdą uwagę emotka

też już szukałam ale nie znalazłam, chyba z 2 razy u nich wygrałam ale zazwyczaj piszę podobnie więc niestety nie odkryłam jeszcze tej tajemnicy, znowu muszę pomyśleć kogo upić jutro na spotkaniu i wyciągnąć info emotka emotka

Mysia licze,ze Ci sie uda emotka a kto bedzie tam? jejuu jak ja zaluje,ze nie dam rady podjechac.. ale by bylo fajnie z Wami wypic piwko emotka

no ja nie piję więc misja będzie ciężka emotka ale dam z siebie wszystko emotka listę osób podałam w temacie zjazdu, może następnym razem się uda emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mysia

#6337728 Napisano: 24.03.2017 13:35:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mvrcia napisał(a):

Po małej bitwie z AVANTI - SAMSUNG GALAXY S7 EDGE - 5 ETAP emotka

oooo to super emotka do mnie też już dotarł emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6337724 Napisano: 24.03.2017 13:32:24 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

miłej osóbki co mi podpowie co lubi Streamline emotka będę wdzięczna, za każdą uwagę emotka

też już szukałam ale nie znalazłam, chyba z 2 razy u nich wygrałam ale zazwyczaj piszę podobnie więc niestety nie odkryłam jeszcze tej tajemnicy, znowu muszę pomyśleć kogo upić jutro na spotkaniu i wyciągnąć info emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, monisss 0

mysia

#6337720 Napisano: 24.03.2017 13:27:47 w Zjazd e-konkursowiczów
cudaczek121 nie zgubisz się to jest naprawdę blisko emotka kozuszka38 jak to? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337521 Napisano: 24.03.2017 09:53:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Do osób, które wygrały w II etapie Kinder Bueno. Czy otrzymał już ktoś jakąś informację z wygraną?

Ja mam I etap i nic emotka podobno mają czas.. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

mysia

#6337400 Napisano: 23.03.2017 21:18:51 w Zjazd e-konkursowiczów
estrelitta napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

Jejciu jak ja bym chciała Was poznać  emotka  Czego ja mieszkam na tym wschodnim zadupiu  emotka

No przydałby się taki ogólnopolski, musimy poczekać na taki konkurs o którym wspomniał rafi323raf, choć u mnie w najbliższym roku będzie ciężko gdzieś się wybrać, gdyby się taka okazja trafiła. U nas na Śląsku to już 2 takie spotkanie (chyba że było coś organizowane zanim trafiłam na forum emotka ) więc organizujcie się i spotykajcie, naprawdę warto emotka będziemy o Was myśleć emotka
ps. Jak po kogoś wyjść, poczekać to dajcie znać ja będę na pewno o 16.00 ale jakby ktoś wcześniej dotarł to mogę się dokulać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6337302 Napisano: 23.03.2017 17:01:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Mysia napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

monisss napisał(a):

ale pierwsze dwa... mi się po prostu nie podobają

Mnie też nie  emotka

mi się nie podoba pierwsze, bo właściwie nie odpowiada na pytanie. Bardziej opisana jest wymarzona kąpiel a nie łazienka

gdybym napisała taką odpowiedź mój mąż zrobiłby mi "puk puk" palcem po głowie emotka myślę że wśród naszych forumowiczów były lepsze odpowiedzi, któż się nie stara na tak fajną nagrodę emotka ale fakt nie są złe te odpowiedzi emotka

Duże prawdopodobieństwo, ze nagrodzone głównymi Panie, to też nasze forumowiczki, tylko po tak "przyjaznych" opiniach nie pochwalą się swoją wygraną emotka
Ja w każdym razie gratuluję wszystkim trzem Paniom!  emotka
(i przestaję się dziwić, że coraz rzadziej ludzie chwalą się swoimi głównymi nagrodami)

Ja też gratuluje emotka zresztą wygrały 16tysi na remont i mają w nosie co myślimy o tych tekstach tak myślę emotka ja też tu raz zostałam oceniona (konkurs foto)przez jedną osobę i miałam to gdzieś emotka po to m.in. jest forum emotka mi się ten pierwszy niezbyt podoba, a czytając czasem zwycięskie odpowiedzi ludzi z forum robię wielkie WOW i domyślam się że były tam lepsze teksty to wszystko emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6337287 Napisano: 23.03.2017 16:26:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

monisss napisał(a):

ale pierwsze dwa... mi się po prostu nie podobają

Mnie też nie  emotka

mi się nie podoba pierwsze, bo właściwie nie odpowiada na pytanie. Bardziej opisana jest wymarzona kąpiel a nie łazienka

gdybym napisała taką odpowiedź mój mąż zrobiłby mi "puk puk" palcem po głowie emotka myślę że wśród naszych forumowiczów były lepsze odpowiedzi, któż się nie stara na tak fajną nagrodę emotka ale fakt nie są złe te odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>