Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6337277 Napisano: 23.03.2017 16:16:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
NIVEA tesco i home&you emotka + blenderek z Garniera Wyświetl w wątku >>

mysia

#6336847 Napisano: 22.03.2017 21:31:43 w Lay's
defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

w Lays teraz trzeba zaznaczać wszystkie zgody? emotka

Tylko przy pierwszym okienku widzę maleńką czerwoną gwiazdkę na końcu treści zgody, więc chyba nie... Ale nie próbowałam jeszcze.

No tak wcześniej przechodziło, a teraz nie.. widocznie coś zmienili, bo nie chce przepuścić i zaznacza te pola na czerwono emotka dopiero jak zaznaczyłam wszystkie to mnie przepuściło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6336788 Napisano: 22.03.2017 19:41:10 w Lay's
w Lays teraz trzeba zaznaczać wszystkie zgody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6336712 Napisano: 22.03.2017 17:01:12 w Czy informują/ informowali?
ewa84 napisał(a):

Czy Nivea łazienka już informowała?

jeszcze nie, na stronie podają że wyniki pojawią się do jutra Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6336683 Napisano: 22.03.2017 16:08:37 w Lay's
lubiemakaron napisał(a):

basku napisał(a):

prosze pochwalcie sie jakimi zdjeciami udalo sie wam wygrac telefony? emotka   dzieci, dorosli, cale postacie, sama twarz? itp emotka
moze byc priv

ja zgarnęłam dwa telefony w Lays ale przyznam, że musiałam wznieść się na wyżyny kreatywności i nieźle się namordowałam.

ja przy telefonie się trochę namordowałam (wysyłałam kreatywne i zwykłe foty), ale w późniejszych etapach wysyłaliśmy o wiele lepsze zgłoszenia i telefon już nie wpadł.. emotka a porównując z moimi wysłanymi byłam niemalże pewna, że drugi telefon wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6336345 Napisano: 22.03.2017 10:17:02 w Zjazd e-konkursowiczów
mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

Może ktoś wkleić liste kto będzie?? 

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6336135 Napisano: 21.03.2017 18:31:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
dlaczego tak późno się wzięłam za Jogobelle emotka tym razem 2/2 emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6334821 Napisano: 18.03.2017 10:14:52 w Lay's
rpk napisał(a):

Mysia napisał(a):

lager napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czas poprosić męża żebyśmy zmienili nazwisko emotka  bo kolejne konkursy przeciez będą

taa zmieniać nazwisko ze zwycięzcą w treści, no wiesz co emotka  To ono Ci przynosi tyle szczęścia.. emotka

O Jezusie, nie mówcie że to co się działo ostatnio z nazwiskami (wg niektórych nic vemots/tongue.gif ) ma miejsce również teraz bo osiwieje emotka

To się dzieje zawsze, np: teraz wygrałam telefon kilkoma zgłoszeniami, ukochany wysłał o wiele więcej o wiele lepsze i nic.. jak dla mnie ma bana emotka ja pewnie dostanę bana na ten trwający zobaczymy  emotka

Nie trzeba zmieniać męża można wpisać nazwisko jakie się chce. Problem jak chcą skan dowodu chociaż i na to są sposoby emotka Kurier i tak nigdy nie chce dowodu. Pytanie czy zmiana nazwiska coś pomoże mi te wszystkie konkursy lay'sowe śmierdzą loterią.

W takie rzeczy się nie bawię, podaję zawsze prawdziwe dane emotka loteria może czasem, ale jednak są osoby które na swoje czy znajomych dane (ze względu na nazwisko) wciąż wygrywają, więc myślę że przeważa tutaj trafność odpowiedzi niż szczęście. Szkoda tylko, że trzeba to nazwisko podawać zaraz przy zgłoszeniu.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6334741 Napisano: 17.03.2017 22:11:05 w Lay's
lager napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czas poprosić męża żebyśmy zmienili nazwisko emotka  bo kolejne konkursy przeciez będą

taa zmieniać nazwisko ze zwycięzcą w treści, no wiesz co emotka  To ono Ci przynosi tyle szczęścia.. emotka

O Jezusie, nie mówcie że to co się działo ostatnio z nazwiskami (wg niektórych nic vemots/tongue.gif ) ma miejsce również teraz bo osiwieje emotka

To się dzieje zawsze, np: teraz wygrałam telefon kilkoma zgłoszeniami, ukochany wysłał o wiele więcej o wiele lepsze i nic.. jak dla mnie ma bana emotka ja pewnie dostanę bana na ten trwający zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mysia

#6334139 Napisano: 16.03.2017 20:03:43 w Zjazd e-konkursowiczów
Katowice rezerwacja na 25.03 godz. 16.00 szczegóły Wam do jutra podam na priv emotka jak ktoś jeszcze chętny to dawać znać emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6334136 Napisano: 16.03.2017 19:57:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
toka napisał(a):

zakupy w Zalando emotka

u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6333025 Napisano: 14.03.2017 19:48:25 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

edith ultrixx dlatego właśnie napisałam, żeby przemyśleć czy może jednak kolejny weekend emotka najpóźniej jutro chciałabym pójść zrobić rezerwację dla nas emotka  popytam jeszcze dzisiaj resztę jak to widzą  emotka

Ok termin wybrany emotka 25.03 Katowice
nie wiem jak godzinowo 16? czy wolicie 15? (z myślą o tych którzy muszą dojechać i nie chcą zbyt późno wracać)
dam znać jak wszystko załatwię!

emotka  będę o Was myśleć siedząc w pracy  emotka

emotka bierz na żądanie emotka ech mam nadzieję, że co jakiś czas takie spotkania będziemy organizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6333010 Napisano: 14.03.2017 19:31:23 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

edith ultrixx dlatego właśnie napisałam, żeby przemyśleć czy może jednak kolejny weekend emotka najpóźniej jutro chciałabym pójść zrobić rezerwację dla nas emotka  popytam jeszcze dzisiaj resztę jak to widzą  emotka

Ok termin wybrany emotka 25.03 Katowice
nie wiem jak godzinowo 16? czy wolicie 15? (z myślą o tych którzy muszą dojechać i nie chcą zbyt późno wracać)
dam znać jak wszystko załatwię! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6332140 Napisano: 13.03.2017 09:34:09 w Zjazd e-konkursowiczów
edith ultrixx dlatego właśnie napisałam, żeby przemyśleć czy może jednak kolejny weekend emotka najpóźniej jutro chciałabym pójść zrobić rezerwację dla nas emotka  popytam jeszcze dzisiaj resztę jak to widzą emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6331969 Napisano: 12.03.2017 16:52:41 w Wkurza mnie...
wkurza mnie loteria http://swiatvelvet.pl/ chciałam przesłać zgłoszenie przez stronę i się powstrzymałam..
"Wyrażam również zgodę na to, aby Velvet CARE sprzedał lub udostępnił moje dane osobowelub powierzył ich przetwarzanie osobom trzecim, w szczególności organizatorowi Loterii"
nie dziękuję.. emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6331963 Napisano: 12.03.2017 16:33:19 w Lay's
cc_investigator napisał(a):

Mysia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Już się nie mogę doczekać, ciekawe jakie zadanie emotka
Chociaż jak się tak napalam, to potem nie wygrywam nic. emotka  

A jak wyglądają promocyjne opakowania? Bo mama jutro chce kupić, a nie wiem jak ją mam poinstruować emotka

Z paseczkiem na opakowaniu, na pasku  będzie napisane że do wygrania koszulki i tv emotka

Czy możesz zrobić zdjęcie? emotka

Niestety nie jestem w domu, fotkę mogę zrobić późnym wieczorem lub jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6331957 Napisano: 12.03.2017 16:15:00 w Zjazd e-konkursowiczów
Katowice! ŚLĄSK!
Jakieś 6-7 osób jest chętnych na najbliższą sobotę, 2 osoby na pewno nie mogą, ale nie wszyscy jeszcze się określili a czas ucieka. Dzwoniłam do pubu na oba weekendy póki co można zrobić rezerwacje, nie mają zamkniętych imprez, chciałam tam podejść jutro lub we wtorek i zrobić rezerwację, myślę że w tym wypadku na 15 osób wystarczy.
Proszę dawajcie znać, jak ktoś jeszcze chętny to pisać emotka
ps. Jeżeli wszystkim by pasował ten kolejny weekend, to wtedy te 2 osoby będą mogły się też z nami spotkać, więc pomyślcie jeszcze czy koniecznie ta sobota tj. 18.03 emotka

edzia21 dam znać jak już na 100% ustalimy emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mysia

#6331942 Napisano: 12.03.2017 15:00:58 w Lay's
luko922 napisał(a):

Już się nie mogę doczekać, ciekawe jakie zadanie emotka
Chociaż jak się tak napalam, to potem nie wygrywam nic. emotka  

A jak wyglądają promocyjne opakowania? Bo mama jutro chce kupić, a nie wiem jak ją mam poinstruować emotka

Z paseczkiem na opakowaniu, na pasku  będzie napisane że do wygrania koszulki i tv emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6331896 Napisano: 12.03.2017 10:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natamore napisał(a):

natamore napisał(a):

akaska napisał(a):

Czego to ludzie nie zrobią dla biletów.... Masakra. Przeglądam galerię, śmieję się i przecieram oczy ze zdumienia. Fotka w kiblu - oryginalne. Z pewnością nikt na to by nie wpadł! A gość parodiujacy Luko to po prostu żenada. Nie wspominając o tych wyuzdanych, po których odechciewa się batonika. Od razu mówię, że udziału nie biorę - nie ma czego pokazać;)

a kto niby "parodiuje Luko"?  emotka  Serio nie widzę nic takiego  emotka  A co dopiero wyuzdanych.. No chyba, że ślepa jestem..

dodam, że nie ma tu nic do parodiowania.. Luko zrobił tylko selfie z batonem, spoko fotka ale nie przesadzajmy, bo naprawdę nie wiem jak można napisać, że ktoś go parodiuje.. Wrzućcie na luz kobieto  emotka

Nie przeglądam na bieżąco galerii, ale akaska pisząc o "wyuzdanych" chyba źle to ujęła i miała na myśli kobiety które starają się wczuć w rolę seksownej modelki pochłaniającej bueno, bo takie fotki tam widziałam ale mnie raczej bawią emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6331748 Napisano: 11.03.2017 16:14:56 w Lay's
madzia1-s napisał(a):

Fajnie ze na nowy konkurs od 13 mozna kupic male paczki lays z kodami emotka
Dzisiaj udalo mi sie w sklpie juz je upolowac emotka

też mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0