Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6331746 Napisano: 11.03.2017 16:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

MartaZey napisał(a):

ale ja napisalam jedynie "wejdz na jej insta". nie pisalam o rzyganiu i nie ocenialam:) a druga odpowiedz byla z watku wyzalnego, myslalam ze mozna tam sobie upuscic. mam nauczke:) zreszta juz od jakiegos czasu nie komentuje wynikow, dalam sobie na luz bo w koncu "czasem slonce, czasem deszcz". eee tam, piatek jest, jest dobrze. milego wieczoru!

Na forum tp trzeba uwazac co sie pisze;) a najlepiej nie pisac nic bo zawsze komus cos nie pasuje;) p.s. fota aniola extra - pozytywnie zazdraszczam:) 

Mi się także podoba. Jest pomysł, jest ładna modelka, jest zdjęcie, jest nagroda. Gratuluję!

Jeśli o aniołkach to mi się bardziej podoba aniołek z 1 tygodnia, choć pewnie ktoś napisze że pani Katarzyna K. wykorzystywała już ten motyw, według mnie słusznie przyznali jej bonik zalando, w końcu ładna dziewczyna, urocze foto, jakoś tak bardziej bueno emotka a w konkursie jak wszyscy z początku sądziliśmy głównie chodziło o twarz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6331566 Napisano: 10.03.2017 18:59:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grocz napisał(a):

Mysia napisał(a):

grocz napisał(a):

Nie chcę brać strony hejtu czy też popierać kogokolwiek ale wieje tu straszną hipokryzją. Jak ktoś wykorzystuje swój pomysł i jest na naszym forum to "gratuluję pomysłowości", "jej pomysł to niech korzysta". A z drugiej strony widzę nieustanna nagonkę na Panią, która wykorzystuje kartony, nawet widziałem opinię, że uważa się ją za niespełna umysłu bo bierze udział w konkursach o jakieś mało atrakcyjne nagrody.

oj z kartonem nietrafne porównanie, chodzi o coś więcej, poziom,estetykę..

O gustach się nie dyskutuje. Każdy z konkursowiczów uważa, że jego praca jest najlepsze emotka  Zresztą co to komu przeszkadza, że ktoś zgłosił pracę taką i siąką. Dla mnie o ile to nie jest plagiat to niech się zgłasza. 

Każdy konkursowicz? Gdyby tak było to wiecznie czytalibyśmy tutaj tylko niezadowolone wpisy, a ja często czytam wpisy osób które z dystansem podchodzą do konkursów i nawet śmieją się, że przy jakiejś pracy ich praca jest daleko w tyle emotka ale rozumiem, że jesteś osobą która nigdy nawet nie pomyślała "i ja z tym przegrałem?" emotka O pani w kartonach nie ma co się rozpisywać, u mnie wzbudza niepokój, każdy ma prawo to ocenić emotka Jak przejrzysz forum to z pewnością znajdziesz wpisy o osobach z "naszego forum" które grały nie fair lub dokonały plagiatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6331562 Napisano: 10.03.2017 18:43:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grocz napisał(a):

Nie chcę brać strony hejtu czy też popierać kogokolwiek ale wieje tu straszną hipokryzją. Jak ktoś wykorzystuje swój pomysł i jest na naszym forum to "gratuluję pomysłowości", "jej pomysł to niech korzysta". A z drugiej strony widzę nieustanna nagonkę na Panią, która wykorzystuje kartony, nawet widziałem opinię, że uważa się ją za niespełna umysłu bo bierze udział w konkursach o jakieś mało atrakcyjne nagrody.

oj z kartonem nietrafne porównanie, chodzi o coś więcej, poziom,estetykę.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6331501 Napisano: 10.03.2017 16:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gratulacje dla naszych forumowiczów za nagrody w bueno emotka mam pytanie, czy jest ktoś kto wygrał nagrodę w 1 i w 2 etapie?  bo nie wiem czy jeszcze próbować emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

mysia

#6331164 Napisano: 09.03.2017 20:19:07 w Lay's
z którego etapu wysyłają teraz telefony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6330765 Napisano: 09.03.2017 07:43:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
nkba napisał(a):

I ja nie wiem komu ale furki gratuluje emotka

Ja też gratuluje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6330706 Napisano: 08.03.2017 22:03:26 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie Dzień Kobiet( tfu, jakie Walentynki!). Konkursowy małż Raffaello kupił. Jak kupił konkursowe, to trzeba było otworzyć. Jak już się otworzyło, to trzeba było zjeść. I tak się zjadło, bo dobre. A Fiata nie dali emotka

A ja w pracy dostałam Raffaello, ale jak można dać konkursowiczce słodycze w niekonkursowym opakowaniu??emotka Więc u mnie na plus wyszło tylko, że póki co nie otwieram emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6330701 Napisano: 08.03.2017 21:56:29 w Dziś cieszę się z.....
elizam napisał(a):

baxter napisał(a):

Ja równiez dziękuję, miło było odebrać taka wiadomość emotka

i ja dziękuję emotka   

i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6330354 Napisano: 08.03.2017 12:27:53 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Też bym to chciała wiedzieć... emotka

może się ktoś zlituje i dobrą radą poratuje...

Moim zdaniem to po prostu kwestia ślepego losu emotka

emotka  napisze tak, wygrałam u nich 1-2 razy AŻ! Pisałam różnie i z całym szacunkiem i podziwem dla tych co wygrywają emotka uważam, że jednak po cześci jest to zasługa losu.. emotka  to widać po wielu zdolnych konkursowiczach, którym cieżko nawet III stopnia trafić.
Ja posłałam teraz 4 zgłoszenia każde w innym stylu i nic, od dziś jak się skuszę to góra 1 zgloszenie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mysia

#6330272 Napisano: 08.03.2017 11:47:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cleopatra napisał(a):

nelunia napisał(a):

Streamline emotka

emotka

........... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6330196 Napisano: 08.03.2017 10:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

Byly jakies szczegoly? Sprecyzowali moze pytanie?Jakis sekret po prostu, czy sekret np: urody? emotka

Jo nie wiem, dopiero śniadanie zjadłam. Ale może darujmy sobie pikantne sekrety z naszego życia i zachowawczo pociśnijmy jakiś standardowy kit emotka

Ok to idę cisnąć ten kit emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6330180 Napisano: 08.03.2017 10:51:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

constanza napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

mahuska napisał(a):

amica dzisiaj nic nie rozdaje, ani RMF ??

Rmf kosmetyki
http://www.rmf.fm/f/dzien-kobiet-2017.html

a jak brzmi ten sygnal? emotka  ktoś?coś?

raczej to nie sygnał a zachęta do wzięcia udziału.

Byly jakies szczegoly? Sprecyzowali moze pytanie?Jakis sekret po prostu, czy sekret np: urody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6329263 Napisano: 06.03.2017 13:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

joan napisał(a):

pini napisał(a):

300 naszyjników! mysle, że jeszcze będą maile...

Oj może ich więcej nie być, ewidentnie loteria dla drukarzy emotka Reszta świata ma szczęście, że cokolwiek wygrała.

PS: A nagrodę z wersji "Schwarzkopf" ktoś ustrzelił?

ja wysłałam jedno zgłoszenie i mam naszyjnik emotka Kwestia szczęścia emotka (syoss)

Ja tez 1 zgloszeniem, na loterie robie male zakupy, zwykle 1-2 zgloszenia, potem zapominam ze poslalam i prosze mail o naszyjniku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6328924 Napisano: 05.03.2017 20:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pini napisał(a):

300 naszyjników! mysle, że jeszcze będą maile...

Oj może ich więcej nie być, ewidentnie loteria dla drukarzy emotka Reszta świata ma szczęście, że cokolwiek wygrała.

PS: A nagrodę z wersji "Schwarzkopf" ktoś ustrzelił?

Ja jestem w szoku, ostatnio nie mam szczęścia w loteriach emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, mia 0

mysia

#6328920 Napisano: 05.03.2017 20:16:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
titinunu napisał(a):

mail o 19:33
Gratulujemy! Wygrałeś w loterii promocyjnej "Piękno niejedno ma imię" dla marki Fa

Ja też mam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6328700 Napisano: 04.03.2017 15:26:29 w Zjazd e-konkursowiczów
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka

fajnie, że ktoś namieszał, cóż jakie to trzeba mieć beznadziejne życie..  emotka miałam nadzieję, że dzieci z gimnazjum na forum nie ma, większość konkursów jest w końcu od 18 roku życia emotka
poradzimy sobie, ankieta była tylko po to żeby mniej więcej termin wybrać emotka z tego co pamiętam najbardziej pasował 18-19.03 , możemy jeszcze pomyśleć nad 25-26.03 po weekendzie się ugadamy, najlepiej w PW emotka

Jak już zaczniecie się "sklikiwać" przez PW, pamiętajcie o mnie. Chętnie Was poznam emotka  

Mam nadzieję, że tym razem będzie to piękny słoneczny dzień, w sam raz na podróż aygo emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6328698 Napisano: 04.03.2017 15:21:30 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka

fajnie, że ktoś namieszał, cóż jakie to trzeba mieć beznadziejne życie..  emotka miałam nadzieję, że dzieci z gimnazjum na forum nie ma, większość konkursów jest w końcu od 18 roku życia emotka
poradzimy sobie, ankieta była tylko po to żeby mniej więcej termin wybrać emotka z tego co pamiętam najbardziej pasował 18-19.03 , możemy jeszcze pomyśleć nad 25-26.03 po weekendzie się ugadamy, najlepiej w PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6328129 Napisano: 03.03.2017 08:25:19 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 napisał(a):

Mysia napisał(a):

fajnie, że coś ruszyło emotka organizujcie, chętnie potem poczytamy jak było emotka emotka

a ja jeszcze raz wrzucam ankietę Katowice http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg  emotka

pod koniec miesiąca dostanę grafik, wtedy się wpiszę emotka   emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6328128 Napisano: 03.03.2017 08:23:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

sandramysza napisał(a):

banka-manka napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja mam wyświetlone tylko fotki na tej stronie, znów nie widziałam żadnej z nich dotychczas, aż się boję, że znowu po moim wpisie się okaże, ile to już razy każda z nich po necie śmigała w innych konkursach (mam nadzieję, że nie), ale naprawdę mowę wprost mi odjęło po ich obejrzeniu emotka - są MEGA: pomysłowe, z humorem, kapitalnie opisane, doskonale wstrzelone w zasady i wymogi. emotka emotka

Pierwsze miejsce to to samo co I miejsce w konkursie Noizz  emotka  Tylko tu cały filmik, a w Lenovo zdjęcie z tego filmu.
http://noizz.pl/l...rnal-kampera/rjddezr

Ten pan to profesjonalny fotograf, ma kilka kont na instagramie z całą swoją ekipą, łatwo rozpoznać ich zdjęcia bo są bardzo charakterystyczne, jego żona/ dziewczyna wygrała motor w konkursie v-max ale o dziwo inna osoba na zdjeciu, a inne imie i nazwisko:D W sumie to zdominowali ten konkurs i jego ekipa wygrała chyba z 5 zegarków:D Dużo głownych nagród już zgarneli:D Ogólnie ciągle te same foty na konkursy to standard u nich:D

Madrzy ludzie jak uzyskac taki efekt? Specjalny obiektyw? Jest ktos kto sie interesuje fotografia?:) p.s. w wielu konkursach widze takie a la rybie oko. I zawsze wygrywaja. Chyba zainwestuje:P

Ja mam fisheye, ale do konkursów mało go używam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6327849 Napisano: 02.03.2017 13:17:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Sa poprawione wyniki na stronie Cosmo, nagrodzili kolejne 4 osoby emotka

Po części się udało emotka  
Ale i tak film nagrodzony pozostał emotka

Niestety pozostał,  emotka   ale  przynajmniej wiadomo na przyszłość, że warto w takich sprawach być czujnym i gdy nie ma jasnego przekazu w regulaminie, to trzeba docisnąć organizatora, by doprecyzował swoje oczekiwanie PRZED, a nie PO zakończeniu konkursu, albo też warto dopytać się, czy faktycznie organizatorom chodzi o NAPISANIE tekstu- jak podaje regulamin, czy będą potem ekscytować się i nagradzać prace niezgodne z zasadami regulaminu - makietki, zdjęcia, filmikami, laurki i inne wycinanki  emotka   

Proponuję rozpocząć od konkursu Douglas...łatwy kąsek dla makieciar i linko-wysyłaczek emotka  A Douglas jako włąściwy organizator konkursu? Może być zaaaaaachwycony taką wybitną twórczością i miłością do marki emotka emotka   emotka
Pewnie "Makłowicz" właśnie zajechał pod jakiś salon Douglasa emotka  

Ty się śmiej on zajedzie, a potem odjedzie Fiacikiem emotka emotka Wyświetl w wątku >>