Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6327793 Napisano: 02.03.2017 11:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

Ooo a ja wlasnie ide poogladac co tam nowego dodali emotka  3mam za nas kciuki emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mysia

#6327453 Napisano: 01.03.2017 17:42:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
jejuuuu ale nudny ten film emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6327251 Napisano: 01.03.2017 13:32:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Liczyłam, że Kaufland mnie nie zawiedzie, no i jest budżecik emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6326741 Napisano: 28.02.2017 13:42:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No wiec moje pierniki się nie spodobały emotka  :P czekam na budżet.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6326141 Napisano: 26.02.2017 19:20:05 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dolly jak mnie wkurza, że mam Cię tak mało ostatnio... emotka

emotka
chciałam dać łapkę w górę, ale tak jakoś się boję koło cb656 stać emotka

emotka

ja jestem odważna, teraz możesz ustawić się obok mnie emotka
wkurza mnie, że cieszyłam się bo niby zrobiło się cieplej, a na dworze jest nieprzyjemnie emotka szaro wieje.. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

mysia

#6326131 Napisano: 26.02.2017 18:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Mój mózg po sobocie ostatkach mało sprawny .... emotka emotka
niech ktoś mi wyjaśni Kinder bueno regulamin i po ile czego można wygrać??Z każdego stopnia po razie? czy raz na cały konkurs?
3.3. Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, jednak może zostać laureatem tylkojednej nagrody głównej oraz jednej nagrody I, II lub III stopnia.

Mi się wydaje, że 1 główna + 1 niższego stopnia, więc jak wygrasz bilety to nie masz co walczyć o bonik, co najwyżej o główną, tak to rozumiem.. a ponieważ teraz jest spora szansa na bilety to zastanawiam się czy jeszcze kilku fotek nie dodać by zwiększyć szansę na bonik emotka tylko, że mi się już nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6325490 Napisano: 24.02.2017 11:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bilety z Nivea Volume Care?

ja jeszcze czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6325220 Napisano: 23.02.2017 15:49:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne

Tu tak naprawdę nikt nie jest incognito, jedynie osobom postronnym wydaje się, że może i owszem emotka

Powiem Ci, że gdy widzę te niektóre panie... wolałabym, żeby twarzą Kinder Bueno został nasz forumowy kolega luko922 emotka

Ja za jakiś czas się też tam dodam emotka ale od pasa w dół będę musiała przyciąć emotka w sumie mam jeszcze kilka fot niewykorzystanych na poprzednią edycję emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6324143 Napisano: 21.02.2017 13:28:30 w SZUKAM....
Szukam info odnośnie knorra emotka
1. Cały czas jest to samo zadanie? Dopiero zaczęłam coś tworzyć emotka
2. Jaki numer paragonu podajcie, bo ten który oni zakreślają to raczej nie numer paragonu,a w tym miejscu i mam jakiś długi ciąg znaków, numer kasy, jeszcze jakiś numer.. czy wg. mnie prawidłowy numer (ten obok) daty przejdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6323053 Napisano: 17.02.2017 14:05:34 w WC - rozmowy o wszystkim
paula9891 napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

czy ktos jest po kursie dwuletnim z rachunkowosci- księgowości? macie prace po nim?

Moja koleżanka skończyła (chyba miesięczny) kur fryzjerski i jako jedyna ze wszystkich tam obecnych dostała pracę (zastanówcie się czy chcielibyście, żeby ktoś po takim stażu Was obcinał... No, ale przecież każdy kiedyś musi zacząć). Jest fryzjerką już od kilku lat i uwielbia to robić, ale zaczynała od kilku miesięcy pracy za darmo, potem dopiero zaczęła zarabiać i to dosyć dobrze.
Powiem Ci jedno, jak masz determinację i bardzo chcesz, nie będziesz się poddawać pomimo wszystko, to znajdziesz pracę i się rozwiniesz, a z czasem osiągniesz sukces.
Jeżeli ktoś czeka, aż po takim kursie praca spadnie mu z nieba i to w dodatku dobrze płatna, to nie jest to opcja dla niego.
Jeżeli chodzi o księgowość (w której sama pracuję), to uważam, że nie są potrzebne studia, żeby w niej pracować, ale to niestety tylko moje zdanie, a firmy w tych czasach bardzo często studiów wymagają. Sama ukończyłam finanse i rachunkowość i uważam, że niewiele z nich wyniosłam. Z tego co słyszałam, na kursach, czy w szkole (technikum ekonomiczne) nauczysz się wiedzy praktycznej, na studiach większy nacisk kładą na teoretyczną.

Dokładnie,  jak zajmowałam się m.in sprawami kadrowymi to mieliśmy specjalny program dla naszej firmy, wszystkiego się musiałam nauczyć,to samo dotyczyło rejestrowania dokumentów i spraw księgowych, nie były to "popularne" programy o których znajomość często wołają w ogłoszeniach o pracę, więc aplikując na podobne stanowisko w innej firmie, poza kilkoma papierkami i doświadczeniem nie mam znajomości programów, trzeba się interesować, znać przepisy itd. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6323019 Napisano: 17.02.2017 13:08:52 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Co tydzień jednakowe wariactwo spowija całego fejsa: najpierw idiotyczne "Piąteczek, piątunio...", a potem "O nie, znowu poniedziałek!" -> te same mało oryginalne teksty powtarzane do znudzenia. Fioła można dostać. Dlatego cieszę się, że dzisiaj jest Dzień Kota, a nie żaden durny piąteczek, piątunio emotka

a ja mam wolne teraz i mi się już dni tygodnia mylą emotka a dziś cieszę się że zrobiłam foto na wielkopolski z ogroooomnym luzem, nie przejmując się czy wygląda apetycznie  emotka obawiam się tylko, że jednak za ładne na lodówkę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6322962 Napisano: 17.02.2017 10:56:29 w Zjazd e-konkursowiczów
ultrixx napisał(a):

olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

11.03. Katowcie - data i czas idealna....z chęcia bym Was poznała

ja akurat z tych wszystkich terminów własnie 11.03 nie mogę, mam spotkanie klasowe

I ja też wtedy nie mogę, zapomniałam, że mam babski comber. Ten termin to chyba jest średni z uwagi na bliskość Dnia Kobiet. 18-19 mi zdecydowanie odpada, bo wyjeżdżam. Za to 25-26.03 też jest ok (jakby co).

Zaznaczyłam najbliższe daty,zobaczymy jak się forumowicze wpiszą, wtedy będziemy myśleć czy może jednak zmienić na późniejszą, niestety ostatnio też tak było, że komuś nie pasowała data która pasowała większości emotka Ale zawsze tak będzie, no nic poczekamy i wspólnie zdecydujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6322816 Napisano: 16.02.2017 20:59:15 w Zjazd e-konkursowiczów
fajnie, że coś ruszyło emotka organizujcie, chętnie potem poczytamy jak było emotka emotka

a ja jeszcze raz wrzucam ankietę Katowice http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6322581 Napisano: 16.02.2017 12:38:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
potrzebna motywacja, moglibyśmy tak coś dzisiaj wygrać ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6322281 Napisano: 15.02.2017 16:31:05 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

robimy jakiś zjazd w najbliższym czasie (powiedzmy 3-4tyg)? proponuję Katowice emotka

jestem za, tylko gdzie?

pomyślimy, miejsc jest sporo,np: ktoś ostatnio wspominał City Pub, kiedyś tam rezerwację robili znajomi i też miło wspominam emotka

no to robimy listę

zrobiłam wstępnie ankietę, taką jaką ostatnio stworzyła bc14 emotka
http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg
wpisałam weekendy, mi w sumie pasuje wstępnie każdy dzień, nawet poza weekendem emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6322271 Napisano: 15.02.2017 16:18:11 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

robimy jakiś zjazd w najbliższym czasie (powiedzmy 3-4tyg)? proponuję Katowice emotka

jestem za, tylko gdzie?

pomyślimy, miejsc jest sporo,np: ktoś ostatnio wspominał City Pub, kiedyś tam rezerwację robili znajomi i też miło wspominam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6322268 Napisano: 15.02.2017 16:14:53 w Zjazd e-konkursowiczów
robimy jakiś zjazd w najbliższym czasie (powiedzmy 3-4tyg)? proponuję Katowice emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, ultrixx 0

mysia

#6321523 Napisano: 13.02.2017 16:55:20 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Cieszy mnie, że moja Mama żyje po bardzo ciężkim wypadku.

emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6321339 Napisano: 12.02.2017 20:34:33 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Łączę się z Tobą w bólu, mam co roku ten sam "problem".
Wkurzyła mnie właśnie moja mama.Od piątku siedzę sama w domu, bo rodzice wyjechali pod czeską granicę do znajomych- jakieś 2,5 godziny drogi od nas.Przed chwilą dzwoni do mnie moja mama z pretensjami w głosie, czemu ja przez 2 dni nie raczę zadzwonić do rodziców,co u nich słychać emotka Tak, tak, wiem,być może wyjdę na wredną córkę,ale uważam,że oni nie po to wyjechali z domu do znajomych odpocząć,abym ja wisiała z nimi non stop na telefonie emotka Nawet gdyby im się coś stało, nie daj Boże jakiś wypadek, to ja nie mam nawet prawa jazdy/samochodu,aby po nich pojechać.Gdyby coś się stało, to zadzwoniłabym do swojej siostry po wsparcie.Ludu złoty, mam rocznikowo już 33 lata i naprawdę nie potrzebuję,aby rodzice trzymali mnie za rączkę.Sama potrafię sobie organizować czas wolny emotka

Już Ci radziłam - wyprowadź się, ja się nie dziwię że oni uważają że "potrzebujesz żeby Cię trzymali za rączkę" skoro się do tej pory nie usamodzielniłaś emotka   poszukaj mieszkania i pokaż im, że sobie w życiu poradzisz emotka inaczej co jakiś czas będziesz się tutaj wpisywać z tymi samymi nerwami emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6321156 Napisano: 11.02.2017 17:10:55 w WC - rozmowy o wszystkim

haha a ja głupia tak się cieszę, że mam dziś tyle weny emotka emotka och nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0