Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6310458 Napisano: 12.01.2017 22:08:46 w Konkursowiczki w ciąży
dziękuję za tyle odpowiedzi dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6310421 Napisano: 12.01.2017 21:11:44 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny polecacie coś na rozstępy, a raczej na zapobieganie? Słyszałam różne opinie m.in. że tak naprawdę nic nie pomoże i to sprawa indywidualna, będę wdzięczna za rady emotka

ps. dolly jeszcze raz dzięki za wsparcie w zeszłym roku, przygotowałam się, udało się i póki co wszystko przebiega prawidłowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6310255 Napisano: 12.01.2017 13:34:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
cieszę się, że nie podpisali które foto co wygrało, mogłabym mieć zepsuty humor do końca dnia, a tak za chwilkę mi przejdzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 gopablo1 0

mysia

#6310225 Napisano: 12.01.2017 13:08:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilosto3995 napisał(a):

To są jakieś żarty, A może ja nie doczytałam w regulaminie , że chodziło o potrawy wigilijne a nie o apetycznie wyglądającą potrawę z dobrym jakościowo zdjęciem . I po co tyle starań było ;/

no właśnie, szaleństwo.. weź się tu człowieku staraj.. a wystarczyło postawić olej i cyknąć foto komórką, spróbuję jeszcze raz ale chwilowo brak mi słów emotka
ps. nie mam nic do robienia fotek komórką, chodzi o ich jakość..

edit. joan czuję się przytulona emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6309793 Napisano: 11.01.2017 12:16:21 w Lay's
karolkas napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

monisss napisał(a):

myślicie, że sprawdzają źródło fotki? emotka

myśle, że tak. Przynajmniej te wybrane jako laureatów. 

a jak można sprawdzić źródło fotki?albo np. czy była już kiedyś publikowana?

np: wchodzisz w google grafika przesylasz plik i wyszukuje Ci takiej fotki w necie emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mysia

#6309722 Napisano: 11.01.2017 10:30:23 w Lay's
eskel napisał(a):

cleo25 napisał(a):

eskel napisał(a):

3 dzień nr 31. Julian T.  :o

... zaczęła się parada chomików ...
Za chwilę w wątku mdw będziemy czytać "wygrałam 10-ty komin" ... hip hip hurrra ...  emotka

No tak telefony na kartę i kilkanaście zgłoszeń na inne numery. Tylko potem nie sprawdzają adresu dostawy?

A ja mysle ze komin latwo wygrac, kazdy sie zalapie, nie wiem po co komu 10 kominow i nie interesuje mnie to emotka  mysle ze przy tych wiekszych nagrodach beda sprawdzac dokladnie emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6309291 Napisano: 09.01.2017 22:08:26 w dziś mam urodzinki
mdepfs napisał(a):

mam dziś urodzinki i jest mi z tym dobrze emotka  cudny dzień! emotka

oooo to najlepszego, samych dobrych ujęć, wygranych i weny nie tylko w konkursach fotoemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

mysia

#6309271 Napisano: 09.01.2017 21:03:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ze przeszedl to wiem. Ze przejdzie tez bylo wiadomo. Nie szukam zaczepki, nie chce wywolywac burzy, po prostu chcialam sie zapytac czy cos sie zmienilo w waszym odczuciu, bo takie bylo zalozenie.

Owszem. Mniej wqrwienia, przynajmniej na oczach. emotka
Poza tym chyba nie do końca się przeniósł, skoro od czasu do czasu dostaję błagalne miauczenia na PW, czy aby nie mam czasem paragonu na konk XYZ.

Otóż to. Ten wątek był, jak koopa. Niech sobie ta koopa leży gdzie indziej, nie muszę jej oglądać emotka Na forum powiało świeżością emotka

jejuuu joan czytam koopa i mi niedobrze, w święta zwymiotowałam po reklamie kotlina, obym nic nie musiała pisać kiedyś zachwytów nad ich produktami emotka
ale wracając do tematu, miałam już kilka PW o paragon, mimo że aż tyle nie gram, nie kupuje, więc wpisów też mniej ale jednak szukają.. poza tym też mniej się wkurzam, teraz się śmieję czytając wpisy "WYGRAŁEM! ale przepadło, cholera no paragon się ZGUBIŁ!" Wyświetl w wątku >>

mysia

#6307670 Napisano: 04.01.2017 16:16:08 w Wkurza mnie...
abc emotka postanowiłam że wezmę udział jak coś napiszę, ok dzisiaj miałam wenę posklejałam odpowiedź, poszłam do abc i oczywiście ZERO produktów promocyjnych.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6307236 Napisano: 03.01.2017 16:04:12 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem w listopadzie na Allegro buty zimowe i już się podeszwa odkleja od buta . Jak chciałem dac na gwarancje to mi odpisali:

Witam, niestety obuwie nie ma gwarancji tylko na aukcjach na których jest to zaznaczone udzielana jest gwarancja.Z uwagi na szybki zużycie obuwia mogę zaproponować rabat na drugą parę 40% i wysyłka gratis.

świnie.... emotka

W bambuko Cię robią emotka  Nie daj się wykiwać, mnie też kiedyś buty padły po 3 miesiącach to mi napisali, że miały gwarancję 1 miesiąc, odpisałam im parę słów na temat udzielania gwarancji w Polsce i oddali kasę.

Muszę poczytać o tym bo troszkę się nie znam 

Zawsze pomóc może rzecznik konsumentów emotka

Kurczę pierwszy raz mam taką sytuację emotka  co prawda buty się juz rozwalały ale po roku czy dwóch latach chodzenia a nie po dwóch miesiącach prawie... muszę poczytać jak wrócę z pracy na ten temat 

Tak jest rzecznik może nawet do nich pisemko napisać, kupując zawierasz umowę ze sprzedającym i czy są to buty za 20zł czy za 200zł czy były przecenione, czy towar jest takiego a takiego gatunku itp. NIEWAŻNE wszystko możesz zareklamować, nawet sznurówki.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6307079 Napisano: 03.01.2017 10:54:58 w SZUKAM....
magalan83 napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Szukam numeru telefonu do Zalando. 
27 listopada odesłałam koszulę, do dziś nie zwrócili mi kasy na konto. Kontakt do nich jest tylko poprzez e-mail albo usunęli kontakt telefoniczny albo jestem z tej wściekłości ślepa!
pomoze mi ktoś? emotka

https://www.googl...lZrWIW0JerS8Af_mTg 
Obsługa klienta: 800 080 211 emotka

Bardzo dziękuje emotka

Ja kiedys tez sie musialam upominac, dlugo to trwalo.. emotka  powodzonka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6306682 Napisano: 02.01.2017 13:58:26 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam info co wozi dzisiaj UPS (poza heinekenem) 

czapeczki z iMoto(nadawca Starhouse W-wa) ale nie mam pojęcia z jakiego to konkursu bo nie kojarzę niczego

no właśnie mi kurier powiedział tylko, że mała przesyła też nic takiego nie kojarzę, na necie znalazłam tylko coś takiego https://imoto.zone/Home/Regulamin ale ja na tym portalu nigdy nie byłam więc jeśli to też czapeczka to ja nie wiem o co chodzi, odbiorę paczkę jutro jak coś to będę do nich dzwonić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6306620 Napisano: 02.01.2017 13:05:04 w SZUKAM....
Szukam info co wozi dzisiaj UPS (poza heinekenem)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6306484 Napisano: 01.01.2017 22:57:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
gocha542 napisał(a):

oooo jak super!2017 rok zaczynam wygranym zestawem gier(16 XII) z abc  emotka emotka emotka

My tez tak zaczynamy emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6306088 Napisano: 30.12.2016 20:32:04 w Wkurza mnie...
hogata1179 napisał(a):

mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

...nie bądź głupia ,ja się tak załatwiłam cztery lata temu- też myślałam ,że ciąża to nie choroba i że nie powinnam zostawiać kolegów z pracy samych... jazda w pracy była duża  ,nadgodziny których nie powinnam mieć oficjalnie często nawet po 12 godzin , duży stres nieregularne jedzenie ... i po 6 miesiącach idealnej ciąży przyplątała się : cukrzyca, niedoczynność tarczycy i ciśnienie 180/100- ciąża mocno zagrożona i ja też ... zakończona szybką cc...  dzisiaj byłabym mądrzejsza ale po takich przejściach nie zaryzykuję więcej 

ojej emotka emotka ech końcówka roku nerwowa, dużo roboty, ale już wypisałam sobie urlop na styczeń, zobaczymy co dalej emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, joan 0

mysia

#6304965 Napisano: 27.12.2016 20:01:15 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

dziękuję za wsparcie emotka
julia26062011 dziękuję też emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6304956 Napisano: 27.12.2016 19:38:04 w Wkurza mnie...
Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6304928 Napisano: 27.12.2016 18:42:15 w Lay's
joan napisał(a):

sydariameki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lidka chyba zaś coś szykuje.... jak się będą liczyć takie zęby to nie mam szans emotka  

Wiadomo może kiedy ten konkurs rusza?

Nic nie wiem, ale kufa... Avanti będzie już miało Twoje: dane osobowe, adresy wszelakie, numer dowodu osobistego, PESEL i jeszcze dojdzie odcisk szczęki emotka

ja bym tam za pare tysi taki odcisk podarowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6304909 Napisano: 27.12.2016 17:44:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
Monika gratulacje!!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

mysia

#6304212 Napisano: 22.12.2016 23:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ponad tydzień temu posłałam zgłoszenie na kawa za marzenie, ale nie dostałam info że moje zgłoszenie zaakceptowali i dodali, wygrał ktoś bez potwierdzenia? nie wiem czy wysyłać to jeszcze raz.. emotka nie chciało mi się szukać mojego zgłoszenia w galerii.. Wyświetl w wątku >>
0 0