Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

mysia

#6304166 Napisano: 22.12.2016 20:59:56 w Nasze wygrane w minionym roku
Konkursowy 2016 zaopatrzył mnie w końcu w mikrofalówkę,blender, grill elektryczny i akcesoria kuchenne. Ukochany doczekał się PS4 i nawet dostaliśmy gry, za drugiego pada zapłaciliśmy bonem do media markt. Mogłam już dzwonić z nowego smartfona, siedząc na pufie i oglądając film na naszym 55calowym TV. 2016 rok podarował mi walizkę i zabrał mnie na wakacje. Po powrocie z wakacji zastanawiałam się na którym nowym rowerze będzie mi się najprzyjemniej jeździć do hipermarketów po zakupy za które płaciłam bonami. Pielęgnacja fajnymi kosmetykami, wypady do kina i troszkę gotówki z rzeczy które się nie przydały, uprzyjemniły czas. Mimo kilku kg do przodu byliśmy też co jakiś czas kilka stówek do przodu, a jak ubrania robiły się ciasne, można było liczyć na zakupy bonem w H&M, czy Zalando. Teraz odpoczywamy sobie pod kocykiem Milki, ucieszeni że nie tylko sobie sprawiliśmy w tym roku tyle przyjemności: dużo rzeczy dla domu dziecka, do tego kocyki, Heinekeny, piłki, kosmetyki dla rodziny i przyjaciół. Wpadło 6 kółek, ale chciałabym już te konkretne 4. Życzę Wam pięknych wygranych w 2017 ja chciałabym wygrać 4 kółka dla siebie i 4 kółka dla dzidzi, wakacje i trochę gotówki bo teraz przyda się bardziej emotka Cieszę się, że z Wami jestem, pozdrawiam wszystkich których poznałam osobiście na spotkaniu, mam nadzieję że w najbliższym czasie to powtórzymy!emotka Daliście mi mega kopa motywacyjnego.
Jestem pewna że dzięki temuportalowi, powiększyły się moje wygrane emotka
Jeszcze raz Wam dziękuję emotka i cóż do zobaczenia w MDW w 2017r emotka chciałabym umieścić tam "ambitniejsze" wpisy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6303051 Napisano: 20.12.2016 13:50:15 w Wkurza mnie...
Mnie też wkurza sytuacja w Europie, ale jak widzę ten cyrk w sejmie to nie wiem co myśleć, śmiać się czy płakać, siedzę przy kompie, zaglądam co jakiś czas na tv, fakty tvn akcja z nagraniami z telefonów, nagle tyle przemocy, ten tego szarpał, ten popchnął, ten obraził, opowiadają do kamerek w telefonach niczym znani youtuberzy.. filmiki, slit focie.. Dziwne że jak były media,od cholery kamer i dziennikarzy to tylu aktów przemocy nie zarejestrowano, a tu w jeden dzień tyle sensacji emotka   oglądam czasem wiadomości, raz tu raz tu dla porównania.. ale podchodzę z dystansem np: na tvp pokazywali ogromne poparcie dla PISu, reszta daleko w tyle..serio?  emotka   Wyświetl w wątku >>

mysia

#6302781 Napisano: 19.12.2016 21:14:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Byłam w c4 -zapomniałam kupić kamis,później kafel zamiast old spice zestaw świąteczny ja kupiłam FA, a w biedronce wkur........mnie ludzie pchają się jak jakieś ...........i nie patrzą pod nogi

ooo tak ludzie jacyś nieprzytomni, dziś wpadło na mnie kilka sztuk, czasem się czuję jakbym była obiektem ataku idzie taka kobieta prosto, prosto i nagle bam skręca w momencie kiedy ją mijam emotka ale spoko opanowałam już sztukę uników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6302762 Napisano: 19.12.2016 20:48:46 w WC - rozmowy o wszystkim
nelunia napisał(a):

koper napisał(a):

Ostrzegam, tylko dla ludzi o mocnych nerwach...
https://www.faceb.../?type=3&theater

ojjj mogę mieć teraz nocne koszmary emotka

haha to jest naprawdę przerażające emotka jak mój ukochany wróci z pracy to poprawię mu tym humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6302755 Napisano: 19.12.2016 20:43:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

(...) Czy ktos z forum bral udzial w konkursie mikolajkowym Shella, bo zgloszenia sa obledne, od postaci balwana zbudowanego z pomalowanych na bialo opon po rekwizyt samolotu, przez dzieci i dziecinne autka BMW i nie tylko na naped elektryczny?

Galerii dokładnie nie przeglądałam, bo od razu rzucił mi się w oczy pan z gołą klatą i śnić mi się będzie w duecie z panią, której pracownik stacji przyłożył pistolet do głowy (że niby olej leje).
Mój facet się uparł na zdjęcie takie a siakie i nic nie miałam do gadania; aczkolwiek wg mnie najsłabsze nagrody są najatrakcyjniejsze, więc nie oponowałam... żebyśmy czasem nie przedobrzyli.

Szkoda tylko, że nie podawało się w zgłoszeniu numeru paragonu, ale to znana bolączka emotka

nie widzę Cię joan emotka ja udziału nie brałam,ale przejrzałam fotki, wiem że na konkursy hasłowe też często zmuszamy się do pisania głupot, ale jak tak się patrzy na niektóre fotki to takie hmm wymuszone, bez frajdy.. sztucznie się uśmiechnąć czy zrobić głupią minę, wykorzystać po raz setny ten sam pomysł.. pstryknąc i gotowe! Za to jest wiele zwykłych nawet fotek,które są pełne radości i wywołują sympatię emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6301647 Napisano: 16.12.2016 20:29:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki NIVEA tesco (fajny ten zestawik emotka ) i w końcuuuuu bilety z los mentos.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6301642 Napisano: 16.12.2016 20:28:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
dr Gerard znowu mnie olał, ale Zott docenił i mam nagrodę II stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6301639 Napisano: 16.12.2016 20:23:07 w Biedronka
joan napisał(a):

alea napisał(a):

Ja mam drugą oponę , jeszcze dwie i szukamy miejsca parkingowego emotka

Może to jest sposób na "cztery kółka" emotka

z mojej opony ma za jakiś czas powstać balon więc mogę bez wstydu chodzić i pokazywać jak się skończyła moja konkursowa przygoda z dr gerardem emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6301062 Napisano: 15.12.2016 22:27:21 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

na zalukaj z tego co się orientuje kupujesz to bez wkopywania się na subskrypcje, daaaawno temu chciałam obejrzeć jakiś serial i posłałam smsa, nic się nie stało, wykupiłam tego  całego vipa i obejrzałam Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6301021 Napisano: 15.12.2016 20:40:04 w Biedronka
memos napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak ta agencja podchodzi do "laurek". Bo sama nie wiem czy pisać regulaminowe zgłoszenie, czy lepiej sobie darować ten konkurs. Patrząc na sposób "wysyłki" zgłoszenia - obstawiam dużo grających świecidełek.

ja raczej nie będę ryzykować, chyba że znalazłabym patelnie w biedronce.. tez się obawiam dopiętych laurek i innych cudów..szkoda mi kasę tracić emotka chyba że znajdzie się na forum ktoś kto jest zorientowany czy takie kombinowanie przejdzie.. Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

mysia

#6300660 Napisano: 15.12.2016 12:01:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
justkra napisał(a):

zestaw Lubella C4

U mnie tez zestawik, zawsze coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6300440 Napisano: 14.12.2016 20:42:07 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

efka napisał(a):

Mnie wkurza służba zdrowia! Od ok 10lat jestem stałe zatrudniona, uczciwie płacę podatki i wszelkie składki, a teraz kiedy jestem w ciąży te składki mogę sobie wsadzić w nos, bo większość lekarzy w moim mieście przyjmuje prywatnie. O specjalistach takich jak endokrynolog mogę w ogóle zapomnieć. Więc bulę za prywatne wizyty, za badania, może niech jeszcze szpital sprywatyzują, żebym za poród mogła sobie zapłacić, przecież nie mam lepszych wydatków, przecież dziecko, które niedługo przyjdzie na świat nic nie kosztuje  emotka

Niektórzy robią tak, że chodzą do dwóch lekarzy - do jednego prywatnie, a do drugiego na NFZ. Do tego na NFZ głównie po to, żeby dostawać skierowania na badania. Jeżeli nie masz takiej możliwości, to może warto raz na jakiś czas chodzić do rodzinnego - skierowania na podstawowe badania, typu mocz, morfologia, TSH, HIV czy grupa krwi może Ci wystawić.

Ja tak korzystałam z badań ale np: HIV, grupa krwi musiałam płacić, wyszło mi dodatkowo ok. 150zł emotka a z wizytą na NFZ u mnie nie ma problemu mogę chodzić, ale wybrałam polecanego lekarza i chodzę prywatnie. Natomiast wkurza mnie, że większość pilnych badań człowiek często jest zmuszony zrobić prywatnie, tak samo jak miałam problem z kolanem, zapisałam się na wizytę - termin za miesiąc, musiałam iść prywatnie.. Niestety tak to w większości  przypadków wygląda i to jest przykre, a przecież dla każdego z nas, zdrowie jest na pierwszym miejscu..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6299849 Napisano: 13.12.2016 16:51:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Heineken też, ale kurier nie dowiózł w całości, jedno piwko nie przetrwało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297833 Napisano: 08.12.2016 12:46:59 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

Padłam i powstać nie mogę... emotka  
Szara codzienność każdego OLX-owicza, ot co emotka
http://mistrzowie.org/680971/Negocjacje

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297815 Napisano: 08.12.2016 12:29:32 w Informują
Mail z Heinekena Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6297514 Napisano: 07.12.2016 19:49:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
giulietta napisał(a):

kosmetyki Nivea  emotka

u mnie w końcu też emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

mysia

#6296657 Napisano: 06.12.2016 11:20:59 w Konkursowiczki w ciąży
mczarna napisał(a):

siasiolka napisał(a):

coś Ty joan! Teraz Mysia będzie miała prawo robienia zakupów bez stania w kolejkach więc wiesz emotka  
Gratulacje Mysia.. niech fasolka rośnie zdrowo  

Ciąża i tuż po porodzie to najlepszy czas na konkursy,sama w tym czasie zaczynałam:p Wtedy głowa nie myśli o pracy, inne motywacje:-) Mysia-gratulacje i powodzenia!

póki co głowa i myśli w pracy emotka  dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6296484 Napisano: 05.12.2016 22:52:03 w Konkursowiczki w ciąży
joan emotka teraz będę mogła brać udział w konkursach dla matek emotka dopiero się rozkręcę emotka a jak mi będzie ciężko iść to Cię wyciągnę na zakupy emotka
siasiolka dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6296475 Napisano: 05.12.2016 22:29:14 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

emotka ..

Czyżby ten tego tamtego? emotka

hehe dokładnie ten tego tamtego.. chciałam tak nieśmiało zaznaczyć, że na następnym zlocie pojawię się z trochę większym brzuchem emotka Wyświetl w wątku >>