Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6285394 Napisano: 16.11.2016 18:31:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw żeli palmolive z tesco, ukochany zachwycony emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

mysia

mysia

#6284784 Napisano: 15.11.2016 19:22:37 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

W sumie mi się już rzygać chce od tego konkursu i mogę dać hasła, które wygrały plejaki, jak ktoś chce to na pw, nie będę tu wstawiać.

czemu rzygać? wygrałaś konsolki to się ciesz emotka mi to może chcieć się rzygać, laysy pootwierane a wpadły tylko 2 piłki emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6284774 Napisano: 15.11.2016 19:13:07 w Zdjęcia naszych wygranych
nelunia napisał(a):

luko922 napisał(a):

nelunia napisał(a):

bluza wygrana z Frugo emotka

Też dziś do mnie doszła... Hmm, sprzedać muszę.  emotka

a co, w pomarańczowym Ci nie do twarzy ? emotka

no właśnie! dawaj na nowy avatarek emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6284711 Napisano: 15.11.2016 17:30:14 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

ace napisał(a):

bo dzisiaj lekarze są od wypisywania recept, a nie od leczenia... No ale takie mamy szkolnictwo niestety...

Z tym zgadzam się w 100%
Każda cieżarna miała inne problemy a każda dostawała dokładnie te same leki.
Tak mnie leczyli że po 4 dniach wyszłam do domu byłam zstresowana, nieswyspana, niedożywiona nie mogłam dojśc do siebie w domu. Po 2 dniach znów problem się pojawił, nie zgłosiłam sie od razu do szpitala bo musialam odpoczac od poprzedniego pobytu, więc poszłam po 4 dniach na 4 dni i wyszłam..i do tej pory tylu lekarzy i żadnej diagnozy nikt mi nie powiedział skąd moje plamienia....wszystko inne jest ok.

U nas w szpitalu było jak w wojsku o 6.00 błysk światel - pobudka mierzenie ciśnienia, temp., tętna. O 7.00 pierwszy szybki obchód (w 3 osoby)potem o 8.00 następny (tu przychodzilo chyba ze 20 osób) emotka potem co jakis czas puls, ktg, kroplówka
śniadanie o 8, obiad o 12, kolacja o 16 - potem głodowanie.
Spac sie nie dało ani za dnia ani w nocy bo na przeciw rodziły kobiety (jak kazda wie ile to krzyku kosztuje)...jak juz byłachwlka ciszy i już wydawało się ze zasnę to albo wpadała pielegniarka żeby cos zbadac, albo salowa posprzątac, albo z jedzeniem, albo był poród...i tak kobieta ciężarna jest traktowana w szpitalu...gorzej niż w więzieniu, wychodzi się w gorszym stanie niż się przyszło

ech masakra emotka głowa do góry! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6283190 Napisano: 11.11.2016 15:41:21 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzka podłość, chciwość? Nie wiem jak to nazwać. Robiłam dziś zakupy, stojąc w kolejce przeglądałam internet na telefonie, a gdy przyszło do płacenia, odłożyłam telefon na taśmę i zapomniałam o nim. Nie zdążyłam wyjść ze sklepu, kiedy się zorientowałam, że nie mam telefonu. Wróciłam się na kasę, ale po telefonie nie było już śladu. Od razu zadzwoniłam z telefonu konkursowego, ale ktoś w przeciągu pięciu minut wyciągnął z niego karty albo go wyłączył... Musiała być to osoba, która stała za mną w kolejce i za pewne mijała mnie, gdy wracałam się do kasy...

I jak to się skończyło? Faktycznie do tej pory nie odzyskałaś telefonu? Przykra sprawa, naprawdę... Serdecznie Ci współczuję, sama z rodziną (jak pewnie większość z nas) też padałam ofiarą takiego podłego złodzieja, choć akurat nie o telefon chodzi.  emotka emotka
Miałam kilka lat temu podobną sytuację, znalazłam przypadkiem nowiuteńki smartfon na przystanku w bardzo ruchliwym miejscu w centrum miasta, na półce przed kioskiem i tam (w tym kiosku) go przy świadkach (którzy mi tak poradzili) od razu zostawiłam; ogłosiłam, gdzie tylko można było (m. in. na FB); z tego, co mi potem powiedziano, właściciel się odnalazł. Wiem, że to zabrzmi dość dziecinnie i naiwnie, ale - może na wszelki wypadek popytaj jeszcze raz w tym sklepie, czy ktoś się nie zgłosił, zerknij na pobliskie tablice ogłoszeniowe i słupy (ja tu u siebie dookoła ciągle mam jakieś odręcznie napisane ogłoszenia np. o znalezionych kluczach od domu czy dokumentach). A co ze sklepowym monitoringiem? Przecież w końcu po coś on jest zainstalowany! Trzeba zerknąć z policją kto stał za Tobą i co robił, kiedy odchodziłaś od kasy! Trzymam kciuki - mimo upływu czasu i Twojej utraty nadziei - za powodzenie i znalezienie zguby! emotka Takie skrajne zachowania ludzi też przechodzą zawsze moje najgorsze wyobrażenia. emotka

wystarczy wpisać w google "przywłaszczył/a sobie telefon" pamiętam kilka takich artykułów na naszym mieście, raz był filmik jak kobieta w autobusie sobie zabrała telefon osobie która go zostawiła na siedzeniu, wstyd jak nie wiem emotka wkurza mnie, że takie sytuacje mają miejsce.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6283160 Napisano: 11.11.2016 14:06:38 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Mysia, Jokan, Ziolko  emotka
Macie racje, przestane sie wogole przyznawać i będe mieć spokój...
A dowiadywali sie przewaznie przypadkiem, bo sama malo sie "chwalilam"...
Dziękuje za dobrą rade. emotka

PS. A teraz mnie wkurza co innego, by było w temacie.

ja kiedyś głównie chwaliłam się dobrej koleżance bo zawsze się cieszyła ze mną i nigdy nie wypytywała co i jak, aż kiedyś chciałam jej zrobić prezent i pomogłam wygrać troszkę większą nagrodę (wiem że jej się ta nagroda marzyła) i się zaczęło.. pytania o regulaminy, ile czego trzeba kupić itd. powiedziałam jej że mi to sporo czasu zajmuje i musi sobie sama takie rzeczy ogarniać.. ja jej się już nie chwalę, ale ona próbuje grać choć póki co z zerowym skutkiem, teraz wkurzam się na siebie i już mało się chwalę komukolwiek emotka niektórzy zazdroszczą, inni myślą że takie granie zajmuje człowiekowi 10min i gotowe, jeszcze inni powiedzą Ci że po prostu masz szczęście (bo gdzie tam talent emotka ), tylko konkursowicz zrozumie konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6283142 Napisano: 11.11.2016 12:31:57 w SZUKAM....
Pewnie już ktoś pytał, ale czy bon auchan można wykorzystać w innym auchan, czy tylko w tym w którym się wygrało (na bonie widnieje adres sklepu)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6283012 Napisano: 10.11.2016 21:45:22 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

A mnie wkurza pewna osoba z mojej rodziny, która strasznie zazdrości mi tego, że coś wygrywam. Za każdym razem twierdzi, że wygrałam tylko dlatego,że mam szczęście, bo napewno nic ciekawego nie napisałam.. A skoro już wygrałam to moge jej to dać, bo przecież za to nie płaciłam  emotka

nie przyznawaj się, że coś wygrałaś emotka po co szarpać sobie nerwy zazdrośnikami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6282996 Napisano: 10.11.2016 21:06:14 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Opisy na paragonach. Kupiłam vegete na konkurs w Tesco, opis na paragonie: "75 g". No tego to jeszcze nie było!

na poprzedni konkurs vegety też miałam taki paragon, poszłam do punktu obsługi klienta, a tam odmówili mi podbicia i powiedzieli, że organizator może sobie u nich sprawdzić, że to vegeta.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6282990 Napisano: 10.11.2016 20:57:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kocyk Milka, jedynie niemilkusio pachnie emotka i ostatnio zgrzewka Żywca abc emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

mysia

#6281683 Napisano: 08.11.2016 20:25:25 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

synk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka

Nie znasz mojej mamy, i tak by codziennie podjeżdżała pod moje mieszkanie i sprawdzała, czy tam jestem i co robię.Jej ingerencja w moje prywatne sprawy już dawno przekroczyła wszelkie granice i ja naprawdę nie wiem, ile czasu jestem w stanie to jeszcze wytrzymać,ech.

zmień miasto...kraj...to jej utrudni ingerencję w Twoje życie. Albo po prostu porozmawiaj. Powiedz żeby się od** emotka

Nie jest to taka prosta sprawa, bo pracuję w firmie ojca i musiałabym przeorganizować całe swoje dotychczasowe życie. Moja mama uważa, że to z troski o mnie i bez niej w życiu zginę.

No właśnie może tak uważać, skoro z nią nadal mieszkasz, wyprowadź się i pokaż że świetnie sobie radzisz, nie wierzę że by Cię tak nachodziła, poza tym nie musisz jej drzwi otwierać, trzeba jasno wyznaczyć granice, ale łatwiej jest to zrobić będąc na swoim terytorium emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6281654 Napisano: 08.11.2016 19:56:13 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

mysia

#6280922 Napisano: 07.11.2016 18:49:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
bruce napisał(a):

O, jak super, emotka serdeczne gratki! Titinunu emotka
titinunu napisał(a):
Pozytywnienie zweryfikowane paragony i mam 25000zł. na koncie od Woseba (II etap)

yeah! gratulacje! cudnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6280512 Napisano: 07.11.2016 09:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

Na poprawe humoru:
https://melodiana...e.pl/#wyniki?vid=249

Siedze i rycze ze smiechu emotka  bral ktos udzial?

emotka Boże Ty to widzisz i nie grzmisz emotka emotka emotka

hahaha, ale się uśmiałam  emotka  Mega dawka humoru z rana  emotka

Hahaha nie wierze emotka  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6280009 Napisano: 05.11.2016 10:31:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
od dawna mam paragony na Vegetę, chcę w końcu coś posłać, ale w opisie brak nazwy Vegeta, przykładowo: Przypr.Pomid.20g P w innym sklepie PodravkaPryzprawaKur, czy będą problemy z takimi paragonami? emotka trochę osób już wygrało, może ktoś doradzi czy miał podobnie opisane paragony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6278983 Napisano: 03.11.2016 11:21:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland bonik  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6278598 Napisano: 02.11.2016 17:58:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
bonik z bobovity emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6278220 Napisano: 02.11.2016 10:27:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0