Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6273557 Napisano: 22.10.2016 11:08:11 w Smolar
mam pytanie do tych którzy nie wygrali w loterii coca-coli, szukał ktoś na tej stronie z wynikami swoich paragonów? choć może by się ktoś pochwalił.. ja przyznam że mi się nie chce emotka nie podobają mi się te loterie smolara, chyba czas zmienić numer telefonu, może ten mój jakiś pechowy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6273379 Napisano: 21.10.2016 20:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

huda83 napisał(a):

Ech...bardziej mnie martwi to, że moje pomysły są do cenzura, niż brak wygranej, bo to nie wróży dobrze na przyszłość. Kurcze, wygrywam zawsze, jak np. siedzę na tronie i spada na mnie pomysł, a nigdy jak siedzę nad kartką i dumam. Wnioskiemotka

Wnioski:
1. przesrane to Twoje życie konkursowicza
lub
2. jak olewasz to wygrywasz emotka

ja proponuję więcej grać w konkursach z chipsami, colą i innymi takimi hitami żywieniowymi, wtedy częstotliwość siedzenia na tronie lub też pochylania się nad nim ma szansę się zwiększyć, a co za tym idzie zwiększy się też ilość wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6273288 Napisano: 21.10.2016 16:44:04 w Dziś cieszę się z.....
mdepfs napisał(a):

u mnie ostatnio urwanie głowy w życiu, dlatego cieszę się, że dziś mogłam zostać w domu i uporządkować... konkursy. Leżę sobie na kanapie, w radio muzyka jak na zamówienie, ciepło od kominka  ^_^ doceniam ten jeden jedyny dzień spokoju w październikowej bieganinie. Oh tak  emotka

ooo tak ja miałam taką masakrę w tym tygodniu w pracy, że niesamowicie cieszą mnie te dwa dni wolnego, mam gdzieś pogodę.. teraz kocyk, herbatka i konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

mysia

#6272343 Napisano: 20.10.2016 10:14:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smolarek mnie chwilowo zgrzewką piwa przekupił, ale ostatnio coś słabiutko to sobie ponarzekam ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6270948 Napisano: 17.10.2016 19:29:49 w Biedronka
marzenier napisał(a):

W ramach terapi posmolarowej usmazylam właśnie tonę cynamonowych racuchow z jabłkami. 
Zapraszam,można nieco złagodzić ich smakiem gorycz przegranej
I obiecuję że nie będziemy zapijac ich cola

no moja terapia to piweczko w tym momencie... tak, Żywiec z abc.. emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6270921 Napisano: 17.10.2016 19:02:10 w Wkurza mnie...
oj smolar smolar,obyś to jeszcze zdołał naprawićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6270631 Napisano: 17.10.2016 13:46:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisze się, pomarudzę, poczekam.. emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6269397 Napisano: 14.10.2016 11:06:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

nic nie wygrywam a wczoraj na dodatek 3 razy mijałam po drodze czarnego kota emotka buuuuuuuuuu

Nic się nie bój, koty przynoszą szczęście - właśnie dlatego tylu konkursowiczów ma koty emotka W tym ja, bo szczęściu trzeba pomagać emotka

Co Ty tu robisz joan, to nie jest watek dla Ciebie emotka  :P a w temacie dzisiajj niiicccc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6268544 Napisano: 12.10.2016 19:36:35 w Wkurza mnie...
golden submarine nadali mi polecony inpostem,info że doręczą w ciągu 4 dni, dziś info że mam sobie odebrać gdzieś tam (ja nawet nie wiem gdzie to jest emotka brak pełnego adresu) awizo brak, czy oni tak zawsze? na infolinię oczywiście się dodzwonić nie da emotka podpowie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6268112 Napisano: 12.10.2016 10:29:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj Smolar, ja Ci tu szczerze z całego serducha o moim cudownym psiaku, a Ty nic? emotka  To chociaz ten bon z biedry bys dal..tez cisza..Musisz mi to jakos wynagrodzic, czekam na samochod! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6268031 Napisano: 12.10.2016 07:26:18 w Czy informują/ informowali?
annnusss napisał(a):

monkakk napisał(a):

annnusss napisał(a):

czeko napisał(a):

Mam nadzieję!:) Bo do mnie nikt nie pisał hehe

Podobno smsy zostały wysłane 

a wiesz może kiedy?

Jakieś 10 min temu. Mi się nie udało i coś czuję, że wyniki były na odwal

ja natomiast czuję, że na odwal nie były.. emotka   a w temacie, czy informowali juz z garnier "a wlos ci z glowy nie spadnie"? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6267851 Napisano: 11.10.2016 18:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

czy z Laysów wysyłają wiadomości zwrotne na maila? bo ja nic nie dostałam...

wysyłają (jeśli chodzi o zwrotną po odesłaniu oświadczenia), może później Ci odpiszą emotka chociaż w konkursie z pufami mi nie odpisali, a nagroda dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6267827 Napisano: 11.10.2016 18:14:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
voucher Zalando Carrefour Fantasia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, scrabble 0

mysia

#6267416 Napisano: 11.10.2016 09:15:51 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że jednak likwidacja wątku paragonowego coś dała, wynurzają się rezerwy, dostaję zapytania na PW czy sprzedam paragon (przed zamknięciem wątku takich wiadomości nie dostawałam emotka ) oczywiście NIE sprzedaję, nawet jeśli to nie mi trafi się rezerwa, to cieszę się, że innej osóbce z forum (z własnym paragonem) się trafiło emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6267412 Napisano: 11.10.2016 09:11:36 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

fantasia carrefour? informowali? Wiem, że było mało nagród ale może komuś z forum się udało?  emotka

Wg regulaminu mają jeszcze czas 5.10 komisja + 5 dni na powiadomienie.

Było dziś?:)

też jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6267410 Napisano: 11.10.2016 09:10:42 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

anus napisał(a):

monisss napisał(a):

Nic... A słuchajcie bo mi nie chciał wejść numer paragonu i z tego co pamiętam wklepalam numer kasy fiskalnej i mi weszło kto jest organizatorem, Nivea? Kuzwa jestem mistrzem wpisywania złych danych...dobrze że tylko 1 zgłoszenie wysłałam to nie pomyślą,że cos krecilam

bo tam nr kasy fiskalnej był pokazany na wzorze jako nr paragonu (chodzi o konkurs Nivea z Sablewską)

Ja wlasnie wpisywalam wg wzoru nr kasy. A Wy?
Niestety numer nie dal rady  byc wpisany w calosci, bo tam byla mozliwa okreslona liczba znakow. Mam nadzieje ze uznaja paragon...

Też dzisiaj się zorientowałam, że rzeczywiście był podawany nr kasy emotka  ale cóż uznać muszą, chyba nie znajdzie się nikt kto wpisał inny numer.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6267033 Napisano: 10.10.2016 16:29:57 w Wkurza mnie...
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

jesteś na forum ponad 10 lat, w tym czasie napisałeś 38 wiadomości i narzekasz, że nie możesz dyskutować, ale wygląda na to że Ty chyba nie lubisz dyskutować emotka a pomysł dobry, ja bym się cieszyła jakby dostępne dla wszystkich tematy też były zamknięte dla osób które od momentu rejestracji nie dodały żadnego konkursu, tylko wchodzą sobie po informacje emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6266420 Napisano: 09.10.2016 12:19:17 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

Dziękuję :*
To nie jest moje zgłoszenie,  a mojej kuzynki, która jest dla mnie jak siostra. Dostała juz od życia takiego kopa, że teraz należy jej się slub jak z bajki. Ja to zgłoszenie traktuje nawet z większym zaangażowaniemieście,  niż byłoby moje.
Będę was męczyć od jutra na pw,  aż będziecie mieć mnie dosyć  emotka emotka

męcz codziennie emotka choć w moim wypadku najskuteczniejsze męczenie wypada ok. 16.00 emotka więc śmiało emotka Wyświetl w wątku >>

mysia