Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6255054 Napisano: 15.09.2016 17:59:57 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Oderwanie kodów w serkach Hochland już były, ostatnio ktoś pisał o braku sreberek w Almette a Ja dzisiaj widziałam w Lewiatanie całą półkę pootwieranych mullermilch emotka Obrzydliwe...

emotka masakra.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6255053 Napisano: 15.09.2016 17:58:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jedno jest pewne, wybór agencji wzbudza dużo kontrowersji, po części racja są różne produkty i różne ujęcia, z drugiej strony gdyby rzeczywiście belvita i lipton wykorzystali te zdjęcia w swoich reklamach, pewnie byłby śmiech i pytania kto od kogo pomysł zgapił.. Nagroda bardzo wartościowa - marzenie! Stąd tyle wątpliwości co do słuszności jej przyznania, widać że wiele osób się napracowało i pewnie czują się zawiedzeni. Ja owszem czasem w jeden dzień ciachnę kilka fot na różne konkursy w tych samych ciuchach, ale zmieniam pomysł, rekwizyty, miejsce..bo czy to zgodne z regulaminem/prawem czy nie to nie chciałabym takich sytuacji jak ta z belvitą, po prostu emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6254657 Napisano: 15.09.2016 08:06:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na belvitę poslałam od niechcenia 1 foto, nawet okularów nie zdobyłam. Przeglądałam natomiast z zachwytem prace w galerii konkursowej. Jeżeli chodzi o to które wygrało to 1. Ładne, ale nie rozumiem motywu z książką. 2. Owszem różni się od tego w Liptonie, ale dla mnie to jest taka sama sytuacja jak napisanie wierszyka na jeden konkurs i przesłanie go na inny modyfikując odrobinę wersy i zmieniając nazwę produktu. Ludzie zdolni i kreatywni, ale szkoda mi osób które stworzyły swoje prace z myślą tylko o tym konkursie..  emotka Wyświetl w wątku >>
3 agicho, zubi, mia 0

mysia

#6254358 Napisano: 14.09.2016 14:26:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6253977 Napisano: 13.09.2016 19:49:41 w Zjazd e-konkursowiczów
co ubieracie? koszulki z onetu? ma być chłodniej to może bluzy prince-polo albo lion? emotka
a tak serio przez laysy i bueno chyba by mi się przydała jakaś promocyjna XXXXXL emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6253559 Napisano: 13.09.2016 10:47:33 w Biedronka
calliope napisał(a):

Jak dla mnie wszystkie warianty są piękne i z każdego bym się tak samo cieszyła emotka

No dobra ide tez poogladacemotka Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

mysia

#6253299 Napisano: 12.09.2016 19:02:23 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

Czyli ustalone. Oby mi się udało wrócić na Śląsk na czas, taka okazja na spotkanie może się prędko nie powtórzyć emotka

Aha, nie przynoście swoich zapasów z domu, czyli Lecha Free abo Kinder Bueno, bo nas wyrzucą z lokalu emotka

co Ty dużo osób też było chętnych na kato więc raz dwa można kolejny zjazd zrobić emotka
a kinder bueno zeżarłam chyba z 15 i już nie chcę emotka joan przewidujesz być o 17.00 czy później? mam nadzieję, że kogoś tam jeszcze złapię, będę się śpieszyć i mam nadzieję być ok.19.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6253291 Napisano: 12.09.2016 18:36:48 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

*bedziemy mieli osobną salę emotka a jak bedziemy chcieli imprezy to przejdziemy do knajpy obok

mam nadzieję
bc14 napisał(a):

Spotkanie odbędzie się w restauracji SPARTAN ul.Rynek 11 (obok banku ING)
dzień 17.09 godz 17 GLIWICE

busem bliżej niż do Piastów nie podjadę tak? potem prosto, prosto i jeszcze raz prosto? dawno na rynku w Gliwicach nie byłam, będę później mam nadzieję że będziecie siedzieć dłużej niż 3h emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6253218 Napisano: 12.09.2016 16:05:16 w Gratulacje! Dla wygranych!

mysia

#6253111 Napisano: 12.09.2016 14:03:12 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Soraya Lidl poinformowany? Orientuje się ktoś?

Chyba nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

mysia

#6252702 Napisano: 10.09.2016 23:00:02 w Zjazd e-konkursowiczów
to co kochani, jednak Kato? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6252379 Napisano: 09.09.2016 19:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

emotka Czytam, czytam i... oczom nie wierzę. emotka Przesadzili. emotka emotka

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

potem domek wylosują na zdublowany kod i nagroda zostanie u nich

Powiem Ci - widzę, że chyba do tego to zmierza... emotka

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

Dobrze ze o tym piszesz, wlasnie wyslalam kod, ale nie bylam pewna bo kurde 1 wyglada jak I emotka  ale przeszlo bez zadnego komunikatu czylu trafilam emotka

no właśnie z bueno mam ten sam problem czy I czy 1? czyli info o błednym kodzie wyskoczy?:>
a z almette zgłoszę kilka przy okazji, ale brak słów.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6252361 Napisano: 09.09.2016 19:19:50 w Zjazd e-konkursowiczów
size napisał(a):

Podrzucę Wam jeszcze jedno miejsce w Katowicach, które również może zasługiwać na zainteresowanie emotka Jest nim Jazz Club Hipnoza na placu Sejmu Śląskiego. Jest tuż przy Teatrze Korez - teatr może więcej osób skojarzy emotka Da się zjeść, muzyka jak w temacie, ale dużo ludzi i pewnie też jakaś rezerwacja byłaby na miejscu.

Klimat odmienny od tego w City Pubie (choć City Pubu wielka zaleta za położenie - niedaleko dworca autobusowego i kolejowego). W zasadzie stoją te moje propozycje na dwóch różnych biegunach emotka

A tutaj do poczytania o Hipnozie:
http://www.jazzclub.pl/
https://pl.tripad...Southern_Poland.html

Pozdrawiam emotka

super, ale jednak niezależnie od miasta, im bliżej dworca tym lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6252057 Napisano: 09.09.2016 12:02:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ita1987 napisał(a):

Gwiazdorski Weekend Loreal - kosmetyki DPD

do mnie też właśnie dzwonił kurier, pytanie po co im nr dowodu..  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6251873 Napisano: 08.09.2016 23:09:59 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

słuchajcie ja nie upieram sie przy Gliwicach. Moga byc Katowice tylko czy ktos sie tym zainteresuje i zaproponuje lokal?

size ma niezły pomysł z City Pubem, też tam kilka razy byłam i miło wspominam emotka co do Gliwic to się mało orientuję więc liczę na Ciebie bc14 i dzięki za duże zaangażowanie, fajnie że jest już lista chętnych itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6251669 Napisano: 08.09.2016 15:49:07 w Zjazd e-konkursowiczów
Jak ustalicie już wszystko dokładnie to dawajcie znać emotka a co do miasta, widzę że jeszcze kilka osób jest za Katowicami, (następnym razem możemy zrobić ankietę odnośnie miasta), ja postaram się do Gliwic dojechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250821 Napisano: 06.09.2016 21:34:49 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

Mysia masz i mojego lajka za to co napisałaś emotka  poczytałam trochę ten wątek i aż sobie stopkę ustawiłam

ojaaa bardzo fajna stopka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250754 Napisano: 06.09.2016 17:52:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w ludziach jest tyle jadu, coraz mniej życzliwych, nikt nie próbuje zrozumieć wszyscy oceniają. Nie wspominając o tym jak łatwo ludzie się nakręcają i mają satysfakcje z dowalania innym.. Śmiać się czy płakać z niektórych wypowiedzi emotka Nikt nie jest idealny, co do dzieci to nie oceniam, nie mam dzieci, doświadczenie co do opieki mam. Tak samo jak niektórzy patrzą krzywo na matki, które podniosą głos na dziecko, nikt nie pomyśli co się dzieje w życiu tej mamy, jaki miała dzień/tydzień/miesiąc.. i że to zapewne chwila braku cierpliwości, po której nachodzą tą mamę ogromne wyrzuty sumienia.  Przemyślcie choć trochę czy dobrze robicie, no nic ja idę pisać zgłoszenia konkursowe miłego! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6250747 Napisano: 06.09.2016 17:33:45 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

niestety ja nie znam Katowic a nikt nawet nie zaproponował miejsca gdzie moglibyśmy sie spotkac.
Mysia a dokąd musisz wrócić może jakiś konkursowicz by Cie podwiózł

bc14 napisał(a):http://doodle.com/poll/dpx23emqx58bdns5

prosze o wpisanie sie osob(nick)  ktore chcialby sie spotkać na Slasku. i
zaznaczenie terminow  w ktorych moga sie spotkac-prawdopodobnie w
Katowicach ale miejsce ustalimy jak wybierzemy  date

sugerowałam się tym wpisem, muszę wrócić właśnie do Katowic, mój jedyny problem polega na tym,że jestem tego 17.09 zajęta na pewno do 17.00, muszę wrócić do domu, a potem dotrzeć do Was, będę myśleć jak się zorganizować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250632 Napisano: 06.09.2016 13:59:11 w Zjazd e-konkursowiczów
Myslalam, ze Kato bo do 17.00 mnie nie będzie, musze jeszcze do domu wrocic, a jak potem z dojazdem do Gliwic to nie wiem emotka  postaram sie dotrzec ale nie wiem na ktora.. Przewidujecie jak dlugo potrwa spotkanie? Wyświetl w wątku >>
0 0