Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#7105207 Napisano: 01.07.2023 12:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

dede napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Ciekawa jestem czy oni sa w stanie jakkolwiek udowodnić sztuczne nabijanie głosów czy jedyne co mogli zrobić to tą blokade na 10 szt.

Ale co to znaczy sztuczne nabija nie głosów? Umówmy się... ze spontanicznym głosowaniem internautów na najlepszą pracę nie ma to nic wspólnego. Wszystkie prace, które mają dużo polubień to prace, których autorzy o te głosy gdzieś poprosili. Czy to rodzinę, czy znajomych czy obcych...

To chyba w na każdym forum proszą o te głosy bo tak naprawdę mało komu chciałoby się klikać ot tak 10 razy i to jeszcze codziennie. Musieliby cały czas o te głosy prosić i przypominać. W sumie jeśli naprawdę tak to wygląda to ten ipad powinni dostać bo ja przyznam szczerze jak zobaczyłam te skoki głosów to straciłam motywację.

Oczywiście, że tak.  Nagrody powinna przyznać komisja. To nie te czasy, żeby internauci głosowali. Prawda jest taka, że nie wygrają prace najlepsze, a takie, których autorzy się o głosy sami postarają.

Oczywiście, że da się to udowodnić. W konkursach na głosy brałam udział dwa razy. Za pierwszym razem nie doczytałam że będzie głosowanie i żałowałam, ze wziełam w tym udział, jak się okazało po skargach organizator prześwietlił głosy (IP - przy zmiennym jest z tego co kojarzę i tak podobne, do tego z jakich urządzeń były oddane głosy, wszystko się da). Drugi konkurs też skargi, ale chyba nie chciało im się tak wnikliwie sprawdzać, sporo osób poleciało w rankingu, co z tego ja na starcie zrezygnowałam z walki o głosy. Głosy można kupić, można zmieniać IP i dziwię się, że agencje dalej robią takie akcje, aż szkoda że tyle głównych przyznanych zostanie przez takie "głosowanie". Przy okazji gratulacje dla Was bo prace są świetne! Wyświetl w wątku >>

mysia

#7103933 Napisano: 27.06.2023 15:12:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

Czy Ktoś jeszcze czeka na wafle Familijne z konkursu: Familijne wieczory filmowe?

tak, odpisali mi żeby czekać i że proszą o jeszcze trochę cierpliwości emotka

Jakby co, ja tez czekam emotka

Ja równiez

Moja córka też czeka

Ja też czekam

Czekam i ja emotka

No oni już przeginają emotka  ja do nich pisałam 3 tygodnie temu i też odpisali, że proszę o trochę cierpliwości... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7086032 Napisano: 28.03.2023 14:53:16 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

III etap Kinder na Messengerze? Do tej pory było info we wtorki rano. Ktoś, coś?

Też jestem ciekawaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7085113 Napisano: 21.03.2023 16:26:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

ananaska napisał(a):

Hej, dostałam kod prepaid paysafecard z loterii Nestle (30 zł) i nie wiem gdzie go mogę zrealizować? (nie gram w gry). Pomoże ktoś?

W Żabce kup coś za to.

Ok poczułam się staro emotka też mam ten paysafecard i też nie wiem gdzie go zrealizować? Majkii jak tego użyć w Żabce? Wprowadzić ten kod gdzieś w aplikacji Żabka czy podać go podczas zapłaty za zakupy?emotka  Może ktoś ma inne pomysły? Bo naszukałam się i nie znalazłam niczego poza grami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7084568 Napisano: 17.03.2023 15:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Haribo - jakie rozmiary wysyłają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7076991 Napisano: 29.01.2023 14:38:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

ktoś coś słyszał konkursy colgate - palmolive? nie mam past, żeli pod prysznic oraz mydełek.. zapasy się skończyły, a konkursów nie ma 

Też poszukujęemotka  + kapsułeczki do prania.. bo Lovela starczy mi jedna, więcej nie chcę  emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mysia

#7070742 Napisano: 27.12.2022 11:50:10 w Nasze wygrane w minionym roku
Całkiem niezły rok, z ilości i wartości nagród jestem zadowolona  emotka  Śmiało mogłabym kupić fajny samochód, ale używany emotka emotka  
Najfajniejsze nagrody: sporo gotówki, voucher lotniczny, ekspres, telefony, rowery, bony do rożnych sklepów.. 
Wierzę, że 2023 rok będzie jeszcze lepszyemotka
Fajnie być w miejscu, gdzie jest tylu zdolnych i kreatywnych ludzi, życzę Wam wymarzonych wygranych!
Wszystkiego dobregoemotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7054078 Napisano: 18.10.2022 07:47:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Loteria ,,Kubusiowi Pasjonaci"?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7050889 Napisano: 03.10.2022 20:19:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy może mi ktoś podesłać  na priv oświadczenie laureata do odbioru zestawu Crayola? W regulaminie jakoś jest tak dziwnie połączone , a emaila nie wysyłają?

Mail przyjdzie, trzeba poczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7049637 Napisano: 28.09.2022 09:00:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

dejzi napisał(a):

Czy z Kubuś idzie gdzieś sprawdzić jaki nr paragonu wygrał, czy trzeba wszystkie posłane paragony odsyłać? 

ktoś, coś?

Jak dla mnie powinni podać numer paragonu, w regulaminie napisali, że chcą "skan lub zdjęcie Dowodu Zakupu potwierdzającego Zakup Produktu Promocyjnego, który zakwalifikował Uczestnika do wygranej Nagrody" Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7049559 Napisano: 27.09.2022 19:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rozumiem, że w sprawie loterii Kubuś trzeba pisać do organizatora o numer paragonu?emotka
,,skan lub zdjęcie Dowodu Zakupu potwierdzającego Zakup Produktu Promocyjnego, który zakwalifikował Uczestnika do wygranej Nagrody wraz ze skanem lub zdjęciem kompletnie wypełnionego oświadczenia" Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6879512 Napisano: 30.08.2022 15:29:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nareszcie 500 Laysemotka  
(mail po 13:00) Wyświetl w wątku >>

mysia

#6874214 Napisano: 04.08.2022 13:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tkostek30 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłatą 20 pln z bankomatu z Big Milka? Wprowadzam dane i mam komunikat że kwota jest nieprawidłowa. Bankomat z listy...

Tak, ja miałam problem też bankomat na liście a nie mogłam z niego wypłacić (próbowałam w różne dni, więc to nie był raczej problem braku 20). Wypłaciłam w innym z listy, widocznie mają jakieś błędy w wykazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6874074 Napisano: 03.08.2022 20:03:31 w PODZIĘKOWANIA
@rwas
Bardzo miły kontakt, błyskawiczna wysyłkaemotka  udana transakcja, polecam!
Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6873112 Napisano: 30.07.2022 13:12:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon "Wszystkie smaki lata" DINO, zapomniałam że do dziś, ale się rozchorowałam i nie dam rady dojechać do Dino emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6868447 Napisano: 05.07.2022 20:14:21 w Żegnamy zmarłych

mysia

#6867995 Napisano: 03.07.2022 13:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

mietowa napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy z Somersby przestały przychodzić powiadomienia o wysłanym zgłoszeniu, czy są to kolejne maile które mi nie dochodzą na onet?

Pisałam o tym wczoraj. Nie przychodzą. Przynajmniej u mnie na gmail.

Dzięki!

Jak sytuacja? Coś się zmieniło? Czy nadal brak powiadomień? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6867790 Napisano: 01.07.2022 16:03:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Klocki lego z kanka x2 choć marzył się Legolandemotka  no nic trzeba walczyć dalej o jakiś rodzinny wyjazd emotka Wyświetl w wątku >>