Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#5980943 Napisano: 17.02.2015 11:04:22 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

napisał(a):ktosiek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

Ja mam tak z rodzinką,żal ich ściska gdy coś wygram.Kto im broni,niech też grają...konkursy są dla wszystkich i czasem naprawdę trzeba włożyć wiele trudu i poświęcenia aby coś osiągnąć! Dlatego już nawet się nie chwalę przed nimi moimi nagrodami,bo tylko potem kraczą abym czasem czegoś znowu nie wygrała...emotka

haha, dopiero rozmawiałam z koleżanką na ten temat....Ostatnimi czasy dali mi popalić twierdząc, że to nic nie kosztuje i że mam im wygrać też... Gdzie bym nie pojechała i co bym nie miała wszystko z konkursów, echhh szkoda gadać nawet emotka

ja cieszę sie z każdej wygranej czy wygram ja czy ktoś, czy to auto czy smycz, bo to sens życia znajdować radość nie tylko w milionach, ale i w tym zwykłym kubku do codziennej kawy, który może dać cenniejsze emocje niż najdroższy voucher, a tak z perspektywy przeżytych lat i osób, które zwłaszcza w ostatnim czasie poznaję bardzo mi się podobają te cytaty, prawdziwe i głębokie!  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    i perełka! http://demotywato...czlowieka-rzekl-ktos

ładnie napisane emotka też doceniam te mniejsze nagrody, często oddaje takie wygrane pewnej rodzince bo dzieciaki mają dużo radochy np. chciałam wygrać im ferie z Milką, ustrzeliłam ślizgacze, ale dzieci i tak były zachwycone emotka
a WKURZA MNIE jak znajomi pytają: co znowu wygrałaś? a gdzie? a co zrobiłaś/napisałaś? a gdzie szukasz konkursów? a najlepsze: jak będzie gdzieś konkurs to PODEŚLIJ MI INFO to też wezmę udział! Od dawna już staram się nie wygadać, że to nie kupione a wygrane. Ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu poświęcamy na konkursy emotka Z rodzinką też uwielbiam się dzielić, zawsze cieszą się ze mną z każdej wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5979645 Napisano: 13.02.2015 14:32:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
kolejna wycieczka zagatka2010 gratulacje!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5979612 Napisano: 13.02.2015 13:47:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tic-tac bilet do kina, mail chwilkę temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5979337 Napisano: 12.02.2015 18:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

napisał(a):aneciaa napisał(a):

napisał(a):napisał(a):Mysia napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):asiabuczkowska napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):ewka656 napisał(a):Czy z tic tac'ów wszyscy dostali już maile?
Wysyłałam zgłoszenie pod koniec kiedy było kilkadziesiąt biletów i nie dostałam maila, czy to możliwe, że się nie załapałam? emotka

ja wysyłalam jak było 1500 biletów i tez nie mam maila.

u mnie nadal cisza, czeka ktoś jeszcze? emotka

sprawdźcie spam ja dostałam potwierdzenie a wysyłałam jak bylo 700 biletów

u mnie tez nie ma ...A wysyłałam jak było ponad 1500

u mnie nie ma ...w spamie tez nie ma ;( tez wysyłaam jak było ok 1500 i 700

w spamie też nic, może napiszę do nich jutro maila w tej sprawie Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5979176 Napisano: 12.02.2015 13:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

ewka656 napisał(a):Czy z tic tac'ów wszyscy dostali już maile?
Wysyłałam zgłoszenie pod koniec kiedy było kilkadziesiąt biletów i nie dostałam maila, czy to możliwe, że się nie załapałam? emotka

ja wysyłalam jak było 1500 biletów i tez nie mam maila.

u mnie nadal cisza, czeka ktoś jeszcze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5978782 Napisano: 11.02.2015 18:22:42 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza, że znowu natrafiłam w Rossmanie na Panią, która nie chciała mi dać kuponu.. wydrukowały się dwa ona mi dała jeden po czym mówię, że jeszcze jeden kupon, a ona go sobie odłożyła na bok i mówi "Ale już Pani dostała 1 kupon, to już jest co innego" uparłam się i kazałam jej go oddać, dlaczego mnie to tak często spotyka? emotka   Żeby mi się to jeszcze zdarzało tylko w jednym Rossmanie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5978728 Napisano: 11.02.2015 16:26:12 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

Szukam czy już były emeile z Tic Tac za wczoraj?

chyba jeszcze nie, też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5978653 Napisano: 11.02.2015 13:32:03 w Rossmann
violetta napisał(a):

kinga255 napisał(a):Coś sie dzieje z tym rossmanem coraz dluzej sie czeka na maile ....
a dostal juz ktos maila z gwiazdka z nanu?

nie było jeszcze powiadomienia z nanu ani z hepatil ani z rimmel

z hepatilu jeszcze nie wysłali nagród, będą powiadamiać jak już to zrobią Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5978541 Napisano: 11.02.2015 10:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

giulietta napisał(a):

polarniczka napisał(a):

napisał(a):aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

http://www.tapeci...wicze_kapelusze.html

czyli co zdjęcie to plagiat?

tak, teraz po obrazie wyszukuje prawie 400 wyników emotka

już mnie ktoś uprzedził i zrobili dym na facebook emotka

super, ja specjalnie na ten konkurs robiłam fotkę i nic emotka a wygrał ktoś kto sobie fotkę z netu wkleił, pewnie z niektórymi wygranymi parasolkami jest tak samo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5978268 Napisano: 10.02.2015 16:16:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję Islandii! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5973762 Napisano: 30.01.2015 16:27:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Guseppe kody do kina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5973644 Napisano: 30.01.2015 13:17:17 w Gratulacje! Dla wygranych!

mysia

#5972791 Napisano: 28.01.2015 20:36:18 w SZUKAM....
toka napisał(a):

szukam kodów rabatowych do Empiku

https://loteria.a...l.pl/regulamin-empik 15% z Actimela Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5950289 Napisano: 02.12.2014 13:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak informują z Jacobs kubek życzeń i z jakiego dnia?

Beznadziejnie. Nic nie wiadomo. Nawet nie wiem jaki kubek wygrałam emotka

Witaj,

Gratulacje!

Zostałeś laureatem nagrody w konkursie „Gorące życzenia z kubkiem Jacobs”. Twoja nagroda to prawo do obdarowania wskazanej w zgłoszeniu osoby zestawem składającym się ze spersonalizowanego według Twojego projektu kubka do kawy, jednej wybranej przyprawy, wybranej kawy Jacobs, foremek na muffinki i przepisu na kawę o wartości jednostkowej 65 złotych wraz z dodatkową nagrodą pieniężną w wysokości 7 zł na pokrycie zryczałtowanego podatku od Nagród.

Wszystkie Nagrody w Konkursie są wydawane w terminie do dnia 24 stycznia 2015 roku.

Jeszcze raz gratulujemy wygranej i zapraszamy na www.przepisynakawe.pl!

Organizatorzy

https://przepisyn...ace-zyczenia/winners wyniki są, ale częściowe, to może jeszcze nie wszystkich powiadomili.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5950257 Napisano: 02.12.2014 12:28:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic, nic, nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5949989 Napisano: 01.12.2014 20:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

marzenier napisał(a):

Info ze str palmy z fc.
dziś już dzwonili do "kilku" osób, jutro będą obdzwaniac raszte. ..
Oj bardzo był chciała być ta ich resztą. . emotka

No ja niestety zagrałam dopiero w II etapie, więc czekam ze spokojem ducha... i liczę, że się przynajmniej załapię na foremki. emotka

Mysia: Gdziekolwiek, byle na paragonie była kawa Tchibo. emotka

dziękuję emotka pytam, bo w regulaminie jest załącznik nr 3 "WYKAZ SKLEPÓW FIRMOWYCH BIORĄCYCH UDZIAŁ W PROMOCJI" i się zastanawiałam czy może kawę trzeba kupić w sklepie stacjonarnym lub przez ich stronę internetową.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5949975 Napisano: 01.12.2014 19:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie, czy w loterii tchibo trzeba dokonać zakupu w ich sklepie firmowym czy w dowolnym punkcie sprzedaży? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5949036 Napisano: 29.11.2014 10:55:48 w Czy informują/ informowali?
bebetter3 napisał(a):

Czy informowali juz o wynikach z konkursu Persil, gdzie było 50 bransoletek Apart do wygrania?

chyba jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5948655 Napisano: 28.11.2014 11:18:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje cuckoobell!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#5948349 Napisano: 27.11.2014 14:20:18 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

angie222 napisał(a):

Wczoraj pani kasjerka chciała wydać mi jeden kupon, a zatrzymać pozostałe trzy. Owszem, kupowałam niezbędne rzeczy, ale jednak to jest mój rachunek i mam prawo powiesić go sobie na ścianie.
Może to jednak prawda, że pracownicy biorą udział w konkursach, skoro pani udawała, że nie wie co to za długi rachunek?

regulaminowo pracownicy i chyba ich rodziny nie mogą brać udziału w konkach, ale kto to sprawdza... a cwaniaczków nie brakuje, którzy żerują na naszej czasami niewiedzy

mi się często zdarza taka sytuacja, że muszę się upominać o kupony. Raz się wróciłam bo okazało się że nie dostałam kuponu a pracownica na to, że już nie ma i zniszczony jest i nie będzie teraz przeszukiwać kosza.. Teraz zawsze w trakcie zakupów, na wstępie informuje że chcę wszystkie kupony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0