Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Czterdziecha

Czterdziecha

#6152870 Napisano: 31.01.2016 20:54:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
qst napisał(a):

a o śniadaniach informują na bieżąco czy po zakończeniu tygodnia? Jak po zakończeniu to w jaki dzień dostawaliście informacje o wygranej? Od razu w poniedziałek czy później?

Ja dostałam wiadomosc o wygranym śniadaniu z 3 etapu w poniedzialek,a o śniadaniówkach w każdy dzień roboczy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6152868 Napisano: 31.01.2016 20:50:38 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

A dzisiaj nie ma śniadań ?

20dni to wyglada jakby robocze

Od poniedziałku do piątku emotka przez 20 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6152351 Napisano: 29.01.2016 20:34:26 w Połączenia nieodebrane
537975211 ktoś zna oddzwonić nie można....połączenie o 18.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151858 Napisano: 29.01.2016 09:34:36 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

U Mnie dzisiaj orzechy i pestki słonecznika w musie jabłkowym

Pychotka! emotka

Sniadanko dzisiaj dla mamy -uwielbia jabłuszka i orzechy,ale zostawi je sobie na deser emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151857 Napisano: 29.01.2016 09:31:40 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mia napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

U Mnie dzisiaj orzechy i pestki słonecznika w musie jabłkowym

Ale chciałaś coś takiego? emotka W życiu bym się tym nie najadła. Dla mnie to deser...emotka

Ze Mną w sprawie śniadań nikt się nie kontaktował.
Napisałam wczoraj do Belvity,odpowiedzieli że śniadanie będzie bardziej pożywniejsze dzisiaj ,ale kto dowozi nie wiem dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151851 Napisano: 29.01.2016 09:24:36 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

U Mnie dzisiaj orzechy i pestki słonecznika w musie jabłkowym Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

Czterdziecha

#6151714 Napisano: 28.01.2016 20:36:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Halszka napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

lolka182 napisał(a):

@asante napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Pierwsze śniadanie od Belvity-nawet nie zadzwonili że już wysyłają ...
Firma powiesiła na bramie i też nie zadzwonili....
Czy wasze ciastka,też są w takich ilości i opakowaniu???

Jak to powiesili na bramce? emotka  To śniadanie dla bezpańskich psów, to lepiej było położyć pod bramką, nie pomyślał kurier...

ja bym do nich zadzwoniła z pytaniem gdzie moje śniadanie, bo już po 12 emotka  to by się nauczyli, że na bramce się nie zostawia tylko dostarcza do domu.

Nie mogłam do nich zadzwonić,ponieważ nie mam pojęcia kto rozwozi.....Gdy by nie reklamówka od Belvity-to myślałabym że to jakiś żart,pomyłka..
Belvita od wysłanego e-maila o wygranej w poniedziałek,nie kontaktowała się ze mną,więc byłam zdziwiona że już jest śniadanko emotka

Zapewne ktoś w Twoim mieście lub okolicy tez wygrał wcześniej i Belvita tylko dodała zlecenie firmie od razu. Co nie usprawiedliwia brzydkiego zachowania firmy... Maja do. Ciebie wszystkie namiary .

Mieszkam na Wsi,ale 25 km i Warszawa,więc może dlatego tak szybko. Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151697 Napisano: 28.01.2016 19:59:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
lolka182 napisał(a):

@asante napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jak to powiesili na bramce? emotka  To śniadanie dla bezpańskich psów, to lepiej było położyć pod bramką, nie pomyślał kurier...

ja bym do nich zadzwoniła z pytaniem gdzie moje śniadanie, bo już po 12 emotka  to by się nauczyli, że na bramce się nie zostawia tylko dostarcza do domu.

Nie mogłam do nich zadzwonić,ponieważ nie mam pojęcia kto rozwozi.....Gdy by nie reklamówka od Belvity-to myślałabym że to jakiś żart,pomyłka..
Belvita od wysłanego e-maila o wygranej w poniedziałek,nie kontaktowała się ze mną,więc byłam zdziwiona że już jest śniadanko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151696 Napisano: 28.01.2016 19:55:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Kurier nie chciał nas budzić,więc powiesił na bramce,dobrze ze poszłam przewietrzyć drugi pokój,bo wisiało by do tej pory -ponieważ nie wiedziałam że już rozwożą,gdyż e-maila dostałam zaledwie 4 dni temu ....i nikt w tej sprawie się ze mną nie kontaktował... Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151346 Napisano: 28.01.2016 09:44:36 w BelVita - konkurs śniadaniowy
erychta00 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

emotka
Te opakowanie ciastek to jest wyciągnięte z tego dużego kartonowego emotka  Ta firma przebija wszystkie! U jednych cały karton, u drugich pojedyncze ciastka, ale które można kupić na sztuki, a tu firma tak dla siebie łapie, że karton rozrywa i wyciąga po jednym emotka  Dobrze, że jeszcze pojedynczych ciastek nie dzielili emotka
Pisz koniecznie reklamację. Zarówno co do zachowania jak i zawartości śniadania.
To jest kilka listków pekińskiej, pomidor i rzodkiewka??

Moja dzisiejsza kawa jest bardzie odżywcza i urozmaicona emotka  Dodałam do niej syropku orzechowego emotka

A czym jest ta kulka w lewej komorze u góry? 

Ta kuleczka to pasta rybna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151342 Napisano: 28.01.2016 09:43:22 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@banka-manka napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

emotka
Te opakowanie ciastek to jest wyciągnięte z tego dużego kartonowego emotka  Ta firma przebija wszystkie! U jednych cały karton, u drugich pojedyncze ciastka, ale które można kupić na sztuki, a tu firma tak dla siebie łapie, że karton rozrywa i wyciąga po jednym emotka  Dobrze, że jeszcze pojedynczych ciastek nie dzielili emotka
Pisz koniecznie reklamację. Zarówno co do zachowania jak i zawartości śniadania.
To jest kilka listków pekińskiej, pomidor i rzodkiewka??

Napisałam i wysłałam zdjęcie.
Szkoda tylko że jedna kromka razowego......
Pojechałam kupiłam bułeczki i śniadanko zjadłam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6151326 Napisano: 28.01.2016 09:24:52 w BelVita - konkurs śniadaniowy

Czy wasze ciastka,też są w takich ilości i opakowaniu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147856 Napisano: 20.01.2016 01:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowiczki pisałyście o tej loterii w samych negatywach.Z mojej strony to była zwykła ludzka ciekawość,czy faktycznie tak trudno trafić.Niestety trafiłam bon 100zł-on ogromnie by się Mi przydał-ale zawaliłam sprawę,za co uczciwie grających przepraszam.Napisałam o tym na forum,bo chciałam być uczciwa-ale tak zrobiłam i nic na to nie poradzę...emotka Wiele z Was Mnie przekleło w duchemotka ,ale mam nadzieję że wygracie w tej Loterii wiele cennych nagród emotka (ja się wycofałam,tym jednym zakręceniem-więc nie będzie już żadnych obaw,że nagroda komuś  przepadnie z mojej stronyemotka
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej konkursowo środy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147658 Napisano: 19.01.2016 18:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami....

swoją drogą...ciekawe ile osób praktykuje takie zagrywki emotka

Chyba dla rozrywki, też sobie pokręcę emotka Dżizys, to się nie dzieje naprawdę emotka

Dżizys dlaczego????Nie rozumiem....Może Ciebie stać na kilka paragonów do tego konkursu-mnie nie-a nagrody super....Zapewne jest dużo osób takich jak ja którzy spróbowali...Może bramki otwierają się codziennie o tej samej porze.... i może jest teraz szansa na wygraną......

joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami....

Chyba dla rozrywki, też sobie pokręcę emotka Dżizys, to się nie dzieje naprawdę emotka

Dżizys dlaczego????Nie rozumiem....Może Ciebie stać na kilka paragonów do tego konkursu-mnie nie-a nagrody super....Zapewne jest dużo osób takich jak ja którzy spróbowali...Może bramki otwierają się codziennie o tej samej porze.... i może jest teraz szansa na wygraną......

Kurcze Jacy wszyscy uczciwi dzisiaj.....żebym wiedziała że taka będzie odezwa,nic bym nie napisała,zapewne nie tylko Ja tak spróbowałam........ale niepotrzebnie o tym napisałam...... Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147653 Napisano: 19.01.2016 18:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147646 Napisano: 19.01.2016 18:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Oszalałaś, kobieto? Być może tym samym straciłaś szansę na prawie 25.000 zł! Co zrobisz, jak na to fikcyjne zgłoszenie wylosują nagrodę główną? emotka

Po tylu negatywnych wpisach na temat tego konkursu,zastanawiałam się czy jest możliwośc wygrania,chodz jednej z tych nagród....okazuje się że można....Więc zakupię jutro produkty na konkurs i o tej samej porze spróbuje-może się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147634 Napisano: 19.01.2016 18:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147098 Napisano: 18.01.2016 23:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

defed napisał(a):

emotka Czy ktoś wygrał bon z Hallsów?
emotka Czy ktoś znalazł budzik pod wieczkiem Actimela?
emotka Czy ktokolwiek wygrał cokolwiek w zakręconym kubku Nescafe?

I czy ktoś znalazł kiedyś kwiat paproci? emotka  

Hallsy zero!
Actimel-dużo kupiłam i nic!
Nescafe-nawet nie próbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Czterdziecha

#6147065 Napisano: 18.01.2016 22:38:27 w Połączenia nieodebrane
604115664 14.51 niestety dopiero odczytałam telefon sie rozladowal... Wyświetl w wątku >>
0 0