Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slavek

slavek

#6202418 Napisano: 26.05.2016 22:32:58 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

slavek napisał(a):

Czy ktoś wie jak nazywa się program w TVP Info, w którym w pociągu politycy rozmawiają z dziennikarką?

A nie Polsat news? Pociąg do polityki? 

http://www.ipla.t...4-Pociag-Do-Polityki

Oczywiści, pomyłka z mojej strony emotka

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6201241 Napisano: 24.05.2016 07:52:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś wie jak nazywa się program w TVP Info, w którym w pociągu politycy rozmawiają z dziennikarką? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6183326 Napisano: 13.04.2016 08:33:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
taalvikki napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

bruce napisał(a):

Zasygnalizowanie faktu zaistnienia jakiegoś konkursu, podanie doń linków, nazw, ulotek, miejsc, ogólnych zasad, nagród, czasu trwania itp. to naprawdę już sporo, zwłaszcza dla ludzi zagonionych i zdołowanych

Ludzie zagonieni powinni chyba najpierw uporządkować swoje życie, a nie dodatkowo zaciskać sobie pętlę na szyi, angażując w kolejne działania, które po (często słusznej krytyce wytykającej niedokładność i bylejakość) mogą być dodatkowym źródłem ich dołowania. Pamiętajmy, że wszystko to polega na zasadzie pełnej dobrowolności. Ale też o tym, że jak się już za coś zabierać, to robić to do końca dobrze, a nie po łebkach. Tak widzi to nadworny Czepiacz Rzplitej emotka

popieram wielce. dodawanie konkursów to nie obowiązek. o ile rozumiem ludzi, którzy, z racji jakiegoś tam zagonienia, dodają ich mniej niż inni, o tyle nie rozumiem dodawania konkursów z błędami. czytanie regulaminów nie boli, a jeżeli ktoś nie chce ich czytać, niech nie bierze się za dodawanie, jeżeli ma to wprowadzać ludzi w błąd. lepiej dodać jeden konkurs, a poprawnie, niż 10, a z błędami. dziękuję.

Bardzo mądre słowa.

Wiele konkursów może nie zawiera błędów, ale dodawane są na zasadzie kopiuj/wklej. W treści są odnośniki do punktów regulaminu, jest dużo tekstu, który skrócić można do jednego zdania. Nie ma informacji naprawdę istotnych, np. w promocyjnych brak informacji co należy kupić, bądź w jakiej sieci sklepów, a np. podany jest mail czy treść smsa, który należy wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6182960 Napisano: 12.04.2016 11:08:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł na przygodę z halls-experiences.com - jeden zgłoszony kod, jedna wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6163387 Napisano: 22.02.2016 11:49:58 w Czas na zmiany...
Dodaje konkurs po nowemu i  ciągle mam komunikat "Musisz wpisać tagi" pomimo, że je wpisuję. Co robię źle? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6163336 Napisano: 22.02.2016 10:07:18 w Nowy design
Próbuję dodać konkurs ale ciągle mam komunikat "Musisz wpisać tagi" pomimo, że je wpisuję. Co robię źle? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6163332 Napisano: 22.02.2016 10:00:38 w Pomocy!!!!
Próbuję dodać konkurs ale ciągle mam komunikat "Musisz wpisać tagi" pomimo, że je wpisuję. Co robię źle? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

slavek

#6159749 Napisano: 13.02.2016 17:23:53 w Nowy design
pionas napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Ja tam nowości nie potrzebuję...a wczoraj jak w telefonie weszłam to się załamałam- w ogóle nie mogłam się odnaleźć-strasznie długie przewijanie, nie widziałam w ogóle "ostatnio na forum".... moze się przyzwyczaję ale póki co średnio....a jak wrócić w tel na starą wersję?

Na dole strony jest "Przejdź do normalnej wersji"

slavek - zastanawiam się czy umieścić w menu linki do osobnych podstron na których będzie ostatnio na forum lub sam kalendarz... Co Ty na to?

jestem jak najbardziej za! Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6159743 Napisano: 13.02.2016 16:55:03 w Biedronka

slavek

#6157645 Napisano: 09.02.2016 08:08:24 w Nowy design
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to fakt, że aby zobaczyć "Ostatnio na forum" trzeba dużo zjeżdżać na dół. Da się coś z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6140040 Napisano: 03.01.2016 20:32:31 w Dziś w telewizji polecam film...
0 0

slavek

#6096152 Napisano: 19.10.2015 10:03:39 w Czas na zmiany...
Irytuje mnie coraz bardziej, dziś na tyle bardzo, że postanowiłem o tym napisać tutaj.

Coraz częściej opisy konkursów tworzone są na zasadzie kopij/wklej, bezmyślnie, bez ładu i składu, często tak, że nic z opisu (czasem obszernego) nie wynika. Przykładów nie trzeba daleko szukać. Konkurs dodany dziś https://www.e-kon...ci.html#.ViScPG58qSo

"Promocja polega na tym, ze Uczestnik, który w czasie trwania Promocji kupi co najmniej jeden Produkt, lub więcej Produktów różnego rodzaju
(należących do różnych kategorii wskazanych w ppkt. a) do d) pktu 2.1. powyżej), objętych Promocja i dokona prawidłowego zgłoszenia do
Promocji, otrzyma kartę przedpłaconą typu MasterCard tj. Kartę Ticket Twoja Premia®, doładowana kwota."

No i kto mi teraz powie o jakie kategorie chodzi?

Wnioskowałbym o to, że nieprecyzyjnie opisywane konkursy powinny być przez moderatorów zwracane do uzupełnienia. Może to spowoduje, że zgłaszający troszkę przyłożą się do wysyłanych treści. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

slavek

#6040617 Napisano: 06.07.2015 13:32:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla zwycięzców tych wycieczek.

Zrobimy tak: Wy sobie weźmiecie te wycieczki a ja te samochody. I tak nie mam z kim jechać na wycieczkę, no chyba, ze jest tu jakaś fajna i wolna, to jak wygram to mogę zabrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6023480 Napisano: 27.05.2015 13:14:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

Skąd wiecie że 1 osoba wszystko zgarnęła?

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

E tam, przecież wszyscy wiedzą, że Edward Wtrakcieweryfikacji ostatnio wygrywa więcej, niż Zenon Laurka, Ryszard Prezentacjamultimedialna i Stefan Rezerwowy razem wzięci emotka

Przejrzałem fora i widzę, że ludzie mieli kodów za 7 tys zł grania lub nawet 30 tys kredytów. Także mógł ktoś wygrać wszystko

Ja miałam 2000 tys kredytów i nic emotka

wydaje mi się, że oni tak po cichu dyskwalifikują takich hurtowych graczy, bo od razu wiadomo, że te losy są z podejrzanego źródła. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6017518 Napisano: 15.05.2015 09:13:06 w Popraw sobie humor...
Znalezione przed chwilą w internecie

Czasami myślę, że niektóre dni są tylko po to, żeby ludzie mogli sobie zrobić konkurs kto mnie pierwszy wkur... Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#6012501 Napisano: 04.05.2015 08:20:05 w Czas na zmiany...
Wg mnie aplikacja mobilna powinna ograniczać się do przeglądania konkursów i przechodzenia bezpośrednio na stronę konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#5948048 Napisano: 26.11.2014 17:29:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zezowaty_kot napisał(a):

Jak się często ludziom nie chce zagłębić w regulamin przy dodawaniu konkursów, żeby podać faktyczną datę przyjmowania zgłoszeń, a nie datę zakończenia całego konkursu (rozpatrywania reklamacji), to jakoś nie chce mi się wierzyć, że pofatygują się o szczegółowe dane, takie jak godzina zakończenia.

W ogóle ostatnio dodawanie konkursów ogranicza się tylko do kopiuj/wklej. Podawane są odsyłacze do paragrafów regulaminu, maile na które trzeba słać odpowiedzi i wiele rzeczy nieistotnych we wstępnej fazie zapoznawania się z konkursem. Szczytem wszystkiego są promocyjne, gdzie ludzie wklejają hektar tekstu a nie podają co trzeba kupić lub jakiego sklepu promocja dotyczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#5945136 Napisano: 19.11.2014 16:27:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem gdzie to powinno się znaleźć, więc wklejam tu

http://www.ekonom...konkurs-sms-owy.html Wyświetl w wątku >>
0 0