Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej by pierwsza osoba dokonująca wpisu pisała, że gratuluje osobie X nagrody Y w konkursie Z
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panie władzo:
Należałoby albo znieść ograniczenia albo zakazać rejestracji na takie krótkie loginy
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie tam mam poprawnie Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie mam pełen adres: https://www.facebook.com/worldwide.competitions Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Podczas tych zajęć dowiecie się jakie są dwie najważniejsze rzeczy cechujące lekarza. Po pierwsze: brak jakiegokolwiek obrzydzenia.
Po tych słowach lekarz wpycha palec w d*pę topielca, po czym go wyjmuje i, ku obrzydzeniu studentów, oblizuje.
- Teraz - mówi - wszyscy, którym zależy na zaliczeniu mają to powtórzyć!
Studenci medycyny to sami twardziele. Podchodzą i robią co im profesor kazał: palec w d*pę, palec w buzię. Co drugi nie daje rady i po wszystkim wymiotuje. Gdy wszyscy skończyli profesor mówi:
- I tak dochodzimy, do drugiej istotnej cechy dobrego lekarza: umiejętności obserwacji. Ja wsadziłem środkowy palec, a oblizałem wskazujący. Na przyszłość proszę o więcej uwagi.
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie jest to rewelacyjny pomysł i wielkie ułatwienie
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomagając agusia147 z ankietą dobrze się bawicie i możecie dowiedzieć się ciekawych rzeczy o swoim wyglądzie
a co do uczonych amerykańskich mówi się, że zrobili już chyba wszystkie możliwe badania, np. kazali przez jakiś czas spać kobietom w piżamach, a następnie zabrali im je i dali do wąchania mężczyznom, okazało się, że te najprzyjemniej pachnące należały do najładniejszych kobiet
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może nagrzać i spróbować zeskrobać?
Ankieta wysłana! Zastanawiam się, jak odpowiedzi na tego typu pytania mogą pomóc w doktoracie?
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za pomoc!
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
6678F788 lub 6678F789 (NIE JESTEM PEWIEN OSTATNIEJ CYFRY)
VHHPDDC6
Kto pierwszy ten lepszy
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0