Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slavek

slavek

slavek

#4530851 Napisano: 13.07.2011 07:51:47 w Wkurza mnie...

slavek

#4527261 Napisano: 12.07.2011 12:36:11 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

A w temacie: wkurza mnie, że kupiłam płytki podłogowe, dałam za nie kupę kasy a po przywiezieniu do domu okazało się, że są .....chińskie. emotka
W życiu bym nie pomyslała, że płytki też są chińskie. Na wystawce płytki były ułożone ,nie było zapasu-więc trzeba było zamówić; sprzedawca nie wiedział kto jest producentem. Dopiero jak przywiozłam do domu , to zobaczyłam: wyprodukowano dla Leroi Merlin w CHRL-D.Załamka.
I co ja mam teraz zrobić?

Wybacz, ale albo się kupuje dobre i polskie albo tanie i chińskie. Tak jest z większością towarów.
Spróbuj oddać. Chyba przyjmują zwroty?

Najgorsze,że te płytki były najdroższe ze wszystkich, no i oczywiście najładniejsze.
Ale, okazały się .......chińskie. emotka

no i co z tego że chińskie?

jeśli byłyby badziewne to chyba nie byłyby takie drogie chociaż z drugiej strony kto daje Ci gwarancje, że płytki w tej samej albo i wyższej cenie wyprodukowane dajmy na to w Szwajcarii byłyby lepsze?

chińskie nie znaczy złe, zobaczysz będziesz zadowolona
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4526162 Napisano: 11.07.2011 09:39:18 w Wkurza mnie...
jeśli nawet dziecko było chore to nie znaczy, ze można je emotka kasjerkę prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4526093 Napisano: 11.07.2011 09:16:33 w Wkurza mnie...
joka napisał(a):

wkurza mnie że nie jestem zdecydowana emotka i nie wiem co zrobić...ja z mężem i 3 letnią córką korzystam z kuchni mamy na parterze, mam swoje dwa pokoje na piętrze i mam ochotę z 1 pokoju zrobić kuchnie, ale niektórzy mówią że będe się cisnęła w 1 pokoju(choć jest duży) inni że własna kuchnia jest ważna eh sama nie wiem, siostra remontuje mieszkanie i za jakieś 5 lat pójdzie na swoje więc dojdą mi 3 pomieszczenia, ale teraz coś mnie wzięło marzenie o swoich garach i wkurza mnie to jak dołuje bo nie wiem sama czy jest sens emotka

się wtrącać nie chcę, ale... spytałaś męża? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4520000 Napisano: 08.07.2011 10:04:47 w Wkurza mnie...
ewaewa napisał(a):

wkurza mnie kot sąsiadki i to na maksa!!!
Od tygodnia codziennie wieczorem przychodzi do mojego ogródka i robi w nim kupę emotka zawsze w tym samym miejscu, zawsze o tej samej porze. I nie wiem co z tym zrobić. Niestety nie da się tak odgrodzić, żeby nie wszedł, a sąsiadka nie będzie przecież trzymała przez to kota w domu. A w moim ogródku bawi się małe dziecko, często biega na bosaka i nie chcę, żeby wbiegła w kocie cenzura!!!! emotka

tu pomoże tylko pies emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4516427 Napisano: 07.07.2011 07:50:37 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
gusiabo81 napisał(a):

przed chwilą UPSem dotarła suszarka z rowenty, nie mam pojęcia z jakiego konkursu (z pewnością nie z Syoss bo tamta już dawno jest w domku)
wie ktoś może?

pewnie organizatorom z Syoss dwa razy wydrukował sie Twój adres i wysłali bez sprawdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4500223 Napisano: 02.07.2011 07:17:47 w Wkurza mnie...
dotusia napisał(a):

a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka

a do czego masz kopiuj/wklej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498435 Napisano: 01.07.2011 10:20:03 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie że sobie umyłam ząbki, położyłam się, a mój chłopek wino przyniósł i muszę znowu pić emotka

Uuuuuuuuuuu coś mi się wydaje, że to wino to jednak nie bez przyczyny emotka

Oby Cię tylko nagle główka nie rozbolała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498392 Napisano: 01.07.2011 09:48:26 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

rozumiem, że wkurza Cię, że będzie musiała oddać tę kasę z własnej pensji?

bo mnie właśnie wkurzyło, że zamiast Ja poinformować o pomyłce to jeszcze ją wykorzystałeś

dokładnie tym pisałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498371 Napisano: 01.07.2011 09:39:26 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

tyle, że ona dostanie po kieszeni a nie sklep więc robicie jej kwas sami będąc pazerni Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4494492 Napisano: 30.06.2011 08:00:41 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

goralecka napisał(a):

to i ja dołącze do bandy straszącej studiami emotka warto studiować ale tylko dla przyjemności.
A życie studenta?kilka integracyjnych imprez, juwenalia, czas od sesji do sesji leci cholernie szybko, dźwigasz tony xerówek, sesja dwa razy w roku wyjmuje z życia ze 3 tygodnie kazdorozowo.
Ja swoje najlepsze imprezy przezylam w liceum emotka
...życie studenta jest cos warte jesli wyrobisz sobie mase znajomosci bo bez nich bedziesz tylko bezrobotnym emotka

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka

moniaainom jakby to był FB to bym kliknął Lubię to! - mądre słowa napisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4491317 Napisano: 29.06.2011 06:08:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Praca napisana, teraz jedynie oczekiwanie na termin obrony i po obronie prace pełną parą.

Sporządziłem listę zmian:

Panel użytkownika:
- login
- email
- imię
- nazwisko
- województwo
- kraj
- kilka słów o sobie
- stopka na forum
- galeria
- statystyki (ile postów na forum, ile dodanych konkursów ogólnie, ile w danym miesiącu)

Znajomi:
- obustronne zawieranie znajomości
- blokowanie użytkowników (postaram się zrobić tak że jak użytkownika mamy na czarnej liście to nie będą wyświetlane posty tej osoby)

Forum:
- poprawienie wyszukiwarki (możliwość przeszukiwania całego forum, danej kategorii czy wybranego tematu)
- zgłaszanie postów (jeśli 10 osób nam zgłosi to post przestanie być wyświetlany do czasu weryfikacji przez adminów)

Konkursy:
- zgłoś problem (gdy w opisie konkursu coś jest błędnie wpisane)
- przypomnienie o konkursie na pw lub gg (będzie podawało się datę i rodzaj powiadomienia)

Może macie propozycje co do nowych kolorów strony?

No tak, w końcu było to pisane w prima aprilis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4466832 Napisano: 21.06.2011 05:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolafasola napisał(a):

enfamka napisał(a):

Drogi wyjazd do wygrania
Zbieram się do rymowania

Piękny wierszyk wymyśliłam
Ach, jak ładnie go skleciłam

W myślach lecę już nad morze
Cudnie będzie, o mój Boże !

(...)

Enfamka, jesteś mistrzem. emotka
I mówi Ci to pani magister filologii polskiej (specjalizacja edytorska), której pracę magisterską recenzował prof. Miodek i ocenił na 5. emotka

spieszę z gratulacjami dla obu pań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4466830 Napisano: 21.06.2011 05:31:02 w Konkursy z dużą ilością nagród
boschowski napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mlodaewa napisał(a):

wanila4 napisał(a):

czy wygrał już ktoś coś z TYSKIEGO??? 100 NAGRÓD DZIENNIE, A NIKT SIE NA FORUM NIE CHWALI...

prwdopodobnie nikt sie nie chwali poniewaz nie ma wynikow ..sa tylko tygodniowe dziennych nie widze ...chyba ze gdzies sa emotka

Ja juz wbiłam ok 40 kodów i ani jednej nagrody dziennej.Niewiem czy ktos te nagrody wygrywa

ja też wbiłam parędziesiąt kodów i ani jednej nagrody dziennej, dziwne
No chyba że będą informować za jakiś czas
emotka

50 kodów od tyskiego i tez nic, w zubrze mam 3 piwa do odbioru

Ale przecież Tu jest Polska - tu się pije! więc nie dziwcie się bo konkurencja zapewne gigantyczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4463502 Napisano: 20.06.2011 07:31:56 w Dziś cieszę się z.....
mariolakal napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dzis ciesze sie z tego,ze mija 5 rocznica od kiedy jestem na forum emotka

GRATKI !!! Dobra kobitko, to już 5 lat i 1 dzień !!!
emotka

mi tez niepostrzeżenie tyle wybiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4442946 Napisano: 13.06.2011 12:38:34 w Popraw sobie humor...
Ta rozmowa nadaje się tylko do tego wątku - nawet abstrahując od poglądów politycznych

http://www.facebo...p;id=103095323110326 Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

slavek

slavek

#4424525 Napisano: 07.06.2011 02:03:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że otrzymuję maile, w których kłamią z maila alicja@twoje-nagrody.pl

o treści:

Witaj <imię właściciela maila>,

Gratulacje, jesteś możliwym zwycięzcą!
Z radością oznajmiamy, że masz szansę wygrać nowego Apple iPhone4'a.

Przekonaj się:
http://www.twoje-...WKZ/PID/43625/0/1766

Nagroda zostanie ostatecznie rozlosowana sposród trzech osób:

1. Wiktoria Wór
2. <imię i nazwisko właściciela maila>

3. Krzysztof Wychrodzki

Kliknij tutaj na ten link i wygraj quiz:
http://www.twoje-...WKZ/PID/43625/0/1766

Życzymy Ci miłej zabawy i sukcesu!

Twój Zespół Wygraj-Quiz

Zmieniają tylko nazwiska i ludzi mamią emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0