Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika defed

defed

#6199175 Napisano: 18.05.2016 22:16:28 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Pije piwo,chociaz mialam isc juz spacemotka juz 3 razy dzwonil,ze jednak mi go odesle,bo corka powiedziala,ze go nie chce,a ja jestem cwaniara podobno emotka

Wspolczuje niekomfortowej sytuacji.
A zaplacil za ten rower?
Wydaje mi sie, ze w sytuacji gdy sprzedajesz na odleglosc jako osoba prywatna, nie obowiazuje prawo zwrotu 14dni bez podania przyczyny, jak w przypadku sklepow internetowych.
Ale dla swietego spokoju wlasnego, aby zapobiedz przesladowaniom (no bo z opisu sytuacji typ na takiego sie zapowiada), rowniez wzielabym rower z powrotem i oddala kase (- poniesione koszty). Chyba, ze masz nerwy...

Trzymam kciuki za pomyslny dla Ciebie final emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199137 Napisano: 18.05.2016 21:00:01 w Smolar
jankowska napisał(a):

Ja też nie przepadam za Smolarem, ale skąd wiecie, że nie czytali zgłoszeń w trakcie konkursu... Moim skromnym zdaniem w Lidlu wygrało moje najlepsze hasło więc uważam, że mogli czytać zgłoszenia.

Jestem z tych nielicznych, co wierzą, że Smolar czyta, ew. czyta z wybranej puli.

Nie potrafię uwierzyć natomiast w losowanie w konkursach, gdyż zdarza mi się tam wygrywać hasłami, a w loteriach NIGDY (w obu formach promocji biorę udział porównywalnie często).  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199133 Napisano: 18.05.2016 20:42:35 w Smolar
kalisto1986 napisał(a):

defed to musisz uwierzyć na słowo. Nie jedna osoba dostała od nich samych kopie oświadczeń nawet sprzed kilku lat. Bo chcieli udowodnić swoje racje, olewając, że tym się sypią i mogą w końcu trafić na osobę, która nie popuści im tego.

A o czytaniu, chodziło tylko i wyłącznie o to, że są na forum i odrabiają zadanie domowe czytając go. Większość ich działań jest "na przeciw" temu co piszemy. Wytłumaczenie czym jest loteria, a czym konkurs również (taaaaa, szkoda, że znają to tylko w teorii)

Warto korzystać z prawa do wglądu w swoje dane osobowe, ich edycji lub usuwania z baz  
Inną kwestią jest uczciwość ich postępowania z moimi prośbami, ale dowodów nie mam emotka

Myślę, że świadomość ludzi na temat skomplikowania przechowywania danych os. jest mała lub żadna. Już samo umieszczenie najprostszego formularza kontaktowego na stronie firmowej zmusiło mnie do zgłoszenia GIODO chęci pozyskiwania danych os. (gruby formularz) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199123 Napisano: 18.05.2016 20:19:44 w Smolar
kalisto1986 napisał(a):

defed napisał(a):

darog napisał(a):

tyle, że żadnej "bazy" mieć legalnie nie mogą.. bowiem dane podawane są wyłącznie ku przeprowadzeniu konkretnego konkursu...

wszyscy "fałszywi laureaci" prawdopodobnie grali w innym konkursie Smolara - który jeszcze nie został rozwiązany, stąd dane nadal w ich systemie, poza tym dane usuwają dopiero po przedawnieniu się terminu na reklamacje
___
gdyby to było w USA, ludzie pozywaliby Smolara o solidne odszkodowania za złudne nadzieje na piłki dla ich dzieci etc.  emotka
a skoro rzecz dzieje się w PL - chyba skończy się na przeprosinach esemesowych  emotka

Jasssssne smolar i usuwanie danych emotka
Oni mają wszystkie Twoje oświadczenia odkąd grasz, wszystkie numery z jakich wygrywasz itd. 
Osoby, które wierzą, że usuwają albo mają zbyt dużą wyobraźnie, albo zbyt małe doświadczenie z nimi... 

I możesz wierzyć, że własnie to czytają (pozdrawiam)

Yyy... nie rozumiem? Co z tego, że czytają to co napisałam? 

Nie mam podstaw, by ich posądzać o przetrzymywanie moich danych pozyskanych z konkursów, w których brałam udział.
"GWARANTUJEMY BEZPIECZEŃSTWO TWOICH DANYCH OSOBOWYCH. Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte."

Tylko proszę nie pisać, że to dziecinada, gdy ktoś wierzy w bajki, Św. Mikołaja etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199113 Napisano: 18.05.2016 20:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

Też mam 1x455 ale brakuje mi 10, 20, 50 - zastanawiam się czy takie w ogóle są? Ktoś trafił na jednocyfrowy? Na oko wydaje się że przy
odrobinie szczęścia mozna coś ustrzelić ale może ta "odrobina szczęścia"
jest nieosiągalna?

w przykładach na stronie są kupony: 36, 64, 8, 52, 42, 28, 80, 14, 65, 10
a w regulaminie są przykłady z: 210, 290, 26, 48, 65, 220, 260, 330 Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199041 Napisano: 18.05.2016 17:53:09 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

radosna defed dzięki emotka Myślałam, że będą kolorowe emotka

biały to też kolor, piękne są emotka  wsypiesz kolorowy pieprz (koniecznie Kamis) i git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6199038 Napisano: 18.05.2016 17:42:03 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

Szukam informacji czy Kamisowe młynki od Albedo są tylko białe czy ktoś dostał w innym kolorze?

3x białe - chyba wszystkie są białe, jak na plakacie konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198997 Napisano: 18.05.2016 16:54:51 w Smolar
darog napisał(a):

tyle, że żadnej "bazy" mieć legalnie nie mogą.. bowiem dane podawane są wyłącznie ku przeprowadzeniu konkretnego konkursu...

wszyscy "fałszywi laureaci" prawdopodobnie grali w innym konkursie Smolara - który jeszcze nie został rozwiązany, stąd dane nadal w ich systemie, poza tym dane usuwają dopiero po przedawnieniu się terminu na reklamacje
___
gdyby to było w USA, ludzie pozywaliby Smolara o solidne odszkodowania za złudne nadzieje na piłki dla ich dzieci etc.  emotka
a skoro rzecz dzieje się w PL - chyba skończy się na przeprosinach esemesowych  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198978 Napisano: 18.05.2016 16:30:05 w Smolar
Ochłońcie trochę - pewnie niebawem przyjdą smsy ze sprostowaniam - juz raz mieli taką awarię, pisaliście o tym na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198960 Napisano: 18.05.2016 16:14:48 w Smolar
bodzio213 napisał(a):

monikar napisał(a):

Już wiem jak Smolar "wybiera" zwycięzców swoich konkursów. Przed chwilą dostałam sms o wygranej piłce z Carlsberg Mila z tym, że ja...nie brałam udziału w tym  konkursie emotka emotka

Mam to samo emotka moge prosic o link do regulaminu bo nie wiem z ktorego okresu musi byc paragon

emotka  paragon musi mieć numer identyczny jak ten, który zgłosiłeś,
a skoro nie zgłosiłeś się do konkursu, nie będzie nagrody - widocznie im się pomyliło lub coś popsuło Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198937 Napisano: 18.05.2016 15:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli - kupuję 40g z Żabce za 1,49 i C4 market za 1,69 - ale kody oprócz tego, że widoczne tylko przy zastosowaniu magicznych metod, to nie wszystkie znaki czytelne i muszę metodą prób i błędów je wpisywać w formularz, gdzie sam strzał w prawidłową kombinację dziewięciu cyfr i liter cieszy jak wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198839 Napisano: 18.05.2016 13:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Po jakim czasie od momentu wysłania oświadczenia z danymi z Lays dostaliście pufy do domuemotka

Od 13.05 mam w domu pufę z 3 dnia konkursowego (z 1tyg.), a nadal czekam na wygraną z 2 dnia konkursu, więc nie ma reguły... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198786 Napisano: 18.05.2016 12:22:18 w Kaufland konkursy
Dzięki, właśnie się zorientowałam, że na PIERWSZEJ stronie i to jest ten konkurs o którym w zapowiedziach była dyskusja emotka  Sorki za zamieszanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198784 Napisano: 18.05.2016 12:18:55 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

defed napisał(a):

a gdzie to z autem i piłkami? własnie znalazłam gazetkę i nic nie widzę... 

pod koniec gazetki

a mogę prosić o dokładniejsze współrzędne GPS, bo nie umiem znaleźć emotka  chyba, że TA JUTRZEJSZA GAZETKA nie zawiera informacji Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198781 Napisano: 18.05.2016 12:14:32 w Kaufland konkursy
a gdzie to z autem i piłkami? własnie znalazłam gazetkę i nic nie widzę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198768 Napisano: 18.05.2016 12:06:30 w Kaufland konkursy
Czy jutro będzie budżet? Opakowanie z płynem do prania już puste, może uda mi się nakapać ze ścianek jeszcze pół nakrętki... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198760 Napisano: 18.05.2016 12:01:52 w Zdjęcia naszych wygranych
judytkak napisał(a):

joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

W małym opakowaniu Lindor jest 8 sztuk tych pralinej i kosztuje 12-15 zł bez promocji emotka

Zgadza się, trzeba o tym pamiętać, zerkając do torby z pralinami.

Tu nawet nie o ilość chodzi, a o sposób zapakowania...Niechlujnie i byle jak. Chyba nie tak powinna wyglądać nagroda. 

Ciekawe jakim systemem to pakowali: "na wagę" czy "na sztuki?"  emotka  i czy wszyscy dostali identyczną ilość...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198750 Napisano: 18.05.2016 11:48:00 w Biedronka
Biedronka Magnetic mi odpisała dopiero na wczorajsze zapytanie z formularza (poprzednie pozostało bez odzewu, więc ponowiłam):
Szanowna Pani,
Niestety laureatka o Pani inicjałach w konkursie „Bądź aktywny z Magnetic” to nie Pani.
Kosze Wielkanocne zostaną wysłane do 30.05.2016.
Pozdrawiamy, Organizator Konkursu
Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198746 Napisano: 18.05.2016 11:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

mial ktos z Was stycznosc z agencja kropka bordo. czepia sie o paragony. 
mam pieczatke z sklepu ale zamiast intermarche na pieczatce jest DIWA Sp.... WTF?

Intermarche to tylko SZYLD, to franczyza. Franczyza polega na tym, że zakładasz sobie firmę (np. DIWA Sp. z o.o.) i otwierasz sklep. Jako franczyzobiorca czerpiesz korzyści z rozpoznawalnego szyldu, który dociera do szerszego grona klientów, ale musisz dostosować się do standardów sieci (odpowiednie zatowarowanie, dostosowanie cen do gazetek promo, odtworzenie układu regałów itp). Franczyzodawca dostaje procent z Twoich zysków. I wszyscy szczęśliwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6198451 Napisano: 17.05.2016 18:50:16 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

bethan napisał(a):

defed napisał(a):

no trudno, w takim razie przypomnę sobie jak to jest spacerować dla samego spacerowania

Wszystko, co konkursowo ciekawe w innych rejonach miasta niestety.
Ale masz stamtąd blisko Ogród Japoński i ZOO  emotka emotka

ewentualnie możesz podskoczyć na Bielany, tam zaszalejesz emotka  szkoda, że w niedzielę mam zajęcia ze studenciakami, chętnie bym Cię poznała.  emotka

Będę miała pod opieką małe przedszkole, a w tym czasie dziesięcioro bliskich mi, choć szalonych osób, będzie brać udział w TYM BIEGU.
Czyli Bielany odpadają, choć marzy mi się ten raj, w pobliżu którego mieszkasz - szczęściaro! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0