Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zaplacil za ten rower?
Wydaje mi sie, ze w sytuacji gdy sprzedajesz na odleglosc jako osoba prywatna, nie obowiazuje prawo zwrotu 14dni bez podania przyczyny, jak w przypadku sklepow internetowych.
Ale dla swietego spokoju wlasnego, aby zapobiedz przesladowaniom (no bo z opisu sytuacji typ na takiego sie zapowiada), rowniez wzielabym rower z powrotem i oddala kase (- poniesione koszty). Chyba, ze masz nerwy...
Trzymam kciuki za pomyslny dla Ciebie final
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie potrafię uwierzyć natomiast w losowanie w konkursach, gdyż zdarza mi się tam wygrywać hasłami, a w loteriach NIGDY (w obu formach promocji biorę udział porównywalnie często). Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Inną kwestią jest uczciwość ich postępowania z moimi prośbami, ale dowodów nie mam
Myślę, że świadomość ludzi na temat skomplikowania przechowywania danych os. jest mała lub żadna. Już samo umieszczenie najprostszego formularza kontaktowego na stronie firmowej zmusiło mnie do zgłoszenia GIODO chęci pozyskiwania danych os. (gruby formularz)
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam podstaw, by ich posądzać o przetrzymywanie moich danych pozyskanych z konkursów, w których brałam udział.
"GWARANTUJEMY BEZPIECZEŃSTWO TWOICH DANYCH OSOBOWYCH. Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte."
Tylko proszę nie pisać, że to dziecinada, gdy ktoś wierzy w bajki, Św. Mikołaja etc. Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w regulaminie są przykłady z: 210, 290, 26, 48, 65, 220, 260, 330 Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
___
gdyby to było w USA, ludzie pozywaliby Smolara o solidne odszkodowania za złudne nadzieje na piłki dla ich dzieci etc.
a skoro rzecz dzieje się w PL - chyba skończy się na przeprosinach esemesowych
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skoro nie zgłosiłeś się do konkursu, nie będzie nagrody - widocznie im się pomyliło lub coś popsuło Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
Niestety laureatka o Pani inicjałach w konkursie „Bądź aktywny z Magnetic” to nie Pani.
Kosze Wielkanocne zostaną wysłane do 30.05.2016.
Pozdrawiamy, Organizator Konkursu Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli Bielany odpadają, choć marzy mi się ten raj, w pobliżu którego mieszkasz - szczęściaro!