Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6581416 Napisano: 18.03.2019 11:37:02 w Pomocy!!!!
vanillasky-2017 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Czy w konkursie L'Oreal C4 przychodzi Wam sms ze zgodą na przetwarzanie danych lub chociaż potwierdzenie zgłoszenia?

w zeszłym tygodniu przyszło potwierdzenie ale z opóźnieniem - chyba godzinnym

No to u mnie minęło ponad 2 godziny ;/

Po przesłaniu zgłoszenia Uczestnik otrzyma od Organizatora wiadomość tekstową(SMS) z pytaniem o zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Regulaminem w celach
związanych z realizacją Konkursu, na którą w celu wzięcia udziału w Konkursie należy odpowiedzieć
wiadomością tekstową (SMS) o treści LOREAL.ZGODA.
Powinien przyjść sms dot. zgody.

Powinien, ale np. w Garnierze, też był zapis o podobnym sms-ie ze zgodą, który też nie przychodził. Żadnej zwrotki, żadnej prośby o zgodę. Nie wiem na ile jest to pozostałość po porzednich konkursach, ale jakakolwiek zwrotka by się przydała ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6581407 Napisano: 18.03.2019 11:29:59 w Pomocy!!!!
mama-l-k-m napisał(a):

Czy w konkursie L'Oreal C4 przychodzi Wam sms ze zgodą na przetwarzanie danych lub chociaż potwierdzenie zgłoszenia?

w zeszłym tygodniu przyszło potwierdzenie ale z opóźnieniem - chyba godzinnym

No to u mnie minęło ponad 2 godziny ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6581404 Napisano: 18.03.2019 11:28:03 w Pomocy!!!!

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6581388 Napisano: 18.03.2019 11:02:53 w Lay's
reniii napisał(a):

rufus napisał(a):

Skoro konkurs promuje Błaszczykowski, to jednak mogą to być jakieś gadżety sygnowane jego nazwiskiem.. A NA CO TO KOMU? emotka

No właśnie. A KOMU TO POTRZEBNE? 

Lista nagrodzonych to zweryfikuje emotka  Na pewno nagród Avanti nie zostanie... Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

monkakk

#6581385 Napisano: 18.03.2019 10:46:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

monkakk

#6581376 Napisano: 18.03.2019 10:13:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Macie dziś zwrotki z Loreala Carrefour?

Nie, nie przyszła.

Cudownie... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6581373 Napisano: 18.03.2019 10:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie dziś zwrotki z Loreala Carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580961 Napisano: 15.03.2019 16:43:15 w Czy informują/ informowali?
agagru napisał(a):

Czy z konkursów Tesco baby magazyn ktoś dostał jakieś info? Bo z tego co czytam to tesco magazyn zgłoszenia do końca stycznia dopiero 5 marca poszły wiadomości... emotka

A dekoryj i wygrywaj fantasia z carrefour ktoś coś?:)

Fantasia ma 14 dni kalendarzowych + 3 dni na info od 9-ego emotka  Póki co cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580894 Napisano: 15.03.2019 15:04:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków

Mi 3 smsy tylko weszly - pozniej na mms sie zmienialo i nie umiałam sobie z tym poradzic. Okolo 350 znakow

To już "wina" telefonu, nie konkursu emotka  Niestety częśc modeli tak ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580891 Napisano: 15.03.2019 15:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków Wyświetl w wątku >>
2 Mila26, pioge7 0

monkakk

#6580270 Napisano: 13.03.2019 20:38:14 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam: Auchan Toblerone 4 zł, kody Kinder Bueno  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579778 Napisano: 12.03.2019 20:01:30 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
karkocka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Widział ktoś może promocję na zapas mydła w płynie Carex?

zapas za 4,99 (500 ml) Rossmann

emotka  A wiadomo do kiedy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579769 Napisano: 12.03.2019 19:42:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Widział ktoś może promocję na zapas mydła w płynie Carex? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579676 Napisano: 12.03.2019 14:48:26 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

Konkurs "Poczuj magię delikatności" Drogeria Natura i Pielęgnacja z NIVEA w intermarche- były już jakieś wiadomości?

Nivea w ITM nie było, a z Natury nie jestem pewna. Ostatnio rozwiązali Hebe z tego co widziałam, to może ogarniają ją emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

monkakk

#6579665 Napisano: 12.03.2019 14:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Czy na konkurs Garnier Kaufland dostajecie smsa z prośbą o odpisanie Granier.zgoda jako wyrażenie zgody na przetwarzanie danych?

nic nie przychodzi ze zgodą

tak samo jest w konkursie Loreal w C4.

Obstawiam, że to stary zapis z poprzedniego konkursu. Pokusiłam się i wysłałam zgodę bez czekania na smsa, z pół godziny po wysłaniu odp i dostałam informację, że administratorem danych jest bla-bla-bla i jak się zgadzam mam odesłać zgodę... Czyli to co dokładnie zrobiłam parę sekund wcześniej  emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6579058 Napisano: 10.03.2019 23:35:51 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Palmolive w Tesco
informowali?

Nie, czekamy. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

monkakk

#6579038 Napisano: 10.03.2019 20:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic.

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna.

Ceny "gazetkowe" mogą sie zgadzać, ale nie muszą, kiedy takiej gazetki nie ma w sklepie. Np. Lewiatan - promocje i ceny tego dużego nic nie mają wspólnego z tymi małymi. Ten sam szyld a zupełnie inne ceny. Nawet C4 Supermarket, Market i Express (albo Extra) mają różne ceny na etykietach. 

W przypadku ITM  - tam jest kilku właścicieli i chyba jeden z lekka zaczął zmiany i kilka placówek w 2018 roku closed down. Pewnie padnie jak Piotr i Paweł albo wykupi go EuroCash, tak jak Mila  emotka

Akurat w Inter nie mam zbyt dużego doświadczenia, a do niedawna wszystko mi się zgadzało. No to niedługo cieszyłam się jego otwarciem i gazetkami. Ale skoro u nich tak w Lewiatanie, to już wszystko wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579035 Napisano: 10.03.2019 20:38:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic.

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna.

Oczywiscie, ze ceny są różne, ja mam dwa Inter blisko siebie i widzę różnice na tych produktach, które kupuję: chleb, owoce, warzywa. Pwiem więcej, z dwoch w miarę bliskich Lidlach też widzę różne ceny...niestety, trzeba się orientować co gdzie mniej więcej kupić...bo po co mam przepłacać?

Bieżace zakupy do domu to wiadomo emotka  Ale tak z drugiej strony, jaki jest sens wydawania gazetki, której ceny nijak mają się do rzeczywistości? Zanim podejmę decyzję, do którego sklepu pójdę przeglądam gazetkę i co na dzień dobry robią mnie w konia...  

Jeden płaci za paragon konkursowy 10 zł, a inny 15. A oboje kupują w jednej sieci.  Tu bardziej chodzi mi o fakt, że idąc do Inter nie mam cen widocznych w gazetce i ten fakt mnie po prostu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579024 Napisano: 10.03.2019 19:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6578892 Napisano: 09.03.2019 22:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

monkakk napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy w Waszych Intermarche jest nowość Tetley, którą trzeba kupić na konkurs?

tak, ostatnio był też konkurs na te herbaty

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...   emotka

W jedynym ITM w Warszawie nie ma tych nowości... Zastanawiam się, czy wzięliby to pod uwagę i zaakceptowali paragon na dwa dowolne produkty Tetley.

Wątpie emotka   im chodzi właśnie o wypchanie tych nowości. Jak Warszawa to całkiem możlie, że piszemy o tym samym sklepie :D  Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0