Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6557761 Napisano: 18.12.2018 18:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

W jakim celu dziś koło 11 mogło dzwonić TQ group?

Oni to chyba nie maja nic do rozwiązania obecnie, więc może coś dodatkowo potrzebują do budzetu Kaufland albo  z Jesiennymi porządkami Intermarche? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6557508 Napisano: 17.12.2018 23:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

mixik napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Byłam dzisiaj w ABC po M&M’s. Wszystko fajnie szkoda tylko, że po powrocie do domu obejrzałam paragon. Nie dość ze sklep mimo iż widnieje na liście sklepów ABC, ma nazwę na paragonie „delikatesy” i nazwisko właściciela, to jeszcze M&M’s podpisane sa tylko jako „cukierki”. Jest sens w ogóle brać udział na tak opisany paragon? emotka

Bierz. I przynajmnkej połowa tych dziwnych sklepów jest tak opisana, o produktach na paragonie nie wspomnę. Powodzenia 

Właśnie już drugi raz się spotkałam z czymś takim jeśli chodzi o ABC. Co więcej, na liście sklepów ABC jest tez inny sklep...który realnie ma szyld „Od A do Z”. Ale tam to nie wiem czy już ryzykować zakupy emotka
W każdym razie dzieki za odpowiedź! emotka

a gdzie jest ta lista sklepów biorących udział?

Na stronie ABC masz listę aktualnie należących do nich sklepów Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6557457 Napisano: 17.12.2018 19:42:13 w Paragony na trwające konkursy
Carrefour Kamis sprzedam wymienię na inny paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6557396 Napisano: 17.12.2018 17:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś podpowie mi ile kosztuje kakao na konkurs Auchan? emotka

Niecałe 5 zł w promocji. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6557391 Napisano: 17.12.2018 17:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

Milka ITM zgodnie z regulaminem sa 3 dni na odeslanie paragonu i oswiadczenia, 
Czy osobom, ktore w piatek dostaly smsa o wygranej dzis mija termin??
Pomoze ktos, bo nie wiem czy biec na poczte (smsa doatalam w piatek i dzis powtornie na 1 zgloszenie)

Ja dziś wysłałam, oni są dość dziwni. Kiedyś dzwonili tylko raz w środę, nieodebrałam. Do piątku nikt się nie odezwał ponownie. A gdy dodzwoniłam się w pt. popołudniu, to babeczka poinformowała mnie , że mam 3 dni, ale od środy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6557221 Napisano: 17.12.2018 11:24:43 w Czy informują/ informowali?
lima napisał(a):

Czy informowali z konkursu w Tesco "Radość wspólnych chwil" Palmolive, tam gdzie karty 500 zł były do wygrania? Chyba coś przeoczyłam  emotka

Tak, były sms-y w tamtym tygodniu. Wyświetl w wątku >>
1 lima 0

monkakk

#6557175 Napisano: 17.12.2018 08:35:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Co trzeba mieć w głowie, żeby fałszować paragony? Ja wiem i rozumiem, że giełda paragonów ma się dobrze, ale fałszerstwo?

Ciekawe, czy ci, którzy to robią, mają świadomość, że z punktu widzenia KK jest to oszustwo, które jest przestępstwem niezależnie od wartości wyłudzonej w ten sposób korzyści.

I tak, owszem, piszę to po to, że być może tacy specjaliści to przeczytają. Czytajcie czytajcie. I wiedzcie - MY WIEMY. I któregoś dnia jakiś Organizator albo Fundator się wkurzy i postanowi interweniować w bardziej stanowczy sposób. Wtedy żarty się skończą.

Przy okazji - jak już się próbuje manipulować, to w Photoshopa wypada umieć.

Szkoda, że z tego co napisałeś, interwencja zależy od tego, czy organizator, fundator ma dobry/zły dzień. Dla mnie, powinno to być zgłoszone od razu tam gdzie trzeba... Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6556341 Napisano: 13.12.2018 16:40:24 w Czy informują/ informowali?
barcza napisał(a):

czy informowali już te nagrody 4x 10 000zł z Nestle płatki , bo regulamin się nie otwiera 

Tak, główne były już kilka dni temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6556314 Napisano: 13.12.2018 14:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

Wszyscy dostali zwroty z Winiary?

Nie, u mnie kilku brak, na @ nie odpisują... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6556256 Napisano: 13.12.2018 11:45:45 w Czy informują/ informowali?
karmelowakrowka napisał(a):

bubba napisał(a):

Czy mlekołaki auchan "odkryj swoje super moce" zaczęło obdzwaniać? 

Raczej nie

Już dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6556244 Napisano: 13.12.2018 11:29:29 w Informują
Mlekołaki telefon 662*** Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6556160 Napisano: 12.12.2018 21:33:29 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragony na konkurs fotkowy z maragrynami Tesco, mam kilka z rożnymi numerami kas, z różnych dni.

Paragon na kawy Intermarche wymienię na Somat Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6555747 Napisano: 11.12.2018 20:27:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy w konkursie Nivea Baby do konkursu uprawnia też zakup kremu nivea baby czy tylko te żele do kąpieli? Na stojaku w sklepie było info o tym że ma być produkt nivea baby a na stronie widzę zdjęcia tylko tych żeli.... Kupiłam krem... Nie wiem czy wysyłać w takim razie. 

Mowisz o tym konkursie gdzie są walizki i ręczniki do wygrania? Musi być na kremie postać disney. 

Ja kupiłam w Rossmann żel i było napisane na paragonie Nivea toddlers. Przy zakupie tego samego z postaciami w Auchan na paragonie jest napisane tylko Nivea, więc może przejdzie na ten krem. Ja zamierzam wysłać zgłoszenie na tamten drugi paragon. Tylko czy będą, aż tak to weryfikować?

Kremu nie ma na liście produktów na stronie konkursu, tak samo jak chusteczek, a na paragonie są opisane jako produkty Toddies. Dopytywałam u nich bezpośrednio i odpisali, że tylko te z logo Disney i z listy.
Przy ostatnim konkursie Nivea potrafili napisać, gdzie na paragonie był skrót NIV, że dla nich nie jest to jednoznaczne i chcą pieczątke sklepu...
Ale każdy gra jak uważa  emotka  

Na paragonie z Auchan mam: Nivea Szp i p do.
Kupiłam szampon i płyn do kąpieli. Myślisz, że lepiej poprosić w sklepie o adnotacje i pieczątkę? emotka

Golden jest dość specyficzny emotka  Tam gdzie miałam NIV na paragonie, chcieli pieczątkę, a do innego gdzie miałam bodajże krem uniwersalny (ten niebieski w kółku) nie mieli zastrzeżeń. Ja, jak juz robię zakupy i widzę, że jest niejasno opisane, to przy okazji idę po pieczątkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6555732 Napisano: 11.12.2018 20:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy w konkursie Nivea Baby do konkursu uprawnia też zakup kremu nivea baby czy tylko te żele do kąpieli? Na stojaku w sklepie było info o tym że ma być produkt nivea baby a na stronie widzę zdjęcia tylko tych żeli.... Kupiłam krem... Nie wiem czy wysyłać w takim razie. 

Mowisz o tym konkursie gdzie są walizki i ręczniki do wygrania? Musi być na kremie postać disney. 

Ja kupiłam w Rossmann żel i było napisane na paragonie Nivea toddlers. Przy zakupie tego samego z postaciami w Auchan na paragonie jest napisane tylko Nivea, więc może przejdzie na ten krem. Ja zamierzam wysłać zgłoszenie na tamten drugi paragon. Tylko czy będą, aż tak to weryfikować?

Kremu nie ma na liście produktów na stronie konkursu, tak samo jak chusteczek, a na paragonie są opisane jako produkty Toddies. Dopytywałam u nich bezpośrednio i odpisali, że tylko te z logo Disney i z listy.
Przy ostatnim konkursie Nivea potrafili napisać, gdzie na paragonie był skrót NIV, że dla nich nie jest to jednoznaczne i chcą pieczątke sklepu...
Ale każdy gra jak uważa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6555709 Napisano: 11.12.2018 19:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy przy zgłoszeniu do konkursu "Jesienny festiwal smaków"
podawało się numer paragonu?

tak

i NIP chyba też?? coś mi się wydaje, że i numer kasy?

Tak - NIP, unikalny numer kasy, data i sklep w którym dokonało się zakupu Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

monkakk

#6555700 Napisano: 11.12.2018 18:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Mowisz o tym konkursie gdzie są walizki i ręczniki do wygrania? Musi być na kremie postać disney.  Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

monkakk

#6554284 Napisano: 06.12.2018 20:10:08 w Czy informują/ informowali?
kawazczekolada napisał(a):

Ostatni etap mr? 
A moze wawrzyniec juz i formowal?

Wawrzyniec wyniki juz na fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6554130 Napisano: 06.12.2018 14:44:09 w Smolar
Dzisiejsza rezerwa jest podpięta na stronie z wynikami? Może ktoś sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6552926 Napisano: 02.12.2018 20:49:40 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon na Konkurs fotograficzny "Zabłyśnij z Syoss" za doładowanie 5 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6552799 Napisano: 02.12.2018 11:21:37 w SZUKAM....
nswe69 napisał(a):

usunęłaś całkiem ?

Nic nie usuwałam, źle zamknęłam kompa i przy otwieraniu Chroma dziś, nie wyskoczyly mi moje zakładki, a w opcji ostatnio zamknęte, miałam zakładki z mniej więcej z wakacji... grzebałam w bookmarks i też widzę jakieś stare tylko ;/  Wyświetl w wątku >>
0 0