Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6522132 Napisano: 25.08.2018 09:25:36 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
jorunn2010 napisał(a):

AVANTI - czy komuś się zdarzyło odesłać paragon po terminie, a dostał nagrodę? ja się spóźniłam 4 dni robocze (Lays w Polomarkecie) i ciągle mam cichutką nadzieję na słuchawki...

Wg. mnie nie będą robić problemów. Nawet jak specjalnie nie odesłałam oświadczeń i paragonów na jakieś liche nagrody, to dzwonili i przypominali, że jest po terminie. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6522005 Napisano: 24.08.2018 16:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violetta napisał(a):

czy jest ktoś do kogo dzisiaj nie dotarły bony z Kauflanda od TQG z konkursu wspólnie dbamy o Twój uśmiech? emotka

Tak, u mnie brak części. Ale nie ma co się martwić na zapas, one dochodzą do 2-3 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521842 Napisano: 24.08.2018 10:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monnikk napisał(a):

Nie wiem czy mówimy o tym samym,  znalazłam w  necie starą gazetkę hebe i tam był konkurs: codziennie 10 bonów do hebe po 50 zł. Konkurs od 2-15.08. więc ilość bonów by się zgadzała.

Możesz podrzucić link? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521814 Napisano: 24.08.2018 09:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Już wiem. Konkurs trwał do 15 sierpnia. Dziś wybierają laureatów. A nie wiedzą dlaczego nie było wcześniej regulaminu

Będą mieli z czego... skoro regulamin na Hebe pojawił się 16-ego, szkoda że screenów nie zrobiłam... ale kto się spodziewał, że dzień po pojawi się konkurs widmo ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521808 Napisano: 24.08.2018 09:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

masza napisał(a):

darog napisał(a):

Konkurs w HEBE.

On w ogóle był?? Trwa?
  jeszcze ze 3 dni temu tego regulaminu na hebe.pl na pewno nie było, a wynika że już 15 sierpnia zakończony?

https://www.hebe....kursu-uwolnij-emocje

D.Zwycięzców wybierzemy i poinformujemy do dnia 5 października 2018 r. 

3.2.Zwycięzcy Konkursu zostaną wyłonieni przez Jury w terminie do dnia 24 sierpnia 2018 r. W Konkursie wyłonionych zostanie łącznie 140 (słownie: stu czterdziestu) zwycięzców podstawowych. Jury dokona wyboru zwycięzców zgodnie z zasadą, że spośród wszystkich zgłoszeń, które wpłynęły do Organizatora danym dniu okresu trwania Konkursu, Jury każdorazowo wybierze 10 (słownie: dziesięć) najlepszych Odpowiedzi. 

Nic nie rozumiem, konkurs dopiero co się pojawił , wynika , że trwał? od 2-15 sierpnia, regulaminu nie było na 100%, poza tym wynika, że laureaci wybrani zostaną do 24.08, ale poinformowanie laureatów do 5 pażdziernika..?? 1,5 mies będa informować o konkursie = który był a regulamin po jego zakończeniu się ukazał? 

Ma ktoś info na ten temat? Moze daty konkursu powinne być np od 22.08 - 05.09? Nagród dużo - 140 

Dziwne , trzeba by zadzwonic do Albedo i podpytać 

Bardzo dziwne, bo niniejszym zmieniają nazwę konkursu HEBE MILLENIALS 2 ( który wg dat już się zakończył, ale chyba nie był wcześniej ogłoszony ), dziwna sprawa, ale może jakiś błąd w dacie jest.

Konkurs grubymi nićmi szyty emotka  Byłam na stronie Hebe w dniu kiedy się kończył, nie było o nim ani słowa, dzień później był już regulamin. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6521430 Napisano: 23.08.2018 09:47:54 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
luko922 napisał(a):

Ej ej emotka
O co chodzi z tą agencją Los Mejores? Oni mają coś wspólnego z Albedo? Podobne regulaminy, ten sam numer sms, hmm?

A co ma numer sms do tego emotka  To jest bramka, która w zależności od prefiksów jest "wynajmowana" na całą masę konkursów. I na szczęście Los Mejores to nie Albedo emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6521341 Napisano: 22.08.2018 20:37:29 w Czy informują/ informowali?
mabi84 napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mabi84 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

estrelitta napisał(a):

NAV Activia Carrefour informowali?

Nie. Do dzisiaj mają czas. 

Myślicie że to zrobią jeszcze dziś?  Tak mi się marzy emotka

A czy Winiary już obdzwonione po całości? 

Winiary tylko 1 etap. A z NAV obstawiam, że się wyrobią emotka

Dzwoniłam do NAV i Pan powiedział że lista juz jest szykowana i jak nie dzis to jutro na pewno puszczą wyniki

Ale to dadzą listę bez wcześniejszego powiadomienia laureatów? Nigdy nic nie wygrałam z tej agencji więc nie wiem jak robią

Lista zwycięzców będzie po weryfikacji danych, czyli po smsach i odesłaniu danych. Pewnie chodziło im o listę wewnętrzną numerów, które wygrały.  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521274 Napisano: 22.08.2018 16:22:41 w Czy informują/ informowali?
mabi84 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

estrelitta napisał(a):

NAV Activia Carrefour informowali?

Nie. Do dzisiaj mają czas. 

Myślicie że to zrobią jeszcze dziś?  Tak mi się marzy emotka

A czy Winiary już obdzwonione po całości? 

Winiary tylko 1 etap. A z NAV obstawiam, że się wyrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521114 Napisano: 22.08.2018 11:38:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy TQG zawsze wysyła nagrody kurierem GLS?

Tak zawsze gls .jutro powinny byc u nas bony

Chodzi o ten z Intermarche Mistrzowskie... czy budżet? Czekam na oba, ale potrzebuje ITM na gwałt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6521103 Napisano: 22.08.2018 11:23:22 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Henkel (drogeria z listy sprzedam za 15 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6520588 Napisano: 20.08.2018 21:41:05 w Paragony na trwające konkursy
Może ktoś nie ma weny na NESTLE ITM? Chętnie kupię w promocyjnej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

monkakk

#6520377 Napisano: 20.08.2018 14:08:21 w Połączenia nieodebrane
renatak0 napisał(a):

Przed chwilą zastrzezony ? Nie zdążyłam odebrać 

u mnie ubezpieczenia Wyświetl w wątku >>
1 renatak0 0

monkakk

#6520242 Napisano: 20.08.2018 09:28:38 w Czy informują/ informowali?
wycior napisał(a):

..czy informowali..NAJLEPSZE DLA MOJEGO DZIECKA JEST..TESCO /bebico,nivea bobo vita/..?

Nie, mają sporo czasu na to Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6519799 Napisano: 17.08.2018 13:17:40 w Informują
Niebieska_Laguna napisał(a):

Tel albedo Łatwość gotowania noże 1 etap

Z 618***377 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6519727 Napisano: 17.08.2018 10:17:23 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Paragon na Danio Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6519656 Napisano: 16.08.2018 22:15:48 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

hej mam świeżutki paragon na red bulle, i nie moge go zgłosic  bo wyskakuje info ze podany numer par juz został uzyty, miał ktoś tak?

Było dużo takich przypadków, poszukaj na forum emotka  

Edit: https://www.e-kon...trona/5051/#p6518569 Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

monkakk

#6519642 Napisano: 16.08.2018 21:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aasta napisał(a):

monkakk napisał(a):

monkakk napisał(a):

helcia85 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak to jest z tą loterią w drogeriach Natura? Dziś wysłałam kolejne zgłoszenie i na @ mam potwierdzenie udziału. Na wysłane wcześniej zgłoszenia nie mam żadnych @, ale podczas wysyłania wyskoczył komunikat że wszystko ok i zgłoszenie bierze udział w konkursie. Coś się teraz zmieniło czy zaginęły mi w czasoprzestrzeni wcześniejsze @ 

Ja wysyłałam wczoraj 3 zgłoszenia i mam 3 potwierdzenia.

Chodzi mi o jeszcze wcześniejsze dni, miał ktoś brak @? Wychodzi mi, że potwierdzenia tylko na wp przyszły, na onecie i interii nic ;/

Podbijam pytanko emotka  Nikt tam nie grał?  emotka

Ja wysłałam 3 sierpnia i nie dostałam potwierdzenia na maila

Jaką masz pocztę? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6519640 Napisano: 16.08.2018 21:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

helcia85 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak to jest z tą loterią w drogeriach Natura? Dziś wysłałam kolejne zgłoszenie i na @ mam potwierdzenie udziału. Na wysłane wcześniej zgłoszenia nie mam żadnych @, ale podczas wysyłania wyskoczył komunikat że wszystko ok i zgłoszenie bierze udział w konkursie. Coś się teraz zmieniło czy zaginęły mi w czasoprzestrzeni wcześniejsze @ 

Chodzi mi o jeszcze wcześniejsze dni, miał ktoś brak @? Wychodzi mi, że potwierdzenia tylko na wp przyszły, na onecie i interii nic ;/

Podbijam pytanko emotka  Nikt tam nie grał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6519404 Napisano: 16.08.2018 10:31:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Chodzi mi o jeszcze wcześniejsze dni, miał ktoś brak @? Wychodzi mi, że potwierdzenia tylko na wp przyszły, na onecie i interii nic ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0