Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6469532 Napisano: 04.03.2018 10:49:27 w Lay's
Myślę, że Laysowej loterii nie ma co porównywać do termosów czy innych delikatnie mówić "drobiazgów". Bo to kompletnie nie ta liga, patrząc na wartość nagrody, Jedynie co ich łączy to słowo loteria. Nie biorę udziału w tych z drobnicą - więcej szans dla grających tam, za to gram w loteriach z porządniejszymi nagrodami - w których nie biorą udziału Ci co się dziwią - więcej szans dla mnie. Mi to pasuje i póki co nie narzekam emotka Jest tego tyle, że każdy wybierze coś dla siebie, choć konkursy kreatywne są dla mnie na pierwszym miejscu. Loterie to taka odskocznia emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monkakk

#6469424 Napisano: 03.03.2018 18:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
Może ktos wie jużto robił czy zmywarka z konkursu SOMAT Gorenje GS62010S - można ją rozebrać od góry ? ta żeby sie zmieściła do szafki o wysokości 85cm ?

pozdrawiam
Krzysiek

Niestety nie wiem, moja jeszcze stoi  i czeka na remont kuchni, ale mam pytanie o gwarancję. Czy jest w środku gwarancja z jakąś datą? U mnie jest tylko taka czysta bez żadnej pieczątki i nic o przekazaniu nagrody. Proszę o odpowiedź,

Ktoś pytał u Albedo, mają dosłać kwity osobno. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6469409 Napisano: 03.03.2018 17:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Masz może zdjęcie tego plakatu ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6469390 Napisano: 03.03.2018 16:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 

w związku z konkursem 'PIĘKNIE BYĆ KOBIETĄ!' w biedronce (od 05.03.2018) mam pytanie czy wystarczy zakupić 1 produkt colgate lub 1 produkt palmolive czy oba łącznie ?

pozdrawiam
Krzysztof Bajorek

wg. regulaminu colgate+palmolive łącznie

Mi sie wydawalo ze 1 produkt ten lub ten.

dokonać zakupu przynajmniej jednego, dowolnego Produktu Promocyjnego w sklepie sieci Biedronka udokumentowanego na dowodzie zakupu. Jak dla mnie jednego produktu Colgate lub Palmolive. A z reg dalej: konkursem objęty jest zakup dowolnego produktu marki COLGATE i PALMOLIVE  - chodzi im raczej o to, że można wybrać spośród dwóch marek. Ale faktycznie tak to napisali, że można interpretować na dwa sposoby emotka Chyba najlepiej zapytać u źródła. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6469149 Napisano: 02.03.2018 17:19:14 w Biedronka
Dochodzą zmywarki z Somatu, bez wcześniejszego info że mają być Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6469129 Napisano: 02.03.2018 16:36:41 w Lay's
stokrotka238 napisał(a):

Jak wygladaja paczki konkursowe, moze ltos wrzucic foto bo chce chłopaka wysłać i żeby dobre kupił...

Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6468952 Napisano: 02.03.2018 10:44:48 w Lay's
synk napisał(a):

moskala22 napisał(a):

u mnie na szczęście mam potwierdzenia na mailu (Chrome)

chrome to nie domena, to przeglądarka. Problemy są na o2, na interii. Więcej nie wiem bo i nie gram na całe osiedle

I na onecie też jest problem Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468944 Napisano: 02.03.2018 10:27:47 w Lay's
Ktoś pisał do Avanti z zapytaniem o to, że zgłoszenie zostało wg. strony przyjęte, a potwierdzenia na @ brak? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468903 Napisano: 02.03.2018 08:43:51 w Lay's
inter81 napisał(a):

potwierdzenia przychodzą tylko na poczte gmail z tego co zauważyłem to samo z showmax tak wiec nawet jak wygracie to maila nie odczytacie

Jedyna nadzieja w tym, żeby wyniki na stronie były publikowane razem z wysyłanymi @. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468789 Napisano: 01.03.2018 20:17:15 w Lay's
U mnie na wszystkie wysłane zgłoszenia, podziękowanie i info o tym ze zgłoszenia są w puli, a @ ani jednego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468684 Napisano: 01.03.2018 16:24:09 w Czy informują/ informowali?
cotomabyc napisał(a):

Dzis miały pójsc maile z konkursu - "Spędzaj czas z tvn"
https://dziendobr...zas-z-tvn,14613.html
Wygrał Ktoś ?

Tak, bodajże w informują albo mdw masz info Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

monkakk

#6468557 Napisano: 01.03.2018 12:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

monkakk

#6468542 Napisano: 01.03.2018 11:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

monkakk

#6468454 Napisano: 01.03.2018 09:23:21 w Lay's
agata6 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

cleo25 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Działa Wam stronka? U mnie po kliknięciu na loterie, biała strona z info Not Implemented

U mnie to samo. Brak potwierdzenia na maila, więc pewnie zgłoszenie nie poszło.

działa, po każdym zgłoszonym kodzie, informacja, że potwierdzają zgłoszony kod

U mnie też działa

No to mi już na starcie Avanti dziękuje emotka nie działa nic dalej .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468445 Napisano: 01.03.2018 08:59:48 w Lay's
Działa Wam stronka? U mnie po kliknięciu na loterie, biała strona z info Not Implemented Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6467984 Napisano: 27.02.2018 22:11:04 w Biedronka
mahuska napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Wszyscy dostaliscie już info o wysyłce zmywarek z somatu? 

ja dalej nie mam

Dalej cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6467573 Napisano: 26.02.2018 18:34:59 w Albedo Marketing
isiulka napisał(a):

Czy wszyscy  dostali info z wysyłką zmywarek Somat? Nic nie dostałam i nie wiem czy powinnam się martwić?

Nie, nie wszyscy. U mnie nie ma ani jednego sms-a. Wiem, że część ludzi też czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466726 Napisano: 23.02.2018 12:29:05 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

Orientujecie się może czy wycieczki do Paryża ( Kaufland) już rozdane? Nie mam dostępu do wątku Kaufland emotka  Widziałam, ze na stronie nie ma zwycięzców, ale może informują wcześniej? emotka

Ktoś pisał że ma @ Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6466496 Napisano: 22.02.2018 18:09:22 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie?

Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland.

Tak, nie ma tego zapisu, ale jest tekst "Podpisane oświadczenia zwycięzcy" w oddzielnych punktach regulaminu, co sugeruje podpisanie ich osobno. Przypuszczalnie z powodu tego, ze laureaci podpisywali się raz pod wszystkimi oświadczeniami dodali "każde osobno" i taki dodatek był już we wszystkich późniejszych regulaminach (np. Somat, Somat/Pur, Perwoll)   

Piszesz o Biedronkowym Somacie? Bo to chyba najświeższy Somat. Nie stresuj emotka ja mam regulamin gdzie nie ma tego zwrotu emotka i byłoby przykro jakby zmywarki nie dojechały ;/

defed napisał(a):

monkakk napisał(a): Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland.

Ale tu też są oświadczenia w liczbie mnogiej do podpisania, widzę 4. Inna sprawa, że są one naciapane w jednym podpunkcie i mało widoczne.

A no właśnie emotka Ale akurat tu jeden podpis wystarczył, głośniki są w domu.

Reasumując trzeba uważać emotka i czytać dokładnie. Ale wiemy jak to czasami bywa emotka A przynajmniej ja wiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

monkakk

#6466490 Napisano: 22.02.2018 17:51:46 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie?

Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland. W Somacie tego zwrotu też nie widzę emotka
Zobaczymy co z resztą, bo faktycznie jest ten zwrot w regulaminie, a nie dam sobie ręki uciąć czy z przyzwyczajenia nie podpisałam oświadczeń 1 podpisem. Ale oni zazwyczaj dzwonili jak było coś nie tak. Poczekamy, zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0