Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6466486 Napisano: 22.02.2018 17:39:46 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466482 Napisano: 22.02.2018 17:31:45 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

tu są trzy oświadczenia każe trzeba osobno podpisać -pamiętajcie

A co nie przyjmują oświadczeń wklejonych po sobie i podpisanych jednym podpisem na końcu? Zawsze tak robię i nie miałam przebojów.

Nie mam pojęcia
w regulaminie piszą o tym
podpisane czytelnie oświadczenia Zwycięzcy (każde z osobna):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

monkakk

#6466472 Napisano: 22.02.2018 17:00:48 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

tu są trzy oświadczenia każe trzeba osobno podpisać -pamiętajcie

A co nie przyjmują oświadczeń wklejonych po sobie i podpisanych jednym podpisem na końcu? Zawsze tak robię i nie miałam przebojów. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466089 Napisano: 21.02.2018 22:43:03 w Czy informują/ informowali?
ninakow7712 napisał(a):

czy WEDEL C4 II etap już informował?

Z 2 osoby na forum miały od nich dziś nieodebrane połączenia, więc pewnie zaczęli Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466039 Napisano: 21.02.2018 19:37:06 w Połączenia nieodebrane
ace napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

ace napisał(a):

735...701

u mnie to samo o 16,31

może Wedel C4?

całkiem możliwe, mam zapisany ich numer i tylko jedna cyfra na końcu się nie zgadza emotka Więc obstawiam że to oni. Grałyście w 2 etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465722 Napisano: 20.02.2018 22:14:57 w Kupię...
Odkupię ręcznik Hebe Fa. Numer + paragon. Konkretne propozycje ceny proszę na PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465603 Napisano: 20.02.2018 17:14:06 w Czy informują/ informowali?
jkkp napisał(a):

monkakk napisał(a):

shineoff napisał(a):

monkakk napisał(a):

mysz-s napisał(a):

monkakk napisał(a):

Loteria Kamis, ma ktoś wygraną ze zgłoszenia słanego smsem? Bo chyba tylko zgłoszenia @ widzę w mdw.
I jak informują?

Wlasnie tez jestem ciekawa czy dzwonili do kogoś?

Nikt nie ma wygranych z smsowych zgłoszeń?
A czy wygrane osoby ze zgłoszeń @ były już kiedyś laureatami innych konkursów ?

Zgodnie z regulaminem to chyba mają 5 dni na poinformowanie (chyba?)

Dziś były jakieś wyniki, a mi nie chodzi mi o konkretny dzień czy coś, tylko chce poznać schemat informowania.

dzwonili do mnie z pierwszego dnia konkursu, więc dzwonili na 100%

Ale slalas smsem czy przez formularz? I czy jak przez formularz to dane są im znane z wygrywania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465600 Napisano: 20.02.2018 17:10:10 w Czy informują/ informowali?
shineoff napisał(a):

monkakk napisał(a):

mysz-s napisał(a):

monkakk napisał(a):

Loteria Kamis, ma ktoś wygraną ze zgłoszenia słanego smsem? Bo chyba tylko zgłoszenia @ widzę w mdw.
I jak informują?

A czy wygrane osoby ze zgłoszeń @ były już kiedyś laureatami innych konkursów ?

Zgodnie z regulaminem to chyba mają 5 dni na poinformowanie (chyba?)

Dziś były jakieś wyniki, a mi nie chodzi mi o konkretny dzień czy coś, tylko chce poznać schemat informowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465595 Napisano: 20.02.2018 17:02:46 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

monkakk napisał(a):

I jak informują?

A czy wygrane osoby ze zgłoszeń @ były już kiedyś laureatami innych konkursów ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465508 Napisano: 20.02.2018 14:26:48 w Czy informują/ informowali?
I jak informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465424 Napisano: 20.02.2018 12:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

monkakk napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy smsy z Colgate C4 poszły w jednym czasie?

tez mnie to interesuje? chętnię odkupię zestaw propozycje na pw

Nie - najpierw poszły zestawy, chwilę później smsy bez stopnia. Ale te same rodzaje nagród szły w tym samym czasie.

Aaaa, czyli teraz będzie mój sms z wycieczką! Kurcze, teraz rozumiem brak zestawu. Streamline  emotka emotka

Wycieczka jest ukryta w tych smsach bez stopnia, z lokówkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6465413 Napisano: 20.02.2018 12:14:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy smsy z Colgate C4 poszły w jednym czasie?

tez mnie to interesuje? chętnię odkupię zestaw propozycje na pw

Nie - najpierw poszły zestawy, chwilę później smsy bez stopnia. Ale te same rodzaje nagród szły w tym samym czasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

monkakk

#6465368 Napisano: 20.02.2018 11:25:59 w Informują
Streamline Colgate C4 sms Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monkakk

#6464902 Napisano: 18.02.2018 19:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

Zastanawia mnie, skąd tyle wpisów o ręczniku FA w temacie Kupię. Naprawdę sądzicie, że już nie będą dzwonić?
I w ogóle, co ten ręcznik taki pożądany - ze złota on, czy jak? emotka

Ręcznik jak na zdjęciu w gazetce, mi się podoba,  jest inny. Chcę kupić bo nie grałam w ogóle, dlatego podkreśliłam ręcznik + paragon.  Więc do mnie nikt nie zadzwoni emotka I chyba większość wpisów jest w podobnej sytuacji.

A możesz podać link do tej gazetki? Bo aż ciekawa jestem. emotka

Te owocki emotka Ananas i arbuz Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

monkakk

#6464899 Napisano: 18.02.2018 19:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Zastanawia mnie, skąd tyle wpisów o ręczniku FA w temacie Kupię. Naprawdę sądzicie, że już nie będą dzwonić?
I w ogóle, co ten ręcznik taki pożądany - ze złota on, czy jak? emotka

Ręcznik jak na zdjęciu w gazetce, mi się podoba,  jest inny. Chcę kupić bo nie grałam w ogóle, dlatego podkreśliłam ręcznik + paragon.  Więc do mnie nikt nie zadzwoni emotka I chyba większość wpisów jest w podobnej sytuacji. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6464881 Napisano: 18.02.2018 15:54:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat agencji Streamline i Plej? 
Nie za dobrze mi się kojarzą dlatego praktycznie nie grywam w ich konkursach. Być może robię błąd. Będę wdzięczna za informację, czy komuś z Was udało się w ostatnim roku wygrać u nich jakąkolwiek główną nagrodę ( nie mam na myśli 1 z 100 past do zębów itp emotka )?

Streamline to moja ulubiona agencja emotka Mam niejedną główną od nich łącznie z samochodem. Jestem pewna, ze czytają odpowiedzi. Tej drugiej agencji w ogóle nie kojarzę Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6464681 Napisano: 17.02.2018 09:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bagietkoweniebo napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Interesuje mnie jakiś konkurs gdzie trzeba  zakupić pastę do zębów, orientuje się ktoś czy taki jest? emotka

colgate Carrefour?

On już się dawno skończył Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6464396 Napisano: 16.02.2018 12:02:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Właściwie to co to za różnica? Przecież produkt tak czy siak jest kupiony, a przez kogo to chyba nie powinno mieć znaczenia emotka

To chyba nie wiesz, że we wcześniejszych konkursach handel kodami kwił na portalach sprzedażowych emotka Teraz się zabezpieczyli, choć i to jest do obejścia.

No OK, rozumiem że handel kwitł, ale przecież co to za różnica czy pan X kupi 10 opakowań produktu i zagra w konkursie, czy pani Y kupi te 10 opakowań i sprzeda panu X? I tak tyle samo produktów zostało kupionych emotka

No właśnie tą kwestię reguluje zapis  mówiący o zakazie handlu emotka Dla Ciebie nie ma to znaczenia, ale z punktu widzenia organizatora to zakupione 10 opakowań przez pana Y, pójdzie do kosza, a pan X będzie musiał kupić 10 nowych paczek by wziąć udział. Wskaźnik sprzedaży rośnie emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6464385 Napisano: 16.02.2018 11:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monisss napisał(a):

41.Zabrania się handluopakowaniamizKodemiKodami.WprzypadkustwierdzeniaprzezOrganizatora, iż Uczestnik kupił sameopakowaniepoProdukciePromocyjnymlub Kod (bez produktuobjętego promocją), wówczas taki Uczestnik zostaje wykluczony z Loterii.
widzieliscie ?

Ciekawe skąd będą to wiedzieć hihi

Mogą zażyczyć sobie opakowanie i paragon pocztą.

Właściwie to co to za różnica? Przecież produkt tak czy siak jest kupiony, a przez kogo to chyba nie powinno mieć znaczenia emotka

To chyba nie wiesz, że we wcześniejszych konkursach handel kodami kwił na portalach sprzedażowych emotka Teraz się zabezpieczyli, choć i to jest do obejścia. Wyświetl w wątku >>
0 0