Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6444500 Napisano: 20.12.2017 15:44:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS Konkus "Kuchnia pełna niespodzianek" Carrefour zestawy Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6444446 Napisano: 20.12.2017 13:52:52 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

Coca cola orlen za wczoraj?

były smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6444086 Napisano: 19.12.2017 18:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też macie dokumenty na ekspres z Bobovity z datą 29.05.2017 . Pół roku gwarancji to już lekka przesada ... skoro dziś  przywiózł go kurier ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6444067 Napisano: 19.12.2017 17:53:38 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

Czy Fortis sklepy Primus kogoś informował?

Tak Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6443835 Napisano: 19.12.2017 10:47:23 w Informują
Nav sms Spraw sobie prezent na swieta Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

monkakk

#6443819 Napisano: 19.12.2017 10:21:50 w Połączenia nieodebrane
gopablo1 napisał(a):

umbrella napisał(a):

olunka napisał(a):

umbrella napisał(a):

Z czym dzisiaj dzwoni Albedo ? Kobietka się rozłączyła w trakcie rozmowy. Dzwoniłam tam ale nikt nic nie wie. Mam nadzieję że jeszcze zadzwoni...

może w końcu z Fa, grałas z tego numeru?

Nie, Fa odpada

może kalendarz winiary?

Albo fit&easy Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6443813 Napisano: 19.12.2017 10:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

monkakk napisał(a):

xpac napisał(a):

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali...

Tak samo ja nie wiem, dlaczego nie może domówić towaru? To było hipotetyczne założenie, bazując na tym jakie historie z Lewiatanami  się zdarzają.

Zrobię drugie rozeznanie w południe. Może doposażyli coś na święta. Nad całym przebiegiem będzie czuwał przedstawiciel. Jak wspomniał ,,On cały czas tam będzie" i wcześniej ,,spróbuje coś załatwić" tak jakby wiedział,że u mnie nie będzie lekko. Zwrócę uwagę na daty. Raczej nie może być tak,że nie będę mieć 2tys - to zapewnia regulamin. Jednak przy tak niskim zaopatrzeniu raczej będą chcieli się go pozbyć(towaru) niż chować. Jak się potoczy nie wiem. Jednak jeśli zrobię aferę i nic nie ugram to będę się tam czułą niczym komornik a to sklep w którym robię zakupy codzienne.

Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 mugolinka 0

monkakk

#6443786 Napisano: 19.12.2017 09:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie

ale masz jak byk w regulaminie zapis ,,dostępnych wPunkcie Sprzedaży w momencie odbioru Nagrody" - nie ma żadnych nakazów by sklep musiał coś zamawiać emotka  

ale skoro nie sa dostepne, to po co ten caly konkurs....to jest kwestia organizatora i Sklepu, to organizator powinien sie wykazac...przeciez to godzi w jego dobre imię...

Dokładnie. Poza tym to co, załóżmy właściciel sklepu wiedząc o tym, że będzie u niego odbiór nagrody z konkursu (a na pewno nie jest na tym
stratny) może np. pochować produkty na zapleczu. Zostawi tylko kilka i
co, weźmiesz je i wyjdziesz?  Po to w regulaminie jest podana pula
nagrody, żeby organizator się z niej rozliczył. I to nie tylko przed
Tobą, ale innymi organami....

Zresztą jak na innych przykładach widać że da się zatowarować sklep ... Więc trzeba walczyć, nie ma innego wyjścia.

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali...

Tak samo ja nie wiem, dlaczego nie może domówić towaru? To było hipotetyczne założenie, bazując na tym jakie historie z Lewiatanami  się zdarzają. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6443776 Napisano: 19.12.2017 09:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie

ale masz jak byk w regulaminie zapis ,,dostępnych wPunkcie Sprzedaży w momencie odbioru Nagrody" - nie ma żadnych nakazów by sklep musiał coś zamawiać emotka  

ale skoro nie sa dostepne, to po co ten caly konkurs....to jest kwestia organizatora i Sklepu, to organizator powinien sie wykazac...przeciez to godzi w jego dobre imię...

Dokładnie. Poza tym to co, załóżmy właściciel sklepu wiedząc o tym, że będzie u niego odbiór nagrody z konkursu (a na pewno nie jest na tym
stratny) może np. pochować produkty na zapleczu. Zostawi tylko kilka i
co, weźmiesz je i wyjdziesz?  Po to w regulaminie jest podana pula
nagrody, żeby organizator się z niej rozliczył. I to nie tylko przed
Tobą, ale innymi organami....

Zresztą jak na innych przykładach widać że da się zatowarować sklep ... Więc trzeba walczyć, nie ma innego wyjścia. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6443603 Napisano: 18.12.2017 19:27:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Czy w loterii Fit&Easy - nie prześpij zimy było już losowanie ze zgłoszeń z dnia 9.12 ? 

Myślę że tak , bo oni dzwonią z informacją o wygranej 2-3 dni po zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6443590 Napisano: 18.12.2017 18:54:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy ktoś dostał odpowiedź na reklamację ws. tych promocyjnych doładowań z konkursu wakacje z orange?

Żadnej odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6443222 Napisano: 17.12.2017 17:15:52 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Szukam w jakich marketach są teraz rabaty na zabawki

W Biedronce jak bierzesz 3 sztuki to trzecią, tańszą masz gratis czy tam za grosz emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6443034 Napisano: 16.12.2017 19:44:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

Proszę o pomoc...
Mam wątpliwości...
Na konkurs "Wygraj Auto z Coca-Cola" to jednak we wszystkich DC i Lewiatanach można wykonać zakupy, czy jednak nie?
Wydaje mi się, że tak, ale wolałabym się upewnić zanim zakupie ten średnio potrzebny produkt do picia...

Tak, we wszystkich które widnieją na stronach www danych sieciówek + sklepy wymienione w liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6442969 Napisano: 16.12.2017 13:15:41 w Kupię...
Kupię kartę do Ikei 200-300 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6442891 Napisano: 15.12.2017 22:21:42 w Smolar
ilona162 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

z jakich loterii oprocz orlenu dzis informowali?

a informowali dziś za Orlen?

był wpis w mdw (bez daty za który dzień, ale skoro wczoraj informowali za13-ego to pewnie dziś za 14-ego) Wyświetl w wątku >>
1 ilona162 0

monkakk

#6442884 Napisano: 15.12.2017 22:09:55 w SZUKAM....
lizzie napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

lizzie napisał(a):

Szukam konkursu, w którym trzeba było doładować telefon za min. 20 zł. Nie mogę go nigdzie znaleźć, a dam sobie rękę uciąć, że gdzieś taki widziałam...

Może to: https://www.e-kon...ja.html#.WjQ44HkiGA8

Właśnie nie, ja doładowywałam telefon Plus...

Pewnie to ale to już się zakończyło 6 grudnia

https://www.e-kon...sa.html#.WjQ6MzciFPY Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6442606 Napisano: 15.12.2017 13:26:40 w Połączenia nieodebrane
estrelitta napisał(a):

509979 ... ? Durex? emotka

Tak Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6442444 Napisano: 15.12.2017 08:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

FBjoanna10 napisał(a):

witam od dłuższego czasu gram w konkursach i nic nie wygrywam w heinekenie gram od samego początku jeszcze ani razy nie wygrałam a nie tylko na sobie wysyłam zgłoszenia ale na bliskich również. wymyślam życzenia a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak a nawet w rekomenduj nie wiem jak brać udział w testowaniu tak samo jak w steetcom nie wiem jak pomocy proszę was emotka chcę chociaż raz poczuć jak to jest coś wygrać 

Zacznij używać znaków interpunkcyjnych na początek, bo aż boli, kiedy się Ciebie czyta. I nie piszę tego złośliwie.

Myślę, że dobrym początkiem jest jednak NIE PLAGIATOWANIE .... Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6442392 Napisano: 14.12.2017 22:50:17 w Czy informują/ informowali?
pat4 napisał(a):

Czy informowali już z ostatniego etapu Poczuj dziecięcą radość - Wedla?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6442311 Napisano: 14.12.2017 20:06:48 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Czy z Big -Active wycieczki sa juz obdzwonione ?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0