Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6425307 Napisano: 07.11.2017 10:54:10 w Czy informują/ informowali?
ilonaxx5 napisał(a):

milkaaa13 napisał(a):

a tego konkursu powiadamiali?https://www.e-kon...dl.html#.WgF_sGjWyUk

tak już dawno

Już nawet kasa na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6425195 Napisano: 06.11.2017 23:38:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy dzisiaj mieliście zwrotki ze śniadaniowej???

Tak. Od razu, ale z innego numeru niż wysyłamy - 664 początek Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6424840 Napisano: 06.11.2017 11:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

xpac napisał(a):

beata28 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Ja sie dobijam i dobijam..ciagle zajete

toż to jakaś porażka... wrr, a co jak się nie dodzwonimy w ciągu tych 3 dni roboczych...

Do Winiary jest oddzielny wątek, proszę tam pisać o problemach związanych z tym konkursem.https://www.e-kon...um/winiary/strona/80

To jest wątek dla wybranych  emotka nie kazdy, co gra Winiary , ma tam wstęp.

Wystarczy parę minut, dodać 3 konkursy i już się jest w gronie wybranych emotka Trzeba tylko chcieć emotka  

Nie kazdy stawia na ilosc - inni może idą na JAKOŚĆ. A dodawanie tych samych konkursów sie NIE liczy.Nie kazdy gra o książke albo CD, bo ani nie ma na to czasu, ani tego nie potrzebuje.
Chciec NIE znaczy rozpowszechniac pseudo Agencje, które chca Pesel za bilet do kina.
To co jest na stronach Żabka, Intermarche, Smolar, Avanti albo u Konkurencji - to juz ktos tu dodał.  emotka  a dodawanie konkursu na CD albo długopis, jest zupelnie bezwartosciowe. Jedynie Organizator dostaje reklame oraz darmowa baze danych. 

Wszystko rozumiem emotka Na forum jest jednak regulamin, który każdy z nas akceptował. Są watki tematyczne, jedne z dostępem, inne nie. Trzeba się dostosować emotka albo i nie - wiadomo czym to może się zakończyć emotka

Każdy ma swoje subiektywne podejście do konkursów i "konkursów" i umieszcza w bazie co chce. Ja osobiście staram się nie dublować konkursów i nie podawać tych które mi "śmierdzą". Ale jednak jakieś minimum dodaje by mieć dostęp do interesujących mnie wątków emotka A potem gdzie nie wejdę tam WINIARY emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6424826 Napisano: 06.11.2017 11:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

xpac napisał(a):

beata28 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Ja sie dobijam i dobijam..ciagle zajete

toż to jakaś porażka... wrr, a co jak się nie dodzwonimy w ciągu tych 3 dni roboczych...

Do Winiary jest oddzielny wątek, proszę tam pisać o problemach związanych z tym konkursem.https://www.e-kon...um/winiary/strona/80

To jest wątek dla wybranych  emotka nie kazdy, co gra Winiary , ma tam wstęp.

Wystarczy parę minut, dodać 3 konkursy i już się jest w gronie wybranych emotka Trzeba tylko chcieć emotka   Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6424806 Napisano: 06.11.2017 11:11:24 w Dyskusje o loteriach
mkrzysiek napisał(a):

ziolko napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Media expert to chyba loteria widmo emotka emotka niby maja jeszcze 3 dni,ale co emotka  czekają do ostatniego dnia i w ciągu kilku godzin poinformują 100 osób? emotka

Mają czas do 8 listopada emotka

Dlaczego do 8? do 6, czyli do dziś

Widocznie się pomyliłem.Szefowa ma rację do 6  emotka

W piątek zaczęli (jedna osoba się pochwaliła w MDW) Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6424031 Napisano: 03.11.2017 17:04:33 w Informują
Wyborowa SMS ostatni etap Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6423946 Napisano: 03.11.2017 14:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

norweska20 napisał(a):

[quote=

mahuska napisał(a):

asantesana napisał(a):

asantesana] Z którego dnia poszła Śniadaniowa dzisiaj? Ktoś coś? 

z priv od forumowiczki wiem że z 30.10

Na forum jest info., że 31.10 też dzisiaj poszedł.

u mnie 2.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6423475 Napisano: 02.11.2017 14:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

Czy na konkurs Śniadaniowa .. dostawaliście zwrotki po wysłaniu zgłoszenia?

Tak Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6423471 Napisano: 02.11.2017 14:50:55 w Czy informują/ informowali?
Agnes napisał(a):

przedłuz wakacje z tchibo ITM?

Tak, w tamtym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6423353 Napisano: 02.11.2017 09:46:52 w Dyskusje o loteriach
stamp2 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Media expert to chyba loteria widmo emotka emotka niby maja jeszcze 3 dni,ale co emotka  czekają do ostatniego dnia i w ciągu kilku godzin poinformują 100 osób? emotka

Mają czas do 8 listopada emotka

myślisz że 8 listopada poinformują 100 osób? emotka

Jak będzie kilka osób dzwoniło to w czym problem? emotka Dajmy im się wywiązać w terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6422923 Napisano: 31.10.2017 16:19:07 w Paragony na trwające konkursy
Paragony na WYBOROWĄ Żabka  i Śliwkę Nałęczowską wymienię na inne paragony/sprzedam

Kupię paragony Freshmarket Finish i z jeden paragon z Zabki Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6422407 Napisano: 30.10.2017 14:22:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Duracell - ok, czyli zgodnie z aneksem można kupić produkty promocyjne gdziekolwiek. Pytanie, czym są produkty "objęte promocją" - to znaczy, że kupione w czasie trwania konkursu czy jakieś konkretne? emotka

nie wiem czy gdziekolwiek bo w regulaminie jest lista sklepów emotka

Aneks:  par. 1 ust. 1 pkt 10 otrzymuje brzmienie: „Produkt promocyjny – wszystkie produkty marki Duracell objęteniniejszą promocją, które znajdują się w sprzedaży w sklepach na terenie Polski.”;

tylko po co w regulaminie ten wykaz sklepów?

Do niego masz właśnie aneks - nie mogą zmieniać nic w regulaminie podczas trwania konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

monkakk

#6422288 Napisano: 30.10.2017 11:53:17 w Paragony na trwające konkursy
Paragony na WYBOROWĄ Żabka wymienię na inne paragony, propozycje na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6422275 Napisano: 30.10.2017 11:39:23 w Kupię...
Kupie zabawke Fisher Price  +2 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6422099 Napisano: 29.10.2017 20:58:03 w Smolar
julia1264 napisał(a):

darog napisał(a):

monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

https://www.e-kon...2h-pPYNo...zostałem pouczony, iż wszystko jest w regulaminie, a jeżeli nie odpowiada mi opcja dostawy nagrody na 3 listopada (widowisko w Warszawie 4 listopada) nie nie muszę brać udziału...Smolara wiąże regulamin, a nie moja "niecierpliwość". Czekają na wpływ WSZYSTKICH paragonów i razem wszystkie będą realizowane wysyłki...Dokumenty dostali 20 października..No..Po drodze jest 1 listopada.. czyli ktoś ew z Pcimia Dolnego wynajmie helikopter by dolecieć...

No i jeszcze trzeba znaleźć "hotel"...ktoś kto nie ma innych możliwości..
No i ciekawe czy kurier w punkt się stawi...bo awizo i odbiór wtedy w poniedziałek..PO wydarzeniu...

Oj Smolar kogo wy zatrudniacie...

Ktoś właśnie napisał że dostał bilety emotka

tia..1 osoba...
nawet czerwonym mazakiem było napisane na formularzu: prosze o pilne przesłanie nagrody z uwagi na krótki czas do imprezy, problemy logistyczne...etc...Odebrany list polecony 20 października...
skoro czekają na wszystkie dokumenty i jednocześnie mają wysłac.. to troche dziwne, że tylko jedna osoba dostała bilety..

Mnie z jedną wyjazdową nagrodą tak załatwili, że jeszcze mnie telepie

Co tym razem (nie) zrobili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6421576 Napisano: 27.10.2017 19:32:12 w Informują
zubi jak informują o rowerach? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6421563 Napisano: 27.10.2017 19:08:51 w Czy informują/ informowali?
nicole17 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy nivea kaufland informował?

Tak. Jest info w "Informują".

ale trochę dziwne że jedna osoba się chwali wygraną emotka

Jestem druga, mam rower emotka

Jak informowali? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monkakk

#6421363 Napisano: 27.10.2017 15:00:59 w Czy informują/ informowali?
ashley878 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

zubi napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Myślicie, że Nescafe Żabka już poinformowało, ale nikt z forum nie trafił w gusta (lub się nie przyznaje)? Czy poinformują dzisiaj przed 17 albo będą mieć opóźnienie do przyszłego tygodnia? Nie wiem czy mieć jeszcze jakąś nadzieję, czy już przepadło. emotka

"Laureat Konkursu zostanie poinformowany o przyznaniu mu nagrody nie później niż do dnia 27.10.2017 roku. Powiadomienie to nastąpi w formie SMS na numer, z którego zostało nadesłane zgłoszenie, w godzinach 9.00 –17.00."Nikt się nie chwalił, także czekamy... emotka

Tak, czytałam to, mam zapisane...i dlatego ciągle czekam z nadzieją, czy będę miała się czym pochwalić, czy jak zwykle pech.  emotka  A 5 tys. tak bym przytuliła.  emotka

Ostatnio słali sms późno emotka Co do 5 tys. nie wyjaśni się to w smsie emotka ZEG nie podaje rodzaju nagrody emotka Dowiesz sie przy dostawie

Raczej dostawy 5tys nie będzie, bo w reg nie ma nic o kartach przedpłaconych emotka

To pewnie poproszą o nr konta jak zweryfikują paragon emotka ale obstawiam że w smsie nie będzie o tym info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6421356 Napisano: 27.10.2017 14:47:38 w Czy informują/ informowali?
kukunamuniu napisał(a):

zubi napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Myślicie, że Nescafe Żabka już poinformowało, ale nikt z forum nie trafił w gusta (lub się nie przyznaje)? Czy poinformują dzisiaj przed 17 albo będą mieć opóźnienie do przyszłego tygodnia? Nie wiem czy mieć jeszcze jakąś nadzieję, czy już przepadło. emotka

"Laureat Konkursu zostanie poinformowany o przyznaniu mu nagrody nie później niż do dnia 27.10.2017 roku. Powiadomienie to nastąpi w formie SMS na numer, z którego zostało nadesłane zgłoszenie, w godzinach 9.00 –17.00."Nikt się nie chwalił, także czekamy... emotka

Tak, czytałam to, mam zapisane...i dlatego ciągle czekam z nadzieją, czy będę miała się czym pochwalić, czy jak zwykle pech.  emotka  A 5 tys. tak bym przytuliła.  emotka

Ostatnio słali sms późno emotka Co do 5 tys. nie wyjaśni się to w smsie emotka ZEG nie podaje rodzaju nagrody emotka Dowiesz sie przy dostawie Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

monkakk

#6421312 Napisano: 27.10.2017 13:39:21 w Czy informują/ informowali?
martucha-jk napisał(a):

A ZEG z Nescafe w Żabce?

czekamy Wyświetl w wątku >>