Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6413188 Napisano: 07.10.2017 17:49:36 w Smolar
Claudia77 napisał(a):

A czy magnum lotos już powiadomiony? Niby 4 mieli wybierać zwycięzcow, choć i tak u nich nie wygram pewnie...

Nie ma nic w wynikach na stronie, więc jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

monkakk

#6412863 Napisano: 06.10.2017 16:38:39 w Informują
Smsy Smolar z loterii Drogerii Natura Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6412842 Napisano: 06.10.2017 15:53:48 w Intermarche
aniaj93 napisał(a):

defed napisał(a):

Mobilni kupują taniej - zainstaluj aplikację mobilną Intermarche Polska i odbierz bon o wartości 10 zł na kolejne zakupy!

Myślicie że przejdzie wykorzystanie bonu jak dam bon 100zł i do tego 10zł za aplikację?

Tak ja dziś tak zrealizowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6412257 Napisano: 05.10.2017 17:51:23 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon na ITM Świętujemy urodziny z Henkel DZIŚ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6412251 Napisano: 05.10.2017 17:42:22 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

astronautka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi  emotka dob No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej? 

dobrze, że nie dodał że ma horom curke

u mnie za kazdym razem... np. Sprzedaje iphone a tu wiaodmosc. Za 500 zł wezmę od ręki. Marzy mi się ten telefon ale mam tylko 600 zł. Prosze o tą cenę to wezmę.Pani ma to za darmo. Nie będzie się chyba Pani dorabiała?500 zł. Ubijemy tagu, zgoda?

Zapomniałaś dodać ich ulubiony zwrot BEDE DZISIAJ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6412005 Napisano: 05.10.2017 11:23:10 w Lay's
mkrzysiek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy wszystkie karty z Orlenu już doszły? Bo brakuje mi jednej, z ostatniego etapu i się zastanawiam... 

Nadal czekam na jedną.

Też czekam Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

monkakk

#6411494 Napisano: 04.10.2017 14:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Agnes napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Pytanie o SYOSS gdzie się wygrało bransoletkę YES, nagłówek w @ reg. jest z Kauflandu, ale w regulaminie nie ma nic o Kauflandzie, to był chyba ogólnopolski konkurs z tego co pamiętam?! 

to był konkurs w kauflandzie

Bransoletki nie były w kauflandzie. Był ogólnopolski - sklep dowolny. 

emotka ja byłam pewna ze w kauflandzie specjalnie tam pojechałam po szampon

SZCZOTKI były w KAUFLANDZIE. Chyba Albedo popierdzieliło coś, bo dostali @ o wygranej ludzie którzy o szczotkę nie grali. Za to kiedyś o bransoletkę... Na szczotki podawało się numer paragonu więc takie @ to raczej do kosza ... albo nadzieja że się połapia i wygra ktoś kto nie wygrał szczotki  a o nią grał ... U mnie się wszystko zgadza grałam o szczotki i mam maile z informacją o szczotkach, z dobrym tytułem w @

ale maila nie dostali też wszyscy którzy wygrali bransoletki,ja nie mam ,mąż ma  maila ,a bransoletki wygraliśmy oboje,czyli tam o większy galimatias chodzi

No jasne, nie napisałam że wszyscy. Tylko że znowu polecieli w kulki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6411486 Napisano: 04.10.2017 14:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Agnes napisał(a):

Pytanie o SYOSS gdzie się wygrało bransoletkę YES, nagłówek w @ reg. jest z Kauflandu, ale w regulaminie nie ma nic o Kauflandzie, to był chyba ogólnopolski konkurs z tego co pamiętam?! 

to był konkurs w kauflandzie

Bransoletki nie były w kauflandzie. Był ogólnopolski - sklep dowolny. 

emotka ja byłam pewna ze w kauflandzie specjalnie tam pojechałam po szampon

SZCZOTKI były w KAUFLANDZIE. Chyba Albedo popierdzieliło coś, bo dostali @ o wygranej ludzie którzy o szczotkę nie grali. Za to kiedyś o bransoletkę... Na szczotki podawało się numer paragonu więc takie @ to raczej do kosza ... albo nadzieja że się połapia i wygra ktoś kto nie wygrał szczotki  a o nią grał ...

U mnie się wszystko zgadza grałam o szczotki i mam maile z informacją o szczotkach, z dobrym tytułem w @ Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

monkakk

#6411477 Napisano: 04.10.2017 14:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

r_olo napisał(a):

gosia16 napisał(a):

"Dzieujemy, że jesteście z nami"- SYOSS bransoletka YES - rezerwa emotka  @ parę minut temu

ale czemu nagłówek regulaminu jest z kauflandu ?

bo to szczotki z kaufa sa chyba ,ja mam na pewno z kaufa szczotkę ,o 14.03 mail

Nie ogarniam. Grałem o bransoletkę, wygrałem, dostałem takie powiadomienie, sprawa dawno załatwiona. O szczotkę nie grałem, a przed chwilą takie powiadomienie znowu dostałem. I co teraz? emotka

ale jajca,mail o szczotce przyszedł na mojego męża który tam nie grał emotka  właśnie coś mi się nie zgadzało

A najlepsze jest to że tam się numer paragonu podawało .... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6411259 Napisano: 04.10.2017 11:03:53 w Dyskusje o loteriach
dolly napisał(a):

bemkag napisał(a):

Kammaro konto od 2010 r 2055 postów na forum czyli jak dla mnie wiarygodny użytkownik po co miałaby ta osoba kłamać.

Rany co za bzdura. Dolly konto od 2010r 7706 postów na forum, po co miałabym kłamać emotka
BTW: nigdzie nie napisałam, że Kammaro kłamie, a zapytałam, czy wierzycie WE WSZYSTKO co jest pisane na forum.
Jak jeszcze ktoś "wyznaje", że życie nauczyło klepać wszystko co się gdzieś przeczytało, to mogę tylko współczuć głupoty i skończyć dyskusję.
monkakk, ależ zaciekle bronisz, tylko tu nikt nie atakuje emotka

Nie wiem w czym widzisz ową zaciekłość emotka to raczej poranna prasa przy kawce i aktywna rozmowa w temacie loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6411236 Napisano: 04.10.2017 10:44:08 w Dyskusje o loteriach
mia napisał(a):

monkakk napisał(a):

dolly napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rutka napisał(a):

wiecie co zobaczylam kto organizuje te konkursy lubisie i prince polo i to ta sama firma ,chyba mieli jakies problemy 

czyli ten kto miał 2000 kodów miał pecha że system nie działał

/wy serio wierzycie, ze ktos wklepal 2000 kodow?

A co w tym dziwnego emotka to jest mało uwierz mi emotka

Nie wierzę.Nie chodzi mi tu o inwestycję, tylko o stronę fizyczną - no chyba, że ktoś zatrudnił 10 studentów do wklepywania tych kodów, to ok.

Jesteś blisko ale to nie to emotka Nie będę Cię przekonywać, każdy wierzy w co chce. Lista zwycięzców potem ładnie weryfikuje prawdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6411234 Napisano: 04.10.2017 10:42:26 w Dyskusje o loteriach
luimig napisał(a):

a co z wafelkami...? ja nie wyobrażam sobie 2000 rozpakowanych wafelków emotka  ale może dlatego że gram tylko na tyle na ile mam możłiwość zjeść emotka

Tu na forum już różne sposoby widziałam na to np. sprzedaż wafelków na wagę abo rozdawanie. Przy tak niskiej cenie produktu 2 tys to nic emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6411226 Napisano: 04.10.2017 10:37:33 w Dyskusje o loteriach
dolly napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rutka napisał(a):

wiecie co zobaczylam kto organizuje te konkursy lubisie i prince polo i to ta sama firma ,chyba mieli jakies problemy 

czyli ten kto miał 2000 kodów miał pecha że system nie działał

/wy serio wierzycie, ze ktos wklepal 2000 kodow?

A co w tym dziwnego emotka to jest mało uwierz mi emotka Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

monkakk

#6410920 Napisano: 03.10.2017 16:37:37 w Informują
jagatu napisał(a):

Smolar informuje o tygodniowych z XL - sms

miesięczne też emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6410894 Napisano: 03.10.2017 16:01:14 w Informują
1 maverick 0

monkakk

#6410800 Napisano: 03.10.2017 13:19:40 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

glena napisał(a):

tsubasa napisał(a):

XL? Losowanie z dzisiaj? Główne, miesięczne, tygodniowe?: )

https://www.youtu.../watch?v=Xh1n9rMixx4 główna emotka

Sms juz poszły z losowań tygodniowych i miesięcznych ?

Wg jeszcze nie poszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6410691 Napisano: 03.10.2017 11:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

Chyba najgorsza sytuacja jaka może spotkać konkursowicza ;( współczuję .... Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

monkakk

#6410547 Napisano: 02.10.2017 22:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Jakie dane w formularzu podawało się z loterii Kropli Beskidu Sport w Żabce?

Imię nazwisko numer telefonu plus skan paragonu.
Wygrałaś może? Nie wiesz czy to ostatni etap czy te wcześniejszy? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6410405 Napisano: 02.10.2017 16:31:01 w Informują
luko922 napisał(a):

Przed chwilą SMS z loterii (:O) Kropli Beskidu Sport w Żabce - ZEGAREK GPS FORERUNNER 235 emotka

Ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6410401 Napisano: 02.10.2017 16:28:32 w Informują
beatar1 napisał(a):

monkakk napisał(a):

beatar1 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Gellwe C4 SMS (etap do 29-ego września)

A był taki etap?

błąd - II etap

Ten do wczoraj i już są wyniki?