Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nelunia

nelunia

#6245418 Napisano: 24.08.2016 14:00:45 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

monisss napisał(a):

shell napisał(a):

czy dostaliście już maile/ tel z konkursuRumu Havana Club, gdzie do wygrania były torby płócienne, rum i wycieczka na Kubę ?

na bieżąco inforumują. a ciekawe kiedy główne

pytam oczywiście o ostatni etap
komisja była wczoraj - z głównymi też

W każdy piątek po zakończeniu danego Etapu, z zastrzeżeniem Etapu ostatniego,którego laureaci zostaną wyłonieni w czwartek w dniu 23 sierpnia 2016 r., KomisjaKonkursowa spośród Zgłoszeń zgłoszonych do Konkursu w zakończonym Etapie
wyłoni 5 (pięciu) laureatów (dalej: „Laureaci Nagród Dodatkowych”), których
Zgłoszenia będą najbardziej kreatywne i oryginalne, z których:
1) 4 (czterech) otrzyma nagrodę dodatkową, o której mowa w rdz. 4 ust. 2 pkt. 1)
Regulaminu, zaś
2) 1 (jeden), którego Zgłoszenie zostanie ocenione najwyżej otrzyma nagrodę
dodatkową, o której mowa w rdz. 4 ust. 2 pkt. 2) Regulaminu.
11. W dniu 23 sierpnia 2016 r. Komisja Konkursowa wyłoni spośród Zgłoszeń zgłoszonych
do Konkursu przez Laureatów Nagród Dodatkowych, o których mowa w ust. 9 pkt. 2
powyżej, 2 (dwóch) Laureatów Nagrody Głównej,, którzy otrzymają nagrodę główną.

Więc czekamyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6245363 Napisano: 24.08.2016 13:05:02 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

nelunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

aerdna napisał(a):

magnus napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ooo, 100 pralek - dawno nie było emotka . Szkoda, że bez nr paragonu... Ciekawe jaka agencja

Może Albedo ?emotka emotka emotka
Konkursy bez paraganów to jedna wielka loteria jak na odpuście parafialnym i nie ma nic wspólnego z konkursem.
Szkoda, że tyle fajnych nagród idzie sobie w przepaść

Raczej Kropka Bordo emotka

Czyli prawdopodobnie znów bordo-losowanko    emotka  emotka  emotka

Bez paragonów raczej zawsze idzie w ruch maszyna losująca, bo tyle zgłoszeń ile poślą cwani i mądrzy inaczej to żaden sztab ludzi nie przeczyta

mój mąż też tak twierdzi.. a ma ktoś sprawdzone info czy rzeczywiście tak jest? bo może ja nie potrzebnie wątpię w swoje zdolności emotka tylko mam pecha w loteriach.. emotka

Nie wiem czy losują... Osttańio jak rozdawali zmywarki to wygrałem 2 na 3 zgłoszenia... Szczęścia takiego bym chyba nie miał w losowaniu emotka  

Ja tak samo.Pierwszy raz brałam udział w konkursie organizowanym przez KB i od razu wpadła zmywarka.Wysłałam tylko dwa zgłoszenia emotka Kropka Bordo, chcę żebyś to ty organizowała konkurs z pralkami emotka

A ja wygrałam i twierdzę, że mogą losować, bo wygrało najgorsze badziewie ze wszystkich moich zgłoszeń, ktoś na forum miał podobne odczucia do moich emotka  
Ja wiem, że jak się wygrywa, to trudno przyznać, że mogli losować "na pewno czytali, bo przecież wygrałam" , a ja wygrałam i śmiem twierdzić, że mogli czytać, ale tylko grupę wybranych losowo zgłoszeń   emotka  Oczywiście nie wyklucza też, że siedział ktoś i czytał wszystkie zgłoszenia , ale w takim razie pozostaje mi współczuć "lotnego gustu" emotka

kalka napisała:"śmiem twierdzić, że mogli czytać, ale tylko grupę wybranych losowo zgłoszeń"
i tu się zgadzam w 100%.Uważam, że takie same praktyki uprawia Avanti,Smolar,Albedo i inne agencje organizujące konkursy na wielką skalę. Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6245330 Napisano: 24.08.2016 12:33:02 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

aerdna napisał(a):

magnus napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ooo, 100 pralek - dawno nie było emotka . Szkoda, że bez nr paragonu... Ciekawe jaka agencja

Może Albedo ?emotka emotka emotka
Konkursy bez paraganów to jedna wielka loteria jak na odpuście parafialnym i nie ma nic wspólnego z konkursem.
Szkoda, że tyle fajnych nagród idzie sobie w przepaść

Raczej Kropka Bordo emotka

Czyli prawdopodobnie znów bordo-losowanko    emotka  emotka  emotka

Bez paragonów raczej zawsze idzie w ruch maszyna losująca, bo tyle zgłoszeń ile poślą cwani i mądrzy inaczej to żaden sztab ludzi nie przeczyta

mój mąż też tak twierdzi.. a ma ktoś sprawdzone info czy rzeczywiście tak jest? bo może ja nie potrzebnie wątpię w swoje zdolności emotka tylko mam pecha w loteriach.. emotka

Nie wiem czy losują... Osttańio jak rozdawali zmywarki to wygrałem 2 na 3 zgłoszenia... Szczęścia takiego bym chyba nie miał w losowaniu emotka  

Ja tak samo.Pierwszy raz brałam udział w konkursie organizowanym przez KB i od razu wpadła zmywarka.Wysłałam tylko dwa zgłoszenia emotka Kropka Bordo, chcę żebyś to ty organizowała konkurs z pralkami emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6245099 Napisano: 23.08.2016 20:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

Czy w waszych Auchan rzeczywiście można było odebrać bony już na drugi dzień od powiadomienia? Kurcze teraz mnie tknęło, a miałam zamiar z mamą jutro pojechać i je odebrać, a blisko nie mamy. emotka

Po południu odbierałam bon wygrany kilka dni temu, ale na liście była też moja mama, mail otrzymała wczoraj.Myślę, że jutro powinni mieć dane osób, które wygrały dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

nelunia

#6244910 Napisano: 23.08.2016 14:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

luko922 napisał(a):Ja już się poddaję z Auchan, no ileż można nie wygrywać na różne sposoby emotka

Też gram w tym sklepie co Ty i moi znajomi także - po prostu nie mamy szczęścia w losowaniu emotka bo nie wierze, że w 4 godz czytają kilka tys zgłoszeń

Moim zdaniem czytają, bo aż takiego szczęścia nie mam, żeby wygrała akurat moja siostra i ja tego samego dnia... emotka  Wcześniejsze zgłoszenia - zero, a po zmianie taktyki 2 bony emotka

Ja wygrałam 3/3.Dzisiaj tez usłyszałam od koleżanki, że może gra mało osóbemotka  dlatego wygrywam. U mnie 2 rymy "wycenili"po 50 zł, za prozę dali 100. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244706 Napisano: 23.08.2016 11:29:31 w Paragony
monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Mysia napisał(a):

mam paragon Kamis Biedronka, sprzedam za 5399,00 zł emotka

zaproponuje korzystniejszą cenę.. 5398,99 zł emotka  ( mam aż 4 sztuki)

to u mnie promocja! 7 sztuk za 5397,99 emotka

nie macie serca dla kombinatorów emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6244675 Napisano: 23.08.2016 11:12:52 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

nelunia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

czyżby skutery już odjechały w siną dal?emotka

z pomocą wątku paragonowego z pewnością emotka

Nie wierze, ze jak ktos gra o takie nagrody to nie ma paragonu. 

bardzo bym chciała wygrać skuter z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244668 Napisano: 23.08.2016 11:07:58 w Biedronka
malutka456 napisał(a):

czyżby skutery już odjechały w siną dal?emotka

z pomocą wątku paragonowego z pewnością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244645 Napisano: 23.08.2016 10:51:49 w Wkurza mnie...
wątek paragonowyemotka emotka emotka . Kolejna rezerwa pójdzie się.... Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6244585 Napisano: 23.08.2016 10:05:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
defed gratulacje! super wygranaemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nelunia

#6244460 Napisano: 22.08.2016 21:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przepraszam za zakryty kod, ale jestem przezorna emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244446 Napisano: 22.08.2016 21:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Wieczko jest przezroczyste,pod nim jest sreberko z napisem"wygraj dom z natury"i kodem.Kod jest widoczny dla każdegoemotka niby nie opłaca się  wysłać samego kodu/ nie mając opakowania/ale obawiam  się idiotów, którzy o tym nie pomyślą emotka

Czyli znowu promocja dla właścicieli sklepów emotka

Pomijam fakt, że można kupić serek, a w domu się okaże, że jakiś sklepowy łazęga konkursowo nieobyty już ten kod wcześniej spisał i wklepał. Eh.

Dokładnie to miałam na myśliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244443 Napisano: 22.08.2016 20:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

nelunia napisał(a):

są, w mojej w Biedronceemotka

Jak wygląda opakowanie tzn. gdzie jest umieszczony kod?

Wieczko jest przezroczyste,pod nim jest sreberko z napisem"wygraj dom z natury"i kodem.Kod jest widoczny dla każdegoemotka niby nie opłaca się  wysłać samego kodu/ nie mając opakowania/ale obawiam  się idiotów, którzy o tym nie pomyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244380 Napisano: 22.08.2016 18:17:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teoretycznie nie można.W razie wygranej musisz mieć paragon zakupu serka najwcześniej 01.09.Tylko, że na serku jest kod, który zachowam do 01 września, a paragonów i tak będę miała w ciul.Zapowiedziałam rodzinie, że przechodzimy na almettową dietę emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

nelunia

#6244371 Napisano: 22.08.2016 18:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

widział ktoś z Was może nowe konkursowe serki Almette? gdzie można je kupić?

ja sie juz rozgladam ale jeszcze nigdzie nie widzialam promocyjnych opakowan emotka

są, w mojej w Biedronceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244232 Napisano: 22.08.2016 14:13:03 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

HOLLY napisał(a):

koper napisał(a):

Ale może z Kamisem ludzie nie będą tak chętnie paragonów sprzedawać za grosze, bo bardziej będzie się opłacało zagrać nim w kamisowej loterii emotka

w loterii już nikt nie zgłosi tych paragonów, bo można je było zgłaszać do końca lipca więc handel będzie z pewnością kwitł

W loterii to paragony można zgłaszać do końca grudnia....
http://kamis.vas.nazwa.pl/loteria

razem macie rację.Jeśli ktoś kupił Kamisa z datą 01.08. i poźniej może wykorzystać paragon do loterii.Ja  kupiłam na konkurs jeszcze w lipcu więc albo wygram albo śmietnik emotka

Konkurs trwał od 14.07 do 03.08. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244150 Napisano: 22.08.2016 12:08:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 z Auchana na mamę emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6244148 Napisano: 22.08.2016 12:03:45 w Informują
0 0

nelunia

#6244139 Napisano: 22.08.2016 11:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kilka sztuk to ja sobie zjadłam i jakoś nagród nie widzę emotka  widocznie nie mam tyle szczęścia co grający w Aleksandrowie Ł.emotka

punkt 22 regulaminu mówi, że w celu odebrania nagrody należy przesłać: opakowanie Produktu Promocyjnego z naklejoną na nim naklejką z wylosowanym Kodempromocyjnym (nie dotyczy osób, które dokonały zgłoszenia do Loterii przesyłką pocztową),
Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6244137 Napisano: 22.08.2016 11:44:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

nkba napisał(a):

Widzę, że Aleksandrów opanował loterię Familijnych emotka Tydzień 4 emotka

to pewnie znowu rozpakowują wafle i sprzedają na kgemotka

a po co mają to robić? Kod jest na opakowaniu, więc wystarczy że dokładnie go odkleją i mogą sprzedać w oryginalnym opakowaniu.

a w celu odebrania nagrody nie jest potrzebne opakowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0