Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Morti84

Morti84

#7269627 Napisano: 11.06.2025 14:08:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Morti84 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 
Autentycznie nie rozumiem. emotka

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Też nie wiem co ja tam źle robię, że żadne z wielu moich zgłoszeń od początku nawet wafli nie wygrało... Wybierają moim zdaniem często coś baaaaardzo na siłę, a w mojej opinii dobre zgłoszenia są pomijane. Oczywiście tak jak piszesz, gratulacje dla wygranych, no ale błagam, są takie wygrane zgłoszenia, że ręce opadają.

Z ciekawości wrzucę poniżej trochę swoich zgłoszeń... i tak nikt ich już nie wpisze, a jak któraś zainspiruje to nie ma za co. Chodzi mi tylko, żeby ktoś stwierdził, czy te zgłoszenia moje, to faktycznie dno i wodorosty i dlatego jury na nie "nie leci", czy jednak potwierdza się teza, że wybierają co im w rękę wpadnie, bo im się nie chce tego czytać i tyle...
To niektóre z moich zgłoszeń, w różnych etapach (łącznie wysłałem około 50 haseł) :

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wedloszał Waflonamiętności
Wcinam Wędkując

Mógłbyś jeszcze raz powysyłać, bo niektóre bardzo fajne...Szkoda, że je wkleiłeś tu emotka

W tym konkursie już ich nie zgłoszę, a za rok każdy zapomni. Poza tym wymyślić kolejną nie jest problemem, problemem bardziej jest nieprofesjonalne podejście wielu agencji (a bardziej wybranego jury) do tematu rozstrzygania konkursów... no ale tego raczej nikt z nas nie zmieni. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7269622 Napisano: 11.06.2025 14:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

czy ktoś wie co może jechać z PELARGOS SP. Z O.O? bo nic mi do głowy nie przychodzi....

Ta firma poza konkursami zajmuje się też wysyłką sampli, więc jeśli nie jakaś nagroda to może jakieś próbki, może gdzieś się na jakieś testowanie zapisałaś (nie wiem pampers, nestle, nivea itp...) Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7269619 Napisano: 11.06.2025 14:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 
Autentycznie nie rozumiem. emotka

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Też nie wiem co ja tam źle robię, że żadne z wielu moich zgłoszeń od początku nawet wafli nie wygrało... Wybierają moim zdaniem często coś baaaaardzo na siłę, a w mojej opinii dobre zgłoszenia są pomijane. Oczywiście tak jak piszesz, gratulacje dla wygranych, no ale błagam, są takie wygrane zgłoszenia, że ręce opadają.

Z ciekawości wrzucę poniżej trochę swoich zgłoszeń... i tak nikt ich już nie wpisze, a jak któraś zainspiruje to nie ma za co. Chodzi mi tylko, żeby ktoś stwierdził, czy te zgłoszenia moje, to faktycznie dno i wodorosty i dlatego jury na nie "nie leci", czy jednak potwierdza się teza, że wybierają co im w rękę wpadnie, bo im się nie chce tego czytać i tyle...
To niektóre z moich zgłoszeń, w różnych etapach (łącznie wysłałem około 50 haseł) :

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wedloszał Waflonamiętności
Wcinam Wędkując Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7269305 Napisano: 10.06.2025 16:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mellowfruit napisał(a) w dziale Moje Dzisiejsze Wygrane :Mail z Davidoffa, ale bez info o typie nagrody

Ja też dostałem, chociaż to mnie zdziwiło, bo nie grałem w drugim etapie, tylko grała żona. Więc dzwonię do nich i pytam o co chodzi. Pani na
początku mówiła, że w takim razie wygrałem w drugim etapie, a po chwili jednak, że drugi etap jest nie rozstrzygnięty i że to chyba odnośnie
pierwszego etapu. Mówię tej Pani że wypełniałem formularz do pierwszego etapu już wcześniej. No więc przekazała żebym w razie czego wypełnił
jeszcze ten co dostałem dzisiaj. Po wypełnieniu dostałem tylko potwierdzenie o wygranej i o poprawnej weryfikacji.
Ten formularz wcześniejszy różnił się od tego, bo wtedy dostałem do wypełnienia też adres do wysyłki (wygrana I stopnia), tym razem tylko imię nazwisko i mail.
Stawiam zatem, że albo to pomyłka, albo wysyłają rezerwy i trafiłem też II stopień. Bo każdy uczestnik może wygrać maksymalnie 1 Nagrodę I stopnia , 1 Nagrodę II stopnia i 1 z Nagród głównych. Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7269264 Napisano: 10.06.2025 14:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kody przypisane są do numeru telefonu i danych na jakie wysyłane było zgłoszenie, więc raczej nikt inny na nie nic nie wygra, ale jak Wam się nie chce to podrzućcie na priva, to może Wam coś ugram hehe emotka  W pierwszym tygodniu mam 1 miejsce i na razie w miesięcznym też. W sumie wygrane niewielkie bo miesięczny (tygodniowa), półroczny (miesięczna) i roczny (głowna) dostęp do Eleven sport. Koszt miesięcznego dostępu to jakieś 15zł. Więc to bardziej fun z bycia w rankingu emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7269194 Napisano: 10.06.2025 12:34:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
PIĘKNA!!!  WARTOŚCIOWA!!!  CUDOWNA!!!
reklamówka od Liptona za 5zł emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
chętnie sprzedam, wymienię na jacht, dom albo samochód. Tylko priv i tylko poważne propozycje  emotka

Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7268723 Napisano: 09.06.2025 10:25:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sprawozdanie z weekendu emotka  :
1. bilecik do Wedla
2. 50 z Winiary
3. 300 z Biedronki
4. 20 z Żywca
5. Koszulka + taśma z Dolphin
6. Zestaw malarski Barracuda od Dolphin

Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7268714 Napisano: 09.06.2025 10:03:35 w Zdjęcia naszych wygranych
Plecak od Label5 z zawartością niespodzianką emotka

Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7268642 Napisano: 08.06.2025 21:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Gdzie kupię dane cake? Wiem, że jest lista, ale...zwiedziałam właśnie 4 żabki i nie ma. Intermarche zamknięte- zielonej świątki 😥

W Dino i Kauflandzie też znajdziesz. Chleb tostowy (nawet na połówkach jest), albo bułki do burgerów. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Morti84

#7268497 Napisano: 07.06.2025 23:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie proszę znać czy działa Wam strona tego konkursu: https://www.e-kon...elikatesy-centrum-18 Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7268435 Napisano: 07.06.2025 16:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Działa u Was ta strona? U mnie fatal error i jestem trochę w KROPCE emotka
https://przygrillunaty.pl/

musisz dodać www przed przygrillunaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7268287 Napisano: 06.06.2025 19:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I drugie pytanie:
czy działa Wam ten konkurs , a konkretnie czy po wypełnieniu formularza i kliknięciu wyślij, coś się dzieje? przenosi Was do gry albo coś? Bo u mnie na telefonie "wisi" cały czas że proszę czekać trwa wysyłanie formularza, a na kompie wraca do formularza... Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7268285 Napisano: 06.06.2025 19:05:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy po wysłaniu zgłoszenia w tym konkursie  Konkurs "Tyskie Grill w NETTO" 18+  dostajecie potwierdzenie na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7267872 Napisano: 05.06.2025 15:21:20 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

Davidoff?

Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7267523 Napisano: 04.06.2025 16:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Informuję zainteresowanych, że problem z formularzem i stroną nowej loterii Nutella, został rozwiązany i wszystko działa już bez problemów, nawet na ciastkach z poprzedniego konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Morti84

#7267446 Napisano: 04.06.2025 14:51:03 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Co znaczy WW?"

Wyniki dostępne tutaj: https://coznaczyww.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7267433 Napisano: 04.06.2025 14:23:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
O i 2x Skarpetki z Lidla / Chrup i ruszaj po nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7267421 Napisano: 04.06.2025 14:13:45 w Smolar
Leci I stopień Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7267420 Napisano: 04.06.2025 14:13:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

Morti84

#7267396 Napisano: 04.06.2025 13:47:56 w Smolar
monikar napisał(a):

A eski za I i II stopień też już poszły? Bo w wynikach mnie przepuszcza ale smsa brak

Jeszcze cisza... Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0