Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Morti84

Morti84

#7267328 Napisano: 04.06.2025 12:33:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Morti84 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Yoko napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Yoko napisał(a):

Pierwszy raz biorę udział w loterii w aplikacji coca coli i trochę nie ogarniam. Czy może mi ktoś wytłumaczyć zasady tej loterii? Wczoraj załadowałam pierwszy paragon i na przypał kliknęłam na pole z nagrodą główną, po czym dostałam kod, który był widoczny w nagrodach. Dzisiaj już go tam nie ma. Czy dobrze rozumiem, że wybieram czy chcę grac o 300zł lub 3000 lub główną i tylko o tę nagrodę gram? Czy jak wybiorę powiedzmy 300zł to i tak biorę udział w losowaniu głównej? No i czy coś trzeba zrobić z tym kodem, który wczoraj dostałam po kliknięciu w główną?

Jeśli grasz w którejkolwiek loterii o nagrodę główną, tygodniową, albo dzienną, to dostajesz los i w zakładce profil jest on widoczny. Będzie tam wisiał do czasu losowania (czasami się zdarza, że powisi dłużej) Jednak jeśli uda Ci się wygrać, którąś z nagród (główna, tygodniowa, miesięczna) to dostaniesz maila z tą informacją (więc te losy to jest tylko potwierdzenie, że zgłosiłaś się do loterii, coś zamiast potwierdzenia mailowego). Jeśli jednak grasz o którąś z nagród natychmiastowych to od razu wiesz czy wygrałaś - w przypadku pustego zgłoszenia dostajesz wizerunek smutnej buźki, a jeśli wygrasz nagrodę natychmiastową, to wyświetla się jej wizerunek i info o wygranej, po czym w zakładkę profil ląduje też jej ikona. Jak wejdziesz na jej ikonę to jest tam kod, który sobie kopiujesz i klikasz poniżej ZREALIZUJ (tam podajesz dane do wysyłki i wpisujesz ten kod). Jest to niezbędne do tego aby wysłali Ci nagrodę. Potwierdzenie wypełnienia formularza dostajesz na maila, poźniej na maila otrzymasz też potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. To tak w skrócie.

rozumiem, czyli jak gram o 300zł to automatycznie nie jest on losem w głównej tylko muszę oddzielnie grać o te z losowania?

Masz napisane w Regulaminie, po co te domyslanki???...

13.   W losowaniu biorą udział wyłącznie Tokeny wykorzystane, tj. jeżeli posiadasz jakieś Tokeny ale nie wykorzystałeś ich do sprawdzenia Nagród Natychmiastowych, nie biorą one udziału w losowaniu.

A po co te uszczypliwości?

Po to jest forum, żeby rozmawiać i żeby pomagać osobom, które mają mniejsze doświadczenie w danej dziedzinie konkursów/loterii. Każdy z nas był kiedyś laikiem w kwestiach konkursów, regulaminów, aplikacji do zgłaszania itp. Nie jest to jednak powód, żeby podchodzić do takich zapytań z pewnego rodzaju ignorancją. Jeśli nie masz chęci komuś odpowiadać, to nikt Cię do tego w żaden sposób nie zmusza. Jest tu jednak wiele osób, które robią to chętnie i będą robić to nadal.
Dlatego proponuję następnym razem, albo nie zwracać uwagi na takie pytanie, albo odpowiedź napisać raczej bardziej stonowaną np. "Pamiętajmy też, że w razie niejasności zawsze warto najpierw zaglądać do regulaminu, gdzie można znaleźć odpowiedzi na wiele pytań. W Twoim przypadku odpowiedź jest w punkcie 13.... Pozdrawiam"
Brzmi to znacznie lepiej prawda? A dzięki pomocy, albo przynajmniej tego rodzaju odpowiedziom innym, z pewnością szybciej znajdziesz chętnych, kiedy sam będziesz potrzebował pomocy, albo wymiany/sprzedaży swoich paragonów. emotka

A jaki sens "pomocy", ktora wprowadza w bląd?

A w którym miejscu zauważyłeś błąd? Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7267326 Napisano: 04.06.2025 12:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Yoko napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Yoko napisał(a):

Pierwszy raz biorę udział w loterii w aplikacji coca coli i trochę nie ogarniam. Czy może mi ktoś wytłumaczyć zasady tej loterii? Wczoraj załadowałam pierwszy paragon i na przypał kliknęłam na pole z nagrodą główną, po czym dostałam kod, który był widoczny w nagrodach. Dzisiaj już go tam nie ma. Czy dobrze rozumiem, że wybieram czy chcę grac o 300zł lub 3000 lub główną i tylko o tę nagrodę gram? Czy jak wybiorę powiedzmy 300zł to i tak biorę udział w losowaniu głównej? No i czy coś trzeba zrobić z tym kodem, który wczoraj dostałam po kliknięciu w główną?

Jeśli grasz w którejkolwiek loterii o nagrodę główną, tygodniową, albo dzienną, to dostajesz los i w zakładce profil jest on widoczny. Będzie tam wisiał do czasu losowania (czasami się zdarza, że powisi dłużej) Jednak jeśli uda Ci się wygrać, którąś z nagród (główna, tygodniowa, miesięczna) to dostaniesz maila z tą informacją (więc te losy to jest tylko potwierdzenie, że zgłosiłaś się do loterii, coś zamiast potwierdzenia mailowego). Jeśli jednak grasz o którąś z nagród natychmiastowych to od razu wiesz czy wygrałaś - w przypadku pustego zgłoszenia dostajesz wizerunek smutnej buźki, a jeśli wygrasz nagrodę natychmiastową, to wyświetla się jej wizerunek i info o wygranej, po czym w zakładkę profil ląduje też jej ikona. Jak wejdziesz na jej ikonę to jest tam kod, który sobie kopiujesz i klikasz poniżej ZREALIZUJ (tam podajesz dane do wysyłki i wpisujesz ten kod). Jest to niezbędne do tego aby wysłali Ci nagrodę. Potwierdzenie wypełnienia formularza dostajesz na maila, poźniej na maila otrzymasz też potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. To tak w skrócie.

rozumiem, czyli jak gram o 300zł to automatycznie nie jest on losem w głównej tylko muszę oddzielnie grać o te z losowania?

Masz napisane w Regulaminie, po co te domyslanki???...

13.   W losowaniu biorą udział wyłącznie Tokeny wykorzystane, tj. jeżeli posiadasz jakieś Tokeny ale nie wykorzystałeś ich do sprawdzenia Nagród Natychmiastowych, nie biorą one udziału w losowaniu.

A po co te uszczypliwości?

Po to jest forum, żeby rozmawiać i żeby pomagać osobom, które mają mniejsze doświadczenie w danej dziedzinie konkursów/loterii. Każdy z nas był kiedyś laikiem w kwestiach konkursów, regulaminów, aplikacji do zgłaszania itp. Nie jest to jednak powód, żeby podchodzić do takich zapytań z pewnego rodzaju ignorancją. Jeśli nie masz chęci komuś odpowiadać, to nikt Cię do tego w żaden sposób nie zmusza. Jest tu jednak wiele osób, które robią to chętnie i będą robić to nadal.
Dlatego proponuję następnym razem, albo nie zwracać uwagi na takie pytanie, albo odpowiedź napisać raczej bardziej stonowaną np. "Pamiętajmy też, że w razie niejasności zawsze warto najpierw zaglądać do regulaminu, gdzie można znaleźć odpowiedzi na wiele pytań. W Twoim przypadku odpowiedź jest w punkcie 13.... Pozdrawiam"
Brzmi to znacznie lepiej prawda? A dzięki pomocy, albo przynajmniej tego rodzaju odpowiedziom innym, z pewnością szybciej znajdziesz chętnych, kiedy sam będziesz potrzebował pomocy, albo wymiany/sprzedaży swoich paragonów. emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7267313 Napisano: 04.06.2025 12:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Yoko napisał(a):

Tak, grając o 300, grasz tylko o 300, jak chcesz grać o główną to musisz poświęcić punkt na los i wtedy grasz o główną. Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

Morti84

#7267309 Napisano: 04.06.2025 12:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyznacznikiem tego że aplikacja jest do przeinstalowania (usuń starą, zainstaluj ponownie nową) jest to że jak wejdziesz w skanowania paragonów, to nie masz wyboru do jakiej loterii masz zeskanować paragon, tylko od razu skaner (to jest błąd). Po przeinstalowaniu będziesz miała wybór, czy chcesz do fuzetea, czy do urodzin biedry, czy do innych konkursów, wtedy masz pewność, że wszystko jest ok. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

Morti84

#7267294 Napisano: 04.06.2025 12:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

InkaR napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

jakie produkty przechodzą Wam bez problemu w konkursie cola biedronka? u mnie cola / cola zero wszytsko w weryfikacji ręcznej od pierwszego dnia konkursu emotka wrrr

Puszki 0.33, butelki 0.5, 1l - obie wersje Coca-Cola

eh to coś ze mną jest nie tak bo u mnie wszystkie paragony poszły na weryfikację o tak czekam kolejny dzień

Ło matko,a już zgłosiłam bląd techniczny ale myślałam,ze to w mojej apce. Konkursiwicz to musi mieć nerwy ze stali

A próbowaliście odinstalować i zainstalować apke ? U mnie to pomogło 😉

i wtedy od nowa trzeba dodawac?

Po przeinstalowaniu aplikacji musisz po prostu się ponownie zalogować (na maila po kliknięciu przyjdzie Ci magiczny link, albo kod na telefon, zależy co wybierzesz przy logowaniu). Po zalogowaniu wszystko masz po staremu, wszystkie punkty, losy, nagrody itp. nic nie znika. Jednak aplikacja się aktualizuje, jeśli coś się w twojej przywiesiło. Wtedy spróbuj kolejny, nowy paragon zeskanować i zobacz czy przejdzie. Te które już poszły do weryfikacji, to ich drugi raz nie skanuj, bo oni go mają w systemie i pewnie prędzej czy później naliczą Ci punkty, jeśli paragon był poprawny z dobrą datą i produktem. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7267289 Napisano: 04.06.2025 11:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

Jeśli grasz w którejkolwiek loterii o nagrodę główną, tygodniową, albo dzienną, to dostajesz los i w zakładce profil jest on widoczny. Będzie tam wisiał do czasu losowania (czasami się zdarza, że powisi dłużej) Jednak jeśli uda Ci się wygrać, którąś z nagród (główna, tygodniowa, miesięczna) to dostaniesz maila z tą informacją (więc te losy to jest tylko potwierdzenie, że zgłosiłaś się do loterii, coś zamiast potwierdzenia mailowego). Jeśli jednak grasz o którąś z nagród natychmiastowych to od razu wiesz czy wygrałaś - w przypadku pustego zgłoszenia dostajesz wizerunek smutnej buźki, a jeśli wygrasz nagrodę natychmiastową, to wyświetla się jej wizerunek i info o wygranej, po czym w zakładkę profil ląduje też jej ikona. Jak wejdziesz na jej ikonę to jest tam kod, który sobie kopiujesz i klikasz poniżej ZREALIZUJ (tam podajesz dane do wysyłki i wpisujesz ten kod). Jest to niezbędne do tego aby wysłali Ci nagrodę. Potwierdzenie wypełnienia formularza dostajesz na maila, poźniej na maila otrzymasz też potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. To tak w skrócie. Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7266862 Napisano: 03.06.2025 10:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Możecie dodać w tej nowej loterii Nutella paragon za ciasteczka? U mnie nie przechodzi, nawet taki nie zgłaszany w drugiej loterii.

U mnie przechodzi bez problemu

To chyba znów mają ten błąd, bo nie przechodzi nadal. Mimo usuwania ciasteczek (tych przeglądarkowych emotka ), na trzech urządzeniach i różnych przeglądarkach. Sam też im wysłałem maila dwa dni temu, ale mi jeszcze nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266621 Napisano: 02.06.2025 14:31:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie to samo - 200 zł Empik od Kinder (dzień dziecka) mail i SMS przed chwilą. Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7266581 Napisano: 02.06.2025 12:11:44 w Czy informują/ informowali?
ReneK napisał(a):

Regina ostatni etap?
ktoś może potwierdzić ?

Tak, konkurs jest zakończony i wszyscy są poinformowani. Info z pierwszej ręki.
W sumie tą informację dostałem już około 20.05 Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Morti84

#7266402 Napisano: 01.06.2025 11:27:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Był w bazie konkurs z papierosami, podzielony na etapy, było dużo nagrod do wygrania, ktoś wie co się z nim stało? Nie widze go już albo jestem ślepy

Wysłałem Ci link na priv, bo nie wiem czy tu jest zakaz jakiś, który objął ten konkurs, ale mimo że jest w bazie, to nie da się go wyszukać po słowach. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266392 Napisano: 01.06.2025 10:35:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w nowym konkursie nutella też Wam nic się nie dzieje po kliknięciu rejestracji zgłoszenia? Próbowałem kilku przeglądarek i trzech urządzeń i cały czas tylko na chwilę przycisk robi się szary i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266211 Napisano: 31.05.2025 11:40:25 w Paragony na trwające konkursy
10 X Davidoff Evolved - sprzedam 15zł za sztukę, albo zamienię na inne paragony (np. jeden davidoff za dwa kujawski - oferta tylko dzisiaj) Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266163 Napisano: 31.05.2025 00:35:16 w Żabka
Czy po zgłoszeniu w Graj o muzyczne nagrody dostajecie jakąś zwrotkę na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266097 Napisano: 30.05.2025 19:31:04 w Paragony na trwające konkursy
KUPIĘ:

Kotlin - na ten konkurs
Niestety żadnego z wymienionych sklepów nie mam w okolicy.

Kujawski - muszę mieć te patelnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7266077 Napisano: 30.05.2025 18:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

U Was też wszystkie paragony z fuze tea lecą do ręcznej weryfikacji?

Tak jest często przy niszowych sklepach. A jeśli to jakiś normalny sklep z dobrym opisem, to spróbuj zmienić oświetlenie, i zadbaj o wyrazistość całego paragonu. W poprzednim konkursie fuzetea tak miałem z jednym z mniejszych osiedlowych sklepów, mimo że towar był dobrze opisany. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7265886 Napisano: 30.05.2025 10:01:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

Morti84

#7265885 Napisano: 30.05.2025 10:01:08 w Informują
Informują z Konkurs "Korona polskich plaż" Corona, 18+

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą - T-shirt Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7265881 Napisano: 30.05.2025 09:52:51 w Informują
Informują z Konkurs "Jack Daniel TSHIRT" 18+

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą. Mieli wyłaniać laureatów w trakcie trwania konkursu i chyba właśnie zaczęli. Wyświetl w wątku >>
0 0

Morti84

#7265879 Napisano: 30.05.2025 09:49:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Personalizowany t-shirt Jacka Danielsa emotka Wyświetl w wątku >>

Morti84

#7265696 Napisano: 29.05.2025 14:44:33 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Bartosz2222 napisał(a):

Czy wie ktoś co może iść DPD od
Kuba WiniarskiKDS TEXTIL SP. Z O.Ο.

Sądząc po firmie to pewnie tekstylia. Stawiam na bluzę z jakiegoś konkursu. Wyświetl w wątku >>