Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6435765 Napisano: 01.12.2017 14:12:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

Po jakim czasie od publikacji wyników, allegro wysyła info o wygranej karcie (allegro 18 lat)? Albo z jakiego maila wysyłają info?

powiadomienia@allegro.pl Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6435692 Napisano: 01.12.2017 12:02:02 w SZUKAM....
kalajf napisał(a):

CZy w konkursie gdzie były do wygrania bilety na KSW Katowice(w Biedronce)w zgłoszeniu podawało się numer paragonu??? emotka

Nie, nie podawało się numeru paragonu. Tylko imię, nazwisko, mail, więcej nie pamiętam emotka  
A dlaczego pytasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6435413 Napisano: 30.11.2017 19:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Czy z tymbarka przychodzi jakiekolwiek potwierdzenie lub pojawia się jakieś podziękowanie na stronie?

Podpowie ktoś? Bo wysłałam zgłoszenie, wszystkie okna się wyczyściły i to w zasadzie tyle. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6435406 Napisano: 30.11.2017 19:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z tymbarka przychodzi jakiekolwiek potwierdzenie lub pojawia się jakieś podziękowanie na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6435236 Napisano: 30.11.2017 14:39:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kozunia1982 napisał(a):

I na oba byly zwrotki tak? 

Zwrotka była z innego numeru - nadawca e.wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6435087 Napisano: 30.11.2017 10:50:05 w Wkurza mnie...
Allegro życzy sobie skanu dowodu osobistego aby uruchomić płatności przelewy24. Chyba ich pogięło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6435058 Napisano: 30.11.2017 09:43:20 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

I mam jeszcze pytanie dotyczące wysyłania smsów premium z nju mobile. Mam ten starter już od jakiegoś czasu, ale nawet po doładowaniu nie mogę wysłać premium. Dzwoniłam wczoraj na infolinię i pani stwierdziła, że żadnej blokady nie ma. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać? 

Ja mam podobny problem. Ale nie wiem jak go rozwiązać. Blokady nie ma. Dzwoniłam na infolinię. Podobno zresetowali mi kartę czy coś. Wczoraj próbowałam ponownie i sms premium nadal nie działają. Próbuję teraz zrobić tak, że założę blokadę, a potem ją wyłączę. Jak narazie to lipa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434649 Napisano: 29.11.2017 13:33:31 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ziolko napisał(a):

cherry_coke to co Ty robiłaś, że za półgodzinną wizytę dałaś 300 zł? emotka  

Kamień, znieczulenie i naprawa jednego zęba. 

Ja na przełomie października i listopada zapłaciłam za rekonstrukcję złamanej szóstki oraz leczenie kanałowe 1570 zł. Mój szanowny ząb ma aż 4 kanały, ale pani doktor stwierdziła, że u "młodego pokolenia" to normalne zjawisko emotka Kilka innych moich zębów nadaje się na szczęście tylko do leczenia zachowawczego,he,he.

Gdybym się nie brzydziła krwią to chyba bym została dentystą emotka  
Choć i swój zawód wybrałam nie z powodu pasji czy coś, a dla kasy. Trochę to beznadziejne, ale taka prawda.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6434562 Napisano: 29.11.2017 11:13:05 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kamień, znieczulenie i naprawa jednego zęba. 

Jutro idę do dentystki to z ciekawości zapytam, ile ona bierze za usuwanie kamienia. 
U mnie znieczulenie jest w cenie, chociaż i tak nie biorę, bo nie lubię odrętwiałej twarzy. Chyba, że to poważna sprawa, to co innego.
Za standardowe leczenie, czasami spore, płacę 100 zł. A jak robię "hurtowo" emotka  to 150 za 2 zęby. 

U mnie kamień 90 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434559 Napisano: 29.11.2017 11:09:08 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Córka miała numer w Virgin taryfe Freemium, nam to odpowiadało bo miała 30 smsów, 30min, i 300MB internetu  co miesiąc za free. Minął jednak okres 4 cykli i niestety sie skończyło, czy może mi ktos polecic cos podobnego z darmowymi minutami bez doładowań?

Ale jak minął okres 4cykli? Ile wynosi jeden okres? U mnie siostrzenica ma juz od marca chyba to samo i dalej ma.... 

Mi się też wydaje, że to działa cały czas. Mam tę taryfę na karcie używanej do alarmu. Nigdy nie doładowywałam jej, a śmiga już ponad pół roku. Dopiero po roku zamierzam doładować żeby przedłużyć ważność konta. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434545 Napisano: 29.11.2017 10:55:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie chce się komuś przedzwonić do Wakacji z Orange? Coś za długo to trwa wszystko i zaczynam się martwić... emotka

Dlaczego w takim razie sam nie zadzwonisz?

Poznają go już po głosie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434544 Napisano: 29.11.2017 10:54:20 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Kamień, znieczulenie i naprawa jednego zęba.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434536 Napisano: 29.11.2017 10:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Nie chce się komuś przedzwonić do Wakacji z Orange? Coś za długo to trwa wszystko i zaczynam się martwić... emotka

Napisałam maila ileś dni temu. Nikt nie odpowiedział.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434520 Napisano: 29.11.2017 10:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Niestety nie. Biznes musi się kręcić emotka   Wyświetl w wątku >>
1 xpac 0

cherry_coke

#6434517 Napisano: 29.11.2017 10:19:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie podejście niektórych lekarzy do swoich pacjentów.
Dla przykładu. Chodzę do dentysty prywatnie, bo jestem tak bogata, że nie wystarcza mi płacenie składek na fundusz zdrowia i marzę o tym, żeby wydać kolejne miliony monet... Ale za te niemałe pieniądze mam minimum wymagań. Byłam zapisana wczoraj na 16. Wiedziałam, że pani doktor miała przede mną pół godziny wolnego, bo pytali mnie czy mogę przyjść chwilę wcześniej. Leciałam więc z wyciągniętym ozorem żeby zdążyć. A tu doopa. Namalował się inny pacjent na nie wiadomo jaką godziną. No i weszłam na misiaa o 17, na co pani doktor mówi mi, że musimy się śpieszyć, bo tu pacjent sobie o innej godzinie przyszedł. Krew mnie zalała. Rozumiem, że to fachowiec, że lekarz... ale zapłaciłam za pół godzinną wizytę ponad 300 zł i życzyłabym sobie żeby lekarz miał dla mnie czas. Wiem, wiem... powinnam zmienić dentystę. Ale jak na razie nie natrafiłam na takiego, co by spełniał moje oczekiwania.
Dla odmiany inna pani doktor (z innej dziedziny medycyny) do której chodzę potrafi się dobrze zorganizować. Dla każdego pacjenta ma 15 minut. Osoby spóźnione nie są przyjmowane. Oczywiście z odpowiednim marginesem wyrozumiałości. Kiedyś zapytałam jej dlaczego tak robi. Powiedziała wtedy że osoba, która przychodzi i płaci 200 zł za 15 minut wizyty powinna otrzymać odpowiednią do tych pieniędzy ilość szacunku. 
...
Chyba musiałam się wyżalić. Już mi lepiej.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6434498 Napisano: 29.11.2017 09:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

basku napisał(a):

czy myślicie że tutaj można zakupić mydło w kostce?
https://www.e-kon...r.html#.Wh3NY1XJ9hw?

ponawiam emotka

Skoro regulamin nie wyłącza mydeł w kostce to czemu nie... Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

cherry_coke

#6434344 Napisano: 28.11.2017 20:30:50 w Intermarche
Agnes napisał(a):

awe napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Jak wpisujecie nr systemowy w konkursie Milka? Razem z literami czy same cyfry?

mój nie ma liter - numer systemowy to inaczej numer transakcji ten na dole paragonu

mój też nie ma liter - u mnie na dole po prawej

u mnie to były tylko 2 cyfry

dziękuję za pomoc. Patrzyłam na zły numer emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434334 Napisano: 28.11.2017 20:15:22 w Intermarche
Jak wpisujecie nr systemowy w konkursie Milka? Razem z literami czy same cyfry? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6434116 Napisano: 28.11.2017 13:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

VIP poszło do wszystkich, więc proszę przedwcześnie się nie cieszyć... z loży

I zawsze wtedy współczuję osobom, które grają, ale z forum nie korzystają. Najpierw nagrody dają, człowiek cieszy się, jeszcze niech żona mężowi przypadkiem powie... a potem blada doopa.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6434097 Napisano: 28.11.2017 13:20:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś orientuje się czy na KSW to jest bilet dla jednej osoby czy dla dwóch? Mówię o nagrodzie II stopnia.  Wyświetl w wątku >>
0 0