Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6429255 Napisano: 16.11.2017 13:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Nie chcę niczego przegapić w konkursie Allegro ,stąd moje pytanie emotka Najpierw należy sie zalogować,potem kupić produkt za 100 zl i zapłacić.I od razu jest jakieś przekierowanie na formularz konkursowy?I wtedy sie wpisuje odpowiedż czy po zatwierdzenie płatnosci?Dziękuję z góry za odpowiedż  emotka

Już mnie pokierowali to i ja pomogę:
- logujesz się na allegro
- wchodzisz na zakładkę konkursową i logujesz się do konkursu potwierdzając swoje dane
- robisz zakupy
- płacisz za zakupy
- sama wchodzisz w zakładkę konkursową, tam pojawia się zakup
- klikasz na Twój zakup i dodajesz zgłoszenie
PS. Akurat dziś ja wygrywam auto emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6429253 Napisano: 16.11.2017 13:30:08 w SZUKAM....
monia676 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monia676 napisał(a):

Szukam kodów zniżkowych do House 

Jakby nie udało Ci się zdobyć to można kupić 2 kody ze sprite na allegro i masz -30% do stacjonarnego. emotka

ale kody można  było wbijać do wczoraj, trochę się zagapiłam

Ale lipa... faktycznie, a ja myślałam, że wbijać można też do 30.11. Wyświetl w wątku >>
1 monia676 0

cherry_coke

#6429246 Napisano: 16.11.2017 13:24:30 w SZUKAM....
monia676 napisał(a):

Szukam kodów zniżkowych do House 

Jakby nie udało Ci się zdobyć to można kupić 2 kody ze sprite na allegro i masz -30% do stacjonarnego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429231 Napisano: 16.11.2017 13:07:27 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dzwoni dzisiaj to Orange,czy nie?

A z czym oni maja jeszcze dzwonic?
Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

Może rezerwa. Dwa nieodebrane telefony i nagroda przepada. emotka

A fakt...
Bezlitośnie polecieli z tym zapisem emotka

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje. 

Ciekawy konkurs...Akurat było 1 połaczenie, nie dzwonili drugi raz, do nich tel, mieli zadzwonić, nie dzwonili, napisany mail - cisza - w spr. odp. 
A który to pkt regulaminu o rezerwach?
Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora.

Nie wiem czy jest rezerwa, pomyślałam, że może jest. Ale z regulaminu wynika, że nie ma.
Trudno mi oceniać czyja to wina - to odnośnie tego że nie oddzwonili drugi raz. Ja uważam, że nie powinno tak być, bo potem są takie sytuacja, jak Twoja. Niby ktoś dzwonił, a niby nie. Może zasięgu nie było albo coś i cenzura. Jak ktoś ma dual sima to czasem cisza w eterze jest jak ktoś rozmawia przez drugi numer i też jest lipa. Zwyczajnie ludziom brakuje empatii.   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429213 Napisano: 16.11.2017 12:45:23 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

Może rezerwa. Dwa nieodebrane telefony i nagroda przepada. emotka

A fakt...
Bezlitośnie polecieli z tym zapisem emotka

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429207 Napisano: 16.11.2017 12:37:21 w Czy informują/ informowali?
gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

Może rezerwa. Dwa nieodebrane telefony i nagroda przepada. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429198 Napisano: 16.11.2017 12:24:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś mi łopatologicznie wytłuczmy jak zagrać na allegro o autko? W sensie po prostu loguję się i robię zakupy czy muszę coś zrobić wcześniej? 

Najpierw musisz się zarejestrować do konkursu poprzez swoje konto allegro. Potem robisz zakupy dopiero. emotka

Dzięki za pomoc. Chyba coś naklikałam na swoim koncie, bo nie rejestrowałam się, a mam napisane kup i wygraj, a u mojego faceta zarejestruj się czy coś takiego. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429189 Napisano: 16.11.2017 12:18:41 w Czy informują/ informowali?
Czy Wedel "Radość daje mi..." jest rozwiązany do samego końca? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429184 Napisano: 16.11.2017 12:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi łopatologicznie wytłuczmy jak zagrać na allegro o autko? W sensie po prostu loguję się i robię zakupy czy muszę coś zrobić wcześniej?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429047 Napisano: 16.11.2017 09:37:00 w Popraw sobie humor...
nataszka napisał(a):

ja pierdule.....nie wiem co napisać...

Najgorsze jest to, że wiele osób wierzy w tę propagandę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6429027 Napisano: 16.11.2017 09:07:51 w Dziś cieszę się z.....
weronika112 napisał(a):

Dziś cieszę się z tego, że mogę wstać z łóżka. Jeszcze tydzień temu leżałam na stole operacyjnym, dzień wcześniej nie wiedząc, że czeka mnie coś takiego... Dbajcie o siebie i o bliskich. Tak naprawdę bez zdrowia nie ma nic.  emotka

Przytulam mocno. Oby już było tylko lepiej. Najgorsze jest to, że samo dbanie nie zawsze wystarcza. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6428714 Napisano: 15.11.2017 14:59:12 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

stellasz napisał(a):

stellasz napisał(a):

Potrzebuję pomocy osoby która wygrala w loterii kret i podzieli sie mailem z informacjami od organizatora. Mąż mi skasował mail bez czytania ( wspólny outlook ). Jakie oswiadczenie i gdzie odsyłamy? Nawet nie wiem co wygralam  emotka . Odwdziecze sie dobrej duszy ! Prosze o pw kto moglby pomóc

Up. Naprawde nikt ? 

No emotka

Za pierwszy etap brzmiał tak:
Witaj!Uprzejmie informujemy, że Twoje zgłoszenie w konkursie "Kret - Król Czystości" zostało wytypowane do nagrody w postaci mopa obrotowego Vileda. W celu weryfikacji prawa do nagrody uprzejmie prosimy o przesłanie w terminie do 30.10.2017, listem poleconym, wszystkich paragonów zgłoszonych w konkursie na adres:
Marketing Plus
ul. Senatorska 15, 30-106 Kraków
z dopiskiem "Kret"
Dodatkowo prosimy o dołączenie swoich danych: Imię i nazwisko, adres z kodem pocztowym, numer telefonu, nick użyty w serwisie www.Serdecznie pozdrawiamy
Zespół Konkursu "Kret - Król Czystości" Wyświetl w wątku >>
1 stellasz 0

cherry_coke

#6428458 Napisano: 15.11.2017 09:32:56 w Pomocy!!!!
pokrzywa30 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

karkocka napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Witam czy ktoś korzystał z promocji wypróbuj optimę cardio za darmo? proszę o pomoc staram się wypełnić formularz, wgrywam zdjęcie pokazuje, że jest a jak wysyłam formularz wyskakuje mi komunikat popraw błędy brak skanu paragonu, i tak w kółko

u mnie poszło bez problemu, miałam plik JPG rozmiar 1,03 MB

Ja mam rozmiar 2,58 MB i zapisane obraz JPEG I kicha nadal

Zapisz w pdf-ie. Ale png i spróbuj wtedy

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, zapisałam w png i niby poszło czy z tego dostaje się jakieś powiadomienie mailowe czy coś?

Tak, przychodzi mail potwierdzający Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cherry_coke

#6428449 Napisano: 15.11.2017 09:12:42 w Pomocy!!!!
pokrzywa30 napisał(a):

karkocka napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Witam czy ktoś korzystał z promocji wypróbuj optimę cardio za darmo? proszę o pomoc staram się wypełnić formularz, wgrywam zdjęcie pokazuje, że jest a jak wysyłam formularz wyskakuje mi komunikat popraw błędy brak skanu paragonu, i tak w kółko

u mnie poszło bez problemu, miałam plik JPG rozmiar 1,03 MB

Ja mam rozmiar 2,58 MB i zapisane obraz JPEG I kicha nadal

Zapisz w pdf-ie. Ale png i spróbuj wtedy Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6428433 Napisano: 15.11.2017 08:47:19 w Pomocy!!!!
pokrzywa30 napisał(a):

a jak masz zapisane zdjęcie? Może jest zły format lub za duże? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6428197 Napisano: 14.11.2017 11:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy Studio Versus już dzwoniło z konkursu Nivea w Tesco? Z moich obliczeń wynika, że wczoraj minęło 30 dni roboczych.

Tak, minęło 30 dni. Jeszcze nie dzwonili, w szczególności do mnie emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6428192 Napisano: 14.11.2017 11:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy z tego konkursu https://loteriawabc.pl/  laureaci konsoli PS4 zostali powiadomieni????
czy istnieje jeszcze nadzieja na świąteczny prezent dla syna emotka
Nigdzie nie zauważyłam żadnych info, że ktoś wygrał z tego konkursu- czy ktoś coś na ten temat wie???? emotka

Za jakieś dni musieli informować, bo w wynikach na stronie smolara jest ten konkurs. Może nie wszystkie dni, ale część na pewno. Mało nagród i loteria, więc może nikt się nie pochwali. 

tez czekalam, no ale zawsze sie mozna połudzić nadzieją... emotka

Lepiej dać się miło zaskoczyć niż się niemiło rozczarować. emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6428191 Napisano: 14.11.2017 11:02:10 w SZUKAM....
truskaweczka123 napisał(a):

https://hoopcola.pl/przeslijgwiazdke/ czy działa Wam ta strona?
na ile znaków może być odpowiedź? jest jakiś limit?

Strona nie działa. Limit jest, nie wiem jaki, ale na pewno jest. emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6428169 Napisano: 14.11.2017 10:50:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy z tego konkursu https://loteriawabc.pl/  laureaci konsoli PS4 zostali powiadomieni????
czy istnieje jeszcze nadzieja na świąteczny prezent dla syna emotka
Nigdzie nie zauważyłam żadnych info, że ktoś wygrał z tego konkursu- czy ktoś coś na ten temat wie???? emotka

Za jakieś dni musieli informować, bo w wynikach na stronie smolara jest ten konkurs. Może nie wszystkie dni, ale część na pewno. Mało nagród i loteria, więc może nikt się nie pochwali.  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

cherry_coke

#6428108 Napisano: 14.11.2017 09:01:15 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy ktoś orientuje się co wychodzi w miarę sensownie cenowo na konkurs rysunkowy w C4 wielka promocja na święta?
Produkty Hasbro i licencyjne marek:
Play-Doh, My Little Pony, Transformers, Littlest Pet Shop, Hasbro Gaming, Monopoly, Nerf Wyświetl w wątku >>
0 0