Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6409056 Napisano: 28.09.2017 20:16:20 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

gdzie na stronie Smolara jest oswiadczenie do Kubusia Waterrr, bo nie widzę emotka

https://www.smola...nkurs-spinnerwaterrr

Pod regulaminem Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cherry_coke

#6409040 Napisano: 28.09.2017 19:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy orientuje się ktoś czy w smsach konkursowych można używać takie znaki jak: @#$%^&*() ? Niby zwykle są wyłączone tylko polskie znaki, ale czy nic się nie rozjedzie? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409033 Napisano: 28.09.2017 19:26:35 w SZUKAM....
amelka2013 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kajeczka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Dostałam sms,że idzie do.mnie coś DHL? Ktoś wie co to może być? emotka

też mam info, być może voucher do Toys4Us?  emotka

I do mnie również. Na toys4us nie czekam. Może bilety na GP z Monstera? 

Czytniki E-book Kiora emotka

O to to to, ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409028 Napisano: 28.09.2017 19:21:05 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Dostałam sms,że idzie do.mnie coś DHL? Ktoś wie co to może być? emotka

też mam info, być może voucher do Toys4Us?  emotka

I do mnie również. Na toys4us nie czekam. Może bilety na GP z Monstera?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409018 Napisano: 28.09.2017 18:35:59 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

czy lipton wygrywaj w rytmie słońca informuje na bieżąco?

z info, w mdw wygląda ,ze tak Grześki -czy dochodzą do nich wiadomści na facebooku na pw? bo nie pojawia mi się haczyk

Dochodzą. U mnie też nie ma haczyków. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6408910 Napisano: 28.09.2017 14:40:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka  Dołączam się do gratulacji i dziękuję za motywację do dalszego grania Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6408798 Napisano: 28.09.2017 11:32:21 w Pomocy!!!!
@@gnieszk@ napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

anet napisał(a):

Czy próbował już ktoś aktywować kartę Carex? Ja skontaktowałam się przez formularz, ale nie odpisuja:/ 

Ja mam kartę z I etapu, dostałam ją jakieś 2 tygodnie temu. Sprawdziłam teraz na stronie i saldo karty 0 zł (?). Tak długo się czeka na zasilenie, czy tylko ja mam problem?

Może zasilą dopiero jak odeśle się im ten list... 

Odesłałam, z tym, że w ramach oszczędności zwykłym listem emotka  i teraz nawet nie wiem czy dotarł...

Ja również listem zwykłym. Myślę, że trzeba czekać emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

cherry_coke

#6408792 Napisano: 28.09.2017 11:28:27 w Pomocy!!!!
@@gnieszk@ napisał(a):

anet napisał(a):

Czy próbował już ktoś aktywować kartę Carex? Ja skontaktowałam się przez formularz, ale nie odpisuja:/ 

Ja mam kartę z I etapu, dostałam ją jakieś 2 tygodnie temu. Sprawdziłam teraz na stronie i saldo karty 0 zł (?). Tak długo się czeka na zasilenie, czy tylko ja mam problem?

Może zasilą dopiero jak odeśle się im ten list...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6408383 Napisano: 27.09.2017 14:37:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
truskaweczka123 napisał(a):

a co i gdzie najtaniej wychodzi na konkurs LINDT?

http://www.lindt....cellence-70-cacao-35
Lub taka sama z pomarańczą. Za ok. 5 zł.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6408334 Napisano: 27.09.2017 13:52:18 w Smolar
bc14 napisał(a):

mam pytanie a jak widać ,ze do mnie napisali na insta/?

Przychodzi powiadomienie i coś tam się świeci. Gwarantuje, że zauważysz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6408322 Napisano: 27.09.2017 13:38:52 w Smolar
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Jedni mają czas, a inni mają farta emotka  

otóż to, tylko dlaczego ja nie mam ani tego, ani tego ? emotka

A tam... Fortuna kołem się toczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cherry_coke

#6408317 Napisano: 27.09.2017 13:31:59 w Smolar
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Czy ze spinnera water informowali o zesatwach spinerów?

nie wiadomo....na razie bony wysylali (informacja od osoby, ktora info dostala)

Każdą z tych wiadomości trzeba wysłać osobno. To jednak trochę trwa. 

wlasnie sie zastanawialam czy w Insta mozna wysylac grupowe wiadomosci...tak czy inaczej bylo ok. 300 zgloszen a tylko 192 nagrody, ale i tak wiekszosc filmikow na jedno kopyto emotka

Jedni mają czas, a inni mają farta emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cherry_coke

#6408311 Napisano: 27.09.2017 13:27:29 w Smolar
jokan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Czy ze spinnera water informowali o zesatwach spinerów?

nie wiadomo....na razie bony wysylali (informacja od osoby, ktora info dostala)

Każdą z tych wiadomości trzeba wysłać osobno. To jednak trochę trwa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6407825 Napisano: 26.09.2017 14:32:32 w Lay's
benasia napisał(a):

odsyłał ktoś na deskorolki  Cheetos na 2 różne adresy w jednej większej kopercie?

W mniejszej też dawało radę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6407777 Napisano: 26.09.2017 13:44:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Dawno nie grałam w konkursach ABC więc nie wiem czy to standard : w emeilu chcą by odesłać opróc oświadczenia umowę o przeniesienie praw autorskich i chcą pełne dane m.in. nr dowodu i pesel... Podajecie i to i to?  emotka

Regulamin nic nie mówił o numerze dowodu i peselu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6407652 Napisano: 26.09.2017 10:11:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Inny typ reklamacji: chcę żeby światło przed moimi drzwiami zaświeciło się zanim ja otworze drzwi, bo pies się boi.

To akurat działa od samego początku w znanym mi osobiście domu - mieszkańcy mają wewnątrz mieszkań przycisk zapalający światło na korytarzu bez konieczności otwierania drzwi. Było zainstalowane "fabrycznie" od nowego, w trakcie stawiania budynku (lata dziewięćdziesiąte ubiegłego wieku). Lokator może zapalić światło na korytarzu, by na przykład zobaczyć przez wizjer, kto się w nocy dobija, albo zapalić wieczorem, zanim wyjdą z psem na spacer.

Mam na myśli lampy z czujnikami ruchu. Więc jeśli ktoś się kręci to światło jest zapalone. Nie ma opcji łażenia po ciemku. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6407633 Napisano: 26.09.2017 09:05:10 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka emotka wkurza mnie potwornie skala zjawiska, jakim jest NIEROZUMIENIE rzeczy i zjawisk oczywistych. emotka emotka emotka Dlaczego świat jest przepełniony niesamodzielnymi matołami?! emotka

W kwestii pocieszenia: moja sąsiadka ciągle czepia się wszystkich, że zapalają światło na klatce jak jest jasno i wciąż chodzi po piętrach i sprawdza czy przypadkiem światło się gdzieś nie pali... Pragnę nadmienić, że mamy czujniki ruchu, które włączają światło, ale ona najwyraźniej nie może pojąć, że chodząc po klatce sama włącza światło, normalnie masakra emotka

To ja pocieszę Ciebie. Pracuję w zakładzie elektrycznym i bardzo często zgłaszają się do nas osoby wręcz z pretensjami i całą wiązanką epitetów pod naszym adresem w związku z magicznym działaniem czujników ruchu. A reklamacja zwykle brzmi tak: wystawiłam głowę na klatkę, nikogo tam nie było, a światło się świeciło. Inny typ reklamacji: chcę żeby światło przed moimi drzwiami zaświeciło się zanim ja otworze drzwi, bo pies się boi. Pamiętam również panią, która w nocy pilnowała swojego licznika usilnie twierdząc, że ktoś kradnie jej prąd. Wzywała różne firmy, energetykę i nic. Ona wciąż uważała, że ktoś kradnie jej prąd, bo licznik się w nocy kręci. Na pytanie jak pilnuje tego licznika odpowiedziała: no siedzę przy lampce i słucham radia maryja, ale to prądu nie pobiera. Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6407605 Napisano: 26.09.2017 07:41:01 w Informują
Wczoraj o 22 @ z Monster z biletami na GP w Toruniu
https://www.e-kon...er.html#.WcnniLJJaUk Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6407439 Napisano: 25.09.2017 17:40:21 w Zdjęcia naszych wygranych
A czy korzystając z pięknej pogody otwierał ktoś parasol Tymbarkowy i zrobił mu zdjęcie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6407278 Napisano: 25.09.2017 11:51:20 w Informują
Wysłali @ z konkursu gdzie trzeba było napisać opinię o ekspresach NESPRESSO
https://www.e-kon...we.html#.WcjQHrJJaUk Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0