Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6399867 Napisano: 06.09.2017 07:58:24 w Smolar
kedziorldz napisał(a):

loteryjny napisał(a):

https://www.trafny-wybor.plDeveley pewnie znów będzie smolar ale moge sie mylić  emotka

codziennie do wygrania 100x 10zł...mam nadzieję, że w przypadku wygranej 10zł nie trzeba będzie odsyłać zwycięskiego paragonu poleconym, bo uwzględniając koszty przesyłki i musztardy to jeszcze się straci na takiej nagrodzie emotka

Ja wysyłam do Smolara często na mało wartościowe nagrody paragony listem zwykłym i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się nie otrzymać nagrody. Także nie wrzucają do niszczarki zwykłych listów. emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6399813 Napisano: 05.09.2017 21:45:35 w Smolar
iwonciaaa napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś info odnośnie pralek z biedronki? emotka Bo nie wiem, czy się martwić.
Paragon odesłałam już jakiś czas temu.

Nie ma się co martwić! Pralka nie zając, nie ucieknie.
Nie wiem jak u innych, ale u mnie z wieloma nagrodami Smolar się ociąga. Ale ja cierpliwa jestem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6399767 Napisano: 05.09.2017 20:04:21 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Niebieska_Laguna napisał(a):

case napisał(a):

Nawiasem mówiąc, będziemy organizować ankietę, anonimową oczywiście, dotyczącą ogólnie konkursów - również nastawioną na to, żeby jej wyniki pomogły nam robić fajniejsze dla uczestników konkursy. Mam nadzieję, że się włączycie emotka

Prosimy o konkursy kreatywne z konkretnymi nagrodami, a nie, że samochodziki na loterie, a na kreatywne zawieszki, podkładki pod kubki czy łyżeczki. Że nawet nie opłaca się danych odsyłać  emotka  Prosimy też nie robić ograniczeń na gospodarstwo domowe, bo jak ktoś mieszka z mężem i teściami, to przecież każdy ma prawo wziąć udział w konkursie i wygrać. Listy coraz droższe, więc super opcją jest odsyłanie danych on-line, ale jak wysyłamy Wam dane, to byłoby miło otrzymać odpowiedź, czy wszystko się zgadza. Jeśli organizujecie konkurs w konkretnej sieci sklepów, to nie ganiajcie nas proszę po pieczątki, bo w większości tych sklepów patrzą na nas jak na wariatów. I nie róbcie nas też w balona, że na plakacie produkty za minimum 10 złotych, a potem się okazuje, że najtańsza rzecz kosztuje prawie dwa razy tyle... Lepiej pisać konkrety 1 produkt, czy 2... Bo też często na czas konkursu jest promocja z 10 zł na 9,99 zł i trzeba dokupić drugą rzecz, więc już nie wychodzi 10 zł, tylko dużo więcej. A miało być tak fajnie emotka  Ogólnie my agencje bardzo lubimy. Wiele wybaczamy, np. czekanie na wyniki po terminie, itp.. ale agencje są mniej wyrozumiałe emotka  Można to zmienić. 

I nigdy, przenigdy nie organizujcie konkursów, w których zgłoszenie nie wymaga numeru paragonu.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6399747 Napisano: 05.09.2017 19:04:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Jak wygląda sytuacja z Carex - trzeba wysyłać wszystkie paragony?Czy do Hochlanda wysyłacie kilka oświadczeń w jednej kopercie?

carex - ja dzwoniłam w piątek i pani mi podała prawidłowy numer paragonu więc wysłałam tylko jeden, a dziś widze maila że odeslac wszystkie i też nie wiem co robić emotka

To ślę wszystkie. Nie będę im linii telefonicznej blokować! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6399743 Napisano: 05.09.2017 18:54:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wygląda sytuacja z Carex - trzeba wysyłać wszystkie paragony?
Czy do Hochlanda wysyłacie kilka oświadczeń w jednej kopercie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6398707 Napisano: 03.09.2017 21:36:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ale się rozmarzyłem przez ten domek z Almette... No naprawdę, TAAAKA nagroda...  emotka

https://www.youtu.../watch?v=MiZ0g6XzcJQ Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6398516 Napisano: 03.09.2017 09:55:00 w SZUKAM....
Szukam informacji czy tablety z Wedla "nagradzamy dzieci i mamy" posiadają jakąś gwarancję? 
Teoretycznie gwarancja producenta wynosi 24 miesiące ale na jakiej podstawie ona przysługuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6398222 Napisano: 02.09.2017 10:29:42 w Kupię...
gogle narciarskie damskie w kolorze białym lub innym jasnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 bzowapani

cherry_coke

#6398041 Napisano: 01.09.2017 19:57:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

na almette paragony musza byc z dzisiaj czy moga byc wczesniejsze?

Od 10 sierpnia emotka

a pamietasz jak tam informuja? smsem czy mailem?

sms-em. Ale czy oni nie dzwonili w zeszłym roku? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6398024 Napisano: 01.09.2017 19:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

na almette paragony musza byc z dzisiaj czy moga byc wczesniejsze?

Od 10 sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6398018 Napisano: 01.09.2017 19:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Almette i dostałam odpowiedź, że mam ID 619162, a za chwilę drugie 619169... Czyżby już pierwszego dnia było ponad pół miliona zgłoszeń  emotka ? Do północy to milion chyba pęknie. 

Ja o 6 rano miałam ID 616560. A dom tylko jeden emotka  

emotka to chyba niemożliwe żeby rano było już tyle zgłoszeń

Ale może pierwsze zgłoszenie miało id 610000 emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cherry_coke

#6398012 Napisano: 01.09.2017 19:17:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wysłałam zgłoszenie na Almette i dostałam odpowiedź, że mam ID 619162, a za chwilę drugie 619169... Czyżby już pierwszego dnia było ponad pół miliona zgłoszeń  emotka ? Do północy to milion chyba pęknie. 

Ja o 6 rano miałam ID 616560. A dom tylko jeden emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6397783 Napisano: 01.09.2017 14:14:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonecznik1309 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

superloser napisał(a):

Też Smolar tak Cię ukarał?  emotka  Dziwne, ze Smolar jakis folder otwiera do kamer ... zero Komisji do Loterii za 1,5 miliona pzl

tak, Smolar wylosował moje zgłoszenie do rezerwy samochodu  w loterii Coca Cola w Biedronce;( to było 2 lata temu ;( losowali 10 samochodów Kia Sportage...moje zgłoszenie wylosowali jako 12.... był filmik z losowania....myślałam, że "zejdę na zawał".... długo trwało zanim "wyleczyłam" się z tej porażki.... to było koszmarne przeżycie ;( serio ;( nie życzę nikomu takich wrażeń....

Znajomej Mąż kiedys wygrał trzecie miejsce w loterii. Publicznie, był wylosowany jako pierwszy  emotka , bo to w jakimś centrum handlowym było. Dostał chyba 500zl na zakupy , druga osoba 1000zl a trzecia samochód za 60 tys.Facet płakał  emotka

W moim mieście w galerii handlowej był konkurs w którym nagrodą główną był samochód. Warunkiem odebrania nagrody była jak to zwykle bywa w galerii obecność na losowaniu, paragon do którego dostaliśmy kupon i dowód osobisty, żeby było wiadomo, że Ty to Ty. No i wylosowali kobietę, a ona przyszła na losowanie bez dowodu osobistego. Nawet przyjechała bo była z innego miasta.  emotka  Podziękowali i losowali dalej. 

Bydgoszcz?

Taaa, było nas tam więcej? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6397741 Napisano: 01.09.2017 13:00:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

Też Smolar tak Cię ukarał?  emotka  Dziwne, ze Smolar jakis folder otwiera do kamer ... zero Komisji do Loterii za 1,5 miliona pzl

tak, Smolar wylosował moje zgłoszenie do rezerwy samochodu  w loterii Coca Cola w Biedronce;( to było 2 lata temu ;( losowali 10 samochodów Kia Sportage...moje zgłoszenie wylosowali jako 12.... był filmik z losowania....myślałam, że "zejdę na zawał".... długo trwało zanim "wyleczyłam" się z tej porażki.... to było koszmarne przeżycie ;( serio ;( nie życzę nikomu takich wrażeń....

Znajomej Mąż kiedys wygrał trzecie miejsce w loterii. Publicznie, był wylosowany jako pierwszy  emotka , bo to w jakimś centrum handlowym było. Dostał chyba 500zl na zakupy , druga osoba 1000zl a trzecia samochód za 60 tys.Facet płakał  emotka

W moim mieście w galerii handlowej był konkurs w którym nagrodą główną był samochód. Warunkiem odebrania nagrody była jak to zwykle bywa w galerii obecność na losowaniu, paragon do którego dostaliśmy kupon i dowód osobisty, żeby było wiadomo, że Ty to Ty. No i wylosowali kobietę, a ona przyszła na losowanie bez dowodu osobistego. Nawet przyjechała bo była z innego miasta.  emotka  Podziękowali i losowali dalej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6397384 Napisano: 31.08.2017 19:34:51 w Smolar
bruce napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Jeżeli program jest skonfigurowany odpowiednio to się nie pomyli. Jeżeli ktoś chce wygenerować konkretne wyniki to je otrzyma. Jeżeli ktoś chce z urny wylosować odpowiedni los to też to zrobi. Jeżeli ktoś będzie chciał to Twój los wcale do urny nie trafi.Z założenia jeżeli program jest dobrze skonfigurowany to się nie pomyli. A człowiek może być zmęczony, może coś przeoczyć, może się zwyczajnie pomylić. 

emotka Tak po dłuższym zastanowieniu dochodzę do jakże słusznego wniosku, uruchamiając moją rozbuchaną wyobraźnię, że taka przysłowiowa "Sierotka Marysia" podczas losowania może mieć już na samym wstępie całe dłonie oblepione wcześniej wylosowanymi karteczkami. emotka  Tak mnie to zdołowało, że chyba sobie loterie na dłużej odpuszczę. emotka W sumie to powyżej w całym tym topiku mamy świetny elementarz dla niejednego oszusta loteryjnego. emotka

Lepiej po prostu mieć z tego wszystkiego radość i świadomość, że raz się wygrywa, a raz przegrywa. I nie rozkładać tego na części pierwsze. 
PS. Akurat ja mam na imię Marysia emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6397374 Napisano: 31.08.2017 19:24:14 w Smolar
foton napisał(a):

Jak człowiek się pomyli, to przeprosi i się poprawi.... a maszyna wyświetli  emotka

Człowiek może nie zauważyć, że się pomylił  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6397371 Napisano: 31.08.2017 19:20:40 w Smolar
foton napisał(a):

Nie wiemy np., czy skrypt/program nie ma linii z wpisem: wybierz z bazy nr 95766, 260183, 212543 itd. Nie znamy kodu źródłowego. Papierek, to papierek emotka

Jeżeli program jest skonfigurowany odpowiednio to się nie pomyli. Jeżeli ktoś chce wygenerować konkretne wyniki to je otrzyma. Jeżeli ktoś chce z urny wylosować odpowiedni los to też to zrobi. Jeżeli ktoś będzie chciał to Twój los wcale do urny nie trafi.
Z założenia jeżeli program jest dobrze skonfigurowany to się nie pomyli. A człowiek może być zmęczony, może coś przeoczyć, może się zwyczajnie pomylić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6397353 Napisano: 31.08.2017 18:58:00 w Smolar
foton napisał(a):

Wolałem, kiedy było widać ręczne losowanie, nawet pomimo tego, że nie wygrałem ani wcześniej, ani dziś. Może dobrze by było wrócić do losowania bardziej pokazującego emocje...

Ludzie z kosmosu skaczą, a Ty chcesz żeby smolar znów milion zgłoszeń na papierki przerabiał. emotka
Przecież jeśli ktoś chce oszukać to zrobi to i losując z urny i losując przez program. A jak ktoś jest uczciwy to po prostu jest i tyle.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6396741 Napisano: 30.08.2017 20:48:08 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Dziś cieszę się z udanego spacerku po lesie (mimo licznych deszczowych dni ostatnio, w lesie sucho, jakby miesiąc kropla nie spadła - ja już nie wiem, gdzie to wsiąka i ginie)

Więcej jest grzybów czy grzybiarzy? I w jakiej okolicy byłeś? Oczywiście tam gdzie byłeś nie pójdę, bo już wszystkie zebrałeś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6395535 Napisano: 28.08.2017 08:07:45 w Dziś cieszę się z.....
A ja cieszę się, że większość ludzi, z którymi spotykam się zarówno tu jak i życiu codziennym to super fajni ludzie, którzy pomogą bezinteresownie i kiedy człowiek odwali głupotę to przynajmniej humor poprawią. 

Swoją drogą znam pewnego Pana w wieku już podeszłym, który sądzi się ze swoja rodzina i znajomymi i wszystkimi świętymi od lat. Z rodziną kolejne sprawy toczą się jedna za drugą od ponad 20 lat. Wciąż o to samo - kto kogo obraził, kto co powiedział, kto na czyim terenie bezprawnie stanął itp. itd. Z ludźmi w pracy sądzi się za popełnione błędy np. w dokumentach. Pracuje w pewnej firmie, gdzie ludzie potrafią przenieść swoje biurko w ciemny kąt żeby obok niego nie siedzieć. Nie rozmawiają z nim. Gość w tej chwili jest poważnie chory. I wiek i choroba pozwalają wnioskować, że niewiele życia przed nim. I wiecie co... ludzie mu nie współczują, jest ludziom obojętny. A on nadal trwa przy swoim. Bardzo to smutne.  Wyświetl w wątku >>