Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6319378 Napisano: 06.02.2017 20:12:57 w Intermarche
Czy w Intermarche na konkurs Soraya dostępne są tylko kremy do twarzy i balsamy? Czy tylko u mnie taki skromny wybór...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6318989 Napisano: 06.02.2017 10:05:07 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

emotka  Dziękuję! Staram się nie poddawać, ale ciągle ktoś podcina mi skrzydła... Dzisiaj jest poniedziałek, zaczynamy nowy tydzień i oby był lepszy niż ostatnie!

Czasem trzeba dać sobie odpocząć. Wtedy wygrane cieszą bardziej, a przegrane mniej bolą. emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6317995 Napisano: 03.02.2017 10:51:07 w Auchan
agnieszka12485 napisał(a):

Moich nie da się tak poluzować żeby chwalić się nieuczciwością i czekać na brawa emotka  

To ja dla odmiany pochwalę się, że jestem tak uczciwa, że nie gram nawet na siebie emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6311233 Napisano: 16.01.2017 10:58:52 w Wkurza mnie...
INPOST wkurza mnie już do granic możliwości
Najpierw doręczyciel przywłaszczył sobie moją paczkę. Miał ją w doręczeniu a że w domu nikogo nie było to postanowił sam sobie ją odebrać. Potem infolinia, na której trzeba tłumaczyć jak chłop krowie na rowie, że to ich pracownik, więc mogliby łaskawie poprosić go, aby paczkę oddał. Niestety to za trudne. Pani kazała łapać doręczyciela jak go zobaczę na osiedlu. Wolne żarty emotka   
No to złożyłam reklamację. Oczywiście znając politykę inpostu i ich oddawanie kosztów wysyłki od razu wypunktowałam wartość przesyłki, którą zresztą łatwo sprawdzić, bo była to aukcja allegro powiązana z wysyłką inpost. Minął ustawowy czas na reklamację i  oczywiście nikt nie odpowiedział. Nawet screeny robiłam mojej reklamacji, bo system inpost nie wysyła powiadomień o wysłaniu reklamacji tak na wszelki wypadek, pewnie żeby człowiek nie miał żadnego śladu po reklamacji. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6308853 Napisano: 09.01.2017 08:08:07 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie, że samochód nie chce zapalić emotka
A Wy jak sobie radzicie z autami podczas mrozów?

Nie wiem czy jesteś z dużego miasta czy z mniejszej miejscowości, ale w moim mieście jest możliwość zadzwonienia po taksówkę z kablami. Nie ma się co denerwować ani zrywać męża/tatę/brata z pracy bo za 20 zł przyjadą w moment i odpalą auto.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6278858 Napisano: 03.11.2016 08:38:44 w Kupię...
Ekspres firmy Nespresso w dobrej cenie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6277619 Napisano: 31.10.2016 10:43:56 w Kupię...
Kapsułki dolce gusto w dobrej cenie kupię. Może akurat ktoś ma na zbyciu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6273634 Napisano: 22.10.2016 15:49:20 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Szukam kogoś kto mi podpowie jakie jest całe hasło z rebusu Auchan, bo siedzę już sporo czasu i dopiero odgadłam chyba pół rebusu tzn. słowo rękawy emotka  kuchenne rękawy? 

Chyba tylko RĘKAWY --> wg mnie to jest pelna odp emotka

dziękuję za pomoc emotka  chyba przerósł mnie ten rebus emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cherry_coke

#6273629 Napisano: 22.10.2016 15:35:47 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto mi podpowie jakie jest całe hasło z rebusu Auchan, bo siedzę już sporo czasu i dopiero odgadłam chyba pół rebusu tzn. słowo rękawy emotka  kuchenne rękawy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6271560 Napisano: 18.10.2016 19:31:51 w Ambasadorinnowacji - Philips
hehatka31 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kasia580 napisał(a):

Testowanie szczoteczek Sonicare na ambasadorze  15 osób wybierają z czego u 8 zostaje .. emotka  ja już zgłosiłam swoją chęć ,ale marne szanse nie mam szczęścia emotka  

Ciekawe co zrobią z używanymi szczoteczkami pozostałych 7 osób emotka  

Wymienia wkłady emotka i pracownicy będą mieli możliwość zakupu po niższej cenie:)

Albo wystawią na aukcji emotka

Hm. W przypadku wielu rzeczy nie przeszkadza mi fakt, że ktoś je wcześniej używał. Ale szczoteczka. Wiem, że to tylko podstawa szczoteczki, ale mimo wszystko... to taka intymna rzecz. 
A w ogóle skojarzyło mi się z pewną sceną z pewnego kultowego polskiego filmu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6271397 Napisano: 18.10.2016 14:23:48 w Wkurza mnie...
superkonek napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta-polska, skladalam reklamację pod koniec sierpnia, a tu zadnej odpowiedzi emotka , dzwonilam teraz a oni, ze trwaja prace na systemie i sie nic nie dowiem, mam zadzwonic po 17 czy 18

Minął miesiąc, jest zasadna. emotka

Dokładnie. I to poczta polska ma obowiązek poinformować Ciebie o rozpatrzeniu reklamacji, a nie Ty pocztę polską.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6271135 Napisano: 18.10.2016 07:41:25 w Ambasadorinnowacji - Philips
kasia580 napisał(a):

Testowanie szczoteczek Sonicare na ambasadorze  15 osób wybierają z czego u 8 zostaje .. emotka  ja już zgłosiłam swoją chęć ,ale marne szanse nie mam szczęścia emotka  

Ciekawe co zrobią z używanymi szczoteczkami pozostałych 7 osób emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6269151 Napisano: 13.10.2016 17:35:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
madlette napisał(a):

joan napisał(a):

madlette napisał(a):

Ciekawe czy ktoś wygrywa w tej loterii prince polo... emotka  bo ja już straciłam nadzieje emotka

Nadzieję łatwo stracić, kilogramy - trudniej emotka

Ktoś wygrywa, ale nie ja emotka

O kilogramach to już nie mówię emotka  Pieniądze w portfelu też łatwo na te wafelki tracę emotka

Przede wszystkim polecam przeprowadzić się do Nowego Dworcu Mazowieckiego. Stawiam, że jest duże prawdopodobieństwo, że ta miejscowość pojawi się niebawem znowu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

cherry_coke

#6268762 Napisano: 13.10.2016 10:24:28 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

golden submarine nadali mi polecony inpostem,info że doręczą w ciągu 4 dni, dziś info że mam sobie odebrać gdzieś tam (ja nawet nie wiem gdzie to jest emotka brak pełnego adresu) awizo brak, czy oni tak zawsze? na infolinię oczywiście się dodzwonić nie da emotka podpowie ktoś coś?

Znajdź na stronie inpostu najbliższy punkt awizowania przesyłek, to pewnie tam. Pamiętaj, że przesyłka nie czeka dwa tygodnie jak na poczcie, a jedynie 4 dni. 
PS. Tak, oni tak zawsze.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

cherry_coke

#6264430 Napisano: 05.10.2016 10:19:25 w Rossmann
madzia1-s napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy mieliście informację o odbiorze kosmetyków z krzyżówki z której wyniki były na sam koniec sierpnia? Czy może teraz się już nie czeka na info o tym, że nagroda jest w drogerii i przegapiłam sprawę?

Jeżeli mowa o kosmetykach Tołpa to jeszcze zadnej info nie miałam. Chyba jeszcze trzeba czekać

Tak, wydaje mi się, że mówimy o tym samym. Uff, myślałam, że coś przegapiłam. Dziękuję za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6264422 Napisano: 05.10.2016 10:11:28 w Rossmann
Czy mieliście informację o odbiorze kosmetyków z krzyżówki z której wyniki były na sam koniec sierpnia? Czy może teraz się już nie czeka na info o tym, że nagroda jest w drogerii i przegapiłam sprawę? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254366 Napisano: 14.09.2016 14:42:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

Konkurs Unicef jest do 16.09 z biedronki, czy mogę wysłać prace z dniem 16.09 czy do 16 praca ma byc juz u nich ?? emotka

Liczy się data stempla pocztowego Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254364 Napisano: 14.09.2016 14:42:20 w Wkurza mnie...
monkakk napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A były jakieś poprzednie edycje tego Unicefu? Bo się zastanawiam jak będzie z wysyłką nagród? Do rodziców czy do dzieci? Bo może komuś z rodziny oddam paragon z poleceniem zrobienia rysunku przez dziecko z rodziny tylko nie chcę narobić nikomu kłopotów, bo rodzinka nie gra w konkursy?

Mi w tamtym roku nagroda pocieszenia - kredki przyszły na dane dziecka.

Dziękuję. Mam mieszane uczucia, bo zawsze jak komuś podsuwałam pomysł grania w konkursie z zamiarem sprawienia mu radości z ewentualnej wygranej to wychodziły z tego jakieś kłopoty, a to z odbiorem, a to z realizacją... 

Może jest ktoś kto wygrał główną? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254361 Napisano: 14.09.2016 14:39:12 w Wkurza mnie...
A były jakieś poprzednie edycje tego Unicefu? Bo się zastanawiam jak będzie z wysyłką nagród? Do rodziców czy do dzieci? Bo może komuś z rodziny oddam paragon z poleceniem zrobienia rysunku przez dziecko z rodziny tylko nie chcę narobić nikomu kłopotów, bo rodzinka nie gra w konkursy? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254347 Napisano: 14.09.2016 14:19:20 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurzyłam sama siebie... dopiero teraz, po zrobieniu zarąbistej pracy na Unicef przeczytałam, że to dla osób niepełnoletnich. Nosz kurcze...