Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6247969 Napisano: 31.08.2016 11:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

hej orientuje się kto s czy na loterię almette (od jutra) można kupić kilka serków na jeden paragon czy trzeba rozdzielać ?? bo w reg. jest tylko zapis żeby zachować WIECZKO I DOWÓD ZAKUPU

Podobno musi być 1 paragon na 1 almette.
A gdzie można kupić już promocyjne?

Słowo klucz - podobno. W regulaminie nic takiego nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6247736 Napisano: 30.08.2016 18:04:23 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy realizował ktoś pozytywne vouchery?Czy rzeczywiście można wykorzystać je na wszystko czy tylko z atrakcji wyświetlających się w ofercie pozytywnie z Garnier?

Jeśli chodzi o ten wygrany w konkursie Biedronki to można na wszystko. My w weekend wykorzystaliśmy na wypad na Farmę Iluzji i córka (lat 9) powiedziała, że "to był najwspanialszy dzień w jej życiu".

dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6247510 Napisano: 30.08.2016 11:06:23 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

I nie wątpię w przerabianie cyferek na paragonie, ale w drukowanie fiskalnych paragonów - za co grozi bezwzględna kara więzienia- dla zdobycia jednej, czy kilku pralek, a nawet samochodu nie mogę uwierzyć. Chyba, że ktoś ma niezbite dowody na takie praktyki, to chętnie sama zgłoszę to do prokuratury emotka  

Bo przecież nie można mieć ot tak kasy fiskalnej i ot tak sobie drukować paragonów. Chyba, że ktoś ma sklep i robi sobie fikcyjny obrót na cele konkursowe ... to inna sprawa. Ale stwierdzenie, że ktoś "sobie drukuje" paragony wprowadza w błąd, bo przecież nie można wejść w posiadanie kasy fiskalnej do celów bliżej niesprecyzowanych.  Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

cherry_coke

#6247502 Napisano: 30.08.2016 10:52:27 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Gdyby mój narzeczony nie pamiętał o moich urodzinach to chyba przestałby nim być

A co z rodziną? Nie mogę ich wymienić emotka
Ogólnie, to dostałam od niego prezent miesiąc wcześniej, ale wypadałoby, żeby złożył życzenia w sam dzień urodzin... Jest mi bardzo przykro, chociaż wiem, że nie zrobili tego celowo.

Co do faceta, po prostu powiedz mu, że Ci z tego powodu przykro, bo sam pewnie się nie domyśli nawet jak ma doniczka z kwiatami na głowę spadnie. U mnie byłoby tak samo dlatego ogłaszam przed wszystkimi ważnymi świętami niemalże codziennie co za święto się zbliża i czego od niego oczekuję. 
I kochana głowa do góry, zrób sobie z okazji urodzin sama jakąś przyjemność... czy to domowe spa, czy jakieś zakupy, coś co sprawia Ci przyjemność. Nie oglądaj się na innych.
Wszystkiego najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6247496 Napisano: 30.08.2016 10:45:28 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

szukam opinii czy warto kupić
VILEDA Mop z wiadrem Easy Wring & Clean

czy lepiej cos niemarkowego podobnego?

Zdecydowanie polecam Viledę. Miałam różne mopy i według mnie w ogóle nie ma porównania. Jeśli chodzi o konkretny typ to ciężko powiedzieć, bo zależy jakie masz powierzchnie do mycia - czy duże czy małe, z dużą ilością zakamarków. Ja korzystam z tego mopa:
https://www.sklep...ukt/ultramax_box.php
i sobie bardzo go chwalę. Nie wymieniłabym już go na żadnego innego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6247481 Napisano: 30.08.2016 10:33:02 w Biedronka
Czy realizował ktoś pozytywne vouchery?Czy rzeczywiście można wykorzystać je na wszystko czy tylko z atrakcji wyświetlających się w ofercie pozytywnie z Garnier? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6246093 Napisano: 25.08.2016 19:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Czy w konkursie Auchan można wygrać 2 bony na siebie? Czy też jest jakieś ograniczenie?

jedna osoba - jeden bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6245946 Napisano: 25.08.2016 14:09:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

agicho napisał(a):

Kwestia czy juz odebrała wszystkie bony bo może spotkać ją niemiła niespodzianka.

Racja emotka  Ale tak czy inaczej, nie powinni jej nagradzać po raz kolejny, bo sami łamią swój regulamin emotka

Dlatego dobrze, że trzeba się przy odbiorze się wylegitymować i podać pesel bo to nieco eliminuje cwaniaków i za to + dla Auchana. Ale co zrobić gdy ktoś gra na jedno nazwisko i imię a podaje inne maile... Dopóki nie zjawi się w sklepie to nic nie zrobią. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

cherry_coke

#6245437 Napisano: 24.08.2016 14:25:47 w Wkurza mnie...
huda napisał(a):

ziolko napisał(a):

huda napisał(a):

Wkurza mnie, że na pewnym blogu wyniki tak się przeciągają. Tak to bym wykreśliła z listy i do widzenia. I wkurza mnie, że się wkurzam na brak wygranej, a dopiero co wpadł Iphone - czyżby objawy uzależnienia?

ewidentnie uzależnienie emotka  im lepsza nagroda, tym więcej się chce emotka

macie jakiegoś sprawdzonego psychoterapeutę od takich przypadków? emotka

Polecam wybrać się na grzyby emotka   Wyświetl w wątku >>
1 toolip123 0

cherry_coke

#6245193 Napisano: 24.08.2016 08:07:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Czy na konkurs lays w c4 trzeba dowolne laysy czy te duze? bede wdzieczna za odp bo zaraz jade emotka

"Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki Lay’s dystrybuowane przez FritoLay Poland sp. z o.o. i oferowane przez sklepy Carrefour, zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”." Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6245190 Napisano: 24.08.2016 08:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak wysyła się zgłoszenie z Riobrania (picie i4sport) to jedyne potwierdzenie wysłania zgłoszenia jest napis: Twoja wiadomość została wysłana? Może ktoś też wysyłał...  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6245135 Napisano: 23.08.2016 21:55:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Frama napisał(a):

Reni napisał(a):

PP roznosi ręczniki z konkursu Danone w C4 emotka

Do mnie też dojechały 2 ręczniczki - myślałam, że do wygrania był jeden emotka  

Widocznie zgłoszeń było mniej niż ręczników i pomyśleli, że zawsze lepiej mieć dwa niż jeden. Ja tam się ucieszyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6245039 Napisano: 23.08.2016 19:04:53 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł 

Zgadzam się, ale  ja nie chciałabym być tym laureatem, który dostał tę "ostatnią" piłkę z bazgrołem  emotka
A moją chyba podpisywał tak gdzieś w połowie emotka

proponuję zetrzeć napis rozpuszczalnikiem i będzie ładna biała piłka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244809 Napisano: 23.08.2016 12:40:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kemli napisał(a):

jokan napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

kemli napisał(a):

W auchanie jedna osoba może wygrać tylko raz? Bo w moim sklepie prawdopodobnie jedna osoba pojawia się 3x i... emotka  sama nie wiem już. 

Tak, jedna osoba może wygrać tylko jeden raz zgodnie z regulaminem. Chyba że wydający i komisja nie zauważyła że to ta sama osoba...

a czy mozna za kogos odebrac nagrode? w sensie za kogos z rodziny...

5 postów wyżej dang21 napisała że nie możnaemotka

dzieki, nie widzialam....sorry

Należy okazać dowód osobisty i być osobiście.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244808 Napisano: 23.08.2016 12:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

kemli napisał(a):

W auchanie jedna osoba może wygrać tylko raz? Bo w moim sklepie prawdopodobnie jedna osoba pojawia się 3x i... emotka  sama nie wiem już. 

w moim sklepie jest chyba podobnie a ostatnia wygrana osoba to WACŁAWA także ....

no to smutek... u mnie jedna osoba ma dość charakterystyczne imie (żadna ania, kasia etc) więc rzuciło się w oczy...emotka

Zweryfikują pewnie dopiero jak będzie odbierała nagrodę, bo trzeba pokazać dowód i wklepują dane w system. Dopóki tego nie zrobi to na to samo imię i nazwisko ale inny mail może wygrywać do woli.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244770 Napisano: 23.08.2016 12:13:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czy dostał ktoś łaciatą piłkę z Leclerka bodajże firmy Nike? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244262 Napisano: 22.08.2016 14:50:10 w Kupię...
gry na PS4 - oferty z cenami proszę na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244058 Napisano: 22.08.2016 09:49:14 w Zdjęcia naszych wygranych
toka napisał(a):

doris1 napisał(a):

karta BRW, innowacyjny sposób mocowania do kartki emotka

Nawet nie mów że to guma do żucia bo jeśli tak to wyślij to gdzieś na fb czy od razu do brw-przecież to jest kompletny brak kultury i szacunku do klientaemotka

Przecież to taki klej emotka  
http://www.pasazb...neo_pl&ref=Ceneo Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6244044 Napisano: 22.08.2016 09:22:47 w Ambasadorinnowacji - Philips
mgielkaa napisał(a):

A czym nagrywacie filmy, żeby głos złapał jak najlepiej? Mam do wyboru laptopa, smartfona i lustrzankę.
Film z testowania VisaPure to będzie mój pierwszy film i średnio wiem jak się do tego zabrać emotka

Bierz pod uwagę czym będzie Ci nagrać najłatwiej, bo to w końcu nie film na miarę Oskara emotka
Ja kiedyś kręciłam lustrzanką, a teraz przestawiłam się na telefon i idzie mi dużo szybciej. Choć to pewnie też kwestia telefonu. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6243425 Napisano: 19.08.2016 19:53:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jakiś zagubiony bon do Duki z Apetiny. Podejrzewam, że to rezerwa. Wyświetl w wątku >>
0 0