Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6530056 Napisano: 19.09.2018 17:32:19 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie zajmują stanowiska, których nie powinni zajmować. Że wykonują pracę, o której nie mają pojęcia. Że klient wie więcej od nich. W mojej Biedrze babki nie potrafią obsługiwać kart podarunkowych i jeszcze próbują mi wmówić, że one nie przyjmują takich... a kierowniczka też stwierdziła, że pierwsze słyszy. No po prostu szok, jak można obejmować stanowisko kierownika sklepu i nie wiedzieć nic na temat kart podarunkowych... Od czego są Ci ludzie? Biorą ich z ulicy czy jak? Zero zaangażowania... To sama na poczcie, wielce zdziwione, że można paczkę opłacić przez internet i przyjść tylko nadać. Wołają jedną, drugą, trzecią, potem kierowniczkę i debatują nad tym jak jakieś filozofki. Żeby tak być do tyłu z usługami i sposobami działania własnej firmy? Najgorsze, że zgłaszanie takich uwag nic nie daje, i te osoby dalej zajmują te swoje stanowiska i dalej guzik wiedzą. Nie wiem czy to ja mam pecha do takich osób czy to po prostu urok małego miasteczka, że ktoś raz na ruski rok przyjdzie z kartą podarunkową albo z paczką opłaconą online... Nie wiem jakim cudem ludzie dostają te stanowiska, bo jak przeglądam oferty pracy, to wymagania mają jak z kosmosu, a potem trafiają się takie kwiatki.

W marketach nie ma za dużej selekcji na st. kierowniczych , biora kogi się da , bo nie ma chętnych . Nawet nie ma czasu szkolić tych ludzi , wiec co się dziwić 

Dokładnie. To bardzo często nie jest wina tych ludzi, którzy bezpośrednio mają kontakt z klientami. Ja wiele razy pomagałam Pani na poczcie coś tam "ogarnąć", bo ona nie miała żadnego szkolenia i o niektórych sprawach nawet nie wiedziała (Envelo). W marketach też bardzo często nie ma okresu "wdrożenia do pracy" i pracownik wiedzę musi czerpać od nowych kolegów z pracy, którzy w większym lub mniejszym stopniu mają na niego wylane. Ja wiem, że teraz jest tak, że nikt za przysłowiową rączkę nie będzie nikogo prowadził, ale uczono mnie na studiach, że warto szkolić pracowników i wiem, że w życiu to się sprawdza. Niestety zakłady oszczędzają na wszystkim, a zwłaszcza na ludziach. Jeszcze nie daj Boże, by się okazało, że kasjerka mądrzejsza od kierownika... A jeśli chodzi o rekrutację to wiemy jak to czasem jest: szwagier koleżanki siostry przyniósł CV, szkołę skończył, jakieś doświadczenie ma... szykuj Grażynko umowę, zatrudnimy go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6529942 Napisano: 19.09.2018 13:40:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Lidl Kiora - tam wystarczy dane przez stronę wysłać? A co z oświadczeniem z regulaminu?

Ja wysłałam tylko przez ten formularz ze strony - zgodnie z instrukcją z SMSa. Możliwe, że po wstępnej weryfikacji para...ów poproszą o dosłanie oświadczenia.  Wyświetl w wątku >>

izkak

#6529790 Napisano: 19.09.2018 08:26:30 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Dzięki, to zadzwonię. Kody na pewno nie są wykorzystane, a termin zakończenia też widziałem 21.09...

Ja też zostałam z kodami emotka   Zapisałam sobie taką regulaminową datę zakończenia jak Ty, ale obawiam się, że już po konkursie. Zerknęłam do maila i jest w nim info, że przyjmowanie zgłoszeń do ostatniego etapu  kończyło się 16.09 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6529182 Napisano: 17.09.2018 18:39:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coś z Disney Lidl emotka   Wyświetl w wątku >>
1 umbrella 0

izkak

#6528982 Napisano: 17.09.2018 10:05:32 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

izkak napisał(a):

Zanim napiszę do organizatora  zapytam tutaj: czy ktoś uzyskał odpowiedź od Netto czy można zagrać na paragon na którym jest produkt wykluczony (leki/alko/fajki)  o ile wartość pozostałych zakupów jest wyższa niż 23 zł?  emotka

wg mnie mozesz dodawac.

Taką też odpowiedź dostałam od organizatora emotka   Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

izkak

#6528552 Napisano: 14.09.2018 20:02:24 w SZUKAM....
Zanim napiszę do organizatora  zapytam tutaj: czy ktoś uzyskał odpowiedź od Netto czy można zagrać na paragon na którym jest produkt wykluczony (leki/alko/fajki)  o ile wartość pozostałych zakupów jest wyższa niż 23 zł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6528296 Napisano: 14.09.2018 10:19:08 w Konkursy firm tytoniowych
Informowali już z L&M za V etap?  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6527323 Napisano: 11.09.2018 09:11:30 w Konkursy firm tytoniowych
Czy jest jakiś aktualny konk/promocja w Camelach? emotka Znalazłam kod w paczce, niestety bez żadnego info. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6525168 Napisano: 03.09.2018 18:52:38 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

Wewnątrz paczki góra opakowania

Dziękuję za szybciutką odpowiedź! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6525162 Napisano: 03.09.2018 18:43:43 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

Nie.nie są oznaczone   ją w każdej paczce mam kod

Aniu, a czy kody  są nadrukowane gdzieś wewnątrz paczki czy na osobnym świstku jak w L&M? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6525020 Napisano: 03.09.2018 13:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bukioko napisał(a):

Zapewne padło już to pytanie na tym forum, ale ciężko to znaleźć za pomocą wyszukiwarki. Zastanawiam się ile średnio wysyłacie zgłoszeń na loterie rożnego rodzaju? Nigdy nie brałem udziału w loterii i zastanawiam się, czy warto spróbować. Inwestujecie większe pieniądze (kilkaset złotych) na produkty promocyjne, czy raczej wysyłacie mało zgłoszeń zdając się raczej na szczęście? emotka  

Ja wysyłam kilka - kilkanaście zgłoszeń, o ile dany produkt kupuję. Jeśli jest loteria np. kawy, której nie lubię to w ogóle nie biorę udziału w akcji, a jeśli już biorę to tylko wtedy kiedy dostanę paragon od rodziny lub znajdę go przypadkiem w sklepowym koszyku   emotka   Bardzo rzadko wygrywam w loteriach, ale kilka razy mi się udało.  Nie cierpię za to loterii bramkowych, bo komunikat "tym razem nie wygrałeś, próbuj dalej" jest wkurzający. Wolę jedno losowanie i jedną  porażkę, niż tą dawkowaną stopniowo,  w małych ilościach  emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6525000 Napisano: 03.09.2018 13:07:38 w SZUKAM....
Czy jesteś ktoś kto wysyłał zgłoszenie do Wiejskich Ziemniaczków z Lewiatana pocztą tradycyjną? emotka  PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6519876 Napisano: 17.08.2018 17:22:47 w Lay's
Dziękuję za odpowiedzi! emotka W takim razie moje przeglądarki wariują emotka  U mnie listę zamyka Pani Marta K.  
Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6519867 Napisano: 17.08.2018 17:07:44 w Lay's
Czy Lay's Stokrotka (dzienne - leżaki) poinformowane do końca? Na stronie wyświetla mi się lista tylko 24 laureatów (do 09.08) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6518122 Napisano: 10.08.2018 15:29:41 w Albedo Marketing
xpac napisał(a):

Dobra kto mi podpowie co to jest nagroda II stopnia ?? Aptecza?? Według regulaminu 
6 (słownie: sześć) nagród I stopnia - kamera
100 (słownie: sto) nagród II stopnia - apteczka
a III stopnia to wycieczka ?? Raczej chyba się machnęli w regulaminie

Nie ma III stopnia, wycieczka to nagroda główna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6518064 Napisano: 10.08.2018 13:17:28 w Informują
Łapsy - mail teraz (rezerwa?) Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6516641 Napisano: 06.08.2018 12:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

Nie biorę często udziału w ich konkursach, bo po pierwsze to same loteria, a po drugie nagrody są takie jak z chińskiego bazaru za 5 zł.  Mógłby Smolar ich wykończyć. Przynajmniej nauczyliby się publikować wyniki i regulaminy, których nigdzie nie ma. Nieodebrane, nierozdane nagrody pewnie sami spieniężają emotka

Lepiej niech Smolar nikogo nie wykańcza... Im też nieźle palma odbija od tych wszystkich wyróżnień w "niezależnych badaniach" emotka  Konkurencja na rynku jest wskazana, a co do nagród  to każdy ma swoje upodobania  - choć wygrałam już niejedną wartościową nagrodę, to z tych małych nadal się cieszę i taki hamak z Fa chętnie bym przygarnęła  emotka   Brak regulaminów to fakt, Albedo ma u mnie dużego minusa za nieumieszczanie ich na swojej stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6516608 Napisano: 06.08.2018 11:32:32 w Informują
Smolar Żywiec ITM - sms  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

izkak

#6516572 Napisano: 06.08.2018 10:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy ktoś sprawdzał kiedyś wyniki u Smolara, pisało że brak wygranej, a później dostał jednak smsa?

Tak, ja tak miałam - dostałam SMS, a na stronie z wynikami widniał napis "niestety nie wygrałeś"  emotka  Zdarzyła mi się również sytuacja odwrotna: info o wygranej było na stronie, a SMS nie dotarł.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

izkak

#6513903 Napisano: 27.07.2018 18:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mallina napisał(a):

A dostał ktoś info o nagrodzie na zgłoszenie wysłane przez www.4movemini.pl?

Tak, ja wysyłałam przez stronę i mam piłkę ( SMS o 16:29) emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mallina 0