Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6512952 Napisano: 25.07.2018 14:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Czy Albedo nie ma problemu z kilkoma osobami zamieszkującymi jedno gospodarstwo domowe?

No Smolar, no problem! emotka  Zazwyczaj Albedo w regulaminach nie daje ograniczeń na wygrane w ramach jednego gospodarstwa domowego (i bardzo dobrze!), a jedynie "limit" wygranych na daną osobę.  Nagrody wygrane w ramach "jednego domu" dochodzą  bez problemu!  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

izkak

#6512069 Napisano: 23.07.2018 09:24:15 w Inne mniejsze markety
carissma napisał(a):

Nie żebym się czepiała, ale formularz na kończący się dzisiaj Spar jest już nieaktywny emotka emotka Mam karę za zwłokę, ale mimo wszystko uważam, że to nie w porządku ze strony organizatora. Wszak dzień się jeszcze nie skończył emotka

Formularz nie był aktywny przez cały, teoretycznie ostatni (wg. regulaminu) dzień konkursu. Ja też zostałam z niewysłanym zgłoszeniem  emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6511885 Napisano: 22.07.2018 11:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

Jak to jest z tym sparem? Konkurs do 22.07, a na stronie komunikat konkurs zakończony. Jakby nie dało się wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że do 21.07 do północy. 

No właśnie! emotka  Sprawdziłam w bazie i jak byk widzę czerwony napis "konkurs kończy się dzisiaj", w regulaminie też zapis, że konk trwa do 22.07 - szkoda, że tego nie sprecyzowali co do godziny!   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6511406 Napisano: 20.07.2018 09:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Zrób tylko wyraźne dopiski na kopertach, tak żeby wiedzieli, że to dwa różne konki - najlepiej oznaczyć je różnymi kolorami i dać pełną nazwę  promocji  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6510244 Napisano: 17.07.2018 13:17:12 w Winiary
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A ja widziałem wpisy osob mających i lazy bag i huśtawkę... 

To byłoby super.  emotka emotka Wiesz, zdołowały mnie wczoraj nieco wpisy laureatów, mających lazy bagi i przekonanych, że już szans nie mają na coś innego. W takim razie nadzieja wraca.  emotka

Ja też mam nadzieję, że z lazy jeszcze wybiorą huśtawki emotka  Nie mam pojęcia jak oni wybierają tych laureatów, bo moja koleżanka ma huśtawkę, a lazy baga już nie. A ktoś chwalił się już rowerami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6510231 Napisano: 17.07.2018 13:08:46 w Winiary
Monika11 napisał(a):

na jakim dniu stanęło Winiary ?

Lazy bag z 10.07 - mąż wysłał jedno zgłoszenie, wiec to na pewno za ten dzień   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6509952 Napisano: 16.07.2018 18:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś wysyłał dzisiaj zgłoszenie zwrotu na Surf (Biedronka)? Do której godziny był aktywny formularz? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6508843 Napisano: 12.07.2018 17:16:18 w SZUKAM....
marek262 napisał(a):

szukam info czy mam interweniować czy odpuścić, jeśli interweniować to gdzie( jakieś namiary)?

nie było mnie tydzień w domu podczas tego tygodnia był kurier z paczką gra Lubisie, nikogo nie było w domu, nie odebrał żaden sąsiad, kurier do mnie nie dzwonił i paczka wróciła do nadawcy mam tylko link z nr paczki i info że na drugi dzień był już zwrot, żadnego awizo nie dostałem
czy jest szansa aby zainterweniować w tej sprawie?

Jeśli Ci zależy na nagrodzie to próbuj. Napisz najlepiej do organizatora i wytłumacz sprawę, może wyślą jeszcze raz emotka   Mi niestety przepadło kilka nagród od Smolara - nawet nie odpowiedzieli na maila z prośbą o podanie numeru paczki, nie mówiąc już o ponownej wysyłce. A raz zdarzyło mi się, że organizator sam zadzwonił do mnie i dopytał czy jest jakiś problem z dostarczeniem paczki, bo w systemie wisi "brak adresu" i dostali zwrot. Wszystko zależy od dobrej woli Agencji i ludzi w niej pracujących emotka Wyświetl w wątku >>
1 marek262 0

izkak

#6508724 Napisano: 12.07.2018 13:12:31 w SZUKAM....
pini napisał(a):

Info od sprzedających rowery z goshgirl, po ile one "chodzą", może być priv. W sumie od kupujących również, jakie macie oferty? Dziekuję.

To rowery z niższej półki, bez przerzutek i koszyczka. Myślę, że 500 zł to "dobra cena" dla sprzedającego i kupującego emotka Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

izkak

#6505889 Napisano: 04.07.2018 16:31:39 w Kaufland konkursy
defed próbowałam wysłać i mam taki sam komunikat.  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

izkak

#6505544 Napisano: 03.07.2018 20:40:45 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar informował już z konkursu Carlsberg w Selgrosie? emotka  Regulaminowo powinni poinformować do 27.06, ale nie widzę zakładki na ich stronie z wynikami... Ktoś dostał eska z informacją o wygranej?  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-carlsberg-w-selgros-181.html#.WzvCRNVzSM8 Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6499489 Napisano: 18.06.2018 14:47:03 w Intermarche
Na nieodebrane oddzwaniają tego samego dnia czy na następny? Telefon mi padł akurat jak dzwonili  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6498332 Napisano: 14.06.2018 20:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

Powiedzcie proszę, bo nie kumam, dostałam maila o wygranej od goshgirls. Proszą oni o kontakt zwrotny, co muszę im odesłać w mailu, tylko Imię i nazwisko? Zakupy robiłam w sklepie partnerskim, teraz nigdzie nie widzę listy sklepów partnerskich, ma ktoś regulamin z takimi? Czy w tych partnerskich jest rower do wygrania, czy tylko w Hebe? Proszę o pomoc, może być wiadomość prywatna emotka

Tak, wyślij im maila zwrotnego z imieniem i nazwiskiem. Za jakiś czas dostaniesz kolejnego maila z informacją, że nagroda już czeka na odbiór  emotka  Zarówno w Hebe , jak i w tych innych drogeriach były rowery do wygrania. Regulaminu nie mam, ale z tego co pamiętam to na każdy sklep Hebe był 1 rower, a z  tych innych drogerii wybierać mieli ze wszystkich zgłoszeń, które otrzymały nagrody 1 stopnia tj. lampki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6497668 Napisano: 13.06.2018 19:17:47 w Intermarche
zawszebeznagrod napisał(a):

Brzeg już był?

Ktoś potwierdzi czy dzwonili? Czy wszystko z Brzegu odpłynęło?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6494586 Napisano: 05.06.2018 10:39:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Colgate/Palmolive Biedronka - kurier GLS, tym razem bez konieczności wpisywania nr dowodu  emotka Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, joan 0

izkak

#6493995 Napisano: 02.06.2018 13:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Robiłam wczoraj zakupy w Brico na konkurs urodzinowy. Nagrody leżały bez ładu i składu w foliach, poskładane byle jak. Zapytałam sprzedawcę, czy wysokość kwoty na paragonie ma wpływ na wygraną w konkursie, otrzymałam odpowiedź: "Pani! To losowanie będzie! Myśli Pani, że komuś będzie chciało się to czytać?". Przy kasie zapytałam o kupon konkursowy, to dziewczyna, która mnie kasowała otworzyła oczy ze zdumienia, że nie wie o co chodzi i musiała zawołać kierowniczkę, która wręczyła mi kartki na konkurs. Wpisując odpowiedzi, zerkałam na ludzi w kolejce do kasy. Nikt nie był poinformowany o konkursie (loterii???), wszyscy brali paragony i wychodzili. 
U Was też tak dziwnie to wygląda? Oczywiście, cieszę się, że tak mało ludzi bierze udział w tej akcji, chociaż jeśli faktycznie to loteria, to mam małe szanse tak czy siak.

W sklepie w którym robiłam zakupy kasjerki wydawały wszystko zgodnie z regulaminem tj. paragon + kupon, a przy zakupach > 500 zł,  2 kupony emotka   Kupony nie były wystawione, więc  łapczywy konkursowicz nie mógł zgarnąć całego pakietu dla siebie  emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6493991 Napisano: 02.06.2018 13:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

W konkursie urodzinowym Bricomarche, który to numer paragonu?

Pytałam w sklepie, Pani kasjerka kazała mi wpisać numer transakcji (ten z dołu) - podobno taką instrukcję dostali od osoby, która dostarczyła kupony do sklepu. W poprzednich "urnowych" konkursach też wpisywałam ten numer i nigdy nie miałam problemu z odbiorem nagrody  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

izkak

#6493462 Napisano: 30.05.2018 17:43:33 w Auchan
kreatia napisał(a):

wracam do gry po urlopie, wczoraj zwrotki były-nie były. A powiedzcie mi jak wygląda sprawa dzisiaj. są czy nie są? emotka
mam całe 0, także ten...

Ja wysyłałam dzisiaj rano,  zwrotki brak.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

izkak

#6492184 Napisano: 25.05.2018 08:18:01 w SZUKAM....
picola napisał(a):

izkak - wystarczy tylko mailowe żądanie usunięcia danych, nie musisz podawać podstawy prawnej

Dziękuję za odpowiedź! W takim razie zabieram się do pisania! emotka   Wyświetl w wątku >>
1 picola 0

izkak

#6492157 Napisano: 24.05.2018 23:04:48 w SZUKAM....
Mam pytanie dotyczące RODO. Wiem, że przepisy dają nam  prawo do usunięcia danych („prawo do bycia zapomnianym”). Chciałabym skorzystać z tego prawa i usunąć swoje dane z kilku sklepów internetowych. Czy wystarczy jeśli wyślę do tych firm wiadomości e-mail z żądaniem usunięcia moich danych? Czy muszę powoływać się w tych wiadomościach na jakiś konkrety artykuł Rozporządzenia o ochronie danych osobowych?  Jeśli ktoś z Was jest zorientowany w temacie to bardzo proszę o odpowiedź, żeby nie zaśmiecać forum może być PW emotka

PS. Wiele osób narzeka na SPAM związany z obowiązkiem informacyjnym wynikający z RODO, a ja się z tego SPAMU nawet cieszę!  Zapomniałam już o tych wszystkich forach dla nastolatek emotka , kontach na portalach  i sklepach internetowych w których kiedyś zrobiłam zakupy. Teraz ze wstydem czytam te maile...   szastałam swoimi danymi na prawo i lewo emotka , czas nad tym zapanować!   emotka    Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0