Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6476419 Napisano: 23.03.2018 15:45:15 w SZUKAM....
Do jakiego folderu na poczcie WP trafia info o wygranej w loterii Kaufa? emotka  Pytam, bo w bodajże w III tygodniu nie dostałam maila, a  miałam wygraną na stronie z wynikami Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6475664 Napisano: 22.03.2018 11:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

Czy ktoś z was wygrał w konkursie leclerk gdzie trzeba było przygotować potrawę kojarzącą się z francją ? http://e-leclerc.pl/paryz/
Jestem na liście laureatów ale nie dostałam, żadnego maila z potwierdzeniem wygranej i co dalej. Mail po rejestracji zgłoszenia przyszedł normalnie więc nie wiem co jest nie tak... Może ktoś też ma ten problem ?

Chyba nikt nie dostał jeszcze maila, czekamy  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6474551 Napisano: 19.03.2018 16:19:06 w SZUKAM....
Z którego etapu informowali dzisiaj z Kasi? Z II?  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6474512 Napisano: 19.03.2018 15:10:02 w Czy informują/ informowali?
Czy poszły już maile z konkursu foto Leclerca?  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6474064 Napisano: 17.03.2018 19:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o konkurs vegeta/podravka. Czy dobrze widze, ze dokunujac zgloszenia przez net podaję nr paragonu, a w sms juz nie?

Tak, w wiadomości SMS nie wpisujesz numeru paragonu. Po prefiksie od razu wpisujesz odpowiedź. Ja pociągnę temat i zapytam, czy ktoś wygrał zgłoszeniem SMS? emotka  Wśród moich znajomych wygrały tylko te przez stronę, więc fajnie gdyby ktoś potwierdził wygraną z tel, żeby wiedzieć czy jest sens słać przez SMS  emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6472556 Napisano: 13.03.2018 12:27:20 w Informują
Streetcom kampania Saska „Racz się niespiesznie” - @ o godz. 12  emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6472182 Napisano: 12.03.2018 13:43:17 w SZUKAM....
Na konkurs BIC w C4 wystarczy kupić 1 maszynkę (1 sztuka z kodem kreskowym) czy musi być całe opakowanie? emotka Nie otwiera mi się regulamin, a nie chcę sugerować się plakatem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6472113 Napisano: 12.03.2018 11:30:27 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

Koleżanka znalazła swoje dość efektowne zdjęcie przed schudnięciem i po na profilu jakiegoś fit trenera - amatora wykorzystywania cudzych zdjęć jako niby swoich treningowych osiągnięć. Oburzona napisała do niego, usunął jej zdjęcia i tu mam pytanie - czy ktoś z Was ma jakieś realne doświadczenia z podobną sytuacją bezprawnego wykorzystania wizerunku/zdjęć czyjegoś autorstwa do reklamowania swojej działalności - co można zrobić w takiej sytuacji, czy jest jakaś realna szansa na uzyskanie jakiegoś odszkodowania, czy jakoś można facetowi dać do wiwatu, żeby się oduczył takich rzeczy robić? 

Zdjęcie mojej bratowej posłużyło jakiemuś trollowi do założenia fałszywego profilu na Fb. Osoba ta ostro krytykowała rządy ówczesnej władzy, udzielała się na profilach polityków i rozpowszechniała treści KOD-u. Bratowa zgłosiła sprawę obsłudze Fb oraz udała się na policję. Pan policjant przyjął zgłoszenie, ale z tego co wiem, to sprawę umorzono. Przypadek Twojej koleżanki jest trochę inny, bo macie dane tego faceta - tutaj wystarczy pozew cywilny. Jeśli koleżanka mieści się w grupie docelowej, to może bezpłatnie uzyskać pomoc prawną https://darmowapomocprawna.ms.gov.pl/ i zapytać o szczegóły   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

izkak

#6472008 Napisano: 11.03.2018 21:32:34 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

Na konkurs colgate mam taki opis: szczoteczka d/zeb.E - 2,69 zł. Czy Agencja Streamline robi jakieś problemy z opisem ? 

Nie, możesz śmiało wysyłać zgłoszenie emotka  Jeśli będą mieli jakieś wątpliwości to sprawdzą sobie sami w sklepie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6471278 Napisano: 08.03.2018 22:27:05 w SZUKAM....
Jakie produkty Palmolive są dostępne w Biedronce? Są u Was żele, szampony, mydełka w kostce lub płynie? Odwiedziłam dzisiaj 2 sklepy i wróciłam z pustymi rękami, Colgate masa, Palmolive zero  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6471255 Napisano: 08.03.2018 21:22:26 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

podpowiedzcie co sie teraz kupuje dzidziusiowi w odwiedzinach? moze jakies ubranka na lato (zakladam, ze na teraz ma duzo)...na zabawki za male...

Zależy jak mały jest "dzidziuś", na jaką okazję kupujesz prezent i jaki masz budżet  emotka  Ja najczęściej wybieram ubrania, książki sensoryczne, pluszaki (dzieci moich znajomych kochają koty i myszy  emotka ) oraz akcesoria do pokoju takie jak poduszki czy też lampki emotka   Starszakom kupuję kredki/farby/kredy/tablice/brystole itp., ale jeśli maluszek Twoich znajomych jest za mały to pozostać na ubraniach - to zawsze jest praktyczny i sprawdzony prezent emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

izkak

#6470829 Napisano: 07.03.2018 18:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie mam sił już do tej Radnej. Każdy ich konkurs kończy się dla mnie tak samo  emotka   Nic nie działa: wierszyki, proza, "lokowanie produktu", śmieszkowanie, pisanie "na mugola"... Gdyby ktoś chciał dać "wskazówkę" w którą stronę iść, to zapraszam na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6470219 Napisano: 06.03.2018 11:58:43 w Smolar
andii napisał(a):

Sprawdzał już ktoś SURFa  na stronie emotka  SMOLARA 

Ja się boję sprawdzać. Poczekam sobie na SMS...   emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6470207 Napisano: 06.03.2018 11:44:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

masza napisał(a):

https://www.fakt....utm_campaign=fanpage
  Portal Bankier.pl przypomina o kilkunastu różnych wydarzeniach, które należy uwzględnić w rocznym rozliczeniu PIT. Część z nich to zwyczajne
sytuacje, które nie wzbudzają u większości z nas podejrzeń, że należy
się od nich podatek. Przykładem jest np. odsprzedaż przedmiotów, które
kupiliśmy lub dostaliśmy w ciągu ostatnich sześciu miesięcy. Według
fiskusa pieniądze, które za nie otrzymaliśmy to nasz dochód, który
trzeba rozliczyć. Dopiero po upływie pół roku, można odsprzedawać
prezenty i zakupy bez podatku.

Jak to naprawdę jest z tym podatkiem? Czyli od sprzedaży nagrod, tych sprzedanych przed upływem pół roku od wygranej należałoby placić podatek...

Nie bo i tak sprzedajesz poniżej ceny z regulaminu emotka

Jeśli sprzedajesz wygraną z konkursu lub przedmiot otrzymany w prezencie przed upływem 6 miesięcy od jego otrzymania to zgodnie z prawem powinieneś wykazać to w deklaracji. Podatku nie zapłacisz jeśli sprzedajesz rzeczy taniej niż np. wartość regulaminowa, jeśli zaś sprzedajesz je drożej to jest to Twój "zysk" i trzeba się z tego rozliczyć. W deklaracji nie musisz uwzględniać rzeczy, które sprzedajesz po upływie pół roku od ich nabycia - nawet jeśli są w oryginalnym pudełku i nierozpakowane. Dla US takie przedmioty są "używane". Licz się także z tym, że jeśli regularnie sprzedajesz wygrane (nawet te, które odleżały pół roku) to możesz dostać wezwanie do wyjaśnień w sprawie "prowadzenia ukrytej działalności gospodarczej". Dodatkowo jeśli kupisz coś od osoby prywatnej , a cena danego przedmiotu będzie wyższa niż 1000 zł to powinieneś złożyć deklarację PCC-3 i zapłacić podatek od czynności cywilnoprawnych. To teoria. Jeśli ktoś ma jakąś praktyczną wiedzę na tematy konkursowo-skarbowe to chętnie posłucham  emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, venix 0

izkak

#6470135 Napisano: 06.03.2018 10:11:56 w Lay's
atyde25 napisał(a):

Na jakie konta pocztowe przychodzą potwierdzenia wysłania kodu i kod do shomaxa?Bo na interii echo i mam sobie składać pisemną reklamację.....................
Coś ci ich informatycy nic nie zrobili do 1 marca:(

Na gmail dochodzi wszystko bez problemu  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6468234 Napisano: 28.02.2018 15:04:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Dwa pytania w kontekście walizek z BelVity:
1) Jak wygląda walizka? Czy można ją spersonalizować? Czy jest jakiś wybór?
2) Czy po wpisaniu = aktywacji kodu, żeby w ogóle wejść na stronę, można z niej wyjść, a kod zachowa ważność? Próbował ktoś?
emotka

Niestety nie wiadomo jak wygląda walizka, ale przypuszczam, że będzie taka jak na plakacie konkursowym (czyli zwykła żółta kabinówka)  emotka  Po wpisaniu kodu na stronie podaje się tylko dane adresowe - nie ma nic więcej. Po kliknięciu w zamawiam jest komunikat na stronie i przychodzi e-mail z potwierdzeniem. 

Wyświetl w wątku >>

izkak

#6468204 Napisano: 28.02.2018 13:50:23 w SZUKAM....
anus napisał(a):

Mam nie odebrane połączenie i SMS z prośbą o kontakt ze Streetcom. O co może chodzić?

Może chcą Cię zaprosić do kampanii i proponują wymianę punktów na udział w danej akcji  emotka  A może masz jakieś zaległości w wypełnianiu bieżących raportów o produkcie, który aktualnie testujesz? Dzwonili też w sprawie bonów do Answear za wypełnienie jakiejś ankiety  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anus 0

izkak

#6466632 Napisano: 23.02.2018 10:33:13 w SZUKAM....
skarb888 napisał(a):

Czy Albedo uznaje duplikaty para-gonów lub kopie poświadczone za zgodność z oryginałem, etc?
Po całej serii niepowodzeń u nich przy większej ilości nagród nie liczyłam za bardzo na wygraną przy 50 nagrodach i niestety kupiłam Syoss razem z innymi zakupami za ponad 50zł, po czym ten numer para-gonu zgłosiłam już na loterię do Smolara. Wiem, że wygrana tam graniczy z cudem, ale jednak mam teraz zagwozdkę, czy odsyłać para-gon na słuchawki, czy lepiej trzymać, gdyby jakimś cudem wpadła nagroda miesięczna lub główna z loterii. emotka

Oryginał to oryginał - Albedo nie przyjmie niczego innego. Możesz do przesyłki dołączyć znaczek i ładnie w liście poprosić żeby po weryfikacji odesłali Ci Twój dowód zakupu. Oczywiście wcześniej zadzwoń i upewnij się, że jest w ogóle taka możliwość w przypadku tego konkursu  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 skarb888 0

izkak

#6466454 Napisano: 22.02.2018 16:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Skoro pojawił się już wątek Wedla i agencji Radna, to podzielę się z Wami moją zagwozdką. emotka

Jak sądzicie, czy jako produkt promocyjny można traktować Fantasię, którą produkuje Danone, a czekoladę dostarcza Wedel?  emotka

Nie chcę się ciągle opychać słodyczami, a ten produkt wydaje mi się najbardziej sensowny. emotka

Wydaje mi się, że niestety nie, choć na stronie Wedla wśród produktów można je znaleźć, podobnie jak lody Koral. Jakby nie patrzeć "Danone" czy "Koral" to nie "Wedel" emotka  Z organizatorami jednak różnie bywa, jedni mogę Ci taki produkt uznać, drudzy absolutnie nie. Najlepiej pytać bezpośrednio Agencję, która zajmuje się danym konkursem emotka   

Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6465869 Napisano: 21.02.2018 12:32:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Jakieś potw na maila powinno przyjśc jak się zgłasza kamis przez stronę?

Nie, jest tylko info na stronie  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0