Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6232824 Napisano: 25.07.2016 13:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Zna ktoś tę agencję Redheads od Pudliszek? Czy hasło reklamowe to dla nich krótki slogan czy odpowiedź do 160 znaków? :> 

Ja piszę tak i tak...bo to nigdy nie wiadomo jaki "specjalista" będzie wybierał emotka  

Kurcze, mam tylko jeden paragon. Muszę się na coś zdecydować. 

Ja mam 8, wiec troche postrzelalam emotka

A wiecie czy lubia rymiwanki czy moze wrecz przeciwnie?bo ja w ogole ten agencji nie kojarze:)

Gdy marsza grają kiszki-zajadaj Pudliszki!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6232795 Napisano: 25.07.2016 12:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

wea86 napisał(a):

logos89 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

logos89 napisał(a):

nasto napisał(a):

logos89 napisał(a):

W konkursie Kamis Biedronka mogę wysłać zgłoszenia na całą rodzinę z innych numerów telefonu na jeden paragon ?

oczywiście, że nie - głupie pytanie

czemu głupie? w zgłoszeniu nie podaje się chyba  numeru paragonu także jak zweryfikują że gramy na jeden paragon ?

jak jak wygracie 3 razy to co? Rozmnożysz paragon?

wezmę jedną nagrodę a dwie pozostałe wpadną w czarną dziurę . Wiem wiem pewnie większość z was się załamie, że nagrody przepadną . Zatem, kończe . Dobranoc . Obyście nie mieli w nocy koszmarów. 

Pewnie wiekszość na tym forum tak robi, ale pytać o to/mówić o tym głośno - nie wolno;) No bo skąd by było tyle postów o kupnie paragonu, ze względu na nadprogramową wygraną?

czasem się ktoś pomyli i dwa razy wyśle tego samego eska, no co:P

podobno czasem paragony zjadają też pieski,rybki lub inne żarłoczne zwierzętaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6230949 Napisano: 19.07.2016 19:42:39 w Popraw sobie humor...
buncia88 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6230916 Napisano: 19.07.2016 17:29:01 w Czy informują/ informowali?
loteria ekoplatnosci?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6229861 Napisano: 15.07.2016 22:43:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
kto Leona ma....ten 1 zgłoszeniem piłke maemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6228094 Napisano: 12.07.2016 12:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Czy ten konkurs z Kasztelanem w Tesco się już skonczył bo nie widze go na stronie???

Chyba w ogóle go tam nie bylo, jest na stronie smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6227595 Napisano: 11.07.2016 11:16:39 w Intermarche
oryginalny80 napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Ja nie wiem które wygrało bo pod sklepem kilka zgłoszeń wypisywałam. Milam np.

Atelierka Dekora, Kasia stylasia, Stróż Róż, Pacław Tynkowski, 

Ja też miałem nazwiska, ale ostatecznie ich nie wysłałem:
Krasnalowa Von Brud
Plantatorek Papabrzydkoogrodnikos
Majster Łatworemontus

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6227488 Napisano: 10.07.2016 23:52:11 w Sport
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

cały ten finał to szopka. a Ronaldo? hmm.. nie lubię go (bardzo, bardzo), ale w sumie się nie dziwię, że się sfrustrował. trochę ch**owo tak czekać na finał i zejść na samym wstępie. a każdy reaguje inaczej. a ja jeszcze bardziej nie lubię faworyzowanej przez sędziów francji. tfu.

A widzisz, ja jestem dziś za Portugalią, niech im będzie...

I niech im będzieemotka
lepiej niż te czekoladki

Jakbyś nie zauważył to po  obu stronach roiło się od czekoladek emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 bethan

stamp2

#6227483 Napisano: 10.07.2016 23:34:01 w Sport
Portugalia przebiła Grecję, tak gownianego mistrza nie było nigdyemotka nie płacz Kryśka bo tu miejsca brak, na twe babskie łzyemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6227479 Napisano: 10.07.2016 23:14:23 w Sport
donia7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Jest mi zwyczajnie żal Cristiano. Czekał na ten finał i wiele sobie po nim obiecywał.
A finał bez Ronaldo nie jest już tak ciekawy. Życzę mu zdrowia i ... piję wiśniówkę!

mi też żal emotka  jestem sercem za Portugalią

A mi to lotto kto wygra, nie ma Polskiemotka nie ma emocji, choć niby 1 Polak jestemotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

stamp2

#6227467 Napisano: 10.07.2016 22:46:06 w Sport
Taki finał jakie całe euro-do cenzuraemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6227430 Napisano: 10.07.2016 21:29:30 w Sport
A teraz wszedl na boisko człowiek z liściem na głowie emotka nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powieemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6227428 Napisano: 10.07.2016 21:14:48 w Sport
Początek meczu a Krysia już płaczeemotka jak ona wk....przyp.....ił bym mu tak że płakał by przez rok Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6227427 Napisano: 10.07.2016 21:04:00 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

mdepfs napisał(a):

dziś się kończy Euro szał emotka  finally! emotka

euro to już się parę dni temu skończyło. ale dziś i mnie to cieszy, bo ileż można patrzeć na tę chałę, gdy się ceni prawdziwy sport.. to już lepiej ekstraklasę oglądać.  :)

Ze to chala to zgadzam sie w 100% ale mimo wszystko jakieś emocje i coś ciekawego w tv.A teraz znowu na 1 miejscu będą pajace z kodu i m jak miloscemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6227360 Napisano: 10.07.2016 16:05:44 w Intermarche
a ja sie pochwale co mi tam:
Królewna Świeżka
Fachminio
Ziemowit Owocny
Sam nie wygrałem,ale dla tego kto pierwszy napisze że przydomki do d.....przewidziałem nagrodeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6227353 Napisano: 10.07.2016 15:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka

Soki na dzień dobry popijamy i radość z tego mamy...  
to taki Jej styl:
... Dżemy wszyscy jemy i dobrze się czujemy ..emotka

Żeby to choć estetyczne było....
Prawdziwy z niej "Virtoz" badziewia emotka

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś ewygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka   

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.
http://www.ofemin...5090.html#d688046-p6

a widzę zdjęcie nr 9""" horror jakiś..patrzę na pudła i zastanawiam sie czy nie chodzi o żarcie dla psa? 

karton na głowie noszę,przez co włosów nie tarmoszęemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6226916 Napisano: 08.07.2016 15:43:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bucislaw napisał(a):

Czy Albedo jest bardzo skrupulatne, jeżeli chodzi o paragony ? Narzeczony kupił na konkurs Selgrosa opaski uciskowe Viscoplast. Jak się okazuje,trzeba było kupić plasterki, a nie dowolny produkt. Czy taki paragon ma szanse przejść, czy raczej powinnam zrobić w domu awanturę o nieumiejętność czytania regulaminu ze zrozumieniem ? emotka

oj tam awanture..... emotka ja bym mu wp.....ił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6226507 Napisano: 07.07.2016 19:44:35 w Sport
taalvikki napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kolejny mecz który usypaiał lepiej niż bajka na dobranocemotka tak słabego euro nie pamiętam

wczorajszą kopaninę trudno w ogóle nazwać meczem, a co dopiero półfinałem. ale dziś Niemcy nadrobią, mam nadzieję. 

No jakby pogrzebać emotka  w historii to są faworytem.Jest mi obojętne kto wygra, a szanse na naprawdę dobry mecz na tym euro coraz mniejszeemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

stamp2