Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Diana02

Diana02

#7327348 Napisano: 10.01.2026 16:19:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Calliope22 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

czy ktoś też nie ma bonu z Pepsi Lays? na 12 zgłoszeń ☹️

Ja nie mam ale aż tak nie szalałam . Codziennie wysyłałam tylko jedno zgłoszenie . Może za kolejne dni coś wpadnie emotka  w lidlu wzięłam udział tylko ostatnie dwa dni . Za to wedel mnie rozczarował bo zdjęcie było naprawdę super i nic emotka

dałaś mi nadzieję bo myślałam że to cały konkurs już, a 12 wysyłałam na cały konkurs, oby się udało chociaż jedno! Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

Diana02

#7327252 Napisano: 09.01.2026 22:59:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy ktoś też nie ma bonu z Pepsi Lays? na 12 zgłoszeń ☹️ Wyświetl w wątku >>

Diana02

#7326097 Napisano: 06.01.2026 14:41:26 w Nasze wygrane w minionym roku
To już mój 10 rok konkursowy. Nagrody o wartości 5300 zł przez cały rok, więc przy was to pikuś i pestka i wstyd się wpisywać emotka Grałam dużo, regularnie, efektów brak.
Najlepsza nagroda i najbardziej wartościowa na którą czekam to wymarzony SodaStream, który mieliśmy w styczniu kupować więc chociaż jedno marzenie spełnione.
Najbardziej zdołowała Żabka na koniec roku, myślę że wydałam spokojnie 600 zł jak nie więcej a nie wpadło nawet jedno 800+, więc trochę podcięło skrzydła, liczyłam chociaż na zwrot za piwa.
Wyjazdów, wycieczek, telefonów, pieniędzy, aut i innych wciąż brak, może ten rok coś przyniesie? Cóż, zobaczymy...
Ogólnie ten rok nas bardzo przeorał, liczę że ten będzie lepszy ale jeszcze kilka miesięcy pod górkę, a potem, zobaczymy co los przyniesie...  emotka Wyświetl w wątku >>

Diana02

#7326036 Napisano: 05.01.2026 23:24:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję wszystkim zwycięzcom 10 tysięcy z forum, Vixen i innym którzy jeszcze sie nie ujawnili, a ja już wiem...  emotka Wyświetl w wątku >>
1 vixen 0

Diana02

#7325449 Napisano: 02.01.2026 16:16:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Również zaczynam - bluza Pepper u męża emotka Wyświetl w wątku >>

Diana02

#7325006 Napisano: 31.12.2025 13:01:33 w Żabka
tamlin111 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

jakie piwo trzeba kupić na konkurs Heineken? butelki 330 ml? pani twierdzi w Żabce że pierwszy raz słyszy o takich małych, 330 ml to są puszki O.o

Małe buteleczki 330ml. Ale z tego co kojarzę zakup był do 29 grudnia. Do dziś zgloszenia.

o to już po ptakach, dzięki za informacje. U nas nie ma wcale takich 🙊 Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7325004 Napisano: 31.12.2025 12:58:34 w Żabka
jakie piwo trzeba kupić na konkurs Heineken? butelki 330 ml? pani twierdzi w Żabce że pierwszy raz słyszy o takich małych, 330 ml to są puszki O.o Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7324838 Napisano: 30.12.2025 22:11:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy dotychczasowe jury w Pelagros ma urlop w grudniu?
Wcześniej co druga odpowiedź im się podobała a ostatnio nic, pisane w podobnym stylu z pomysłem. W Oral-B było 253 nagrody i też nic emotka  aż ciężko uwierzyć

Tez mi się wydaje, ze dotychczasowa komisja się zmieniła na okres grudniowy.

Ja tam to jak już coś, to tylko 3 stopień, ale od wakacji okrągłe zero. Mam nadzieję, że jutro coś wpadnie jeszcze, bo ta końcówka roku bez nagród wyjątkowo przykra....

może jutro nie, a niech w piątek wpadnie na porządne rozpoczęcie nowego roku! 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7324455 Napisano: 29.12.2025 22:02:41 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
luko922 napisał(a):

Dwie:
- bon wakacje.pl, dzięki któremu lata temu zabrałem mamę do Hiszpanii, a nie była nigdy wcześniej za granicą
- obóz biegacki w Kapsztadzie: był kiedyś taki konkurs, w którym trzeba było pokazać na zdjęciu na insta co motywuje cię do biegania i w tym konkursie do wygrania było bardzo dużo bonów do Adidasa na 500zł. Normalnie nie brałem udziału w fotograficznych, ale tam było tyle nagród, że trudno byłoby się nie załapać. Dodam, że nienawidziłem biegać i co więcej byłem w tym beznadziejny. Zdziwienie było ogromne, gdy okazało się, że wygrałem jedną z 5 głównych nagród no i poleciałem na ten biegacki obóz, który swoją drogą prowadziła Dominika Stelmach, rekordzistka i mistrzyni Europy w różnych biegackich kategoriach. Czy wyobrażałem sobie siebie biegającego po Górach Stołowych w Kapsztadzie z mistrzynią w bieganiu? Nie. Czy zrobiłem to? Tak (odstając od reszty, bo inni naprawdę biegali i lubili to). Było naprawdę ciężko momentami i oczywiście mógłbym odpuścić to bieganie i sobie po prostu być tam, ale postanowiłem, że będę biegał na tyle, na ile dam radę i cieszę się z tego. No ale od momentu informacji o wygranrj do wyjazdu trenowałem bieganie od zera. Super przygoda emotka

pamiętam twoje zdjęcia z Kapsztadu w Zdjęcia naszych wygranych, nie powiem zazdrościłam 😁😁 Wyświetl w wątku >>

Diana02

#7323696 Napisano: 27.12.2025 13:47:02 w Żabka
kwiatuszek000 napisał(a):

Hej. Czy ktoś miał tak, że w loterii piwnej nie otrzymał losu? Już minęły 2 godziny a losu nadal nie ma. Pisać gdzieś do nich? Czy już sprawa przegrana?

pisz na kontakt@zabka.pl ze zdjęciem paragonu, mi za brak jednego losu dali dwa , ale odpisali po kilku dniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323539 Napisano: 26.12.2025 14:46:09 w Żabka
Luiza37 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉

Ale skąd miałaby być rezerwa skoro każdy kupuje ze swoją aplikacją, paragonu nie potrzeba. Chyba że by widział, ze wygrał, a nie odesłał danych.

Poczytajcie wcześniejsze posty, było to już wielokrotnie wyjaśnione... 
Rezerwa będzie z losów, które nie zostały odkryte od ludzi, którzy nie zarejestrowali się w loterii. Kupili piwo w Żabce, zeskanowali apke, ale nie mieli pojęcia o loterii, nie zarejestrowali się i nie odkryli losów. Rok temu w tej samej loterii było dużo wpisów z rezerwy, gdzie było dużo mniej dziennych. We wrześniu to samo były wpisy z rezerwy (sama też wygrałam jeszcze z rezerwy). Ostatnio było 25 nagród dziennie, teraz 88...

głupia jestem, już nic nie wiem 😂😂 Wyświetl w wątku >>

Diana02

#7323525 Napisano: 26.12.2025 13:49:52 w Żabka
Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉

dobra, napiszcie jak dla tumoka mnie:

Żeby wygrać coś z rezerwy muszę mieć nieosłoniętą zdrapkę choć jedną czy mogą być wszystkie zadrapane niewygrane? Tak czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323523 Napisano: 26.12.2025 13:41:12 w Żabka
darq1991 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Nie płacz koleżanko, może trafisz coś w rezerwie? Może w innym konkursie będziesz miała szczęście? Dla pocieszenia dodam, że część osób, która tu wygrywa 800 zł, na piwo musi wydać tyle samo lub więcej. Ktoś pisał o 75 losach np…

już nie będę ryzykować nawet 5 losów, nie chce tu pisać za kilka dni że na 40 albo 60 losów 0 wygranych 😂😂

endrjuen napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Rozumiem Twoją frustrację aż za dobrze. Myślę, że ze szczęściem w loteriach tak bywa - raz sprzyja, raz nie. Ja odpuściłem, bo nic nie wygrałem, ale po x losach, które puściłem, mam zapas piwek do listopada (wybierałem długie daty). Spróbuję w kolejnej loterii. W końcu nam się powiedzie - jestem pewny!

piąteczka, szczęście się do nas uśmiechnie ale w innej loterii emotka Wyświetl w wątku >>
1 pou 0

Diana02

#7323508 Napisano: 26.12.2025 12:11:44 w Żabka
odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323402 Napisano: 25.12.2025 13:33:22 w Żabka
darq1991 napisał(a):

Ja co prawda znalazłem niejedną czynną dziś Żabkę ale na 3 losy, wszystkie miałem puste 😒 Póki co na 6-7 losów udało się trafić 800 zł więc nie jest źle, ale marzenia o 8000 czy 88000 zł mogę odłożyć na bok

ja na 22 losy wsystskie puste 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323401 Napisano: 25.12.2025 13:32:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malgosia74 napisał(a):

Masz Ci los... pusty jak zwykle od samego początku 😭
Czy jest ktoś kto nie trafił nawet ani jednej osiemsetki w żabie??
Dramat...🤯

ja na grubo ponad 20 losów .... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323248 Napisano: 24.12.2025 02:39:54 w Żabka
malmika napisał(a):

Iaja napisał(a):

Diana02 napisał(a):

malmika napisał(a):

Powiedźcie mi bo trochę się martwię - długo czekacie na te kody w Żabce z konkursu piwnego i coca coli?
Zrobiłam zakupy ok 19, kasjer zeskanował aplikację, a do tej pory nie mam śladu po tych zakupach - ani żappsonów, ani losów... Nie wiem o co chodzi, mogę coś jeszcze jakoś sprawdzić? Czy jeszcze czekać?

mi tak dwa razy nie naliczyło i nie mam do dziś od kilku dni ☹️

Też tak miałam, pogadałam i pani zrobiła mi zwrot towaru i na nowo policzyła, kod wskoczył.Z jej wiedzy, a zasięgnęła ją wyżej, prosiła, żeby kod z apki wyświetlać przed skanowaniem, a nie chodzić długo po sklepie z wyswietlonym, bo właśnie tak może się zdażyć, że kodów nie będę miała.Na ile w tym prawdy? nie wiem, ale tak będę robiła, że go odświeżę przed.

Ale żappsonów też wtedy nie miałaś? Bo wygląda to tak jakby mi się w ogóle zakupy nie nabiły i teraz nie wiem, czy po prostu mój kod nie został prawidłowo zeskanowany i nie wskoczył do zakupów czy co się wydarzyło. Kod uruchomiłam i wyświetliłam na końcu, tuż po zeskanowaniu produktów, nie chodziłam z nim długo. Irytuje mnie to bo nie mam też zaliczone z cofa coli więc to mega niesprawiedliwe, a pewnie zanim odpiszą na reklamację to dawno będzie po konkursach...

ogólnie nie wiem jak przez okres świąt, ale jak pisałam w czwartek to w piątek z rana miałam odpowiedź od nich emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

Diana02

#7323230 Napisano: 23.12.2025 22:13:38 w Żabka
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)

dołączę się do pytania  +
jeszcze pytanie czy czekacie te 5 minut pomiędzy każdym zakupem (jak pisze w zaleceniach) czy nabijanie minuta po minucie i się nalicza? 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Diana02

#7323229 Napisano: 23.12.2025 22:12:41 w Żabka
malmika napisał(a):

Powiedźcie mi bo trochę się martwię - długo czekacie na te kody w Żabce z konkursu piwnego i coca coli?
Zrobiłam zakupy ok 19, kasjer zeskanował aplikację, a do tej pory nie mam śladu po tych zakupach - ani żappsonów, ani losów... Nie wiem o co chodzi, mogę coś jeszcze jakoś sprawdzić? Czy jeszcze czekać?

mi tak dwa razy nie naliczyło i nie mam do dziś od kilku dni ☹️ Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

Diana02

#7322839 Napisano: 22.12.2025 12:49:03 w Żabka
eliza napisał(a):

Skuszona waszą radością z wygranych postanowiłam spróbować, choć nigdy nic w Żabce nie wygrałam 😔 Kupiłam wczoraj piwa, zarejestrowałam się i zero losów.Czy jest szansa że one się jeszcze pojawią?

mi dziś odpisali że są w aplikacji, weszłam i są a przysięgam że jeszcze rano ich nie było 😂😂 Wyświetl w wątku >>
0 0