Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6333716 Napisano: 16.03.2017 08:53:50 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

cleopatra napisał(a):

może ktoś mi powiedzieć, jak cenowo stoi Intermarche? chcę tam podjechać pierwszy raz na większe zakupy (mleko, masło itp) i nie wiem, czy taniej w Lidlu czy Biedronie....

Wg mnie w ITM jest bardzo drogo. Są też promocje-jak wszędzie, ale średnio statystycznie najtaniej jednak jest w dyskontach emotka

Zgadzam sie! Odwiedzam ITM tylko po zakupy konkursowe z tego sklepu Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

Halszka

#6333677 Napisano: 16.03.2017 00:28:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

W zeszłym roku wygrałam u Olewnika tablet - wartość ok. 600 zł. Dziś dostałam pit 8c. Nie mam bladego pojęcia co z tym zrobić?
Ktoś ma podobne doświadczenia? Będę wdzięczna za pomoc. Może być priv.

Ja dostałam taki PIT ale mnie rozlicza księgowa. Zadzwoniłam i wiem ze wprowadzała korektę bo dok juz były wysłane. Ale od str technicznej to nie pomogę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6333085 Napisano: 14.03.2017 21:35:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza fotka w Jogobelli dała radę emotka   - 200 PLN emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6332627 Napisano: 14.03.2017 09:27:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
atanerka napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Olej wielkopolski"

Wyniki dostępne tutaj: http://www.konkurs.olejwielkopolski.pl/

dziwne bo widze tylko 2 osoby wygrane i koniec.tez tak macie? sprawdzalem na telefonie i na kompie i to samo bylo

Wydaje mi się ze się wczoraj pospieszyli stąd tylko 2 nazwiska. Dziś mija termin, wiec pewnie dziś opublikuja resztę. 
Co prawda zdjęcia w galerii 6 są inne (zmieniły się wczoraj popoludniu) i podejrzewam, że to mogą to być te wygrane.
Ewentualnie jakis błąd u nich , że wyskoczyły tylko 2 nazwiska. 

Zapewne to są wybrane zdjęcia. Ciekawe czy bedą sie trzymać regulaminu 1os - 1nagroda.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6331320 Napisano: 10.03.2017 11:46:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
książka z Facebook emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6330274 Napisano: 08.03.2017 11:48:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nieeeeeeeee Colgate to jakis kosmos? Nie potrafię tego rozgryźć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6330138 Napisano: 08.03.2017 10:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

buziolek napisał(a):

ciekawe czy Amica coś szykuje na dzien kobiet, w tamtym roku było 5 tyś blenderów

też wspomniałam dziś z mężem ubiegły blenderowy rok emotka

juz złożyli życzenia na FB. W zeszlym roku była akcja od samego rana. Ale warto poczekać, a noz im się cos przypomni o prezentach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6328807 Napisano: 05.03.2017 10:46:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
VELVET z Facebook:

-a co w przypadku gdy na paragonie jest napisane tylko chusteczki higieniczne bez nazwy producenta?Lubię to! · Odpowiedz · 2 marzec o 15:33

Świat Velvet Nie mamy też wpływu na to, jak produkty są wprowadzane do systemów kasowych
danego sklepu, dlatego takie paragony również będą uwzględniane,
dlatego śmiało Kasia zachęcamy do wzięcia udziału w loterii :-)
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 2 marzec o 16:10

-a potrzebna będzie pieczątka sklepu?
Lubię to! · Odpowiedz · 2 marzec o 22:26

Świat Velvet Nie, pieczątka sklepu nie jest potrzebna.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 3 marzec

Czy oni naprawdę uznają paragon za chusteczki z ceną 0,30 pln?
Jakoś nie chce mi się wierzyć... Taka cena chusteczek velvet chyba tylko z przemytu albo podróby emotka
Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6328652 Napisano: 04.03.2017 09:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Halszka: Spróbuj do nich napisać. Są problemy z sieciami z powodu wiatrów, może kolejna awaria gdzieś i sms zwrotny został zawieszony w próżni  emotka  Ja sobie uruchomiłam potwierdzenie dostarczenia, więc dostaję informację, że sms doszedł, ale kilka razy brakło mi teraz zwrotnego smsa od organizatora  emotka

Dziękuje! niby wyswietlilo sie ze wiadomość dostarczona. Zostawię tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6328648 Napisano: 04.03.2017 08:24:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria smaku (Carrefour)
od wczoraj nie dostałam zwrotki, pierwszy raz tak sie zdażyło.
co robić? Wyslac jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327957 Napisano: 02.03.2017 16:49:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

Halszka napisał(a):

Chodzi mi o komentarz osoby trzeciej. Jak ktoś coś zauważy, doprecyzuje, zwróci uwagę na info nie zawarte w opisie dodanego konkursu.
Osobiście zawsze przewijam stronę na dół by zobaczyć czy są jakieś komentarze.

Niestety, nie bardzo kumam. emotka Czyli proponujesz, aby była możliwość edycji zgłaszającego dany konkurs czy komentującego go? emotka

Proponuję, by była możliwość edycji wypowiedzi komentującego!
jak w przykładzie: https://www.e-kon...ur.html#.WLg33DhyWgQ musiałam dodać drugi komentarz bo nie miałm możliwości edycji emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Halszka

#6327949 Napisano: 02.03.2017 16:39:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

Halszka napisał(a):

Nie ma obecnie możliwości edytowania komentarza do konkursu.
Pomyliłam się i musiałam dodać kolejny komentarz: https://www.e-kon...ur.html#.WLg33DhyWgQ
Może warto dodać opcję edycji?

Jest to częściowo dobry pomysł i sama wielokrotnie chciałam zaproponować taką edycję, ponieważ zdarzyło mi się podać błędne dane (rok, zaraz po rozpoczęciu nowego) oraz - organizator sam zmienił je, ale - z drugiej strony - coś musi być pewnikiem w takim dodanym konkursie, a przy możliwości ciągłego edytowania - nie byłoby pewne nic.  Jak to ugryźć? emotka

Chodzi mi o komentarz osoby trzeciej. Jak ktoś coś zauważy, doprecyzuje, zwróci uwagę na info nie zawarte w opisie dodanego konkursu.
Osobiście zawsze przewijam stronę na dół by zobaczyć czy są jakieś komentarze. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327938 Napisano: 02.03.2017 16:23:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie ma obecnie możliwości edytowania komentarza do konkursu.
Pomyliłam się i musiałam dodać kolejny komentarz: https://www.e-kon...ur.html#.WLg33DhyWgQ
Może warto dodać opcję edycji? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327913 Napisano: 02.03.2017 15:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy Wielkopolski zapomniał, że ludzie czekają niecierpliwie na wyniki? 

Włąśnie! Odświeżam stronę "enty" raz emotka  
i czarne myśli mi przychodza do głowy.. nie ma galerii, nie ma zgłoszeń, nie ma zwycięzców... Konkurs zakończony emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6327585 Napisano: 01.03.2017 21:05:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

Halszka

#6327132 Napisano: 01.03.2017 11:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.

Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?

Jak zwykle najlepiej byłoby dopytać organizatora i uzyskać pisemną odpowiedź.

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego.

zapytałam Google. W sklepach internetowych nie ma w sprzedaży  (nie udalo mi się znaleźć) pojedynczych paczuszek, sa tylko zbiorcze, więc chyba masz rację Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327126 Napisano: 01.03.2017 10:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić, 

Na wsi to Ci wszystko sprzedadzą, zaraz się znajdą paragony z pozycją "Jeden listek papieru toaletowego Velvet - 1 grosz". Zapytaj panią w sklepie, skąd ma pojedyncze opakowanie chusteczek, bo się okaże, że rozerwała wielopak, a solo takie chusteczki na rynku w ogóle nie funkcjonują.
To jest loteria, a nie konkurs - nie ma sie co spinać na ilość paragonów, to nikomu w niczym nie pomoże emotka  

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

mała paczka ma kod kreskowy, więc jest to jakas myśl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327099 Napisano: 01.03.2017 10:28:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

Halszka napisał(a):

Rafaello -  czy dobrze rozumiem, że pomimo wpisywanego kodu z opakowania to i tak są to BRAMKI?

Chyba nie bramki
  • Informacja o wygranej wyświetla się wyłącznie w sytuacji, gdy Uczestnik zgłosił Kod, do którego przypisana jest Nagroda główna;
  • w Loterii jest zdefiniowanych 25 Kodów z przyznaną Nagrodą główną
Przynajmniej ja to rozumiem tak, że 25 zdrapek zawiera szczęśliwe kody. emotka

Wynika tez ze rozdadzą te 25 nagród. Ale do sprzedazy jest wprowadzone mnóstwo promocyjnych opakowań! Mogły by byc takie, których nikt nie kupi ze szczęśliwym kodem....
stąd mysl o bramkach Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6327078 Napisano: 01.03.2017 10:08:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rafaello -  czy dobrze rozumiem, że pomimo wpisywanego kodu z opakowania to i tak są to BRAMKI? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6326666 Napisano: 28.02.2017 11:21:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Krem z Natura        -----oł jeah! szał!-----emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0