Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6325669 Napisano: 24.02.2017 17:17:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jogobella rzeczywiście dobrze przefiltrowana przez organizatorów.... Plagiaty nie rzucają się w oczy! emotka
No, chyba że mam za małe doświadczenie i nie widzę hihi

Może w końcu ruszę się i też coś wyślę.. ahh Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6325582 Napisano: 24.02.2017 14:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE"

czyli co ja posłałam tylko na ITM i Superpharm?! o kurde... lipa ;(  byłam pewna, że bierze i w tym i w tym udział..

Zrozumiałm, że aurorcia wybrała opcje zgłoszenia przez ITM mając paragon z innego sklepu - stąd moja odpowiedź.

Reg. Super-Pharm Par. 1 p. 4
Konkurs jest przeznaczony dla osób, które w okresie od 1 lutego 2017 r. do dnia 28
lutego 2017 r. wezmą udział w konkursie

Wygraj łazienkę swoich marzeń od NIVEA”,
zgodnie z jego zasadami (dalej „
Konkurs Główny
”), przy czym dokonają zakupu
produktów NIVEA, uprawniającego do wzięcia udziału ww. Konkursie Głównym, w
dowolnym sklepie należącym do sieci SUPER-PHARM Poland Sp. z o.o. (dalej „SUPER-
PHARM”). Niniejszym osoby te biorą udział dwóch konkursach, przez co mają
możliwość wygrania zarówno nagrody w Konkursie Głównym jak i w niniejszym
Konkursie.
Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

Halszka

#6325531 Napisano: 24.02.2017 13:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE" Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6325164 Napisano: 23.02.2017 14:01:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
brak wygranych dołuje..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6325017 Napisano: 23.02.2017 11:25:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Olej Wielkopolski - konkurs zakończony i galeria niedostępn, nic, zero.... usunięta z listy rozwijalnej na stronie. ciekawe czy to tylko chwilowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6322566 Napisano: 16.02.2017 11:55:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milczący telefon i pusta skrzynka mailowa mnie dołują.... Gdzie są moje wygrane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6322192 Napisano: 15.02.2017 14:27:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

dziękuję czyli na moje rozumowanie - wszystko co jest pod nazwą nivea?

Też tak rozumiem! Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6321769 Napisano: 14.02.2017 13:36:50 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

100 wyjazdów do SPA?
to chyba pomyłka
może 10

Heh sugerujesz błąd w druku? emotka
szkoda ze nie ma jeszcze reg bi ciekawi mnie to łatwe zadanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6319311 Napisano: 06.02.2017 17:45:02 w Auchan
gonzo89 napisał(a):

Losowali to bo się pytałem u źrodła emotka  więc tak nie cieszcie się jacy ciekawi jesteście emotka

To dzięki kontaktom ze "źródłem" miałeś takie szczęście w losowaniu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6318519 Napisano: 04.02.2017 19:35:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

mattadore napisał(a):

agicho napisał(a):

mattadore napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

http://konkurs.kratki.com/
zdjęcie z I miejsca widziałam ostatnio też w jakiś wynikach

Dla mnie lepsze jest II miejsce, pomysł powielany tysiąckrotnie , przez tą Panią. Najśmieszniejsze jest to, że ona chyba już nie musi piec za każdym razem tych liter ,tylko ma już gotowe zasuszone w szufladzie emotka  :P Wpadłem na to bo w kratka.com literka K i A są spalonę , identycznie te same litery ma spalone na zdjęciu w konkursie kiano na Fb emotka   emotka   https://www.faceb...p;type=3&theater

Czyżby powrót abecadła???
https://www.faceb...p;type=3&theater

szczerze to dziwie się, że jeszcze nikt nie podpierdzielił tej Pani ...

Jakoś nikt burzy nie robi a organizatorzy uważają,że "to takie oryginalne i kobieta ma patent" - jedyna oryginalność polega na przekładaniu liter na stole . Ciekawe jakby zareagowali ,jakby tak wszyscy wyskoczyli z abecadłem emotka

Fajne nagrody.... Nie mogę znaleźć tego konkursu w bazie? Szkoda że przegapiłam, bo używam ich produktów.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6318344 Napisano: 03.02.2017 23:51:07 w Auchan
magnus napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

estrelitta napisał(a):

magnus napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Tylko pytanie czy to ja ? Imię pospolite... Gdybym była Kunegundą byłoby prościej

emotka emotka

W jednym z "moich" Oszołomów wygrała Suwała G  emotka

I ona przynajmniej wie, że to ona a nie czeka tak jak my emotka

KRESPIN , ESTERA, HALSZKA, Kasia, Basia, Ala emotka

Gdzie ta Halszka? ha ha oj jak ja bym chciała jeszcze raz wygrać emotka
Nie ma patentu.. Niezbadane są wyroki szanownej Komisyyjii Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6318147 Napisano: 03.02.2017 14:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

Mam pytanie odnośnie monterów. Wczoraj wysłałam zgłoszenie, a dziś o 10 przyszedł mail, że zaakceptowali. Czyli dziś mogę pomarzyć sobie o nagrodzie? 

przyłączam sie!

a żeby wygrać nagrodę tygodnia, najpierw trzeba wygrać nagrodę dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6316678 Napisano: 31.01.2017 23:27:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
ankasss napisał(a):

pierwsza wygrana w styczniu i Nowym Roku - Auchan emotka

I u mnie!    W końcu zaczyna się rok emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6311008 Napisano: 15.01.2017 01:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wyjaśnijcie mi proszę (Loteria milion warta w Play i Pociąg do nagród)
Numer telefonu z którego od lat korzysta moja mama (jest jej numerem)  zarejestrowałam na siebie

Jak tu brać udział w tych konkursach?
Wpisywać swoje dane jako rejestrującego czy użytkownika? (Przecież w Unique organizuje wiele konkursów i z tego numeru zgłoszenia wysyła Mama na swoje dane a teraz ja się tam zaplącze przy tym numerze?)
Chodzi mi o to, żeby nie narobić bałaganu.... czy lepiej sobie nie darować....

Pociąg do nagród musi grać ten kto zarejestrował.  Ja bym nie mieszała.  Chyba, że zapamiętasz w  której agencji kto i co , bo oni dane przetrzymują  emotka

a skąd takie info? to jest konkurs doładowań, a nie za rejestrację. Regulamin mówi, że telefon można zarejestrować albo teraz, albo można użyć numer już dawno zarejestrowany, nie znalazłam opcji, że jest to tożsame z uczestnictwem?
W loterii play z kolei też nie jest ta rzecz istotna, gdyż pisałam do organizatora, i mam takie potwierdzenie na @.

tak zrozumiałam z regulaminu
3. Uczestnik Konkursu przyjmuje do wiadomości fakt, iż operator sieci komórkowej, której jest klientem, dokona na prośbę Organizatora weryfikacji rejestracji karty SIM Uczestnika Konkursu oraz dokonania doładowania telefonu zgodnie z ust. 2 

Dziękuje za odpowiedzi. emotka Muszę kolejny raz przeanalizować te regulaminy... Wyświetl w wątku >>
0 1 mirai

Halszka

#6310840 Napisano: 13.01.2017 22:48:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyjaśnijcie mi proszę (Loteria milion warta w Play i Pociąg do nagród)
Numer telefonu z którego od lat korzysta moja mama (jest jej numerem)  zarejestrowałam na siebie

Jak tu brać udział w tych konkursach?
Wpisywać swoje dane jako rejestrującego czy użytkownika? (Przecież w Unique organizuje wiele konkursów i z tego numeru zgłoszenia wysyła Mama na swoje dane a teraz ja się tam zaplącze przy tym numerze?)
Chodzi mi o to, żeby nie narobić bałaganu.... czy lepiej sobie nie darować.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6310464 Napisano: 12.01.2017 22:20:35 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

rejestrowałam dzis karte z playa chciałam zarejestrowac do konkursu karta milion  warta i nadal  mam ze nie  jest zarejestrowana,  czy to jakas pomyłka? czy trzeba dłuzej odczekac?

Konkursem sie jeszcze nie zajmowałam ale zaraz po rejestracji dostałam SMS z powitaniem i podziękowaniem za rejestracje. Masz takiego? Może jeszcze nie wprowadzony w system? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6309919 Napisano: 11.01.2017 18:17:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Informacja od Oleju WIlkopolskiego z facebooka:
Drodzy, wszyscy zwycięzcy zostali poinformowani mailowo, zaś jutro będziecie mogli zobaczyć zwycięskie prace na stronie konkursu. Pozdrowienia ;)

I znowu nic. Dostał coś cokolwiek?

Bardzo to dziwne... zeby aż tak forumowicze nie chwalili wygranymi?
albo wszystko zgarnęła jedna rodzina i siedzą cicho.. w III turze jest gęsto od zdjeć tej samej potrawy wstawionej przez os o różnych imionach...  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6309679 Napisano: 11.01.2017 09:19:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie, znów nic! Kiedy zacznie sie ten rok? Buu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6308690 Napisano: 08.01.2017 13:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy gdzieś można zobaczyć jakie zdjęcia wygrywają w belVicie?

wydaje mi się, że zdjęcia które wygrały mają  Odpowiedź prywatna ze strony

Wg regulaminu, wysylaja wiad. do kilku osób, tej wygrywającej i rezerwowych (rezerwa coś wygrywa?) Tez jestem ciekawa które wygrywają deski. Nie widać oddzielnej galerii... Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6308148 Napisano: 05.01.2017 16:06:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
super... emotka melduję brak wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0