Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6248386 Napisano: 01.09.2016 00:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

pokazcie nie moge znalezc:)

https://www.faceb...p;type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6248379 Napisano: 31.08.2016 23:43:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6243249 Napisano: 19.08.2016 15:12:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 pln empik z Głodni kibice. Bardzo miła niespodzianka, bo dawno nic nie wpadło.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6241033 Napisano: 15.08.2016 10:24:35 w Konkursy ABC
Mam nadzieję ze wysyłają SMSy po kolei!
Dostałam inf o wygranej o 8:50, ale wysłałam dwa zgloszenia - 14,07 i 27,07
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6241031 Napisano: 15.08.2016 10:22:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gra HOOPLA z ABC
Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

Halszka

#6240942 Napisano: 14.08.2016 20:33:43 w Intermarche
madzia1-s napisał(a):

mia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Pierwszy raz zrobiłam zakupy na konkurs w Intermarche a tutaj na paragonie zamiast Naturelli to O.Podpaski Classic B emotka
Czy ryzykowac i slac zgloszenie? czy nie przejdzie na konkur RIO?

Wątpię, czy ktokolwiek będzie miał opis na paragonie wskazujący na daną markę... Nie w Intermarche.
Ja mam Fairy jako: PL/NACZYN RUMIANEK i cena (nawet pojemności brak). Niech se TQG samo sprawdzi co to. emotka

Dzięki! W takim razie śle zgłoszenia (dwa paragony nie pojdą na marne emotka  )

O tak! Intermarche pod kątem opisu produktów na paragonie konkursowym  (i każdym innym) jest beznadziejne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6239426 Napisano: 09.08.2016 22:39:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

bruce napisał(a):

Jestem pod wielkim wrażeniem pomysłowości, wyboru tła, kolorystyki, samych przedmiotów lub też osób, prezentowanych na zwycięskich (nie tylko zresztą) zdjęciach BelVity na FB - im dalej w ten konkurs, tym wspanialsze prace! emotka emotka

taaa ja też , najbardziej w przypadku  makaronu surowego  ...na pewno smaczne z belvitąemotka

Też przed chwilą przeglądałam galerię. Piękne zdjęcia! Niezwykle oryginalne! Moja uwagę zwróciło zdjęcie z telefonem i wymianą MMSów między ciastkami emotka rewelacja!
Komisja będzie miec ciężki orzech do zgryzienia! Z pewnością wynik będzie mieć wielu zwolenników i przeciwników... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

Halszka

#6239286 Napisano: 09.08.2016 16:29:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy te zeszyty na Oxford można kupić w dowolnym sklepie czy tylko tym co adres jest na stronie? 
Bo wpisując moją miejscowość wychodzą sklepy papiernicze żadne z carrefoura ... A na stronie carrefoura jest konkurs widoczny a u nich na stronie nie emotka  wiec można kupić gdzie się chce czy nie? 

też pytałam bo zgłupiałam już ale w Wadowicach nie ma zeszytów np, w C4
a na dodatek zapomniałam wysłać w niedzielę foty emotka buuu za dużo konków ale podobno paragon jest wazny bez względu na etap zakupu.

Dzień dobry

Tak – zaakceptujemy paragon.
Lista sklepów na stronie podana jest aby móc orientacyjnie sprawdzić, gdzie można
nabyć produkty objęte konkursem.

Pozdrawiamy
Zespół Be cool at school

Mnie dodatkowo powiedzieli, że jeżeli na paragonie nie jest jasno określone ze to Oxford, to potrzebna jest  pieczątka sklepu na potwierdzenie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6238901 Napisano: 08.08.2016 18:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorotade napisał(a):

Oświećcie mnie - co to za loteria w której można wygrać krowę z mlekiem? emotka

https://www.win-a...m/eu/pl/Default.aspx
też przed momentem się nią zainteresowałąm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6231556 Napisano: 21.07.2016 10:24:47 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

defed napisał(a):

Paragon z Freshmarket emotka  

Wrrr idetyczny dzisiaj dostałam w Żabce....emotka

Ja mam taki na Kamis z biedronki, choć i tak szans nie widzę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6231400 Napisano: 20.07.2016 20:13:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niedobrze... nic od tygodnia....
liczyłam na ekspres z biedy.. a z colgate jeszcze nigdy NIC nie wygrałam ;(
buu Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6228254 Napisano: 12.07.2016 17:32:23 w Połączenia nieodebrane
nkba napisał(a):

aerdna napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Numer zastrzeżony przed chwilą- padł mi telefon, do kogoś może też dziś dzwonił ?

U mnie również. Ktoś-coś ?

Ja również mam nieodebrane z zastrzeżonego... emotka

i u mojego Męża też...w godzinach południowych, nie zdążył odebrać... eh Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6227271 Napisano: 10.07.2016 00:26:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka

Soki na dzień dobry popijamy i radość z tego mamy...  
to taki Jej styl:
... Dżemy wszyscy jemy i dobrze się czujemy ..emotka

Żeby to choć estetyczne było....
Prawdziwy z niej "Virtoz" badziewia emotka

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6227108 Napisano: 09.07.2016 09:35:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
bamfarfe22 napisał(a):

Halszka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Fresh & Fruity- kup cukierki i zrób zdjęcie. Wygrały osoby co nieudolnie wkleiły w paincie paczki cukierków, wykorzystując swoje stare zdjęcia  emotka

Jest lepszy numer! Nagrodzone w 3 etapie zdjęcie jest niezgodne z regulaminem, albo ja nie widzę wszystkiego, poprawcie jeżeli tak jest.

Zgłoszenie ma obowiązkowo zawierać frazę Fresh & Fruity!  (punkt 6 regulaminu)
Zdjęcie z dziadkami chyba jej nie ma?

Ktoś to do nich zgłaszał?

Ja nie. Ale wygląda na to nikt wcześniej nie zauważył... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6227075 Napisano: 08.07.2016 22:56:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
aleksiak napisał(a):

Fresh & Fruity- kup cukierki i zrób zdjęcie. Wygrały osoby co nieudolnie wkleiły w paincie paczki cukierków, wykorzystując swoje stare zdjęcia  emotka

Jest lepszy numer! Nagrodzone w 3 etapie zdjęcie jest niezgodne z regulaminem, albo ja nie widzę wszystkiego, poprawcie jeżeli tak jest.

Zgłoszenie ma obowiązkowo zawierać frazę Fresh & Fruity!  (punkt 6 regulaminu)
Zdjęcie z dziadkami chyba jej nie ma?

Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6223859 Napisano: 01.07.2016 17:28:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Palmolive c4 - bez rodzaju/ stopnia nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6223291 Napisano: 30.06.2016 17:46:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
bruce napisał(a):

freyja88 napisał(a):Wygrałam Bornholm w witminach Centrum emotka

emotka emotka Gratulacje serdeczne! emotka

:D suuuper!!!!  Tylko pogratulować!!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6222494 Napisano: 29.06.2016 16:28:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
lena5_1985 napisał(a):

Domino123 ogromne GRATULACJE!!!! 

O tak! Super 4 kółeczka emotka Gratki! Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6222452 Napisano: 29.06.2016 15:46:36 w Intermarche
aaa jeszcze jedno emotka
Jakby dzwonili, to zapytajcie czy dzwonią "w tym momencie" do wszystkich 10 osób z tego miasta emotka

rety,,, czy się doczekam.. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6222451 Napisano: 29.06.2016 15:44:34 w Intermarche
defed napisał(a):

Halszka napisał(a):

Czy, z do tej pory obdzwonionych miast brico - krasnale, wygrał ktoś, kto ma INNĄ nazwę miejscowości zamieszkania na kuponie niż ta w której zlokalizowany jest sklep?

tak - nie ja, niestety

ok dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0