Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6185974 Napisano: 19.04.2016 16:32:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Danio wygrywają pseudonimy jak w Leniwcu -niuniusie i głodusie? Czy jakieś typowo gangsterskie?
Czy może trzeba wysłać 1500 zgłoszeń żeby mieć szanse?
Jakie macie doświadczenia? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6181840 Napisano: 08.04.2016 17:45:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ooo z ostatniej chwili!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6180307 Napisano: 05.04.2016 15:18:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Eee gdzie mój Thermomix...!?  Telefon milczy już kilka dni. Smutno..
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6178547 Napisano: 31.03.2016 18:41:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
paczYka sprzątaczYka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6176863 Napisano: 25.03.2016 13:30:31 w PLAGIATY
@banka-manka napisał(a):

monkakk napisał(a):

tych wycinanek z modelka jest mnóstwo teraz wszędzie. Ciężko powiedzieć czy to plagiat czy inspiracja ... 

Teoretycznie jest dużo tego typu pomysłów. Ale tu jest ten sam szablon. Przecież można było chociaż inną dłuższą spódnicę,  albo spodnie lub też inną fryzurę i pozę dziewczyny. A jak spojrzysz to masz wrażenie że to jest to samo.

Czy ktoś będzie to zgłaszał organizatorowi?

Ktoś na Facebooku dodał w komentarzu pod postem inf ze takie coś już było, że podejrzenie plagiatu.. ale Princessa raczej się do tego nie odniesie. Poza tym w reg. jest napisane żeby reklamacje składać listownie... Przypuszczam ze Maila szybciej by się naskrobało heh Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6176831 Napisano: 25.03.2016 12:13:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
staszek napisał(a):

Słuchawki od Columbita.

również słuchawki
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6176592 Napisano: 24.03.2016 18:14:48 w PLAGIATY
PatrycjaRT napisał(a):

A co sądzicie o poniższym? 
(...)
Według Was to plagiat i nadaje się na zgłoszenie czy inspiracja...?

O jaa... A byłam zachwycona ta praca i świetnym pomysłem autorki?! Eh  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6175976 Napisano: 22.03.2016 23:34:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie uzależnienie od e-konkursy.info..... emotka od dłuższego czasu nie zrobiłam nic konkretnego ze sobą, w domu i w ogóle... wrrr nic tylko ciągle odświeżam stronę i czekam...   Nie wiadomo na co emotka , bo przecież wysyłam max jedno zgłoszenie dziennie (jak dobrze pójdzie)... Jak się od tego odzwyczaić? Uwolnić? Mam sobie wyłączyć internet? A może to minie? Mam nadzieję że zmądrzeje!  emotka To minie prawda? Początki takie są?
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6174976 Napisano: 19.03.2016 22:27:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Halszka napisał(a):

Dziś wysłałam pierwsze zgłoszenie do tuńczyka Princes! Puszka czekała ponad 4 tygodnie i w końcu się udało..
Pytanie czy w razie wygranej emotka organizator prosi o paragon? <musiałabym się nieźle naszukać ehh>?

paragon potrzebny jest z datą etapu który trwa czyli parargon sprzed 4 tygodni jest nieaktualny

okejjjjjjjjj.... emotka czyli okejjjjjj.... no nic, będę się martwić może jak wygram? wrrrr
buuuu i te inne emotka
dzieki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6174969 Napisano: 19.03.2016 22:12:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś wysłałam pierwsze zgłoszenie do tuńczyka Princes! Puszka czekała ponad 4 tygodnie i w końcu się udało..
Pytanie czy w razie wygranej emotka organizator prosi o paragon? <musiałabym się nieźle naszukać ehh>? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6174219 Napisano: 17.03.2016 15:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No co Wy znów piszecie... Wysłałam dwa i liczyłam na wygraną a tu widza ze kolejne 15 zeta utopione ehh Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6170942 Napisano: 10.03.2016 00:43:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
aerdna napisał(a):

Czy ktoś wie, dlaczego wyniki w d'aucy są takie okrojone ?

Pierwsze co mi przyszło do głowy, to że nigdzie tych zupek nie można kupić.... Bynajmniej ja  ich nie spotkałam od początku konkursu. No chyba że przegapiłam, ale żeby aż tak emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6169792 Napisano: 07.03.2016 18:33:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś porażka na całego... tyle pracy i wiary że w końcu się uda... buu
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6168832 Napisano: 04.03.2016 14:34:13 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

I po co ja durna wchodziłam w wyniki konkursu lodów Koral, rukwa jego mać! emotka Tylko sobie spaprałam dzień :wsciekl

taaaaak miłość można wyznawać tylko rymowanką, inne się nie liczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6166817 Napisano: 01.03.2016 00:13:12 w Carrefour konkursy
jokan napisał(a):

Actimel, po co czlowiek zostawia na ostatnia chwile zgloszenia ...ech ...poszlo, aczkolwiek nie licze na cud

oo! to konkurujemy ze sobą emotka zastanawia mnie tylko... jeżeli ktokolwiek czyta te odpowiedzi to, czy zawsze czytają
wszystkie zgłoszenia do końca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6165998 Napisano: 27.02.2016 13:31:52 w Biedronka
Halszka napisał(a):

defed napisał(a):

Czy wyjaśniło się coś z tym dodatkowym konkursem - tym podłączonym do loterii paragonowej zakupy bez gotówki?
Z regulaminu wynika, że KAŻDY uczestnik loterii może wziąć udział w konkursie.
Właśnie zarejestrowałam transakcję - enty już raz - i nic nie dostałam, prócz standardowego potwierdzenia na @
A link z regulaminu konkursu nie działa. Not found 404. Co za shit! 

Mnie odpisali żebym odhaczyła ostatnia zgodę ta bez gwuazdki to podłącza mnie do mailingu. Niestety po ich odp nie rejestrowałem paragonu wiec trudno powiedzieć czy przyślą od razu. Zaznaczę ze nigdy nie odhaczalam tej zgody a mimo to dostałam tego maila ale nie otworzyłam i skasowałam myśląc ze to spam. Dopiero jak zaczęliście pisać Na forum to zastanowiłam sie co zrobiłam. Aczkolwiek w odpowiedzi do mnie ani nie potwierdzili ani nie zaprzeczyli jakoby mieli wysyłać cis dodatkowego.

Choć dla mnie i tak zagadkowe wydaje sie, ze dodatkowa zakładka o której mówi ten regulamin nie jest widoczna na stronie głównej. Poza tym na profilu Facebook ani nigdzie indziej nie podano informacji ze jest dodatkowa szansa na nagrody. Dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6165995 Napisano: 27.02.2016 13:23:07 w Biedronka
defed napisał(a):

Czy wyjaśniło się coś z tym dodatkowym konkursem - tym podłączonym do loterii paragonowej zakupy bez gotówki?
Z regulaminu wynika, że KAŻDY uczestnik loterii może wziąć udział w konkursie.
Właśnie zarejestrowałam transakcję - enty już raz - i nic nie dostałam, prócz standardowego potwierdzenia na @
A link z regulaminu konkursu nie działa. Not found 404. Co za shit! 

Mnie odpisali żebym odhaczyła ostatnia zgodę ta bez gwuazdki to podłącza mnie do mailingu. Niestety po ich odp nie rejestrowałem paragonu wiec trudno powiedzieć czy przyślą od razu. Zaznaczę ze nigdy nie odhaczalam tej zgody a mimo to dostałam tego maila ale nie otworzyłam i skasowałam myśląc ze to spam. Dopiero jak zaczęliście pisać Na forum to zastanowiłam sie co zrobiłam. Aczkolwiek w odpowiedzi do mnie ani nie potwierdzili ani nie zaprzeczyli jakoby mieli wysyłać cis dodatkowego. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6165656 Napisano: 26.02.2016 15:30:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuu... i znowu niccccccccc  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6164458 Napisano: 24.02.2016 13:29:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luckymen napisał(a):

monikar napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a to nie jest ta pani z artykułu z gazety wyborczej? Wygląda podobnie 

O jakim artykule mowa?

http://wyborcza.p...iwe-ze-konkursy.html

Czytam, czytam i oczom nie wierzę...czy naprawdę ludzie w agencjach są aż tak naiwni?! makiety i laurki emotka

http://gazetaolsz...a.html#axzz415RlUdNS

O! To moze być ta sama autorka pracy z krówki, chłopiec tez Oliwier!  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6163614 Napisano: 22.02.2016 18:35:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jola_asia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mega mi się podoba główna nagroda z Jogobelli emotka  szkoda, że nie moja emotka

Super emotka

Tak! Jest świetna i widać ze zajęła autorowi sporo czasu. Zapewne Ktoś robił to w nocy bo w dzień system nie pozwał na tworzenie ciekawych prac (pewnie z przeciążenia). Gratuluje wygranej. Zasłużona Wyświetl w wątku >>
0 0