Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylwek2015

sylwek2015

#7068079 Napisano: 13.12.2022 23:18:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię:

- 2 bony wakacje.pl o wartości 2000zł ( 2x po 1000zł)  na np. kartę podarunkową o tej samej wartości do media expert lub rtv euro agd.

Zainteresowanych proszę o kontakt w wiadomości prywatnej.  Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

sylwek2015

#7060921 Napisano: 16.11.2022 17:49:55 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

taak napisał(a):

Stop Cafe? Było info czy można jeszcze się łudzić? 😃

Było niestety. 

gdzie była taka informacja? wedle regulaminu kontaktować się mają 16-17 listopad.

Znajoma dostała info wczoraj na messenger!

hmm, no to dziwnie bo mieli się kontaktować dziś lub jutro ;D  Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

sylwek2015

#7060919 Napisano: 16.11.2022 17:46:04 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

taak napisał(a):

Stop Cafe? Było info czy można jeszcze się łudzić? 😃

Było niestety. 

gdzie była taka informacja? wedle regulaminu kontaktować się mają 16-17 listopad. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#7047901 Napisano: 19.09.2022 18:12:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzisiaj potwierdzona wygrana w postaci vouchera 10 000 na wakacje z konkursu " Słońce Metaxy" Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6881114 Napisano: 07.09.2022 12:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób które brały udział w konkursie banku Credit Agricole "Wakacje za jeden kredyt" czy po wysłaniu swojego zgłoszenia, otrzymaliście powiadomienie mailowe odnośnie pozytywnego rozpatrzenia i tego, że Wasza praca bierze udział w konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6869034 Napisano: 08.07.2022 12:25:23 w Informują
Informują z Konkurs "Przygotuj się na lato i wygraj"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
sms po 11:30 Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6869030 Napisano: 08.07.2022 12:15:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
po dłuższej nieobecności w konkursach dzisiaj u mnie bardzo GRUBO: Voucher na pompę ciepła NIBE o wartości 30tys    dodatkowo mail z informacją o wygranym voucherze wakacyjnym o wartości 15tys z konkursu strefaLG "WakacjezLG"  emotka  oraz sms z informacją o wygranym voucherze wakacyjnym o wartości 4tys z konkursu " Przygotuj się na lato i wygraj" emotka Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6697127 Napisano: 16.04.2020 13:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do laureatów konkursu żubrówki https://zwolajstado.pl/ Czy ktoś jeszcze z WAs czeka na swoją nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6692640 Napisano: 26.03.2020 13:27:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

maverick napisał(a):

asantesana napisał(a):

magie1982 napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Pytanie do osob, które wygrały bon w BIC -wszystko poszło o tej samej godzinie czy jest jeszcze szansa ? emotka

Tez jestem ciekawa. Bo już mam dola.

I czy ktoś wygrał tekstem, czy tekst z założenia nie miał szans?

Tak, o 11:45
Tekst ma szanse emotka

u mnie tylko teksty wygrały

u mnie film wygrał nagrodę w postaci karty o wartości 300zł i też mnie zastanawia jaka forma (tekst, zdjęcie, film) została uznana przez komisję za tą najlepszą  emotka Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6664933 Napisano: 09.12.2019 14:59:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

sylwek2015

#6664932 Napisano: 09.12.2019 14:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
u mnie z Tchibo 1 stopień i pytanie mam do osób które już coś kiedyś wygrały z konkursów organizowanych przez tę agencję (Smolar), jak długo czekaliście na przesyłkę z ich strony ? Pytam, ponieważ ciekawi mnie czy otrzymam swoją nagrodę jeszcze przed świętami ;D  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6644302 Napisano: 30.09.2019 18:26:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna 4tys. zł z konkursu "Termomodernizacja to najlepszy sposób na smog, komfort cieplny i oszczędność pieniędzy"  emotka Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6565466 Napisano: 21.01.2019 14:45:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
główna z Nivea Men, Wyjazd na EL CLÁSICO  emotka   Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6531003 Napisano: 23.09.2018 16:38:09 w Paragony na trwające konkursy
ja również kupiłbym paragon z konkursu nagrody wymiatają, dopiero dzisiaj odkryłem ten konkurs a biedronka zamknięta ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6524217 Napisano: 31.08.2018 11:05:19 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

strona ma po prostu 12 lat emotka  https://web.archi...00*/www.brandcomm.pl
często szewc bez butów chodzi, wcale mnie to nie dziwi, jestem trochę z branży emotka  a, i nie oceniajmy książki po okładce emotka  
btw, nie nagrodzili mnie, więc nie mam interesu w pianiu peanów na ich temat

Również jestem z branży i może dlatego przykuło to moją uwagę , że taka duża agencja a prezentuje się w taki sposób;D tutaj nawet ciężko ocenić okładkę, bo tak naprawdę jej nie ma  emotka  a środek mocno okrojony i mało w nim "obrazków"   emotka

Jesli jesteś z "branży" to zachowuj się profesjonalnie a nie publicznie ośmieszasz, wyśmiewasz konkurencje. Żenujące zachowanie. emotka  Widać, że sam nie masz więcej do zaoferowania. Takim podejsciem nie zyskasz ani klientów ani reputacji godnej zazdroszczenia.

dzięki ale nie potrzebuje pouczającego wykładu od kolesia z takim nickiem emotka

I kolejny raz strasz się zabłysnąć... KOPANIEM. Widzisz. Nick to tylko nick - mozna zmienić. Jesli w życiu kierujesz się wyglądem a nie zawartością to daleko nie popłyniesz. Pustego opakowania nie da się sprzedać no chyba, ze TetraPak wykupisz.

no właśnie Ty starasz się kopać swoim egocentryzmem, skąd wiesz co ja mam do zaoferowania? wyraziłem swoją uwagę co do wyglądu ich strony, ponieważ jestem zdziwiony, że tak duża agencja prezentuje się w taki sposób. Reklama to branża nieustających zmian i trendów, która powinna chyba działać dla klienta?, przykładowo… ciężko byłoby mi nawiązać współpracę na odległość z taką agencją, ponieważ nie wiem co tak naprawdę mogę mi zaoferować, nie widzę ich udanych realizacji, a firma takiego kalibru mogłaby się chyba tym poszczycić? Większość konkurencyjnych agencji reklamowych to praktykuje. A jeżeli mamy już oceniać zawartość tej książki to można sobie wyrobić zdanie przykładowo przeglądając realizowane przez nich konkursy, i jak widać na forum bardzo dużo osób ma zastrzeżenia co do sposobu ich prowdzenia. Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6524185 Napisano: 31.08.2018 10:08:38 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

strona ma po prostu 12 lat emotka  https://web.archi...00*/www.brandcomm.pl
często szewc bez butów chodzi, wcale mnie to nie dziwi, jestem trochę z branży emotka  a, i nie oceniajmy książki po okładce emotka  
btw, nie nagrodzili mnie, więc nie mam interesu w pianiu peanów na ich temat

Również jestem z branży i może dlatego przykuło to moją uwagę , że taka duża agencja a prezentuje się w taki sposób;D tutaj nawet ciężko ocenić okładkę, bo tak naprawdę jej nie ma  emotka  a środek mocno okrojony i mało w nim "obrazków"   emotka

Jesli jesteś z "branży" to zachowuj się profesjonalnie a nie publicznie ośmieszasz, wyśmiewasz konkurencje. Żenujące zachowanie. emotka  Widać, że sam nie masz więcej do zaoferowania. Takim podejsciem nie zyskasz ani klientów ani reputacji godnej zazdroszczenia.

dzięki ale nie potrzebuje pouczającego wykładu od kolesia z takim nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523922 Napisano: 30.08.2018 14:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

jak wstawić swoje foto do raffaello? zielonego pojęcia nie mam...

swojego zdjęcia niestety nie idzie wstawić, możesz jedynie zapisać swoją pracę w rozszerzeniu "json" by następnie ją wczytać Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

sylwek2015

#6523787 Napisano: 29.08.2018 23:06:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

Wyślij te pretensje do sponsora i daj żyć emotka

zaraz, zaraz. a nie daje żyć? forum jest, zdaje się, od wymiany opinii. tylko, że czasami mam wrażenie, że mamy tu równych i równiejszych, bo niektórzy mogą narzekać pełną gębą (to nie pierwsza krytyka brandcomm), a inni już muszą "dać żyć". o co Wam chodzi, ludzie, z tym wybiórczym podejściem? ten, kogo lubicie, może pisać, a ten, kogo nie darzycie sympatią, ma zamilknąć na Wasze pobożne życzenie? 

strony nie widziałam, ale zaraz zajrzę. 

Tu chodzi o to, ze po raz setny jakis gosc narzeka na brandcomm a tego sie juz sluchac nie da, ile jeszcze mozna ciagnac ten temat red bulla....

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał.

i ty sie dziwisz czemu cie ludzie blokują  emotka

heh na razie zablokowała mnie jedna osoba, która chciała uciec od odpowiedzi emotka

w kazdej wypowiedzi niezle sam sobie pochlebiasz. brakuje zebys polajkowal swoje wpisy  emotka   ide spac, milej nocy wszystkim

hehe nie wiem gdzie Ty wyczytałeś te pochlebstwa, po prostu dyskutuję od tego jest forum, śpij dobrze bo brakuje Ci chyba snu emotka , dobrej nocy  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523782 Napisano: 29.08.2018 22:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

zaraz, zaraz. a nie daje żyć? forum jest, zdaje się, od wymiany opinii. tylko, że czasami mam wrażenie, że mamy tu równych i równiejszych, bo niektórzy mogą narzekać pełną gębą (to nie pierwsza krytyka brandcomm), a inni już muszą "dać żyć". o co Wam chodzi, ludzie, z tym wybiórczym podejściem? ten, kogo lubicie, może pisać, a ten, kogo nie darzycie sympatią, ma zamilknąć na Wasze pobożne życzenie? 

Tu chodzi o to, ze po raz setny jakis gosc narzeka na brandcomm a tego sie juz sluchac nie da, ile jeszcze mozna ciagnac ten temat red bulla....

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał.

i ty sie dziwisz czemu cie ludzie blokują  emotka

heh na razie zablokowała mnie jedna osoba, która chciała uciec od odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523776 Napisano: 29.08.2018 22:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał. Wyświetl w wątku >>
0 0