Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6599149 Napisano: 14.05.2019 07:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

nkba napisał(a):

bandit napisał(a):

Loteria MILKA próbowałem w nocy wprowadzic zgłoszenie i dostałem 'nieprawidłowy token' - ktoś też tak miał ?
Organizator odpowiedział że nic o tym nie wiem i żebym dał screena. 
Pierwszy raz zdarzyło się to 12.05 - nie zrobiłem screena i ponownie dzis 14.05 około 3 w nocy - już zrobiłem screena i wysłałem im.

Ktos też to widział ?

pozdrawiam
Krzysiek

Ja tak mam jak za szybko po capcha wcisne wyślij emotka  Spróbuj jeszcze raz :c)

nie było za szybko emotka  próbowałem kilka razy nawet czyściłem przeglądarkę, nowa zakładka 

A to nie wiem emotka Ja nie zmieniałam, po prostu jak pojawiła się ta informacja to tylko zaznaczyłam jeszcze raz capcha i poszło. Nie zmieniałam ani okna ani przeglądarki i potwierdzenie się wyświetliło, oczywiście "tym razem się nie udało"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6599144 Napisano: 14.05.2019 07:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Loteria MILKA próbowałem w nocy wprowadzic zgłoszenie i dostałem 'nieprawidłowy token' - ktoś też tak miał ?
Organizator odpowiedział że nic o tym nie wiem i żebym dał screena. 
Pierwszy raz zdarzyło się to 12.05 - nie zrobiłem screena i ponownie dzis 14.05 około 3 w nocy - już zrobiłem screena i wysłałem im.

Ktos też to widział ?

pozdrawiam
Krzysiek

Ja tak mam jak za szybko po capcha wcisne wyślij emotka Spróbuj jeszcze raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6599142 Napisano: 14.05.2019 07:09:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie ma jak wygrana z samego rana emotka Wiśniowe danio emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6598783 Napisano: 13.05.2019 12:25:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No żeby nawet oksy od Kubusia nie wpadły???? Co za dół emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6597809 Napisano: 10.05.2019 09:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał jakiekolwiek info od IQ Marketing co z tymi niedocierającymi mailami  o wygranej grze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6596068 Napisano: 06.05.2019 13:27:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Powiem krótko - jest 6 maja... A jedyne, co wygrałam, to zapewne pobity rekord w Visie: 0(słownie:ZERO)/na ponad 40 zgłoszeń. emotka

Ja to samo emotka nawet worka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nkba

#6594447 Napisano: 29.04.2019 22:56:38 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Czy ktoś może wypełnić te ankietę? Kuzynka prosi jest na studiach i potrzebuje. Zajmie to 2-3 minuty. Dziękuję za każde wypełnienie emotka

https://docs.goog...wWk-L-X37Qg/viewform

No i paszło emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nkba

#6593976 Napisano: 28.04.2019 19:55:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Czy ktoś miał problem z dodaniem karty klubu CCC do swojego konta w aplikacji?

Tak... Męczyłam się z tą aplikacją dość długo. Ostatecznie zainstalowałam ją na nowo i założyłam nową kartę, bo miałam dość złośliwości rzeczy martwych. Przy próbie odzyskania numeru karty przy pomocy SMS, przychodziła mi jedynie wiadomość "Twój numer karty to:", bez numeru.

Tak przy okazji, mam pytanie. Przepraszam, jeśli umieszczam je w złym temacie... Czy ktoś z osób biorących udział w konkursie Tefal w Biedronce byłby w stanie powiedzieć mi, czy któraś z tych dwóch konkursowych patelni nadaje się na indukcję?  emotka

Ta grey coś tam jest na wszystkie oprócz indukcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6593322 Napisano: 26.04.2019 09:32:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Nie ma to, jak kupić produkt konkursowy, upichcić z nim popisowe danie, warte oczywiście góry złota, zrobić w miarę fajne zdjęcie, potem zjeść to danie, żeby się czasem nie psuło i nie padło łupem stada galopujących po całym domu rozwścieczonych mrówek, z dumą wejść na stronę konkursu, aby zgłosić swój udział i zobaczyć, że ...konkurs Barilla dawno się już zakończył... Brawo ja.  emotka emotka

Witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

nkba

#6593295 Napisano: 26.04.2019 08:14:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie bardzo, że nawet piłki dla siostrzeńca z visy wygrać nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6592640 Napisano: 24.04.2019 12:15:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anialistopad napisał(a):

To tylko mnie lidl olał ?

Mnie olał na całej linii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6592611 Napisano: 24.04.2019 11:43:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nosz emotka co za kicha emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6592281 Napisano: 23.04.2019 14:59:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic nie pozostaje tylko emotka emotka emotka , a potem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6592094 Napisano: 23.04.2019 09:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy ma ktos w domu bluzę OREO  w rozm S i może mi napisac jaki jest faktyczny rozmiar? emotka

Mogę Ci podać wymiary po południu jak wrócę do domu emotka Wg mnie ten S nalezy do tych mniejszych "esów" emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6590359 Napisano: 15.04.2019 20:32:48 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Nie to, że się wkurzam, ale jest mi przykro, że płonie katedra Notre Dame.
Runęła piękna iglica, zawalił się dach. A mam tyle pięknych wspomnień z Paryża!
Mam nadzieję, że chociaż witraże nie ucierpią. Ale przy takiej temperaturze i przy
tylu setkach litrów wody, ich los pewnie przesądzony.
Ach, gdzie ten Paryż sprzed kilku lat, kiedy był piękny i spokojny?

Patrzę i nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nkba

#6587399 Napisano: 05.04.2019 13:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy Tymbark wybrane sklepu informuje miastami czy niekoniecznie?

Na moje oko, siecią sklepów i miastami alfabetycznie

Dzienks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6587394 Napisano: 05.04.2019 13:09:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Tymbark wybrane sklepu informuje miastami czy niekoniecznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

nkba

#6586921 Napisano: 03.04.2019 22:21:18 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Jako wyrodna matka nie kupiłam jeszcze mojej ośmiolatce telefonu - i jeszcze długo nie zamierzam. A w dodatku zabraniam używać telefonów i tabletów dzieciom, które przychodzą się z nią pobawić. Wiem, że jęczą ale max po pół godzinie zaczynają grać w planszówki, bawią się, np. w szkołę, rysują, śpiewają, teraz szaleją na dworze itp. Mam tylko iskierkę nadziei, że kiedyś będą wspominać nie licznik w gierce tylko te zabawy, oczywiście z uśmiechem...

Na pewno Dziecko niejeden raz Ci za to podziękuje! Zapamięta zwyczajne, rozwojowe zabawy, a nie - bezmyślne "klikanie".  emotka emotka

Oby tak było jak piszesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6586916 Napisano: 03.04.2019 22:08:08 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

(...) I aby miały dzieciństwo - wracają ze szkoły, rzucają plecak, jedzą obiad idą na godzinę pobawić się na dworze z kolegami, na rower, potem siadają na godzinę do zadań domowych a wieczorem mają czas dla nas rodziców - obejrzeć wspólnie film lub upiec ciasteczka itp. Bo ja takie miałam właśnie czasy szkolne a nie w szkole nauka w domu nauka. (...)

Niestety takiego dzieciństwa na razie już nie będzie - i nie tylko z powodu szkoły. Dzieciaki siedzą w domu niekoniecznie nad nauką, lecz na łóżku ze smartfonem, ajfonem lub innym gadem i spędzają z swoje dzieciństwo na fejzbuku lub/i instagramie... emotka
I to jest tragiczne... emotka
Z całą resztą wpisu się zgadzam. emotka emotka

Jako wyrodna matka nie kupiłam jeszcze mojej ośmiolatce telefonu - i jeszcze długo nie zamierzam. A w dodatku zabraniam używać telefonów i tabletów dzieciom, które przychodzą się z nią pobawić. Wiem, że jęczą ale max po pół godzinie zaczynają grać w planszówki, bawią się, np. w szkołę, rysują, śpiewają, teraz szaleją na dworze itp. Mam tylko iskierkę nadziei, że kiedyś będą wspominać nie licznik w gierce tylko te zabawy, oczywiście z uśmiechem... Wyświetl w wątku >>