Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6444340 Napisano: 20.12.2017 11:28:38 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

czy ktos wie dlaczego na Heinekenie wyswietla mi się, po kliknieciu WYSLIJ" "niepoprawny format" - komunikat ponziej moich zyczen na czerwono, czy chodzi o jakies znaki specjalne?

Może za długo wymyślałaś życzenia? emotka   Ja tak miałam. Skopiuj sobie te życzenia, odśwież stronkę, wklej i spróbuj wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6444190 Napisano: 19.12.2017 21:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksandra31 napisał(a):

adrian napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

krseta napisał(a):

xpac napisał(a):

czeko napisał(a):

Pytanko odnośnie konkursu Żywiec zdrój emotka do tych co wygrali- wysyłaliście smsy czy dodawaliście zgłoszenie przez formularz?:)

o kurde to tam był formularz ?:) Wszystko wysłane smsem

był był, ale jakoś długo wysyłał.. też jestem ciekawy czy / i co wygrał ktoś za pomocą formularza:) tam nie ma rezerwy prawda?

ja wygrałam przez formularz - karta

ja tez przez formularz karta

Ja również przez formularz - iPhone

Odsyłaliście już swoje dane przez podaną w SMSie stronę:  konkursy.navagency.com???
U mnie nic tam się nie wyświetla do wypełnienia przez laureata na stronie . Proszę o odpowiedź.

Nie wpisałaś całego adresu z sms więc się nie otwiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6444105 Napisano: 19.12.2017 19:07:38 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

nkba napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam miłej osoby, która udzieli wskazówki do Heinekena, bo widzę w MDW, że takowe podpowiedzi działają cuda  emotka

Wstyd przyznać, ale ja również się poddałam u Heńka, a goście w drodze i pić się chce...  emotka emotka

A może ten Heniek nam tak nie idzie bo nam nie smakuje? emotka

Ale ja go uwielbiam... Byłam nawet kilkanaście lat temu w jego browarze w Amsterdamie na degustacji...  emotka

A to przepraszam emotka   Dorabiałam ideologię do mojego braku sukcesów w kwestii Heńka emotka Mi on jakoś nie podchodzi jako pierwsze piwkoemotka ale jako drugie już może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6444085 Napisano: 19.12.2017 18:19:16 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam miłej osoby, która udzieli wskazówki do Heinekena, bo widzę w MDW, że takowe podpowiedzi działają cuda  emotka

Wstyd przyznać, ale ja również się poddałam u Heńka, a goście w drodze i pić się chce...  emotka emotka

A może ten Heniek nam tak nie idzie bo nam nie smakuje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6444079 Napisano: 19.12.2017 18:14:05 w SZUKAM....
ewunia napisał(a):

Szukam, czy po odesłaniu danych mailem na Garnier ITM (Columbit) przychodził od nich jakiś mail zwrotny z potwierdzeniem?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

nkba

#6443853 Napisano: 19.12.2017 11:03:04 w SZUKAM....
basku napisał(a):

czy w konkursie LIDL pepsi jak sie ma zakupy pepsi  za 13 zł to mozna wyslac 2 zgloszenia czy nie?

nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443779 Napisano: 19.12.2017 09:43:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali...

Może po to by pozbyć się tego co mu "nie idzie" lub tego co ma krótką datę przydatności? emotka Może nawet (oby nie) ze złośliwości? Ludzi są różni i powody ich działania także emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443697 Napisano: 18.12.2017 22:00:42 w Pomocy!!!!
ludoviczka napisał(a):

witam, jestem tu nowa i w sumie w konkursie też emotka mam pytanie, gdzie trzeba w konkursie heinekena wpisać dane osoby obdarowanej, w treści życzeń? czy w jakimś polu? bo nie widzę, a w regulaminie jest że trzeba podać

Dane obdarowanego podajesz jak wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6443495 Napisano: 18.12.2017 15:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

mountain napisał(a):

nkba napisał(a):

gramtatatam napisał(a):

nkba napisał(a):

synk napisał(a):

nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Prośba do osób które już robiły lub będą robić zakupy w Lewiatanie - prosze o potwierdzenie że kwota do wydania to 1850 zł z groszami (2000 zł to kwota brutto)
U mnie kobieta z którą rozmawiałam cały czas mówiła żebym przygotowała sobie listę zakupów za 2000 zł

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000

a podatek od wygranej? 2000+ podatek czy 2000 razem z podatkiem?

zakupy na 2000, podatek od nagrody dokłada organizator i go odprowadza emotka

Ja już jestem po zakupach, przedstawicielka dzwoniła przy mnie do Maspexu i podali jej kwotę 1850 zł z groszami. Za tyle mogłam zrobić zakupy. 

No co Ty? emotka emotka emotka  

Ja dzis byłam na zakupach i wyszło 1980 zł

to ja zdecydowanie wolę Twoją wersję zakupów

Mi się wydaje, ze gramtatatam trochę ktoś wysterował z zakupami emotka wg mnie z regulaminu ewidentnie wynika, że zakupy mają być na max 2000 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443476 Napisano: 18.12.2017 14:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gramtatatam napisał(a):

nkba napisał(a):

synk napisał(a):

nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Prośba do osób które już robiły lub będą robić zakupy w Lewiatanie - prosze o potwierdzenie że kwota do wydania to 1850 zł z groszami (2000 zł to kwota brutto)
U mnie kobieta z którą rozmawiałam cały czas mówiła żebym przygotowała sobie listę zakupów za 2000 zł

zakupy na 2000, podatek od nagrody dokłada organizator i go odprowadza emotka

Ja już jestem po zakupach, przedstawicielka dzwoniła przy mnie do Maspexu i podali jej kwotę 1850 zł z groszami. Za tyle mogłam zrobić zakupy. 

No co Ty? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443473 Napisano: 18.12.2017 14:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

zakupy na 2000, podatek od nagrody dokłada organizator i go odprowadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443469 Napisano: 18.12.2017 14:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000 Wyświetl w wątku >>

nkba

#6442623 Napisano: 15.12.2017 13:54:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te błędy mi na robione przez dziecko nie wyglądają emotka

Bo nie są. 1-2 błędy byłyby wiarygodne, choć przy takich pracach zwykle dziecko pyta: "mamo, a jak to się pisze?" Ale w "cieł" to sory, już nie uwierzę. A tym bardziej w rodziców wysyłających taką pracę dziecka na konkurs, niekontrolujących tego co pisze.

Dokładnie. Mój pierwszaczek zawsze pisze "brudno" i pyta czy wszystko jest dobrze. Jeśli tak, dopiero wtedy przepisuje na "czysto". Ale wiecie...teraz jest głupia moda na madka

A ja nie ingeruję w to co Mała pisze na rysunkach - to jej praca, a nie moja emotka ale jeśli zapyta to powiem jak pisze się poprawnie emotka Ma 7 lat i pisząc sama robi niewiele błędów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442518 Napisano: 15.12.2017 10:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

nkba napisał(a):

donia7 napisał(a):

ostatnio narzekałam i coś wpadało...dziś mi ciśnienie podniósł durex  emotka

A weź nic nie mów, durex ma chyba na mnie jakąś alergię emotka emotka emotka

Może to Ty masz alergię np. na merkaptobenzatiazon? Producent nie wymienia wszystkich składników w produkcji durexów  emotka

nie używam więc nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442504 Napisano: 15.12.2017 10:31:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

Na potęgę posępnego czerepu, nagrodo przybywaj!!!  emotka

Pamiętam tą bajkę! I ten sławny tekst! emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6442498 Napisano: 15.12.2017 10:24:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

ostatnio narzekałam i coś wpadało...dziś mi ciśnienie podniósł durex  emotka

A weź nic nie mów, durex ma chyba na mnie jakąś alergię emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442495 Napisano: 15.12.2017 10:23:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie 2 dni temu i dopiero dziś jestem w stanie coś zrobić ;/  ale przeszła na męża, więc mam szpital w domu   emotka   do tego brak wygranych przy dużych inwestycjach w konkursy jest strasznie dołujący  emotka idę powoli odgruzować dom, bo dzieci wczoraj miały "Dzień Dziecka" i ciastolina jest wszędzie  emotka

emotka Syna dopadła w przedszkolu. emotka

Oj Bidulek emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6442125 Napisano: 14.12.2017 14:57:53 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Zna się ktoś na materacach? Jaki najlepiej kupić? Sprężynowy czy piankowy? Chodzi o to, żeby był twardy i nic sie z nim nie robiło... kupiłem pare lat temu ale nie wiem wlasnie jaki i zaczęły się na nim pagórki robić... chcę zmienić a na Allegro pisze ze wszytskie są super.... rodzince kupili jakiś bolenowy z kokosem czy jakoś tak... miesiac temu, są zadowoleni ale czy on się nie zniekształci ... nie wiem... zna sie ktoś. ?

Ja mam sprężynowy ale taki, ze kazda sprężyna ma swoja kieszonkę emotka Zadowolona jestem zaje...iście emotka Jak kupowałam to tez byłam zielona ale za to pani była załapana emotka Szczerze odradziła mi bonelowe. I dała mi radę, żeby co jakiś czas przekładać materac góra - dół lub obrócić do góry nogami. Wtedy nie będzie się odgniatał. Przekręcam co jakieś pół roku, ma juz 4 lata i nic się z nim nie dzieje. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nkba

#6442071 Napisano: 14.12.2017 14:01:48 w Czy informują/ informowali?
krseta napisał(a):

dzisiejsze roboty Duracell to za który etap macie?:)

Tez jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442066 Napisano: 14.12.2017 13:53:46 w Smolar
freyja88 napisał(a):

nkba napisał(a):

freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

Może masz 0 na początku nr paragonu i dlatego?

Nie, miałam cyfrę 3 w obu. Teraz raz jeszcze sprawdziłam: Jeden jest wygrany, drugi, ze niestety a eski są

No nieźle emotka Może jeszcze do końca nie uzupełnili? A swoją drogą w tych wynikach nigdy nie wiadomo do kiedy są one uzupełnione emotka Wkurzające to jest przy konkach/loteriach gdy nagrody są np. na etap lub dzienne emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0