Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6442060 Napisano: 14.12.2017 13:47:55 w Smolar
freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

Może masz 0 na początku nr paragonu i dlatego? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442051 Napisano: 14.12.2017 13:38:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

dobrze się wczytałam,że paragon na duracell może być jednak z obojętnie jakiego sklepu?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

nkba

#6441951 Napisano: 14.12.2017 11:46:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nkba

#6441921 Napisano: 14.12.2017 11:16:38 w SZUKAM....
katarynka-199 napisał(a):

nkba napisał(a):

A ja Szukam nie w temacie konkursowym.

Fotelik samochodowy
Najlepiej z isofix
Wagowo 0-18kg , 0-25kg lub 9-25kg
Zależy mi też na tym by była możliwość montowania go przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.

Czy ktoś mógłby coś zaproponować lub ma jakieś doświadczenia?

https://fotelik.info/

fotelik.info raczej mi nie przedstawi swoich doświadczeń.
Strone znam, szukam opini/porady/doświadczeń wśród ludzi, dzięki.

A to nie skapowałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6441898 Napisano: 14.12.2017 10:39:23 w SZUKAM....

A ja Szukam nie w temacie konkursowym.

Fotelik samochodowy
Najlepiej z isofix
Wagowo 0-18kg , 0-25kg lub 9-25kg
Zależy mi też na tym by była możliwość montowania go przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.

Czy ktoś mógłby coś zaproponować lub ma jakieś doświadczenia?

https://fotelik.info/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6441174 Napisano: 12.12.2017 23:59:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak tu sobie naskrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6440731 Napisano: 12.12.2017 11:22:54 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Ale on nigdy sam nie wychodził .Myślisz,że trafi do domu? Kurde tak mi go szkoda,głodny i zimno mu pewnie

Mój jeden wiosną nie wrócił choć był wychodzącym prawdziwym Panem Kocurem emotka Córcia do tej pory płacze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6440193 Napisano: 11.12.2017 12:49:48 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Przy wylogowywaniu z poczty przeniosło mnie na portal o2 (czego bardzo nie lubię). Zazwyczaj nie czytam ich rewelacji, ale tym razem przyciągnęło mnie znane mi osobiście nazwisko. Chodziło o pewnego aktora (takich trochę 2 albo i 3 ligi  emotka ), który pochodzi z mojego rodzinnego, małego miasteczka. A nawet mój ojciec pracował swego czasu z ojcem tego aktora. I nawet mi ten aktor mignął parę razy jak jeszcze dzieciakiem byłam, a on już takim nastolatkiem. Nie żebym miała jakieś znajomości, bo on mnie pewnie nawet z  widzenia nie kojarzy. Ale i tak zawsze to miło było przeczytać o kimś z rodzinnych stron. Tylko, że tym razem to był artykuł o kokainie. Bo to wpadł jakiś diler gwiazd i ujawniają kolejne nazwiska, kto tam sobie dogadzał białym proszkiem (chyba białym, bo nie znam się na narkotykach  emotka ). Niby nie moja sprawa, ale jakoś tak nieswojo się poczułam, że nawet ktoś tak swojski się w tym babra. I jak sobie poczytałam to razem z nim większość buziek znanych z telewizora. I tak sobie myślę, czy to ja jestem taka zacofana i nierozrywkowa, że dla mnie narkotyki to coś złego i nigdy nie chciałabym brać żadnej kokainy. I nie marzą mi się takie imprezy grubo zakrapiane alkoholem i narkotykami? Czy to znaczy, że jestem jakąś sztywną nudziarą, bo pomimo młodego wieku wolałbym usiąść z lampką wina z mężem czy bliskimi koleżankami, i napić się tylko dla rozluźnienia, a nie totalnego upodlenia i przypadkowych uciech. A może jednak świat nie zwariował do końca i nadal większość uważa, że kokaina jest zła?

Ja uważam, że wszystkie narkotyki są bardzo złe! Wyświetl w wątku >>

nkba

#6440145 Napisano: 11.12.2017 11:59:22 w SZUKAM....
biokoo napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy ktoś mi może powiedzieć jak to jest? Np. kupuje na konkurs w jednym sklepie i na jednym paragonie mam np. 3 produkty promocyjne i jak to jest w przypadku wygranej np. w dwóch konkursach? Może być ksero paragonu?

Wiele agencji nie przyjmie w ogóle kserokopii. Np. Smolar powoła się na regulamin. Brak oryginału = brak nagrody. Również nie oddadzą paragonu po weryfikacji. Powiedzą, że takie są wymogi. Dlatego najbezpieczniej jest mieć produkty konkursowe na osobnych paragonach. 

jak sobie z tym radzicie? Chodzicie milion raz do jednego sklepu? emotka

Tak emotka Albo za jednym zamachem kupujemy na milion paragonów emotka   Oczywiście z tym milionem to przesada ale w rzeczywistości tak to wygląda... Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

nkba

#6439939 Napisano: 10.12.2017 21:48:14 w Paragony na trwające konkursy
Jeśli ktoś ma paragon na Duracell na obecny etap,a nie ma weny emotka to z chęcią odkupię za doładowanie tel. emotka

Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6439137 Napisano: 08.12.2017 13:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie pytanko: kiedy wysyłacie zgłoszenie i macie dwie opcje: przez sms albo formularz, które wybieracie? Waszym zdaniem ma to jakieś znaczenie?

formularz;p zazwyczaj daje mozliwość wykorzystania większej ilości znaków

I można pisac z polskimi znakami emotka Mi przynajmniej lepiej sie to czyta emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6439135 Napisano: 08.12.2017 13:48:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
slonko365 napisał(a):

Helcia85 i magisterek - gratulacje!!! emotka  Wygrane - marzenie! Bawcie się cudnie! emotka emotka

Gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6438743 Napisano: 07.12.2017 18:53:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Piękna nagroda!!! Gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

nkba

#6438626 Napisano: 07.12.2017 15:26:03 w Smolar
wrrrryyy napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

w Bakalland duzo nagrod nie bylo ale zeby nikt z forum nie trafil? moze jeszcze nie informowal a ostatnio smolar coś ta swoją stronę z wynikami rzadko uaktualnia.

Dopiero przed chwilą poszły smsy. Wczoraj był już odnośnik do sprawdzania wyników, ale działać poprawnie (pokazywać wygrnae) zaczął dopier dziś emotka
Wiemy jak Intermarche opisuje paragony... Czy Smolar uzna opis np.: Orzechy Laskowe 100?

myślę, że uzna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6438597 Napisano: 07.12.2017 14:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

biokoo napisał(a):

biokoo napisał(a):

jak dostalam info z PiP ze wygralam zestaw coca cola rezerwa to skad mam wiedziec ktory paragon wyslac? a wysylalam im troche ich...

ktos pomoze???

jak robił to smolar, to wysyłasz wszystkie

Dlaczego wszystkie ? Ja zawsze wysyłam tylko wygrany... 

do smolara?

tak, od jakiegoś czasu tylko wygrany i nagrody dochodzą emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, dolly 0

nkba

#6438321 Napisano: 07.12.2017 09:18:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

Gdzie Wy widzicie poprawiony regulamin? Przeciez jest do 6.12 ciągle
http://www.slodki...jki.pl/regulamin.php

Wczoraj wyraźnie było napisane, że do 10.12 i na stronie i w Regulaminie.

Wieczorem juz nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6437926 Napisano: 06.12.2017 15:45:41 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar słał już eski z Bakallandu ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6437715 Napisano: 06.12.2017 12:24:01 w Połączenia nieodebrane
renatak0 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

537999930?

A nie jest to Unique One? emotka

z nescafe c4?

A może biedronkowe autko? Wyświetl w wątku >>

nkba

#6437703 Napisano: 06.12.2017 12:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jaki nr informuje z lewiatana?  Ja dostałam jakiegoś dziwnego smsa z nr 537... któreo nie mogę odczytać. Powiedzcie ,że to nie zbieg okoliczności 

TO TEN NUMER
Do mnie wiadomość dotarła jako MMS

Mam to !!!! emotka emotka  Sms o 11 był. Czy ktoś zechce się podzielić jego treścią? U mnie widnieje w wiadomości załącznik multimedialny  i nie mogę go pobrać. 
I druga sprawa. Macie na paragonach słowo Tymbark? Ja mam tylko smaki nie wiem czy to przejdzie

Już przeszło emotka Przecież dołączało się skan paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6437561 Napisano: 06.12.2017 08:38:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tu jestem emotka I czekam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0