Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6437195 Napisano: 05.12.2017 12:06:33 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Pomysłu na fajny prezent gwiazdkowy dla dwulatki?
Chciałabym, aby było to coś porządnie wykonanego i z wartością dodaną - edukacyjną, trenującą zdolności manualne lub inny aspekt rozwoju dziecka, a nie po prostu świecące, różowe i puchate cuś emotka

Może książeczka uszyta min. z tkanin? Nie wiem, jak to się fachowo nazywa, to taka książeczka 3D (sensoryczna?) Mnie się podoba jej koncepcja, można ją też dostosować do wieku dziecka (tematyka, zadania, kolory). Ale nie szukałabym w sieciówkach, tylko w necie, na rękodzielniczych blogach itp.

W każdym razie: byle nie coś z plastiku emotka

Tez wole pluszaki ale ten globus jest naprawdę fajny emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6437185 Napisano: 05.12.2017 11:39:34 w SZUKAM....
kasiulll napisał(a):

Pomysłu na fajny prezent gwiazdkowy dla dwulatki?
Chciałabym, aby było to coś porządnie wykonanego i z wartością dodaną - edukacyjną, trenującą zdolności manualne lub inny aspekt rozwoju dziecka, a nie po prostu świecące, różowe i puchate cuś emotka

Świetny jest grający globus Fisher Price emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

nkba

#6436056 Napisano: 01.12.2017 23:02:24 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

dziś cieszę się, że taki oto koleżka zawitał pod mój karmnik. Oprócz sikorek i wróbelków przyszedł czas na podziwianie innych okazów szukających pokarmu. Wie ktoś może co to za ptak? Możliwe że gil?

Kojarzę ptaszka ale nazwy nie pamiętam, ja już nie mogę się doczekać kiedy u mnie śnieg będzie i te stada ptaków się pojawią emotka największy karmnik mam przed oknem w salonie i cudownie się na nie patrzy emotka Non stop setki dzwońców, cztery gatunki sikorek, kowaliki,  dostojny pan grubodziub, pani ziemba i najrzadziej przylatujący ale najbardziej kolorowy szczygieł emotka Przylatuje kilka innych gatunkow ale śmigaja tak szybko, że nie zdążę ich "zidentyfikować" emotka   Mogę sie na nie gapić godzinami emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6435460 Napisano: 30.11.2017 21:05:06 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs ogólnopolski z Milką? Zaszalałam i kupiłam dziś 2 paragony Milki za 15 zeta w Stokrotce, a konek tydzień temu się skończył emotka nosz... emotka

Do wczoraj byl w ITM
Obecnie jest w E.Leclerc 

Ktos Ci paragony sprzeda??? Czy sama zakupy zrobilas - to na Mikołaja czekoladki rozdaj  emotka

Sama zrobiłam zakupy, na szybko, pamiętałam, ze konek był zapowiedziach, przed wyjazdem na szybko sprawdziłam na jaką kwotę i heja emotka dat nie sprawdziłam emotka Myślałam, że może jest coś ogólnopolskiego... że choć puszkę jakąś odebrać... Z Milki to chyba zupę na święta zrobię emotka A na drugie danie potrawka z Wedla z sosem z Goplany... emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6435451 Napisano: 30.11.2017 20:51:35 w SZUKAM....
Czy jest jakiś konkurs ogólnopolski z Milką? Zaszalałam i kupiłam dziś 2 paragony Milki za 15 zeta w Stokrotce, a konek tydzień temu się skończył emotka nosz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6435009 Napisano: 30.11.2017 07:39:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja gratuluję emotka Brawo emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 olunka, pioge7 0

nkba

#6432696 Napisano: 24.11.2017 12:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

A gdzie są wyniki ze świeżakami? Nie otwiera mi się lista laureaci

Kliknij na "informacje o loterii" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432688 Napisano: 24.11.2017 12:58:20 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Cały czas próbują bo nikt z laureatów nie odbiera emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6432664 Napisano: 24.11.2017 12:40:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

przeciez tam żadnych wyników nie ma
ktoś zobaczył zakładkę Laureaci i wkleił do wyników

One są pod napisem "informacja o loterii" czy jakoś tak, nie tam gdzie laureaci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432611 Napisano: 24.11.2017 11:38:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
superloser napisał(a):

Dlatego tak ciężko odszukać konkretny konkurs.
Wiesz: kto, co, gdzie ... ale, kiedy dodasz to wychodzi ZERO.

Odszukanie konka z Fa to dopiero szukanie igły. 
W Google - wiecej tagów daje konkretniejsze odpowiedzi. Tu wyskakuje ZERO. 

Wiem,  ze mozna grzebac. Ale nie kazdy ma czas. 

Też uważam, że jest to dosyć kłopotliwe emotka i tez szukalam tego Fa ale uprzejmy forumowicz podał linka emotka Może Pionas pomyślałbyś jak kiedyś znajdziesz chwilkę czasu? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432429 Napisano: 23.11.2017 21:27:02 w Wkurza mnie...
jofe8484 napisał(a):

superloser napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

I jeszcze mnie wkurza, że mój mąż poszedł do ITM po Milkę i kupił za 12 zł, chociaż wiedział, że za 15 ma być. Dlaczego tak postąpił? Sam nie wie...

emotka emotka padłam.

Żeby juz wiecej Ci nie musiał zakupów robic emotka  Przemyślane  emotka

Przynajmniej ma gdzie iść emotka a mnie wkurza, że w ITM ma dużo konkursów a najbliższy sklep jest jednak daleko ;-(

I znów maja promocje, o których dowiadujesz się przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432206 Napisano: 23.11.2017 13:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

nkba napisał(a):

krseta napisał(a):

Konkurs Wedel Topaz
w danych do wysyłki dziewczyna wpisała swoje nazwisko, ale mój adres (łatwiej dostarczyć). do karty jest dołączone oświadczenie o podatku (nie sądziłem, że na 100zł będzie coś takiego) i tu problem, powinna wpisać miejsce zameldowania, które będzie się różniło od adresu do wysyłki. czy może wyniknąć z tego jakiś problem?

Żaden emotka Ale dla "spokojności" agencji może niech wpisze taki jak podała do wysyłki emotka  

no tak, ale jest napisane "zamieszkały/a" legitymująca się dowodem... w urzedzie... i tu już dane nie będą się zgadzać. niby to tylko karta 100zł, ale szkoda by przepadła

A niby dlaczego ma przepaść? Przecież te dane tylko w agencji zostają? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432194 Napisano: 23.11.2017 13:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

Konkurs Wedel Topaz
w danych do wysyłki dziewczyna wpisała swoje nazwisko, ale mój adres (łatwiej dostarczyć). do karty jest dołączone oświadczenie o podatku (nie sądziłem, że na 100zł będzie coś takiego) i tu problem, powinna wpisać miejsce zameldowania, które będzie się różniło od adresu do wysyłki. czy może wyniknąć z tego jakiś problem?

Żaden emotka Ale dla "spokojności" agencji może niech wpisze taki jak podała do wysyłki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6431667 Napisano: 22.11.2017 13:01:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Aj, smuteczek wielki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6431636 Napisano: 22.11.2017 12:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

kkbt napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy przy odbiorze nagrody deski Winiary spotkaliscie się z jakimś zastrzeżeniem w stosunku do tego że na paragonie jest majonez? 

Wg regulaminu wszystkie produkty Winiary biorą udział czy może się mylę? 

Miałam majonez, odebrałam deskę.

Też miałem majonez i też bez problemu emotka

A to nie bylo , ze deski tylko do 19ego ?

do 19 zakup, do 30 odbiór emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6431604 Napisano: 22.11.2017 11:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kwestia kilku myc, ciekawe czy sie nie rozpadnie w kawałki emotka - bo to chyba klejona jest czy z 1 kawałka zrobiona?

Są nawet wytrzymałe emotka Mi jedna z poprzedniej edycji pękła na pół zaraz na początku jak ją odebrałam ale reszta daje radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6431594 Napisano: 22.11.2017 11:07:22 w Czy informują/ informowali?
Miła26 napisał(a):

tego nie pamiętam:(

Tak, ktoś pisał, że się pomylił... Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

nkba

#6431556 Napisano: 22.11.2017 10:05:53 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

emotka czyli nawet jak nad drzwiami jest szyld Lewiatan to moze to wcale nie jest Lewiatan? a jesli jest na liscie sklepów na ich stronie to chyba ok?

Jeśli jest na ich stronie to ok emotka Jak ma się jakieś wątpliwości to zawsze się lepiej zapytać po prostu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

nkba

#6431513 Napisano: 22.11.2017 00:09:09 w SZUKAM....
matgal napisał(a):

Czy na wysłanie paragonów z loterii Sidolux mam 7 dni czy to musi byc doręczone w ciągu tych 7dni?

Wysłane w ciągu 7 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0