Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6411948 Napisano: 05.10.2017 10:29:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

Syoss KAUFLAND! To może ktoś kto nie brał udziału w konkursie a dostał maila,ze wygrał - napisze do nich , ze doszło do pomyłki bo nie brał udziału w konkursie Ja grałam i nie wygrałam więc,,,czekam na nagrodę co za zamieszanie...

No to poczekam z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411816 Napisano: 04.10.2017 23:16:14 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Podobnie, jak marchewkę czy głąb kapuściany albo kalarepkę, mniamu, mniamu emotka

No mam to samo!!! Marchewka z ogródka tylko otarta z piasku (moja corcia tez tak zajada emotka ) i kalarepki, i te głąby kapuściane, które są tak małe...  emotka ja wyjadam jeszcze z kalafiora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411736 Napisano: 04.10.2017 20:29:15 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

wróciłam bez brukselki emotka Ale jutro dopadnę warzywniak, w którym z reguły ją kupuję i wrąbię z córcią wszystko emotka

Podpowiem - może to i banalne, może wiedza powszechna, ale... emotka Przed wrzuceniem do wody, natnij brukselkę na krzyż w głąbie - to pozbawi ją nieco charakterystycznej goryczki. emotka

Ożesz Ty... musiałeś tą fotkę wstawić? emotka A ja gotuję ją pod pokrywką - tak jak moja mama mi mówiła - właśnie dlatego, żeby nie była gorzka i zdaje egzamin emotka Ale Twój sposób też wypróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411704 Napisano: 04.10.2017 19:46:49 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Zacna porcja brukselki ugotowanej na lekko solonej wodzie. Ćwierć kostki masła rozpuszczone na patelni, do tego dosypane ok. trzech stołowych łyżek bułki tartej.Zasmażone do zbrunacenia. Talerz PRZEPYCHOTY emotka emotka Takie jedzonko mnie dziś cieszy emotka

Uwieeeeelbiam to emotka lece po brukselkę! emotka

Nooooo... wiesz, ile się naczekałem, aż wróci świeża brukselka?! Ekspedientka się ze mnie śmiała, gdy dobijałem się się o nią wiosną i latem... emotka

Byłam i wróciłam bez brukselki emotka Ale jutro dopadnę warzywniak, w którym z reguły ją kupuję i wrąbię z córcią wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411655 Napisano: 04.10.2017 18:14:15 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Zacna porcja brukselki ugotowanej na lekko solonej wodzie. Ćwierć kostki masła rozpuszczone na patelni, do tego dosypane ok. trzech stołowych łyżek bułki tartej.
Zasmażone do zbrunacenia.
Talerz PRZEPYCHOTY emotka emotka
Takie jedzonko mnie dziś cieszy emotka

Uwieeeeelbiam to emotka lece po brukselkę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411654 Napisano: 04.10.2017 18:12:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
300 bransoletek - ani maila, 200 szczotek - ani pomyłkowego maila emotka masakra jakaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6411496 Napisano: 04.10.2017 14:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
r_olo napisał(a):

cb656 napisał(a):

r_olo napisał(a):

Nie ogarniam. Grałem o bransoletkę, wygrałem, dostałem takie powiadomienie, sprawa dawno załatwiona. O szczotkę nie grałem, a przed chwilą takie powiadomienie znowu dostałem. I co teraz? emotka

Dwie drogi do wyboru:- olać zamieszanie i cieszyć się z nadprogramowanej wygranej- zrobić zamieszanie i próbować to wyjaśniać...

Może mieli tak mało zgłoszeń, że rozdają szczotki poprzednim zwycięzcom... Tak czy inaczej, nie mój konkurs, nie moja nagroda, dla mnie nie ma sprawy, mail ignoruję i tyle. Poza tym na pewno będą wymagać paragonu, więc nawet gdybym miał cebulę w herbie to i tak nic bym nie ugrał... 

Obalam teorię o zbyt małej liczbie zgłoszeń emotka Moje zadne maila nie dostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6410831 Napisano: 03.10.2017 14:12:38 w Czy informują/ informowali?
Czy łyżwy z BIC ITM już też się rozjechały czy tylko aparaty? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6410745 Napisano: 03.10.2017 12:16:08 w SZUKAM....
anet napisał(a):

Czy w zwiazku z wygrana Lindt trzeba odsyłać jakieś oświadczenia? (nie otwiera mi się regulamin) Czy przy odbiorze nagrody jest do podpisania jakiś protokół?

Tylko się cieszysz z wygranej i czekasz na słodkości emotka Wyświetl w wątku >>
1 anet 0

nkba

#6410704 Napisano: 03.10.2017 11:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

o matko jedyna emotka emotka - wielka szkoda

ojej emotka   emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6410342 Napisano: 02.10.2017 14:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

stellasz napisał(a):

jokan napisał(a):

stellasz napisał(a):

mama pytanko czy od 1000 z almette samodzielnie należy zapłacić podatek, czy to za mała kwota i nie ma podatku? ktoś wie?

a w regulaminie nie jest to okreslone? zwykle Organizator placi, a wygrywajacy podaje tylko dane, ktore sa potrzebne do odprowadzenia podatku do urzedu skarbowego

no właśnie w regulaminie jest 1000 zł brutto, jest tylko informacja że od głównej ( dom ) oni opłacają podatek. emotka  napiszę do nich i zapytam po prostu....

ooo to nie wiem, moze od 1000 odejmuja na podatek ? jak cos bedziesz wiedziec to napisz

Kwota 760 dotyczy konkursów emotka loteriach kwota wolna od podatku jest wyższa - 2280 emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6410079 Napisano: 02.10.2017 09:10:26 w Lay's
andii napisał(a):

nkba napisał(a):

Proszę bardzo emotka http://filmyzlays.lays.pl/

ale regulamin , to chyba jeszcze gamingowy??  czy tylko ja tam widzę emotka

tak, dalej gamingowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6410067 Napisano: 02.10.2017 08:56:38 w Lay's

nkba

#6409414 Napisano: 29.09.2017 16:57:19 w Kaufland konkursy
asiakali napisał(a):

Kurcze, mam problem...mama odebrała przesyłkę z GLS przy kurierze sprawdziła, w środku było 1x50zł, powiedziała że myślała że tyle wygrała emotka .Przesyłka nie była uszkodzona....najgorsze że poprzednim razem odbierał tata i nie zauważył że koperta była zaklejona taśmą a w środku też był tylko 1 bon emotka ...Teraz ich uczuliłam że jak taśmą zaklejone to mają brać protokół, ale koperta była cała....Dwa bony poszły się...a ja nie wiem co robić emotka smutne jest to , że ktoś bezczelnie kradnie a ja się czuję bezsilna

Też raz tak miałam emotka Teraz od razu przy kurierze przesyłkę sprawdzam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6409266 Napisano: 29.09.2017 12:11:41 w Intermarche
mkrzysiek napisał(a):

nkba napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Chciałem zrobić zakupy w Brico okazało się że nie realizują już bonów emotka Podobno tylko w itm ktoś to potwierdzi?

Nieprawda!!!! Wczoraj płaciłam! emotka

Dzięki Byłem wczoraj po 19tej i nie było już kierowniczki.

Nie daj się spławić emotka Jak kierowniczka będzie miała wąty to niech do centrali dzwoni  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6409261 Napisano: 29.09.2017 12:06:02 w Intermarche
mkrzysiek napisał(a):

Chciałem zrobić zakupy w Brico okazało się że nie realizują już bonów emotka Podobno tylko w itm ktoś to potwierdzi?

Nieprawda!!!! Wczoraj płaciłam! emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6409134 Napisano: 29.09.2017 07:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

mastah napisał(a):

W pośpiechu kupiłem 2 owocowe herbaty Tetley więc nawet nie ma co startować na konkursie w Intermarche?  emotka

A dlaczego nie? Ja tak kupiłem i nie widzę przeciwwskazań;).

Ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6409115 Napisano: 28.09.2017 23:47:04 w Biedronka
Czy naprawdę na 1 papier można wysłać 10 zgłoszeń? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6409055 Napisano: 28.09.2017 20:15:53 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Disney On Ice - planuję pierwszy raz w tym roku zabrać rodzinę na to przedstawienie. Mam kilka pytań:-czy bilety lepiej kupić z wyprzedzeniem, bo zabraknie? (występ np. w Katowicach jest dopiero 1-3 grudnia)
-czy w ubiegłych latach wejściówki bywały nagrodami w konkursach promocyjnych?
-czy opłaca się kupować lepsze miejscówki? 

1 - bilety były ale na peryferiach emotka ja kupiłam dość późno i siedziałam wysoko - nie było źle wolałabym mniej więcej po środku emotka
2 - było kilka konkursów gdzie można było je wygrać emotka
3 - jak w 1 emotka
Ja byłam w Egro Arenie w Gdańsku przy okazji odwiedzin.
Mi i córci się bardzo podobało ale ja jeszcze lubię oglądać bajki więc może dlatego byłam zachwycona emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6408890 Napisano: 28.09.2017 14:04:31 w Gratulacje! Dla wygranych!